Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Végzetes Hiba

Beau Mouharnis gróf nagyobb népszerűségnek örvendett, mint bármely másik facér férfi Párizsban.
Gonoszak lennénk, ha azt mondanánk, ennek az oka páratlan vagyona, kastélyai (ami természetesen vonzerőt jelent), de még csak nem is származása (pedig a Vikomt de Beauharnis név nagy méltóságot jelentett egész Francia Hon területén), mégis-mégis megjelenése, öltözködése, smaragdzöld szemei, vállig érő, szalaggal hátrakötött haja, magassága és termete sok nőt vett le a lábáról.
Modora kifinomult, tájékozottsága teljes, tanult, művelt és modoros és Párizs összes asszonya ismerte a nevét.

Akárcsak Madamosielle Delouxét, akit hírbe hoztak a gróffal, és igen, valóban gyakran mutatkozott a Vikomt ezzel a nagyvilági, kihívó, szőke nőszeméllyel. Az sem volt titok a Londoniak számára, hogy Madamosielle Deloux hamarosan Madame de Mouharnis lesz.
Monsieur Mouharnisnak volt Párizstól nem messze egy vidéki birtoka. A birtok mellet egy kis falu terült el. Ebben a kis faluban lakott Lucy Remusat, így gyakran láthatta lovagolni, vadászni, vagy épp kocsikázni a vikomtot.
Természetesen szerelmes volt belé. Hogyne lett volna, hisz Daujone falujában nem volt olyan lány, aki ne ábrándozott volna róla.

De Lucy ennél többet akart, mint álmodozás. Nem volt kifejezetten okos, se kifejezetten szép, se kifejezetten gazdag (sőt kifejezetten szegény volt), hogy magára vonhatná a vikomte figyelmét.
Gyűlölettel tudta nézni, kopott kalapja karimájat alól, amikor a kacagó, szőke Deloux kisasszonnyal kocsikázot. Egész lényét megbabonázta a nő. Ő férfi szemmel látta, de Lucy a nőével, a féltékeny nőével, aki pontosan tudta, hogy egy kivágott dekoltázs miféle nőre is utalnak.
Lucy bár nem volt kifejezetten szép, a klasszikus szépség, a maga nemében szebb volt Madamosielle Deloux. Alacsony volt, igen, kicsi és törékeny. Keze lába pici és kecses. Sereka vékony viszont mellei teltek (bár ő nem mutogatta, mint Deloux kisasszony). Szeme barna, macskás vágású, haja szintén barna, de gesztenyés árnyalatú.
Hasonló történetek
4480
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
4239
A repülőút kellemes volt és Cooper két óra múlva már a washingtoni lakásban volt. Ez nem volt olyan előkelő, mint a New Yorki, de azért nagyon otthonosan volt berendezve. Kapus sem volt, így Cooper simán bejutott. Gyorsan felmérte a terepet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
Hihi, a felénél úgy elvesztettem a fonalat, mint annak a rendje. De azért megpróbálom értelmezni, mert megöl a kiváncsiság, ha Vikomt valaki és még de Beauharnis is hozzácsapva.

Szóval van Bó Móharnisz (kinek Beau neve inkább hajaz angolra, mint franszéra), a legesleg pasi Párizs kerekén. (smaragdzöld szemek, szalagos haj és magasságra a termet. Brrr.... máris izgulok)

A piros sarokban álla vala Mádmázel Deluksz (ööö... az nem egy koton márka? Bocsi, álá cottón), a buja szőkeség, aki nemsokára Mádám Múharnisz lesz. (röviden Nagyviláginé Csíkos Sára)

A jövendőbeli férjnek, aki vala Monszeúr Múharnisz (a képszerűség kedvéért Nagyvilági Úr) van egy birtoka nem messze Páríítól. (a birtok mellett van egy kis falu, mert a birtokok többnyire nem állnak vak foltokkal körülvéve a térképeken)

Ebben a kis faluban (nem messze Párííítól és a birtoktól) lakott Lüszi Remúszát (kinek neve szintén lenni angol), aki tősgyökeres, elnyomott Franszé jobbágyságként igen gyakorta látta burzsoá időtöltései közben főhősünket, aki... öööö... ki is volt? Á, Bó.

Lüszi, mint minden Párííí melletti lány, erről a hősről ábrándozott. (A Nagyvilági Úr birtoka melletti kis falu neve, most már tudjuk, hogy Dazsón)

Lüszi nem volt erényei és külsőségei magaslatán (lásd: se szép, se gazdag), így esélye se volt Bó-nál. (hányan is vagyunk ezzel még így, édes istenkém...) :(

Lüszi természet adta hátrányait sehogy se tudta feldolgozni, ezért nagyon csúnyán nehezményezett Mádám Múharnisz-ra (jövendőbeli Nagyviláginé Csíkos Sárára), aki buja, kihívó nőszemély létére SZINTÉN nem volt szép. Sőt, Lüszi szebb is volt nála. Vagy akár lehetett volna... mert hogy volt neki keze, lába, szeme, haja...


Adásunkat megszakítjuk. Sajnálattal kell közölnünk a hírt, hogy Mádám Múharniszt (Nagyviláginé Csíkos Sárát) ledobta magáról a ló. Vagy ő dobta magáról a lovat... szegény pára.
Az állat váratlan halálát orvosszakértők bevonásával vizsgálják. Mádám Múharniszt (NCSS) jelenleg előzetes letartóztatásba helyezték, előnytelen megjelenéssel okozott haláleset vádjával. A hírhedten kihívó nőszemély tagadja, hogy bármi köze lenne a szerencsétlen pára kimúlásához.

További híreinket hallják:
Bó Muharniszt ma fogadta a Pápa. A páratlan vagyonú LEG-et személyesen fogadta Őexcellenciája, a több napos konzílium alatt szóba került a világbéke megteremtésének eshetősége is...


(tu bí contínyú)

csotrogány ·
Én nem tartom olyan nevetségesnek, hogy kifigurázzam mint az előttem szóló. Majd kialakul a történet. Az viszont hiba, hogy ilyen rövid fejezetekre bontod. Lehetett volna 5-7 gépelt oldalnyit feltenni. Ha ilyen apró részletekben küldözgeted be, akkor egyrészt mások elől veszed el a helyet, másrészt az egymást követő részek között annyi időeltolódás keletkezik, hogy az olvasó elveszti érdeklődését műved iránt. 6-5 pontra értékeltem. :smiley:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: