Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

vibrátoral élvezkedtünk

Barátnőm és én már többször kipróbáltuk egymást is az ágyban, főleg ha épp nincs kéznél férfi partner, ez tegnap este is így volt.

Egy jó kis mozi előadás után fergeteges élvezetet nyújtottunk egymás számára. Ildi ügyes lány, keze és játékos nyelve ügyesen eljátszik velem, az újonnan beszerzett vibrátorunk pedig mindkettőnket kielégít. Miután egy esti buliból hazaértünk, csókolni kezdtük egymást, és közben megszabadultunk minden ruhánktól. Ildi indult útnak először, nyelvével a számról a nyakamra vándorolt, majd a melleimet vette kezelésbe. Nyelve körkörösen játszadozott rózsaszín mellbimbóimmal, amitől a puncim egyre nedvesebb lett.

Kis idő után hanyatt döntött az ágyon, és lassan lejjebb vándorolt, míg csak el nem érte a csiklómat, amit nagyon ügyesen tudott kényeztetni. Nyelvével hevesen lefetyelt kelyhemen, majd néha-néha piócaként tapadt csiklómra, és erős szívással ingerelt tovább. Közben ujjait puncimba mélyesztette, és ki-bemozgatta bennem. Haját simogatva adtam át magam az élvezetnek, imádtam, ahogy bánt velem.

A vágy és a kéj egyre jobban elhatalmasodott rajtam, és belsőmben egy helyre összpontosult, Tempója gyors volt, és követelőző, így egy pár pillanat múlva elélveztem, a gyönyör apró rángatásokkal árasztotta el minden porcikámat. Halk sikításokkal élveztem a pillanatot, ám Ildi nem hagyott pihenőt, egy pillanat alatt előkapta a nemrég vásárolt műfarkat, és egyetlen mozdulattal döfte belém a hatalmas szerszámot.

Nedves puncimba könnyen becsusszant a dorong, ami egész belsőmet kitöltötte. Ildi lassan mozgatni kezdte bennem, miközben szájával hozzám hajolt, és punci illatú szájával szájon csókolt, és nyelvemet el nem engedve falta fel szám belsejét. A kéj újra átjárt, ahogy a barátnőm ki-be mozgatta bennem a vibrátort. Megmarkoltam kemény fenekét, lábaimat még jobban széttártam, hogy mélyebben tudjam magamba a mű himtagot, és hogy még nagyobb élvezetet nyújthasson nekem. Melleimet morzsolta egyik kezével, miközben lábaimat a nyakába téve még mélyebbre hatolt belém.

A másik keze csiklómra tapadt, és körzött rajta szorgalmasan, míg csak újra el nem értem a kielégülést, orgazmusom hatalmas volt, a testem őrülten vonaglott alatta. Visítottam a gyönyörtől, ahogy csak bírtam, majd miután kicsit lecsillapodtam, átvettem Ildi helyét, és úgy kényeztettem, hogy akkor este ő is többször élte át a csodás orgazmust. Akkor este még többször kielégítettük egymás vágyát, hol az ágyban, hogy a vibrátort használva, míg végül, elalvás előtt egy közös masztis zuhanyt véve, egymás karajiban szenderültünk álomba.
Hozzászólások
További hozzászólások »
gollam12 ·
jobb lett volna, ha a többit is leírod ide részletesen.. talán

Gabriel v1.87 ·
Kezdtenek nem rossz, de mint elöttem is mondták lehetne jobban kifejtett. Eléggé rövid ez így... A részletekben van az ördög :). Jó lesz ez ha jobban ügyelsz a részletekre. Gyakorlat teszi a mestert szóval hajrá ;)!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: