Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Végzős mocsok

Történt,  egy valamelyest enyhébb idejű februári napon,  hogy néhány osztálytársammal elmentünk a suli konditermébe egy kicsit megmozgatni magunk. Tudni illik,  hogy ez a hely heteróknak,  biszexeknek, melegeknek egyaránt egy kincses sziget. Mindenki talál magának valami féle örömöt, amitől melegség járja át az ember testét. Visszatérve az edzegetős délutánra, pontosan akkor voltak fent a kondiban a 13.-os végzős fiúk egy része.  Hát mit mondjak, nem mertünk bemenni én pedig különösen nem. Óriási vádlik, bicepszek, kockás hasak, izzadt mellkas óó folytathatnám, mi pedig a gyenge egyébként jó kondíciójú 9.  esek. Míg vártuk, hogy végezzenek, addig mi kint voltunk a lépcsőházban, ahol be lehetett látni mindent.  Egyszer meghallottam, hogy valaki trappol lefelé a lépcsőn,  kicsit sietve a fiú öltözőbe az ajtót maga után nyitva hagyva.  Az osztálytársaim elmentek a büfébe én ott maradtam azon a szinten nem teljesen egyedül.  ;) Számomra az egyik leghelyesebb végzős volt az, aki sietve berontott az öltözőbe. Akkor képzeljétek: rövid barna haj, sötét barna szemek, kicsit fehér test szín, csupa izom, lélegzet elállító karok megahelyes arc társult ehhez a fiúhoz. Kintről figyeltem, ahogyan öltözik. Egy pillanatra nem néztem oda, mikor visszanéztem már egy szál szürke csíkos boxerben volt. Itt már vert a szívem rendesen. Teljesen láttam a kidolgozott testét, és a farka domborulatát a gatyában. Gyorsan meg kellett ragadni ezt a pillanatot, bementem pisilni az öltöző piszoárjába és közben néztem ahogyan öltözik és félmeztelen megmossa az arcát. Elérkezett a számomra legkedvesebb pillanat, észrevettem a szemem sarkából, hogy áll a méretes dákója a gatyában.  Erre rögtön felállt az enyém is, és kivertem, míg ő fogdosta a sajátját pár perc alatt elszálltam, megkérdeztem van-e egy zsepije törlés céljából.  Rögtön elmosolyodott és mondta, hogy nem kell annyira sietni.  ;) Elővette a szerszámot és belenyomta a számba.  MENNYEI VOLT.  Az a formás 20 centis bré csak úgy ki-be járt a számba, majd egy bő 10 perc orál után lejjebb haladtunk. Kinyaltuk egymást majd óvatosan betuszkolta a szűk seggembe a farkát, felszisszentem, de baromira élveztem. Meghallottuk hogy beszélnek a folyosón és begyorsított. Beleélvezett a seggembe majd kinyalta ráköpte a farkamra a gecis nyálát és szopott engem. Meg kell hagyni elmentem elég hamar. Letusoltunk a zuhanyzóba, és mentem fel a kondiba.  Hát majd ki csattantam a boldogságtól.  Így lett ez a végzős szépfiúból aki egy nagy nőcsábász volt egy mocskos buzi, akivel órákig toljuk egymást azóta is. Ha szeretnétek folytatást írjatok! ;)
Hasonló történetek
3108
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
4137
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
Sinara ·
Bocsánat, de ez mi?
Gyakorlatilag teljesen ugyanaz, mint a másodikán azonos címmel megjelent történet (http://tortenetek.hu/tortenet/vegzos-mocsok/30556) csak kicsit átfogalmazva.
Nem katasztrófa, de nem igazán értem, hogy ezt most minek. A kritikák alapján akartad átdolgozni és a végeredményt is megmutatni nekünk? Dicséretes mentalitás, és ha ez a helyzet, akkor csak támogatni tudom az ötletet, de ez így édeskevés. Attól, hogy kiveszel pár problémás mondatot, másokat átfogalmazol, az amúgy alapvetően átgondolatlan, kidolgozatlan, sietős és pocsék nyelvtannal megírt történet maximum csak egy lehelettel lesz jobb.
Még egyszer mondom, az igyekezet dicséretes, ha ez áll a dolog hátterében, de az első változat hibáinak 99%-a itt is megvan. Hidd el, én örülnék a legjobban, ha egy olyan történet kerülne fel az oldalra, amit csak ennyi változtatással tökéletessé lehetne tenni! De a tied nem ilyen. Messze nem. Gondolkozz és dolgozz még rajta sokat! Nem veszett fejsze nyele, de még így is nagyon nagyon kevés.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: