Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Versenyben

Edward megérkezett a szálloda halljába. Az ötcsillagos épület ízlésesen berendezett bárjának bejárata már innen is jól látható volt. – Nagyszerű… - gondolta Eddie. - Legalább, itt sem fogok unatkozni.
Magabiztosan, amolyan sármőr módjára lépett a recepciós pulthoz, hogy bejelentkezzen. A pult mögött álló hölgy alkalmazottnak elakadt a lélegzete, amint meglátta a nem mindennapi külsővel megáldott fiatal üzletembert: A férfi fekete inget viselt, amely alig láthatóan felszült meg izmos mellkasán minden lélegzetvételekor, így az érte áhítozó nő képtelen volt megállni azt, hogy végig ne pásztázza a többi testrészét is szemeivel. A látvánnyal egészen meg volt elégedve: A férfi ajkai mintha szóra nyíltak volna, ez azonban a recepciósnak fel sem tűnt, csupán akkor figyelt fel furcsa viselkedésére, amikor a férfi az órájára pillantott, s poggyászait a szálloda egy londinerére bízta, így a fiatal hölgynek ideje adódott az üzletember többi adottságának végigfürkészésére is. Eddie háttal állt neki, s hevesen, de mégis elképesztően türelmesen magyarázta a szemmel láthatóan csak nem rég az államokba érkezett, valószínűleg spanyol származású, az angolt –mit tagadjuk- kevésbé értő, és beszélő fiúnak, aki szinte csüngött a férfi minden szaván, mivel az már megjelenésével is tekintélyt követelt ki magának. A pult mögött álló lány most már letámasztotta a fejét, s így nézelődött tovább. – Hihetetlen, milyen jól áll neki ez a nadrág. – elmélkedett, s kissé elkalandozott, mi mindent tenne alkalom adtán az izmos fenékkel, aminek látványa úgy magával ragadta. Mielőtt azonban mélyebben belegondolt volna ebbe a lehetőségbe, a vendég ismét a pulthoz lépett, s előkapta személyiét.
– A nevem Edward Doherty, a 102-es lakosztályt foglaltam le.
A lány most már összeszedte gondolatait, és teljes önfegyelmét felhasználva próbált a feladatára koncentrálni. A gépben keresgélve a férfi adatait azonban gondolta érdemes tudakolózni egy kicsit.
– Na, és mondja, honnan érkezett?
– Londonból – hangzott a válasz.
– Na igen, tipikus angol hidegvér jellemzi… - töprengett továbbra is az adatok közt keresgélő recepciós.
- Meg is van – mondta a hölgy, s igyekezett úgy átnyújtani a szoba kulcsát, hogy ne piruljon bele a férfi érintésébe. De ez sajnos nem sikerült, s fiatal korára való tekintettel, leplezni sem tudta feszengését. – Meddig szándékozik nálunk maradni? – kérdezte végül, csak hogy másra terelje a figyelmet, mivel a férfi most már egyre kacérkodóbb, s magabiztosabb mosolyt villantott rá: Tetszett neki, hogy annyira el van bűvölve tőle a lány… mindig is élvezte, hogy minden nő olvadozik tőle. – Csak mert, a gépben nincs benne, meddig foglalta le a szobát… - magyarázta kérdését a lány, s igyekezett nem a szinte szivettépően csábító tekintetre nézni.
– Még magam sem tudom. Ez csupán a partnereimtől függ – a lány gondolata erre a kétértelmű kifejezésre kissé elkalandozott, s egy halovány mosoly is feltűnt az arcán… nem tudta leplezni erotikus vágyait, amit a férfi váltott ki belőle. A sármos üzletember természetesen már jól értett a hölgyek nyelvén, és – mint általában mindig – észrevette, hogy ezt a nőt is akármikor meghódíthatná. – És magát bármikor hívhatom, ha szükségem van valamire? – kérdezte, szavai kacérkodtak a lánnyal.
– Mindenben állok rendelkezésére – érkezett a válasz.


Eddie-nek nem sok időbe került, amíg kipakolta bőröndjét. Mivel hosszabb időre készült, ennek megfelelően rendezkedett be, így az összes ruhadarabját, amit magával hozott szépen sorba rendezve vállfákra aggatott a hatalmas gardróbszekrénybe, amely a hálószobában állt. Ezelőtt természetesen lemosta magáról a hosszú út porát. A jakuzziban ülve még egy pohár édes pezsgőt is eliszogatott, majd egy szál törülközőben látott hozzá a kipakolásnak. Igencsak meglepte, amikor kopogtattak a lakosztálya ajtaján. Magára kapta az éppen a közelben lévő nadrágját, s ajtót nyitott. A küszöbön éppen a recepciós lány ácsorgott egy tálcán a kezében tartva egy üveg pezsgőt, amelyet elmondása szerint minden új vendég megkap az első, a szállodában töltött estéjén. Edward beljebb invitálta a lányt, s a kis mahagóni asztalra téve az italt, behozott még két poharat, mondván, „foglaljon csak helyet szerény szállásomban” s a lánynak fel sem tűnt, hogy visszafordíthatatlanul belegabalyodott Edward édes, bódító csapdájának fonalaiba.
- Azt hiszem, még nem volt szerencsém a nevéhez… - célzott a bemutatkozás elmaradására Eddie. A lány kissé zavarban érezte magát a kialakult helyzettől, hogy egy vadidegen vendég lakosztályában a kanapén ülve egy üveg drága – mi tagadás – igen drága pezsgőt iszogat, egy csupán nadrágot viselő heroes kinézetű férfival.
– A nevem Amelie Anrows. Elnézést, ha udvariatlan voltam… csak nem rég dolgozom itt – hangzott. A férfi ismét amolyan csábító pillantást vetett a lányra.
– Sejtettem. Már máskor is szálltam meg ebben a hotelben, egy vagy talán két éve. Akkor még biztosan nem volt itt… arra emlékeznék – Amelie ismét elpirult, de ez az arcszín már szinte állandósulni látszott. – Ön latin-amerikai származású? – kérdezte a férfi, s végigmérte a lány testét, hogy feltevése helyénvaló volt-e. Arra jutott, hogy ez minden bizonnyal indokolt kérdés volt. Elég volt csak a lány napbarnított, szinte kreol bőrére, a formás, telt kebleire vagy a széles csípőjére vetni egy pillantást.
– Igen, Kubából származom. A családom még mindig ott él.
– Mindig is csodáltam a havannai életérzést… az a hangulat, amely ott uralkodik, szinte magával szippantja az embert – Eddie a házimozihoz lépett, s elindított egy kellemes dallamú zenét. Egy amolyan kubai rítust, amire még a legbotlábúbb ember is azt mondja: „ez igen… ez az a zene, ami még engem is táncba hív”.

A lány mosolyát le sem lehetett volna törölni az arcáról tánc közben. Élvezettel ringatta csípőjét, s élvezte a férfi érintéseit, amelyek végigsiklottak a hátán, vállán, s még a nyakát sem kímélték. Magával ragadta őket a tánc lendülete, a lány keblei a vékony selyemruháján keresztül szinte akadálytalanul tapadtak a férfi meztelen felsőtestéhez. Amelie egyáltalán nem gondolta tolakodónak az érintéseket, sőt, ő is viszonozta őket, s elérkezett egy pont, amikor túlmentek a pusztán a tánc sajátosságának mondható érintéseken, s más, érzékenyebb területekre is elkalandoztak. A kinn felvillanó lámpák beszűrődő fényei már szinte összeolvadva találtak rájuk. Edward hosszú, szenvedélyes csókot lehelt a lány szájára, miközben kezeivel körbefogta formás fenekét. Edward már Amelie nyakát kényeztette, s egyre lejjebb szeretett volna hatolni, amiben a kis selyemruha megakadályozta. Kezével lassan felgyűrte az apró kis semmiséget, s a lány vállaihoz érve Amelie engedelmesen megemelte kezeit, ezzel is segítséget nyújtva a férfinak. A szűk farmer ugyan próbálta elrejteni Eddie egyre inkább ágaskodó férfiasságát, de képtelen volt rá, az ugyanis már akkora méreteket öltött, hogy muszáj volt kiszabadítani fogságából.

Amelie neki is látott a műveletnek, s csakhamar elétárult a várva várt szerszám, aminek behatolására már úgy vágyakozott. Eddie immár teljes, meztelen valójában állt partnere előtt, míg Amelie még továbbra is fekete alsóneműjében rejtette szemet gyönyörködtető idomait. Azonban ágaskodó mellbimbója már szabadulni kívánt melltartója fogságából, s ezen Edward igyekezett segíteni: Gyakorlott mozdulatokkal szabadult meg a ruhadarabtól, s felkapta a lányt, és úgy vitte a hálószobában lévő hatalmas franciaágyra, hogy a formás keblek egészen az arcára simultak. Kéjes sóhajok, nyögések kísérték útjukat, mivel Amelie ezidő alatt sem maradt gyönyörök nélkül: Eddie hol a nő mellbimbóját szívogatta, hol apró puszikat lehelt a halmokra, ezzel tartva ébren a tüzet Amelie-ban. Edward ölébe ült Amelie, s szinte követelte, hogy ne hagyja abba az előbb elkezdett műveletet. Egyre hevesebben dobogott a lány szíve, ekkor érezte meg ugyanis, hogy a férfi keze közben odalenn tevékenykedik: az apró tangát félrehúzva ujjai hatalmas gyönyört okoztak a lánynak, aki kéjesen nyögött fel, amint azok végigkúsztak csiklóján, be-betekintve a szűk kis nyílásba. A barlang egyéb iránt már fölöttébb lucskosnak bizonyult, így pozíciót váltva folytatták tovább a lepedőakrobatikát. A lány úgy gondolta, hogy adni legalább olyan jó, mint kapni: Ha eddig Eddie kényeztette őt, akkor most már itt az ő ideje.

Először csak Eddie fölé hajolva csókolgatta a férfit, majd lejjebb s lejjebb haladt a puszikkal, míg elért a tekintélyes szerszámhoz. Odaérve nem tétovázott: Rámarkolt, s először csak kissé, majd egyre mélyebben nyelte el azt. Edward ezt hihetetlenül élvezte. Egyik kezével a takarót, másikkal a lány haját markolta, miközben a kielégülés felé tartott. Az utolsó pillanatban azonban kivette a lány a bájdorongot, s leállt: Hagyott időt Eddie-nek, hogy felkészüljön a következő ütközetre. Most a zacskókat vette kezelésbe: Szívogatta őket, miközben egyik keze továbbra is még ide koncentrált, a másik már a férfi izmos mellkasán kúszott felfelé. Amelie érezte partnere egyre lüktető férfiasságát, s elérkezett a pont, hogy vágyuk végre beteljesüljön. A lány csókokat lehelt az „úton” fölfelé haladva, s ráhelyezkedett a férfira lovagló állásban.

Már csak egy dolog volt, ami eddig kimaradt repertoárjukból. Pontosabban, már csak egyvalamire vágytak: A végső beteljesülésre. Amelie úgy helyezkedett, hogy Eddie könnyedén hozzáférhessen az érintett területhez. A vastag szerszám akadálytalanul csusszant be a már kellően nedves bejáraton. A lány szeméremajkai minden mozdulatnál egyre inkább rátapadtak Eddie férfiasságára. Amelie nem bírva magával halk sikoly helyett óriásira sikeredett kiáltást tett, s körmei mélyen belemélyedtek partnere mellizmaiba. A férfinak nem okozott kevésbé nagy örömet a csúcsra érés, s ő sem akarta türtőztetni magát: A szóban forgó pillanatban határozottabban ráhúzta magára a lányt, hogy kéje még nagyobb lehessen.
Egymásba fonódva találtak rájuk a pirkadat első sugarai, de sajnos nem élvezhették sokáig a másik közelségét: Egy gyors zuhany után Amelie visszasietett a helyére, reménykedve, hogy nem volt rá szükség távollétében…
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bota93 ·
Élvezhető.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: