Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Végzős mocsok

A napokban el látogattunk pár osztálytársammal a gimi kondijába,  ahol általában rohadt izmos,  ultra szexi srácok vannak.  Így volt ez hétfőn is, amikor viszonylag sok végzős azaz 13-os srác volt fent.  Én a néhány osztálytársammal a lépcsőházban várakoztunk arra, hogy bemenjünk. . Egy kicsit féltünk, mert mi 9.-es létünkre a bokájukig sem értünk.  Mikor már elég sok idő eltelt a folyosón a haverjaim mondták, hogy elmennek a büfébe kávézni, kérdezték megyek-e. Mondtam most nem, inkább megvárom őket, hogy végezzenek,  és akkor felhívom őket. Egy bő 20 perc telet el, amikor hallottam, hogy valaki éppen trappol lefelé a lépcsőn egyenesen be a fiú öltözőbe, nem tudom mi lehetett olyan sürgős minden esetre érdekelt. Az ajtót nyitva hagyta maga után, és elkezdett lassan öltözni.  Ő volt számomra a 13.  adonisza.  Őt úgy kell elképzelni, hogy: rövid barna haj, barna szem, kicsit fehéres testszín, kurvára izmos, kockás has stb, stb. . . A folyosóról beláttam pont és viszonylag lassan vette le magáról az izzadt pólóját.  Meg kell hagyni rendesen felizgultam.  Mikor levette haladt lefelé.  A rövidgatyát lekapta és egy szál szürke bokszerben állt.  Ekkor már végem volt. . A nagy farka félig volt merev. . Megragadt azon a ponton a szemem, és lassan elkezdte fogdosni. Én nekem már bőven állt, így valamit tennem kellett.  Bementem az öltöző piszoárjába azzal az ürüggyel, hogy nem működik a kinti WC.  Pont ráláttam ahogy fogdosta miközben és kivertem a mosdóban. 3-4 perc alatt elszálltam, és kértem tőle egy zsepit, mivel azzal nem számoltam, hogy mindig eldobálják a budipapírt. Kérdezte, hogy törlésre kell? Mondtam megszeppenve, hogy:-Hát. igen.  Most elkövetkezett a várva várt pillanatom. Az volt a válasz:-Nem kell úgy elsietni, maradj még. . ;) (megnyalta a száját).
Lenyomott a farkához, és akkor már bőven ágaskodó 20-22 cm-es lomposát bevágta a számba.  Ilyen gyönyörű faszt még sose láttam. Nyögött egyet, majd megfordított és óvatosan benyomta a szűk seggembe, eléggé felszisszentem, de baromira élveztem. lassan óvatosan tolta befelé, majd meghallotta a folyosón, hogy beszélnek. Begyorsított. . Szétbaszta a seggem, nagyon gyorsan és bele élvezett a picsámba.  Ezt követően nem állt meg az élvezeti mércém, kinyalta a gecis seggem, és a gecis nyálát a farkamra köpte majd szopott. Mit mondjak. Mennyország volt. Bele élveztem a szájába és elkezdett vadul smárolni. Végezetül lezuhanyoztunk és ott álltunk egy fülkében lógó gecis fasszal és megbeszéltünk, hogy ezt nem hagyjuk annyiba. . :) Azóta rendszeresen csináljuk. :) Végül is tényleg egy mocsok, mert a retyós öltözőben vágott gerincre aki egyébként heteró volt.  Mostanra egy mocskos buzi lett a kis nőcsábász végzősből.
Hozzászólások
További hozzászólások »
jacobharper95 ·
Én véleményem:
Az alapötlet jó. Az izmos, nagydarab, végzős, heteró focista és a elsős "gyík" az öltözőben. Bár az jobban elfogadható lett volna számomra ha a végzős és az elsős olyan helyzetben vannak hogy mindketten éppen zuhanyoznak és a végzős átkaroja hátulor az elsőst és inenetől kezdödik meg az erotikus rész. Az elején meg lehetne az hogy valamilyen sport szakörbe jártak és a többiek már végeztek és már mentek is haza.
Anonymus666 ·
Ha ilyen kidolgozott ötleted van, írd meg te! Ne másnak adj ötleteket! Gondolom nem véletlenül nem úgy íródott meg.

CRonaldo ·
Bár csak velem történt volna meg! Örülök, hogy megosztottad ezt a story-t

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: