Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Versus V. rész - Sarah meghívása 4. fejezet

Két tinédzser lány ismerkedése az erotikus birkózás világával.

FIGYELEM! A történetet, jobb híján, a leszbi kategóriába tettem, viszont előre jelezném, hogy semmiféle romantikára ne számítsatok benne, illetve a hagyományos értelemben vett szexjelenetek is nagyon ritkák. Inkább egyfajta BDSM-történetről van szó. Azonban, aki ismer engem, az tudja, hogy nem rajongok igazán a BDSM-ért, úgyhogy ahhoz mérten ez egy enyhe darabnak tekinthető. Aki azonban érzelmesebb, hagyományosabb szexleírásokat keres, vagy mindentől irtózik, ami BDSM, az inkább el se kezdje! Előre szóltam, úgyhogy az ilyesmi miatt panaszkodó és becsmérlő kommenteket rögtön törölni fogom.

Írta: MELD9003
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2013. július 31.

**************************************************************************



Két lány a bejárati ajtó előtti lépcsőn állt, figyelve az érkező vendégeket. A terebélyes, murvával borított terület az udvarház előtt kezdett megtelni autókkal a legnevesebb márkákból. Sorra érkeztek a Jaguárok, a BMW-k, a Porschék és a Ferrarik, melyekből tucatnyi jól öltözött és ránézésre is igen sikeres nő szállt ki, a bejárati ajtó felé indulva.
- Basszanak szájba, ha ezeknek nincsenek úgy eleresztve, hogy a mi egész életünk felvásárlása csak zsebpénz legyen nekik – kacagott Wendy.
- Csss! Lehalkítanád kicsit a hangodat legalább? - sziszegte Sarah. - És, az Isten szerelmére, húzd már lejjebb azt a ruhát!
- Nekem jobb ötletem van. Miért nem megyünk fel az egyik olyan szobába és ott teljesen lehúzom neked – vigyorgott a nagyobb lány, átkarolva szőke barátnőjét.
- Nagyszerű. Most féltékeny vagy – morogta a másik.
- Badarság. Tökéletesen megvagyok.
Sarah mindentudóan a barátnőjére nézett.
- Jó, hagyjuk! - horkantott az. - De akkor sem vagyok féltékeny.
- Á! Szóval itt vagytok – szólalt meg egy ismerős hang mögöttük. - Gyertek! Az asztalunk már meg van terítve.
- Helló, Sas! - vigyorgott Wendy a nőre.
Saskia érzelemmentes kifejezéssel pillantott Sarah-ra.
- Minden rendben lesz. Gondoskodom róla.
- Jól is teszed. Menjünk!
A két lány követte Saskiát a fő szobába és leültek egy megterített asztalhoz. A szoba már majdnem megtelt. Majdnem mindegyik asztalnál már három-négy nő ücsörgött. Az életkori megoszlás eléggé szélesnek bizonyult. Volt ott mindenki a korai húszasoktól a hatvanas éveik közepén járókig. Sarah még arra is felfigyelt, hogy egy-ketten jegygyűrűt is viselnek. Mindenki halkan beszélgetett, néha fojtottan felnevettek, de az egész csak általános pusmogásba olvadt bele.
- Üdv mindenkinek! - ült le melléjük Patricia. - Várjátok már a ma esti bemutatót?
- Fogalmazhatunk úgy is – válaszolta Sarah.
- Helyes. Mi a helyzet a barátnőddel? - pillantott az idősebb nő Wendy-re.
- Ööö... azt hiszem, kicsit még túl nagylelkűnek is találja a vendégszeretetedet.
- Szóval úgy! - nevetett fel Patricia. - De legalább jól érzi magát. Most bocsássatok meg egy pillanatra!
Patricia felállt és a szőnyeg közepére sétált. Visszafogott taps kísérte az érkezését. Hosszú, vörös ruhát viselt könyékig érő fekete kesztyűvel.
- Jó estét, hölgyeim! Csak szeretném megragadni az alkalmat, hogy ismét üdvözöljelek titeket Boxten Hallban és reményemet fejezzem ki, hogy élvezni fogjátok a ma esti műsort. Köszönöm. Most pedig, anélkül, hogy tovább szaporítanánk a szót, átengedném a szót a játékvezetőnknek, Jacqueline-nak, hogy bemutassa az első két versenyzőnket.
Egy köpcös nő jelent meg fekete pólóban és farmerban, haját lófarokba fogva. Most ő sétált a szőnyeg közepére, miközben Patricia helyet foglalt és a lámpák fénye kihunyt néhány reflektor kivételével, melyek a küzdőteret ragyogták be. Egy fehér selyemköntöst viselő lány bontakozott ki a félhomályból, akit Olivia Dumont-ként mutattak be. Kibújt a köntöséből és átadta azt az egyik szobalánynak. Alatta csak egy kék bikini-alsót viselt.
- A lányok választhatnak a bikini-alsó és a tanga közül – magyarázta Patricia.
- Nos, igen. Úgy néz ki, le kell mondanod a boxeralsódról és a zoknidól – nevetett Saskia.
- Ha-ha. Nagyon vicces – mosolygott rá Sarah szarkasztikusan, majd ismét Olivia felé fordult. Úgy ítélte, a húszas évei közepén vagy végén járhat. Barna haját lófarokba fogta, ahogy kihúzta magát százhetven centis magasságával.
Ahogy körbepillantott, látta, hogy már az ellenfél is megérkezett.
- Ó, egek! - nyögött fel Wendy.
A másik lány sokkal nagyobb volt. Szabályosan Olivia fölé tornyosult. Gyorsan kibújt a köntöséből, hogy felfedje vörös bikini-alsóját. A játékvezető Belle-ként mutatta be őt. A teste valami csodálatos volt hatalmas mellekkel, oszlopszerű combokkal és feszes fenékkel. Az arca barátságosnak tűnt csillogó zöld szemeivel és lágy mosolyával. Szemüvege és két oldalt copfba fogott barna haja még kifejezetten helyessé is tette.
A két lány letérdelt egymással szemben a szőnyeg közepén. Olivia hirtelen rávetette magát óriási ellenfelére, próbálva leteperni őt. A nagyobb lány alig mozdult meg. Laza mozdulattal, támadója köré fonta karjait és magához szorította őt, amitől az hangosan felkiáltott. Sarah kimeredő tekintettel figyelte, ahogy Belle minden erőt kiszorít Oliviából, majd engedi, hogy könnyedén a padlóra hulljon.
- Hogy az a jó büdös... Ez eléggé egyoldalú volt, nem? - hebegte.
- A lányok kapnak egy kis bónuszt, ha vállalják, hogy Belle ellen lépjenek porondra – magyarázta Saskia.
Sarah ismét a küzdőtér felé fordult, ahol Belle már el is távolította Olivia bikini-alsóját, feltárva a lány simára borotvált ágyékát. Majd magához húzta ellenfelét, belé csúsztatta ujjait és izgatni kezdte a csapdába esett lányt. Olivia nyöszörgött és kegyelemért könyörgött, ami hangos tapsvihart csalt ki a közönségből, miközben Belle egyre hevesebben mozgatta benne ujjait.
Olivia hiába könyörgött, Belle addig folytatta, amíg át nem lökte ellenfelét a csúcson.
Olivia erőtlenül vonaglott a másik lány szorításában, amíg a gyönyöre tartott. Néhány néző már talpon állva tapsolt, miközben Jacqueline odalépett a küzdőkhöz és Belle vállára tette a kezét, leállítva a meccset.
- Az állás 1-0 Miss Hughes-nak – jelentette be.
Patricia Sarah-hoz fordult, hogy magyarázatot adjon az eseményekre.
- Minden meccs tíz percig tart. Most, hogy Miss Hughes pontot ért el, megállítjuk az órát és időt adunk Miss Dumont-nak, hogy kissé helyrehozza magát. Amikor jelzi, hogy készen áll, a meccs folytatódik.
- Ó, értem. Kötelező végigküzdeniük a tíz percet? - kérdezte a szőke lány.
- Nem, nem. Bármelyik küzdőfél feladhatja, amikor csak úgy látja jónak.
Sarah Wendy felé fordult, aki közben rendelt egy újabb italt.
- Minden rendben?
- Naná. Imádom – válaszolta az izgatottan.
Sarah elmosolyodott és megrázta a fejét, majd ismét a küzdőtér felé fordította a figyelmét, épp amikor Olivia már épp felkészült a folytatásra. A páros ismét szembetérdelt egymással. Ezúttal Belle lendült támadásba, a hátára teperve ellenfelét. Olivia próbált ellenállni, de Belle köré fonta hatalmas combjait és magához szorította őt. A kisebb lány nyöszörögve rúgkapált, ahogy próbált kiszabadulni, de ettől Belle csak egyszerűbben belé tudta csúsztatni ujjait, miközben hüvelykujjával ellenfele csiklóját kezdte izgatni.
Ahogy látszott, hogy Belle hamarosan ismét pontot ér el, a közönség újra tapsolásba kezdett. A nagyobb lány egyre mélyebbre lökte ujjait Olivia testébe.
A kisebb lány teste ismét megfeszült, ahogy felért a csúcsra. Belle elmosolyodott, amikor érezte, hogy ellenfele barlangja az ujjaira szorul.
Most már a közönség ismét talpon volt és hevesen tapsolt. Jacqueline megérintette Belle vállát, ismét arra figyelmeztetve, hogy engedje el ellenfelét.
- Pont. Az állás 2-0 Miss Hughes-nak. 4 perc 38 másodperc maradt hátra.
- Komolyan azt várjátok, hogy egy ekkora lány ellen álljak ki? - fordult Sarah Patricia felé.
- Egek, dehogy! - nevetett az idősebb nő. - Belle ellenfelei általában maguk kérik, hogy küzdhessenek, mert ez a harc nagyobb díjazással jár. Emellett nagyobb kihívást is látnak benne, hiszen ellene még senki sem győzött.
- Szóval ez aféle extra menet?
- Ó, igen. A legtöbb küzdőpárosítás sokkal jobban kiegyensúlyozott, ahogy látni fogod majd később.
Lenyűgöző módon Olivia hamarosan már ismét talpon volt, hogy harmadszor is szembenézzen Belle-lel, annak ellenére, hogy meglehetősen kimerültnek tűnt.
- Egek! Ennek aztán van vér a pucájában – mondta Wendy.
- Vagy csak idióta – válaszolta Saskia. - Hamarosan vége lesz.
Mintha csak a nő szavait akarná alátámasztani, Belle gyengéden meglökte ellenfelét, aki már ettől elterült. A nagyobb lány erre a combjai közé térdelt, szétfeszítve azokat, majd megragadta a lábait, hogy magához húzza és a vállára fektesse őket. A kisebb lány nem tanúsított már semmiféle ellenállást, miközben Belle a nyelvével izgatni kezdte a csiklóját, hangos nyögéseket csalva elő belőle.
Olivia már a szemeit se tudta kinyitni, miközben Belle a melleire simította a kezét és gyengéden izgatni kezdte bimbóit is. Szorosan tartotta őt, míg a kisebb lányt ismét el nem érték az extázis hullámai.
A közönség ismét hevesen tapsolni kezdett.
- Pont Miss Hughes-nak. Miss Hughes vezet 3-0-ra. A hátralévő idő 2 perc 19 másodperc.
Olivia kimerülten hevert a padlón, kezeit a szemeire szorítva. Sarah figyelte, ahogy Jacqueline fölé hajol és valamit a fülébe suttog. Olivia megrázta a fejét, mire a játékvezető ismét felállt.
- Miss Dumont feladja. A végeredmény 3-0 Miss Hughes javára.
A közönség hangos tapsviharban tört ki Belle-t ünnepelve, aki odalépett Oliviához, hogy talpra segítse őt, majd átölelte. Miután csókot váltottak, mindketten elhagyták a küzdőteret.

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: