Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Váratlan betörés II. rész

Írta: ErotickWriter
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)


************
Colin eloldozta Liz kezét, miközben Jason tovább kúrta a nő száját. Liz annyira koncentrált a szájában tomboló faszra, hogy észre sem vette, hogy kiszabadult, amíg Colin rá nem parancsolt:
- Ereszkedj négykézlábra! Most én kapom meg azt a dögös kis szádat.
Jason hátrébb lépett. A nő letérdelt, ahogy Colin parancsolta. A keze és a lába teljesen el volt merevedve, de azért engedelmeskedett. Jason mögé térdelt, kissé széttolta a nő lábait és habozás nélkül behatolt a puncijába. Liz nagyon nedves volt, de ez a hirtelen behatolás váratlanul érte, hangosan felnyögött. Colinra nézett, aki épp a sliccét húzta le, és megint felnyögött, amikor megpillantotta a férfi hatalmas farkát. Nem volt vastagabb, mint a férje, talán akkora sem, mint Jason, de jóval hosszabb mindkettőjüknél. De ahelyett, hogy a nő szájába tolta volna, ahogy Liz várta, Colin felemelte a nő állát, és közben verni kezdte a farkát. Jason keményen dugta hátulról, a nő mellei vadul hullámoztak, közöttük a nagyanyja medáljával.
Colin közelebb lépett, és a golyóihoz húzta a nő fejét. Liz körbenyalta a fasz tövét, és vonakodva a zacskón is végignyalt. Nem volt sok tapasztalata a herékkel, mivel a férjét ez nem nagyon izgatta, ezért nem igazán tudta, mit tegyen. Colin megérezte, és egy egyszerű paranccsal kisegítette:
- Szopjad! - rendelte rekedten, és a nő hozzá is kezdett. Egyesével az ajkai közé szívta a férfi golyóit, óvatosan, nehogy megsértse őket. Közben Colin a farkát verte. Úgy tűnt, az is bejött neki, ha Liz egy kicsit durvábban csinálja, úgyhogy keményebben rászívott a golyóira, még rájuk is harapott egy picit, amitől a férfi boldogan nyögött fel. Liz élvezettel nyalogatta körbe-körbe a férfi telt golyóit, és újra meg újra az ajkai közé szívta őket. Sikerült mindkettőt egyszerre a szájába engednie, amitől Colin élvezettel megrándult.
A férfi végül megelégelte ezt a kényeztetést. Megragadta a nő fejét, és a szájába tolta hosszú farkát. Nem mozgott gyorsan, inkább kiélvezett minden egyes centimétert. Amikor az egész farka becsúszott, benn tartotta, és úgy körözött a csípőjével. Ezt művelte egy-két percig, amíg Liz már hátra akart húzódni, hogy levegőt vegyen. A nő szája teljesen tele volt. Végül a férfi elengedte, úgyhogy Liz nagy sóhajjal mozdult hátra, arcára nyál csurrant. A férfi nem sok pihenőt hagyott a számára, megint kúrni kezdte a száját. Nem volt erőszakos, de nem is finomkodott. A nő örömmel élvezte, ahogy a két férfi a testét használja.
Jason belassított, és széttárta Liz fenekét.
- De jó segged van! - jelentette ki. Még jobban széthúzta a félgömböket, és ráköpött a nő segglyukára. A nő megremegett, amikor megérezte a vágatában lecsorgó meleg folyadékot. Aztán a férfi a hüvelykujjával próbálgatni kezdte a nő szűk kis lyukát. Liz megpróbált elhúzódni, de a férfi szilárdan tartotta. Sőt, a nő vonakodása felizgatta, és még erősebben kezdte baszni újra. A nő nem volt hozzászokva az anális kényeztetéshez, úgyhogy a végbelébe hatoló hüvelykujj idegennek tűnt, de meglepetésére egész jó érzés volt. A férfi ujja nem ment túl mélyre, de a puncijában tomboló fasszal együtt már így is jobban kitöltötte. Liz abbahagyta az ellenállást, és kiélvezte a pillanatot. Colin élvezettel nézte őket, még ki is húzta a farkát a nő szájából, aztán leült a vastag szőnyegre. Nadrág már nem volt rajta, de most az ingét is levette. Most már csak az álarca maradt rajta - Liz arra gondolt, hogy biztos melege lehet alatta.
A férfi odaintette a nőt magához:
- Most rajtam a sor - mondta Jasonnek. - Ki akarom próbálni a pináját!
Liznek csak ennyit mondott:
- Beindultam. Lovagolj rajtam egy kicsit. - És hanyatt nyújtózott. A farka mereven ágaskodott.
A nő odacsúszott hozzá, és nedves pinájába csúsztatta a faszt. Tényleg hosszabb volt, mint a férje, a vége egészen a méhéhez ért, amikor a nő teljesen ráereszkedett. Körözni kezdett a csípőjével, párszor felemelkedett, aztán megint felnyársalta magát. Jason sem akart kimaradni a jóból, úgyhogy melléjük állt, a nő hajába markolt, és a farkára húzta a száját. Liz érezte a faszon a saját nedveit, a puncija illatát, és felrémlett előtte a történetben szereplő lány, aki annyira szerette a saját nedvei ízét, hogy attól félt, leszbikusnak bizonyul. Liz megízlelte a nedveit, aztán szenvedélyesen szopni kezdte a férfi farkát, összhangban mozogva a két férfivel.
- Nedvesítsd be rendesen! - parancsolta Jason, és keményen, mélyen lökte a faszát a nő szájába. - A saját érdekedben...
Aztán hátralépett, és a nő mögé térdelt. Széthúzta Liz fenekét, és ismét a segglyukára köpött.
Ahogy Liz rájött, mire készül a férfi, tiltakozni kezdett.
- Ne, ezt nem akarom! Nem szeretem az anális szexet! Ne!
- Próbáltad már? - kérdezte ezúttal Colin. A nő érezte a segglyukánál Jason makkját. Még csak várakozott.
- N-ne! Még sosem próbáltam! - tiltakozott Liz. - És nem is akarom! Azt hallottam, hogy fáj!
- Hát kicsim, már tudjuk, hogy kissé szereted a fájdalmat! - kacsintott a férfi. - Nem fog sokáig fájni. És ráadásul mikor lesz még rá lehetőséged? Van egy olyan érzésem, hogy a férjecskéd nem igazán lapátol érte.
Colin utolsó mondata annyira tele volt gúnnyal, hogy Liz önkéntelenül védelmébe vette magában a férjét. De a betörőnek igaza volt, a férje sosem tenne vele ilyesmit, mert félne, nehogy fájdalmat okozzon.
Liz nem válaszolt, csöndben gondolkozott. Ezt a férfiak beleegyezésnek vették; Jason a nő szűk kis segglyukába tolta a farkát. A nő felnyögött, még a lélegzete is elakadt. Igaz volt hát, amit erről hallott - tényleg fájt! De nem volt kibírhatatlan, és kellemesen érintette, hogy a farkak kitöltötték a testét. Megpróbálta ellazítani az izmait, amik a vastag rúd körül lüktettek, és inkább Colinra koncentrált, aki finoman pumpálta a pináját és gyúrogatta a mellét.
- Lélegezz - mondta a férfi, miközben a bimbóit pödörgette. - Bírni fogod.
A nő mély levegőt vett, olyan lassan, amilyen lassan csak tudta. Jason közben mélyebben hatolt a fenekébe. A nő megfeszült és felsikoltott, mire a férfi leállt, és hagyta, hogy Liz lenyugodjon. Aztán újra előretört, ezúttal még mélyebbre tolva a farkát. Most már végig benn volt, és benn is tartotta egy ideig. A nőt így a két farok teljesen kitöltötte, és ez izgatónak és kellemesnek tűnt. A férfi lassan kihúzta a farkát, aztán visszatolta, aztán újra, és mindegyik alkalommal jobban benyálazta a makkját, hogy jobban csússzon. Néhány ilyen behatolás után már épp olyan lendületesen baszta a nő seggét, mint ahogy korábban a száját. Liz körözni kezdett a csípőjével Colin fölött. Keményen keféltek, mindhárman közös ritmust vettek fel. Testükről csöpögött az izzadság. Liz átengedte magát a testében tomboló két fasznak. Elöntötte a puszta vágy, a tiltott gyümölcs élvezete.
- Nem bírom már sokáig - mondta Colin Jasonnek. - De még ki akarom próbálni a seggét. Engedj oda!
Jason tiltakozás nélkül lépett hátra, és Colin kigördült Liz alól. A két férfi közül láthatóan ő volt az irányító, de jól dolgoztak együtt. Liz nem tudta, hogy most mozdulnia kellene-e valamerre, vagy maradjon ott, ahol volt, de Colin megkerülte és négykézlábra emelte a csípőjénél fogva.

- Azt akartad, hogy széjjelbasszunk, ugye? - csigázta a férfi, aztán a nő megérezte fenekében a faszt, és beleremegett. Még mindig el volt lazulva Jason farkától, így egyáltalán nem fájt, ahogy Colin a fenekébe hatolt. De nagyon hosszú farka volt, a nő érezte a végbelében a feszítést. A férfi keményen tolta be magát tövig. Ez először eléggé fájt. De akárcsak amikor Jason nyársalta fel a szűk kis seggét, a fájdalom most is megszűnt, és már tudott az élvezetre koncentrálni. És volt is mire koncentrálni. Érezte a fenekében lüktető faszt, és mintha minden idegszála egyszerre lángolt volna. Örömmel élvezte, és megfordult a fejében, hogy vajon a férjét is ráveheti-e, hogy kipróbálja.
Colin keményen baszta hátulról a nő fenekét. Liz melle és egész teste vadul ringott a férfi lökéseitől. Közben Jason sem akart kimaradni, úgyhogy Liz elé lépett, és a nő arcába nyomta a farkát. Megint belemarkolt a nő hajába, felemelte az arcát, és a szájába próbálta tolni a farkát. A nő elfordulva tiltakozott:
- Ne! Megőrültél? Ez már beteges. Most volt a seggemben! Hagyjál!
Colin belassított, hogy lássa, mi fog történni. Jason letérdelt Liz elé, és magához emelte a nő arcát:
- Figyelj, már nem választhatsz. Azt mondtad, hogy használjunk, kúrjunk meg, basszunk szét, mint egy szukát. Most már egy ribanc vagy. Azt teszed, amit mondok. Megértetted? - mondta halkan, tárgyszerűen.
Liz dühösen, égő szemmel nézett a férfire. Tudta, hogy a férfi komolyan beszél, de azt is tudta, hogy ez a két férfi nem bántotta eddig, és hagyták, hogy hozzászokjon a mélytorkozáshoz és az anális szexhez. Nem gondolta, hogy most ártanának neki, vagy erővel vennék rá bármire is. A férfi szemébe nézett; érezte, hogy a határait próbálgatják. Ha összeszorítja a fogát, a férfi nem tudja betolni a farkát, úgyhogy rajta állt a döntés.
- Megértetted? - ismételte a férfi, és felállt.
Ezúttal, amikor a férfi megpróbálta betolni a farkát Liz ajkai közé, a nő vonakodva kitátotta a száját, és utat engedett neki. A lelkében undor keveredett a titkos szenvedéllyel. Félt attól, hogy a fasznak rossz íze lesz, de legnagyobb meglepetésére szinte semmit nem érzett rajta. A tabu, a kétségtelenül durva lépés megtétele eszméletlenül felizgatta. És azt is majdnem elhitte, hogy erre őt csak kényszerítették. A végén már szenvedéllyel szopta a faszt. A két férfi ütemesen pumpálta a testét, egyikük a száját, másikuk a fene
Colin alig hitte el, hogy mindez tényleg megtörténik. Csak egy is rablásért jött ide. Azt hitte, a háziasszony aludni fog, ellopják, amit lehet, és eltűnnek. Most pedig valamiféle vad, álomszerű Machiavellisztikus fantáziába került. És ami a legfurcsább volt, kedvelte ezt a nőt. Azt érezte, hogy Liznek szüksége van erre. És kibaszott dögös volt. Nem éppen egy szépségkirálynő, de nagyon vonzó, és a szexuális vágya már akkor érezhető volt, amikor először meglátták. És most a nő remek fenekét baszta, és máris érezte, hogy vissza kell fognia magát. Felnyögött és jelzett Jasonnek. A két férfi helyet cserélt.
Ezúttal Liz már nem tiltakozott. Nagyon élvezte, hogy teljesen átadja magát a két férfi kénye-kedvének. Az undor helyett teljesen beindult a tudattól, hogy Colin farka az előbb még a seggében volt tövig, és most a szájában tombolt. Mocskosnak, kurvásnak és hihetetlenül szexinek érezte magát. Egy kicsit aggódott a higiénia miatt, de aztán úgy döntött, majd akkor foglalkozik vele, ha valami baj lesz belőle. Kissé szédült, úgyhogy abbahagyta az agyalást, és átengedte magát az érzékeinek.
Jason és Colin megint helyet cserélt, és Liz nyöszörögve érezte Colin ujjait a csiklóján, ajkain és puncijában, miközben a férfi farka megint a nő fenekébe hatolt. Liz álla kezdett kimeredni a sok szopástól, egész teste remegett és kezdett kimerülni, de remélte, a férfiak bírják addig, amíg ő is elélvez. A tüdeje tüzelt, lassan közeledett az orgazmus felé. Már-már túl intenzíven izgatták, túl sok inger érte a testét, azt hitte, így sosem fog elélvezni. Vagy épp most fogja érni élete legnagyobb orgazmusa. Jason most már nem kúrta a száját, hagyta, hogy a nő magától mozogjon, miközben a mellbimbóiba csippentett. Liz egész teste vadul bizsergett.
Az orgazmus cunamiként szántott végig rajta. Összerándult és felsikoltott, eksztázisban remegett, és a padlóra rogyott volna, ha a két férfi nem tartotta volna. Hátratolta magát Colin ujjaira és farkára; arca elvörösödött. Azt hitte, el is ájul. Ilyet sosem érzett még.

Jasonnek annyira bejött a nő orgazmusa, hogy újult erővel ostromolta a száját. Eddig végig élvezte az estét, nem igazán töprengett az eseményeken. De tudatában volt, hogy ez élete legnagyobb kalandja, ilyen sosem volt és nem is lesz már többé. A tények embere volt, nem sokat fantáziált, de azt tudta, hogy enne a nőnek az arca, az önfeladása és tartása sokáig vele marad. Talán nem így gondolt rá, de kétségtelenül ezt érezte. Nagyon bejött neki a nő, és már egy ideje visszafogta magát. Nem ő akart először elélvezni. De most már mindegy volt. Alig várta, hogy a nő szájába spriccolhassa a magját. A gondolat elég volt hozzá, hogy átbillentse a határon.
Majdnem teljesen kihúzta a farkát Liz szájából, és így élvezett el. A végét a nő ajkai között tartotta, hogy Liz érezze a gecije ízét, de azért egy csepp se vesszen kárba. Azt akarta, hogy a nő mindet lenyelje.
A nő érezte, hogy a férfi elélvez, próbált elfordulni, de a Jason gyorsan megfogta a fejét. Ezúttal Jason érezte azt, hogy még sosem élvezett ekkorát - érezte a spricceket és a golyói mintha kifordultak volna. A sűrű anyag a nő torkára repült, amitől Liz felköhentett, de nem húzódott el. Minden egyes adagra felnyögött, amitől Jason még jobban kiélvezte győzelmét. Orgazmusa mintha örökké tartott volna, egymás után érkeztek belőle a gecisugarak. Az álarca alól csorgott az izzadság, már csípte is a szemét. A nő szája sarkán, a makk mentén kis fehér spermacseppek csordultak ki. Kipislogta az izzadságot, és az utolsó cseppeket is kifejte a farkából. Aztán kihúzta a nő szájából. Liz érezte, mit akar a férfi; megadó tekintettel és némi szégyenérzettel lenyelte a spermát.
Jason szó nélkül ment ki a fürdőszobába. A nő egyedül maradt Colinnal. A férfi kihúzta a farkát a nő seggéből, és talpra állította Lizt. A díványhoz terelte, aztán kiment a konyhába és lemosta a farkát a mosogatóban. Izgató volt seggből szájba csinálni, de ha Jason nem vág bele, ő magától nem csinált volna ilyet. Most, hogy Jason már végzett, úgy érezte, le kell mosnia magát, mielőtt folytatná. Nem mintha annyira erkölcsös lett volna. Élvezte, hogy olyasmire veheti rá a nőt, amit az önmagától nem tett volna meg. Élvezte, hogy a nő megadja magát az akaratuknak. De nem volt kegyetlen, és nem akarta, hogy Liznek bármi baja legyen. Nem tudta, hogy ez így lenne-e, de szerette a tisztaságot.
Amikor megmosta magát, visszament a nappaliba.
- Van vibrátorod? - kérdezte váratlanul.
Liz zavartan válaszolt.
- Igen - nyöszörögte. - A táskámban van.
- De hát végignéztük a táskád... - húzta össze Colin a szemöldökét.
A nő még félénkebben folytatta:
- Úgy néz ki, mint egy rúzs. Lila. Mint egy ajakír - mondta lesütött szemmel, és nagyot nyelt. - A férjem szerint nincs szükségem vibrátorra... - tette hozzá.
- Újabb titkok! - nevetett fel Colin. - Na a mai éjszaka után jó sok titkod lesz!
Felemelte a táskát, és megkereste benne a kis vibrátort.
- Elemes! Szuper...
Bekapcsolta. Halk zizegés morajlott a szoba csöndjébe.
Colin letérdelt Liz lábai közé, és széles terpeszbe tárta őket. Ráhajolt a nőre és a csiklójára illesztette a nyelvét; a nő felsóhajtott, megfeszített háttal élvezte a kényeztetést. A férfi nedvesre nyalta-szopogatta a nőt, aztán igénybe vette a vibrátort is.
Észrevette, hogy a nő másképpen reagált az érintésére. Eddig mintha valami távolságot tartott volna a legvadabb kefélés közben is, de most mintha jobban átadta volna magát a férfinek. Nem volt biztos benne, hogy ez jó így - nem illett bele az eddigiekbe. De így legalább kisebb volt az esélye, hogy a nő később mégis beköpi őket a zsaruknak, úgyhogy megvolt a jó oldala. Colin tudta, hogy ha a nő feldobja őket, a videofelvétel nem sokat segít rajtuk. Sőt, talán újabb vádakat eredményezne. De a nő ezt valószínűleg nem tudta. Így hát nem ártott, ha picit most közeledtek egymáshoz.
Colin tapasztaltan kezelte a vibrátort. A remegés körbetáncolta a nő klitoriszát, miközben a férfi mélyen benyalt neki. Párszor a nő bimbóihoz emelte a vibrátort, miközben a csiklóját csókolgatta; párszor pedig lenyalatta vele a kis eszközt elborító puncinedvet. Nemsokára érezte, hogy elönti a forróság, és tudta, hogy újra el fog élvezni. Küzdelem nélkül adta át magát az érzésnek, és maga is meglepődött az orgazmusa hevességén. Élvezés közben felsikoltott, fejét szorosan a lábai közé húzta, arca a lüktető csiklójához feszült. A teste többször összerándult, amitől patakokban ömlött a nedve, a férfi pedig mohón lefetyelte.
Amikor az orgazmus lecsillapodott, a férfi felemelkedett, és a nő mellé feküdt a díványra. Erős kezével hátrarántotta a nő fejét, arca a nőéhez simult. A nő látta az álarc szájnyílása körül és a férfi ajkán csillogó nedvességet. Azt hitte, a férfi megcsókolja, úgyhogy várakozóan nyitotta szét ajkait. De a férfi nem ért hozzá, csak a nyálát csorgatta a nő szájába. A nő meglepetten érezte, hogy a férfi eddig gyűjtögette a szájában a nő nedvét, és most azt csorgatja vissza neki. Liz mohón nyelte a folyadékot, amíg csak a férfi el nem húzódott. Liz ekkor vette észre, hogy Jason már visszatért, és egy székből figyeli őket, és közben lassan a farkát veri.
Colin visszatért a nő lábai közé és megint bekapcsolta a vibrátort.
- Jaj ne! - mondta Liz meglepetten. - Ehhez most túl érzékeny vagyok!
- Nagy kár - búgta Colin gúnyos együttérzéssel. - Mert még nem végeztem. - És megújult energiával kezdte nyalni újra.
Liz szerencsétlen túlstimulált csiklójában túlcsordult a gyönyör. A nő megpróbált elhúzódni a férfi nyelve és a vibrátor elől. Colin ettől mintha csak még jobban beindult volna, még szenvedélyesebben vetette rá magát. A nőt fájdalommal kevert gyönyör árasztotta el, kezdte teljesen elveszíteni a fejét. De Colin nem tágított.
Végül a remegés annyira elfajult, hogy a férfi már nem is tudta egy helyben tartani a vibrátort; már-már attól tartott, hogy egy rossz mozdulattal a nő beveri az orrát.
- Maradj nyugton! - parancsolta Colin hangosan. - Most!
Liz engedelmeskedett. A férfi annyira nem volt kegyetlen, nem is fenyegető. Inkább domináns. Uralkodott a nőn. Liz abbahagyta a remegést és megpróbált nyugton maradni.
Jason izgatottan figyelte, ahogy Colin a nő finom punciját ostromolta. Liz visszafogta magát, de a gyomra ösztönösen összerándulgatott. A melle fel-le emelkedett, a háta megfeszült. A feje a dívány párnáinak nyomódott, és hangosan nyögdécselt. Mintha teljes testét elektromosság járta volna át. De nem állt ellen.
Colin mögékerült, és megragadt a nő mellét, miközben a vibrátort a nő csiklójához nyomta, középső ujját pedig ki-be mozgatta a puncijában. Liz sikolyai egyetlen hosszú nyögéssé olvadtak össze, amit csak a légvétel tört meg néha. Tetőtől talpig remegett. Már megint rátört az orgazmus. Ágyékát fehér tűzvirág öntötte el, és egész testét elemésztette a gyönyör. Hangosan sikoltott, annyira élesen, hogy az már bántotta Colin fülét. A férfi végig a nőhöz szorította a vibrátort, még azután is, hogy az orgazmusnak vége lett. A nő arcára könny csordult, de nem próbált elhúzódni.
- Kérlek, hagyd abba, már fáj... - könyörgött annyi lemondással és megadással a hangjában, hogy Colin megszánta. Kikapcsolta és letette a vibrátort. Liz csöndesen pihegett a díványon. Colin hanyatt fektette és fölé ereszkedett. A nő széttárta a lábát a férfi előtt, és a maszk mögött csillogó szemébe nézett, ahogy Colin belehatolt. A nő pinája már sajgott, de tocsogott a nedvességtől, úgyhogy a férfi könnyedén felnyársalta. Colin a könyökén támaszkodott, és csak a csípőjét mozgatta könnyedén. Meglepő gyöngédséggel törölte ki a könnyeket a nő szeméből.
- Ez a nyaklánc csodásan áll rajtad - mondta, és megemelte a vérvörös köveket. A nő fáradtan mosolygott rá. - Tényleg kár lett volna értük.
Úgy mozogtak ott a díványon, mint régi szeretők, szavak nélkül érezték, mit akar a másik. Liz már majdnem elfelejtette az iménti kegyetlen stimulációt. A sajgás csillapodott, a nő most csak élvezte magában a férfi hosszú, sima rúdját. Colin nyilvánvalóan közeledett az orgazmushoz, lökései egyre feszesebbé és gyorsabbá váltak. Liz arra gondolt, vajon a férfi hogy bírta eddig. Belemarkolt a férfi mellkasába, és érezte, hogy érintésére a férfi mellbimbói megkeményednek. Elkezdte csippenteni és dörzsölgetni őket. A férfi élvezettel nyögött fel, és minden lökésnél mélyebben hatolt a nőbe.
Colin elkezdett remegni és zihálni. A nő izgatottan és remegve gondolt rá, hogy ennek az idegennek a spermája fogja megtölteni a punciját. A férfi hirtelen elhúzódott tőle és felállt a díványról. Kezében a farkával az üveg dohányzóasztalhoz lépett. A farkát az üveglapra irányította, és néhány gyors rántás után rálőtte forró fehér spermáját. Egymás után törtek ki a sugarak a farkából és landoltak kis tócsában az üveglapon.
Liz csalódottan vette tudomásul a fordulatot. A romantika illúziója elillant. De azért lenyűgözve figyelte, ahogy Colin az asztalra élvez. Még sosem nézte végig, ahogy egy férfi elélvez.
Ahogy Colin befejezte, Jason felpattant a székből és a saját adag spermáját is az asztalon terülő tócsához lőtte. Nem élvezett akkorát, sem annyit, mint korábban, de azért a végére jelentős adag sperma gyűlt össze az üveglapon.
- Nyald fel - parancsolta Colin hidegen. - Ereszkedj négykézlábra, és nyald fel, mint egy olcsó kis kurva.
Ez a hirtelen váltás megrázó volt. Liz tudta, hogy ez az utolsó fokozat. Sértettnek, dühösnek akarta érezni magát, de valahol legbelül tudta, hogy végig ezt várta. Nem romantikázni akart - az már megvolt. Nem. Azt akarta, hogy két idegen gecijét nyalassák fel vele. Két idegen gecijét, akik a kedvük szerint baszták szét a testét.
Az asztalhoz kúszott. Megadóan és legyőzötten nézett a férfiakra, akik élénken figyelték minden mozdulatát. A farkuk még mindig kemény volt, annyira be voltak indulva a látványtól. Liz nem utálta a sperma ízét, de nem is volt odáig érte. Most mégis tiltott gyümölcsként élte meg az első adagot, amit a nyelvével az ajkai közé húzott. A sperma kezdett kihűlni, és kissé nyúlós volt, de még mindig magában hordozta a megszegett tabu édes ízét. Liz remegve élvezte a szájában csorgó gecit. Lassan és szenvedélyesen nyelte le.
Teljesen tisztára nyalta az üveglapot. Most már tudta, milyen, ha teljesen átadhatja magát mások kívánságainak.
Liz hátraült a sarkára, és végignézte, ahogy a két betörő felöltözik. Egy darabig senki sem szólalt meg. Amikor a férfiak felvették a ruháikat, körbejárták a nappalit és letörölgették az ujjlenyomataikat. Kesztyűt húztak, megfogták Liz egy-egy kezét, és lábra segítették.
- Nem köpsz be minket? - kérdezte Jason csöndesen.
- Nem - válaszolta a nő.
A két férfi a konyhán keresztül távozott, ahol este behatoltak.
- Nem viszitek el a cuccokat? - szólt utánuk a nő.
- Nem. Azok nélkül is megérte ma este idejönnünk. És van más ház is, amit kirabolhatunk - intett vissza Colin, aztán eltűnt az éjszakában.
- Köszönöm - mondta a nő és becsukta az ajtót. Tudta, hogy nem egyszerűen csak a nyakláncért ad most hálát.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
younggirl ·
Egyszerűen imádom a történeteidet, hihetetlenül izgató szinte az összes
Pavlov ·
Köszi szépen!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: