Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vérsértés, avagy Justyna+Gergő 3. Rész

A sztori két héttel később folytatódik nálunk. Mivel nem akartam, hogy valaki tudomást szerezzen a Gergővel vagy Márkkal történt kalandomról, így nem is találkoztam velük abban a 2 hétben. Már nagyon ki voltam éhezve addigra, reggel-s-este maszturbáltam amivel csak tudtam, általában kézzel ritkábban egy banánnal vagy uborkával, esetleg vibrivel. Aztán egy szerdán Gergő felhívott hogy egy barátjánál buli lesz a hétvégén és jöhetnék lesz kaja-s-pia meg minden egyéb. Mondtam, hogy biztos jövök majd és tervezni is kezdtem a ruhámat meg ilyeneket.

Éppen ezen voltam amikor megjelent mellettem Heni húgom és azt mondta nekem:
- Az összes pasi olyan hülye!
- Miért mondod ezt? - kérdeztem mert éreztem hogy, titkol valamit.
- Dani tudod a fiú akibe szerelmes voltam inkább Dzsesszikát választotta helyettem a mai táncpróbán. - mondta.
- Heni ilyenkor bosszút kell állni amilyen hamar csak lehet! Gyere el velem most lesz egy buli hétvégén ott lesz Gergő és Márk is! - már meséltem neki Gergőékről de persze nem a szexről velük.
- Remek ötlet! Köszönöm nővérkém! - lelkendezett.

Eljött végre a hétvége és a szüleink elengedtek minket a buliba valami csoda folytán! Én rendesen sminkeltem, a hajamat is megcsináltam, ruhának pedig azt a jó fekete dresszt vettem vállrész nélkül, alulra harisnyát és magassarkút a ruha alá fekete tangát. Heni 14 éves kora ellenére is nagyon szexi volt: ő egy fekete blúzt és alulra egy miniszoknyát vett, magassarkúval meg mindennel. Neki hosszú szőke haja van amit hajráfal fogott hátra, mondtam is neki hogy biztos akad majd fiúja ott a bulin.

Egy ismerősünk vitt el kocsival este 20ra értünk oda. A ház szép nagy modern volt, hatalmas kerttel és egy remek medencével. Voltunk vagy 30-an sokan a medence körül páran bikiniben úsztak benne meg a fiúk fürdőgatyában. Rögtön meg is láttam Gergőt és ő is meglátott engem. Mikor nem figyelt senki csókolóztunk majd pedig mondtam neki hogy van-e olyan fiú akinek tetszene Heni?
- Körülnézek és majd szólok ha valaki rá,bólint rá! - mondta és lelépett.

Beszélgettem a lányokkal és a fiúkkal, utóbbi közül jöttek páran hogy felszedjenek egy le is taperolt, de én elküldtem őket. Ekkor viszont Tomi aki rohadt jóképű izmos, magas szőke srác volt odajött hozzám.
- Justy, nem lenne kedved beszélgetni kicsit kettesben? - azzal már félre is húzott a kert vége felé. Gergő ezt látta és észrevettem hogy nagyon féltékeny lett. Ez tetszett így gondoltam  játszom a szerepet.

Tomival pár szó után már smároltunk is, jól csókolt és gyúrta a cickóimat is. Utána ledöntött egy padra, letolta a gatyáját és a kezembe adta azt a szupernagy farkát! Pillanatok alatt felállt és esküszöm körbe sem tudtam fogni a kezemmel akkora volt neki és vagy 24-5cm hosszú is. Fölémtérdelt és betolta a számba én pedig örömmel szoptam lassan, majd gyorsítva, közben pedig gyúrtam a gigantikus heréit is. Mondta hogy mindjárt elmegy, kutyapózba vágott és felhúzva a szoknyámat félre a bugyimat vadul baszni kezdett hátulról mintha csak a mocskos kis szukája lennék!!!

Láttam, hogy Gergő tátott szájjal néz minket a ház sarka mögül de nem tétlenkedik ám hanem verni kezdi rá a farkát ahogy engem a barátja kefél. Mivel már untam hogy Tomi csak hátulról kúr, így misszionárius pózra váltottunk és most már smároltunk is baszás közben. Őrületesen erősen megcsinált a testemnek jobban is esett mint amikor az unokatesómmal voltam de tudtam hogy csak vele lehet az igazi. Végül Tomi kivette belőlem a faszát és a számba nyomta a patront, émelyítő kesernyés spermája volt, nem olyan mint Gergőnek.

Utána felhúzott a padról és rendbe szedtük magunkat. Kérdezte, hogy járnék e vele de én mondtam hogy a szívem már másé persze azt nem mondtam kié. Ő erre lelépett és én leültem a padra. Hamarosan megjelent mellettem Gergő.
- Ezt hogy gondoltad?! - kérdezte dühösen de én lecsitítottam. Mondtam neki hogy nagyon elhanyagolt és mivel én ilyen lány vagyok valakivel baszatnom kell magam amíg nem lehetek vele. Ő erre megbékélt, de  mondta hogy időközben ő is lefeküdt egy Dóra nevű lánnyal. Megbeszéltük, hogy mivel nem akarunk lebukni így mindketten létrehoztunk majd egy állkapcsolatot de a szívünket egymásnak tartjuk meg. Csókolóztunk kennek örömére

Utána mondta, hogy összehozta egy Zoli nevű barátját Henivel és a két fiatal már félre is vonult egy szobába. Javasoltam hogy lessük meg őket és Gergő belement a dologba. Fellopakodtunk a szobához és belestünk a nyitva felejtett ajtón. Heni és Zoli az ágyon voltak, meztelenül. A hugicám a hátán feküdt fölötte volt Zoli aki nem nem láttam az arcát de azt igen hogy jó izmos, férfias teste van és éppen vadul csókolta a száját és gyúrta a melleit közben pedig Heni verte a fiú farkát ami jó nagy volt, igazán illő az én szép hugim kezébe.
- Nagyon jól néznek ki... egészen tűzbe jöttem tőlük! - mondtam Gergőnek aki mellettem figyelte a jelenetet.
- Mire gondolsz?
- Arra, hogy szexelni akarok veled! - feleltem.

Nem teketóriáztunk sokat Gergőnek hanem rögtön egymásnak estünk. Letepert a földre, felhúzta a ruhám szoknyarészét, kivette a melleit és azokat gyúrta, közben pedig a kezembe adta a faszát ami jó nagy volt, vagy 20 centi bár nem akkora mint Tomié. Utána 69-es pózba vágtuk magunkat, ő nyalta a már addigra jó lucskos pinámat és pedig szoptam a farkát meg a heréit is. Mikor mondta hogy már készen áll a rendes baszásra, fölé másztam és ráültem. Tövig belém ment majd lovagolni kezdtem rajta jó vadul. Innen láttam hogy Heniék is a tettek mezejére lépnek, orálisan szeretkeztek, majd a hugim széttárta a lábait és Zoli rámászott a farkát Heni puncijához nyomva. Én mondtam hogy dugjunk mi is misszionáriusban így Gergővel úgy folytattuk.

Ekkor láttam meg, hogy Zolit valójában nagyon is ismerem: az arca Márké volt, az unokaöcsémé. Rájöttem hogy Gergő átvert és összehozta a húgomat az unokatestvérével!!!! Ezt persze nem bántam de mégiscsak móresre akartam tanítani. Követtem magamból a farkát és megcsavargattam a golyóit, úgy hogy már fájt neki! Kérte hogy fejezzem be, de én csak szopni kezdtem, kegyetlenül harapdáltam és szorítottam. Ő sem volt tétlen, ellökött magától, hasra fektetett és erőszakosan baszni kezdett. Próbáltam szabadulni de Gergő izmos, erős volt, nem küzdhettem ellene, szinte megerőszakolt, bár persze nem bántam.

Végre Heni és Márk is végzett lovagló pózban, a geci a hugim hasára ment, de meglepetésemre Gergő belém élvezett!!! Mondta hogy annyira vágyik rá, örökké a sajátjának akar tudni és csak így teheti ezt meg. Mondtam neki hogy én is jónak látom ezt és leléptünk nehogy Heniék észrevegyenek. Az este további része csendesebben telt: én összejöttem Tomival ismét, Gergő pedig Dórit baszta meg, aki szép lány de persze nálam azért nem szebb! Heni és Márk úgy tettek mintha mi sem történt volna, de többször láttam smárolni őket.

Otthon hamar ágyba kerültünk, de azért még beszéltem kicsit a húgommal.
- Az a Zoli fiú nagyon jó fej srác!
- Milyen Zoli... ja igen, persze hogy az.
- Hasonlít kicsit Márkra, de persze azért nem téveszteném össze őket.
- Én sem.
Azzal aludni mentünk, ami jól esett egy ilyen fordulatos buli után.

A következő rész is jön majd hamarosan, amiben nyaralni megyek pár barátommal és persze sok új kalandba keveredek! Addig is viszlát! Folyt. köv....
Előző részek
Hozzászólások
Sanci73 ·

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: