Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Veled is megtörténhet!

Alig hittem el, hogy velem is megtörténhet. Eddig szinte mindig bosszankodtam, ha ilyesmit hallottam.
Kipróbálná férfival is! Csak közös maszti, de ő heteró!
A fórumok is nyüzsögnek az efféle vágyaktól, és én nem tartom normális dolognak. Hát mi vihet rá egy igazi férfit arra, hogy saját nemével próbálja ki?
A divat? A kíváncsiság? Mert azt hallotta másoktól, hogy az milyen jó?
Döbbentem figyeltem az egyre terjedő új nézeteket és bevallom, berzenkedtem miatta eleget. Biztos voltam benne, hogy kizárólag direkt mehet az ember az efféle kaland elé.
De rá kellett döbbennem, hogy nem így van!
Jön az, mint a szélvihar, és elsöpör mindent, amiben eddig hittél. Legalábbis elég sokat.
Most elmesélem nektek, hogy a berzenkedésem, és a szilárdnak hitt elveim ellenére nekem, hogyan esett meg az első kalandom egy férfival!
Harminchárom éves, elvált férfi vagyok, a nevem Péter, és középvezetőként dolgozom egy nagyobb cégnél. A feleségem elhagyott, mert többször is megcsaltam. Sajnos nehezen tudok ellenállni a csábításnak és mivel a nők vonzónak tartanak, bizony nem kevés ajánlatot kapok.
Mondhatnám, hogy szerencsés vagyok és hasonlók, ám az ember mindig valami más után áhítozik, azt akarja, ami éppen nincs. Így vagyok vele én is, állandóan hiányzik valami. Kutatom és keresem, vágyom, valami más után.
Vannak barátnőim, és két lány, akikkel rendszeresen találkozom, de testiségnél tovább nem engedem a dolgokat elmélyülni. Nekik is jó így, nekem pedig a legjobb. Nem bírnám, ha újra, egy követelődző kapcsolatban kellene élnem.
Ez nem azt jelenti, hogy minden este, nővel bújok ágyba, és mindenkit lefektetek, aki az utamba kerül. Egyáltalán.
Ki vagyok éhezve a szabadságra.
Hét év házasság után, néha jól esik tök egyedül lenni, és azt csinálni, amihez kedvem van.
Igen teljesen egyedül!
Egyik ilyen délutánomon észrevettem, hogy a felettem lévő emeletre, új lakó költözött. Egy fiatal, férfi, egyetemista. Azt nem mondanám, hogy fiú, mert már huszonöt éves, és a testalkata hasonlóan férfias, mint az enyém. Szóval a lényeg, hogy amikor összetalálkoztunk, rendes szomszéd lévén bemutatkozott.
Kicsit beszélgettünk a lépcsőházban, és végül a lakásán kötöttünk ki, mert egy csomó dolgot kérdezett.
A közös képviselőtől kezdve, a különböző közüzemi díjak befizetéséig, minden felől érdeklődött. A vége az lett, hogy nagyon hamar, irtó jó barátságba kerültünk.
Több estét is közösen söröztünk végig, hol ő jött át hozzám, hol én mentem fel hozzá. Már régóta hiányzott nekem, egy ilyen barát, akivel mindenről lehet beszélni, nemcsak kizárólag a munkáról, vagy arról, hogy mennyire unja az asszonyt otthon.
Robi értelmes ember nincsenek leragadt nézetei, és elvei. Ez a vonása tetszett, talán a legjobban, már az elejétől fogva.
Azonban, egy hete, többet ittunk, a kelleténél. Péntek este volt, nem kellett másnap munkába menni, így egyáltalán nem feszélyeztük magunkat.
Tök részegek lettünk!
Oltottuk egymást mindenféle hülyeséggel és persze miről is beszélhet két, ereje teljében lévő férfi?
Hát persze. Arról.
A szexről.
Kitárgyaltunk mi mindent!
Robi nagyon jó fej volt, mert a szado- mazo, dolgoktól kezdve, az anál szeretkezésig, mindent szóba hozott. Elég jártasnak tűnt ezekben a témákban, és meglepően lazán, beszélt róluk.
Nagyon jól éreztük magunkat, a végén előkerült egy –két szex magazin is. Robi mutogatta nekem, hogy nézzem meg ezt a cicit, vagy azt a popsit. Persze a sok meztelen képtől, mindketten bekeményedtünk, izegtünk - mozogtunk rendesen, a hosszú kanapén. Minduntalan igazgattuk a farkunkat, hogy elférjen a nadrágunkban. Amikor pont egyszerre csináltuk, éppen felemeltem a fejem, és Robi fürkésző tekintetével találtam magam szembe.
- Jó nagynak tűnik a micsodád! –nézett a lábam közé.
- Hát nem is kicsi!- vágtam rá egyből, ami igaz is.
- Nyugodtan húzd le a cipzárt. Mintha otthon lennél! Ne hogy már, itt szégyenlősködj nekem. Látom, majd szétdurransz! –Összemosolyogtunk, és pirulva mindketten megigazítottuk a szerszámunkat, de persze a sliccem felhúzva maradt, ahogyan az övé is.
A férfi fenekek és testek is megszemlélésre kerültek. Egy izomkolosszusnál, hosszabban elmerengett a barátom.
- Szerintem, mi sem panaszkodhatunk! Mindketten jó felépítésű férfiak vagyunk. Elhiheted Robikám, ha csak éjjel-nappal gyúrnánk, simán leköröznénk a palit!
- Meglehet, de kitartás is kell hozzá. Tudod? De jól néz ki nem?
- Hát biztos bejön a csajoknak! Vagy a pénzedre buknak, vagy az izmaidra.
- Vagy erre- nyúlt Robi a lába közé. Felröhögtünk, és felbontottunk még egy üveg bort. Nem emlékszem pontosan, de Robi ezután hozta szóba a biszexualitást.
Mondtam neki, hogy ez nem igen érdekel engem. Sőt. Elmondtam, hogy szerintem a fiatalabbak és a sznobok kezdenének belőle divatot csinálni, mert azt hiszik menők lesznek miatta. Ezen is nevettünk, az alkohol igazán felvidított minket. Ám Robi ennek ellenére hirtelen elkomorult és valami döbbenetes dolgot közölt velem!
Számomra hihetetlent.
- Értelek, hogy mi miatt látod így, de tudod, ez nem csak divat. Lehet, hogy közre játszik az is. És persze a média, a szabad lehetőségek, vagy egy olyan hülye oldal, ahol naponta feltesznek ilyen témakörű kérdéseket, csak a hecc kedvéért.
De neked öregem, bemerem vallani, én bizony biszex vagyok!- kiesett a pohár a kezemből, és kezdtem a férfit úgy nézni, mintha most jött volna a holdról.
Össze- vissza, pislogtam, és kifutott minden vér az arcomból. Annyira zavarba jöttem, hogy még levegőt is elfelejtettem venni.
Csak bámultam a barátomra, és próbáltam idegenként nézni rá, mintha most látnám először. Viszont hiába erőlködtem, nem láttam másnak Robit, mint előtte. Barna hullámos haj, világosbarna szemek, helyes, de férfias arc, és izmos, átlagon felüli test. A nők biztos ugyanúgy hajtanák rá, mint rám. Bevallom, az alatt, a pár másodperc alatt, amíg fürkészően bámultam, próbáltam mégis, valamiféle jelet felfedezni rajta.
Bélyeget, másságot.
Robiban egy szemernyi nőiesség sem volt, minden egyes mozdulatából, szavából, sőt a lényéből is a férfiasság sugárzott. Sehogyan nem értettem, mégis hogy lehetséges, hogy biszex.
- Hiába is keresel valami különlegest rajtam. Nincs haver! Ha gondolod, akkor ne találkozz velem többször! Nem kötelező, hogy egy biszex férfi barátja légy!
- Ne haragudj, egyáltalán nincs szó ilyesmiről! Csak meglepődtem. Ennyi. Egyáltalán nem nézel ki...
- Buzinak? Lányos nyunyónak, akit segbbe kefélnek? Hát nem is! Sokféléje létezik a biszexuális férfinak! Én csak simán, szeretek fiúval is lenni.
Mivel nem szóltam semmit, és gondolom az ital hatására, Robi tovább beszélt.
- Tudod, néha teljesen váratlanul megkívánom a dolgot. Hogy megfogjam, hogy érezzem, hogy összedörzsöljem, egy férfiéval! - mélyen a szemembe nézett, amiben furcsa tűz lobogott, én meg csak vörösödtem, mint valami kamaszlány, aki csúnya dolgot hall.
Sehogy sem értettem magam, de attól, amit a barátom mondott, elkezdett a szívem gyorsabban verni, majd kiszakadt a mellkasomból. A levegőt szaporábban kellett vennem és dobhártyámban, hallottam a vérem dübörgését.
Valamit, észrevehetett Robi, mert lassan, egészen lassan, közelebb húzódott hozzám a kanapén, és az ujjai addig siklottak, amíg a combomhoz nem értek. Csak éppen megcirógatta a farmerbe bujtatott lábam, de ettől a pici érintéstől, beremegtem teljesen, az érzéki hullámok, végig futottak az egész testemen. Nem ugrottam fel, és szerencsére nagyon rövid ideig tartott a dolog. Robi visszahúzódott, és kissé távolabb ült. Ám ekkor újabb ötlete támadt.
- Sok szexfilmem van, nézhetnénk valamit. Lenne hozzá kedved?- Én elkerekedett szemekkel bámultam, mire ő kibökte, hogy heteró filmre gondolt.
- Ja, az más, felőlem jöhet. - Betett a lejátszóba, egy teljesen átlagos szexfilmet és néztük, mintha előírták volna. Engem nem igen tudott lekötni, túlságosan zaklatott voltam hozzá, de úgy tettem, mintha érdekelne.
Közben oda- oda néztem Robira, és hamar észrevettem, hogy a fehér tréningnadrágja alatt, milyen nagyon kidomborodik a pénisze. Szinte, teljes vastagságában, kirajzolódott, a vékony anyag alatt. Hát, neki sem volt kisebb, mint nekem!
Nem tudom mi jött rám, mintha valaki más lettem volna azokban a pillanatokban. Kíváncsi lettem, muszáj, volt tudnom.
- Milyen? Milyen érzés fiúval lenni?
- Más. Egészen más érzés, mint lánnyal. Úgy beizgulsz a tudattól, hogy sokkal hamarabb eldurransz. A farkad jobban meg teleik vérrel, olyan kemény leszel, mint még soha! Egyszerűen minden porcikád, beizzik! A férfiak fantasztikusan tudnak szopni. Tudják, mi a jó. Legalábbis engem férfi szopott le, eddig a legjobban.
- Tényleg?- Nagyon bárgyún nézhettem, mert Robit elkapta a nevetés. Aztán elkomolyodott. És egészen máshogy nézett rám, mint előtte.
-Hadd mutassam meg!

A felsőtestét is közelebb döntötte hozzám, és én éreztem mire készül. Mégsem mozdultam, csak várakozón beszívtam a levegőt.
Amikor hozzám ért a férfias száj, én nem csináltam semmit, csak ültem, mint egy szobor és nem értettem, mitől lettem olyan béna és miért nem lököm el magamtól, hogy azonnal haza rohanjak.
Pedig akartam. Apró érintéseket hagyott az ajkamon, és hallottam, ahogyan zihál.
- Péter, én már annyira kívánlak, fantasztikus a tested, a múltkor meglestelek nálad, amikor zuhanyoztál. Nem aludtam aznap éjjel semmit. Adj egy lehetőséget, csak egyszer engedd, hogy megérintselek. - Sosem voltam gyáva, vagy olyan, aki elmenekül, a problémák és a kihívások elöl. Most sem tettem, de nem tudtam mit válaszolni. Hihetetlen volt ezeket a szavakat egy másik férfi szájából hallani, már nem éreztem magam bódultnak, Robi vallomása kijózanított egészen.
Ekkor, picit távolabb toltam a vállánál fogva őt, és sikerült felállnom.
- Ne haragudj, nekem ez nem megy, maradjunk barátok jó?
- Csalódottságot láttam a tekintetében és talán fájdalmat is, de lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak.
- Szóval jó éjt.
Nem tudtam a dolog felett szemet hunyni. Egyfolytában arra gondoltam, hogy mi történhetett volna. A kezem a fájdalmasan álló péniszemet fogdosta, és átkoztam magam. Feladtam a harcot az alvással és mászkáltam a lakásban, mint egy hülye.
Gondolkozni kezdtem, azon hogy mennyire vagyok őszinte. Magamhoz. Rájöttem, hogy nem igazán. Hiszen én legalább úgy akartam Robi érintését, mint ő. De a büszkeségem és az idegenkedésem nem engedte.
Aztán a feszültség úrrá lett rajtam és muszáj volt lerendeznem a farkam. Az igazság az, hogy végig azon járt az eszem mi lehetett volna kettőnk közt. Vajon milyen érzések szabadultak volna fel bennem, ha egy másik férfi farkát fogom a kezemben?
Rettentően beindultam ezektől a képsoroktól, amit a lelki szemeim előtt láttam, és nagyon hamar elöntötte az ondó a markomat. Rettenetesen nagyon élveztem, minden porcikám beleremegett.
A dolog után kétszer futottunk össze, és egy kis enyhe píron kívül, ami beszínezte az arcunkat, nem változott semmi.
Szerencsére most is Robi a legjobb barátom, bár csak egyetlen hét telt el azóta.
Szóval ez történt kettőnk között. Valami kétségtelenül elkezdődött, de nem tudom, akarom – e, a folytatást. Talán nem kellene, talán igen.
Lehet, hogy csak egyszeri dolog volt de egy biztos, már nem csodálkozom, azon a sok hirdetésen, és vágyakozó fórumtémán.
„Fiú- fiúval, maszti, szex, minden.”
Hasonló történetek
6633
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
10181
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tonyrapsw ·
AELM. ·
:grinning:

Narkos-Marko ·
Ezt is másállapotban írtam.Be vagyok nyomva ám amikor írok. :smile:
Remete Debil László ·
Én is így vagyok, de ennél csak jobbakat írok benyomva is!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: