Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Van fontosabb a controllingnál

Megint egy őszi reggel. Attól függetlenül hogy már csak a szakdolgozat bírálata és az államvizsga van hátra még mindig nehéz szívvel szedem a lábaim a parkban ilyenkor. Kicsit sem érzem hogy egyre kevesebb súly van a hátamon, pedig nincs több vizsga, nincs több ZH sőt, még csak konzultációra sincs szükség a szakdolival kapcsolatban. Az elmúlt több mint 3 év egyetemi tanulmányai alatt lényegében minden reggelemet egy minimum 3 km-es futással kezdem, talán megszokásból érzem nehéznek az évkezdetet. Pedig élveznem kellene hogy semmi dolgom... Igyekszem elterelni a gondolataimat a suliról és nyomok egy gombot a lejátszómon.
Ez túl lassú. Ez túl gyors. Ennek semmi mondanivalója. Ennek túl mélyenszántó a mondanivalója. Ezzz ... Ezt nem is szeretem. Azt hiszem új számokat kellene feltöltenem. Állj, megvan, Irie Maffia. Ha már az ő koncertjük lesz este azt hiszem ildomos meghallgatnom őket futás közben. Persze mire megtaláltam pont elfogy az út alattam és a koli kapujában találom magam.
- Szia Réka, nem gondolod hogy már épp elég kerek a feneked e-nélkül is?
Tahó... ez a portás azóta nem száll le rólam mióta beköltöztem. Szakállas középkorú kissé telt férfi akivel érdemes jóban lenni ha valakit fel akar vinni magával az ember.
- Szia Norbi, még kicsit dolgozom rajta de köszönöm a bókot!
Úristen milyen elviselhetetlen vagyok ma, pedig ritka hogy rossz a kedvem és még mindig nem értem mi a baj, de Ági a szobánkban igyekszik jobb kedvre deríteni:
- Na Rékuci mennyire várod már a lovagod előadását?
Tényleg. Egy Phd-s előadására megyek mert megígértem és baromi unalmas lesz. Ja és kellemetlen is a múlt héten részegen megtörtént csók miatt a kollégium nyitó buliján. Még mindig nem értem hogyan tudtam ennyit inni, csupa-csupa rám kicsit sem jellemző tulajdonság. Ráadásul egy Phd-sel...
- Figyu ez egy kicsit sem vicces, már mondtam hogy semmit sem érzek iránta csak szimplán hülye voltam...
- Aha gondolom valami izgalmas dologról beszéltetek előtte mint például aaa ... milyen hatás mond már ki!
- Akcelerátor hatás. A szakdolgozatomat a multinacionális cégek beruházásairól írom, kifejtve a  beruházásnövekmények multiplikálta jövedelemnövekményt, ami hatással van a...
- Oké, oké kuss a nevem - vágott közbe
- Köszönöm.
Ezzel mindig le tudom rázni, egy kis makro ökonómia és máris megfutamodik. Na gyors zuhi és irány a nagy terem! Mikor becsukom magam után az ajtót mintha minden gondom elszállt volna, talán mert eszembe juttatták Tamást és az izgalmas beszélgetésünket a csók előtt. Természetesen nem a közgazdaságtan rejtelmeiről beszélgettem vele hisz van egy téma amibe még annál is jobban bele tudom élni magam és sokkal izgalmasabb a külső hallgatónak is. Rájöttem hogy imádok a szexről beszélgetni, valamiért beindít. Imádom mikor szavakba önthetem a vágyaimat és meghallgatják, ennél már csak a másik fél válasza az izgatóbb. Mire a gondolat végére érek már utolsó ruhadarabként esik le a bugyim a földre. Kicsit megnézem magam a tükörben és elégedetten mosolygok hogy meztelenül különösen jól áll a hátrakötött barna haj. Valamiért szeretek magamra nézni sport után és bár tudom hogy ritka az ilyesmi és másnak sosem mondanám; de elégedett vagyok a testemmel. A zuhany alatt teljesen felébredek és kitisztulnak a gondolataim, szeretek hosszasan tusolni de most nincs rá idő. Azért a legfontosabb pillanatokat igyekszem kiélvezni, kicsit beleborzongok mikor a melleimet bekenem tusfürdővel, ilyenkor mindig pornófilmekben látott jelenetek ugranak be. Jön egy srác és átkarol hátulról, megmarkolja a mellem, érzem a leheletét a nyakam belső felén és ahogy masszív farka a fenekemhez simul. Na tessék, mire észbe kapok már az egyik ujjam mellbimbómon a másik pedig szemérem ajkaim között. El fogsz késni kiscsaj, erre most nincs idő! Úgy kapkodtam magamra a ruhákat mintha csak rám nyitottak volna, hiszen mindjárt 8 óra.
- Naná hogy elkésünk... Miért fürdesz mindig ilyen sokáig?? - mondta Ági már a lépcsőn lefelé bosszúsan.
"Persze. A fürdés volt a gond."
Mire beértünk természetesen már ment az előadás, a bemutatkozó részen már régen túlléptek, ettől függetlenül a professzor Úr kedélyesen bemutat minket mind a 200 jelen lévőnek.
- Áh és engedjék meg hogy bemutassam Rékát és Ágit akik még egyetlen órámon sem jelentek meg időben, viszont rendkívül csinosak mint mindig. Bár számon kérhetném őket valamivel de sajnos például a hátul sétáló lány valószínűleg az ország idei legjobb szakdolgozatát már megírta a témájában.
- Jó reggelt tanár Úr és elnézést a késésért... - mondtuk szinte egyszerre, elkerülve a kínos tekinteteket.
- Semmi gond hölgyeim ennyi év után ez kijár maguknak, foglaljanak helyet! Ezzel egy időben pedig engedjék meg hogy rövid bevezetőmet követően bemutassam Önöknek egyetemünk egyik legtehetségesebb Phd hallgatóját aki ma megismerteti Önökkel a vállalati controlling minden fontos elemét, kérem üdvözöljék ... Tamást.
Miközben sétált a táblához eddigi elpirult és zavarban lévő arckifejezésem kisimult és akaratlanul is mosolygósra váltott. Azóta sem igazán tudtam kiverni a fejemből az aznap esti beszélgetést ami köztünk történt.
- Jó reggelt mindenkinek, nos akkor kezdjünk is bele. - mondta, és lopva megvillantott egy mosolyt ami talán az irányomba szállt és rákattintott a gépén a vetítésre.
Valamiért semmi másra nem tudtam gondolni csak hogy este újra látom, és talán ott folytatjuk ahol abbahagytuk. Rettentően izgatott lettem és folyamatosan mosolyogtam.
- Talán volt valami a fogkrémedben? Miért mosolyogsz rá, nem is téged néz? - ébresztett fel suttogva Ági
- Én? Rá? Nem rá mosolygom, hanem csak úgy mosolygom az előző szitun.
- Szerinted talán vicces volt?
- Jajj nemár... mindent olyan komolyan veszel.
- Úgy könnyű hogy benyaltál a profnál.
- Nem nyaltam be csak tetszenek neki az ötleteim. Ha te is kicsit többet tanulnál talán máshogy élnéd meg ezeket a helyzeteket nem gondolod?
- Rájöttem hogy szobatársat kell váltanom az utolsó félévre... elviselhetetlen vagy néha - zárta egy nyelvnyújtással a mondanivalóját.
Tamás közben lelkesen mesél az anyagról, mint mindenben ebben is szörnyen körültekintő, figyel a részletekre. Na és persze szörnyen szexi. Sportos testalkatú magas barna srác akiről látszik hogy bárkit megkaphat. Innen fentről is szinte látom -vagy csak képzelem- ahogy körvonalazódik a fallosza a nadrágján. Tényleg 20 cm? Ebben a pillanatban újra magával ragad a vágy és azt kívánom bárcsak magáévá tenne. Itt mindenki előtt tépje le rólam a ruhát, dugjon meg az asztalon és élvezzen belém! Mi? Vége? Viszonylag rövidnek tűnt ez az előadás.
A lépcsőn felfele menet meghallom Tamás izgatóan mély hangját lentről:
- Réka, várj!
"Ez az!" igyekeztem meglepődötten hátranézni de nem vagyok benne biztos hogy sikerült.
- Áh, szia Tomi! Remek előadás volt - mondta Ági, mintha neki szólt volna
- Szia, tényleg jó volt. - mire befejeztem már mellettünk állt lihegve.
- Igen gondolom nagyon tetszett mindkettőtöknek, biztosan szörnyen izgalmas volt... Viszont nagyon örülök hogy eljöttetek.
- Megígértem. - Mosolyogtam rá kacéran, és a kínos csendet, amit természetesen Ági szakított meg
- Na jó hát akkor én megeszem a reggelimet és iszom egy kávét, talán a kávét kihagytam volna ha mondjuk az esti koncertről, vagy valami izgalmasról beszélsz, de ezt az örömérzetet meghagyom Rékának... Tomi, Réka-lányka, sziasztok, délután talizunk! - szállt ki a beszélgetésből a kedvenc szobatársam, aki már megint lebuktatott.
- Úgy látom nem maradt kettőnk között a társalgásunk. - mondta Tamás egy gúnyos vigyorral egybekötve.
- Őő hát nem túl sok dolog van amit nem beszélünk meg és...
- Okéoké persze. Meg hát szorosabb is a kapcsolatotok egyszerű szobatársaknál nem? - utalgatva a beszélgetésben elhangzottakra.
- Öv alá ment... - feleltem morcosan
- Mikor mehetek érted este?
- 9 körül
- Mit szólnál ha kicsit előbb mennék érted, talán ehetnénk valamit.
- Jól hangzik, megpróbálok elkészülni - és mosolyogva adtam egy puszit az arcára, miközben titokban végigsimítottam a farkán, ami észrevehetően kicsit már nagyobb és keményebb volt a kelleténél.
- Úgy néz ki jó hatással vagyok rád, nem igaz? - kérdeztem a fülébe suttogva
- Szörnyen kívánlak és ma este meg foglak kapni, bármi lesz is!
Ettől azért már jelentősen javult a napom, tovatűnt a reggeli rosszkedvem és széles vigyorral a számon indultam vissza hátat fordítva neki a koliba az edzős cuccaimért. A lépcsőn felfele menet még visszanéztem és elkaptam a pillanatot mikor Tamás a fenekemet nézte sóvárogva. Teljesen beindít az ilyesmi.

Edzés közben végre lepörög a fülemben a félbehagyott Irie Maffia szám, ha már ennél vagyok talán érdemes végighallgatni az új albumot, mert élőben nem biztos hogy fogom őket látni. Hol szeretné? A kocsiban? Egy motelban? Nála? Az már egy kicsit sem kérdés hogy szeretkezni fogunk.
Szeretem az indián nyár délutánjait. Pont olyan idő van mikor már nincs túl meleg és nem sötétedik túl későn. Lényegében a délutánt azzal töltöttem amit a szexen kívül a legjobban szeretek, röpiztünk a csajokkal ameddig csak lehet.
- Te mit veszel fel este? - kérdezte Ági a szobánk előtt bajlódva a kulccsal miközben én feltűrt pólóval igyekeztem hűteni magam a mozgás után.
- Arra gondoltam talán vehetnék fel valami egybe részes laza nyári ruhát ezzel intve búcsút az augusztusnak.
- Ezek szerint szeretnél szexi lenni!
- Kicsit. Ha már egyszer megdolgoztam egész nap az alakomért legalább lehessen látni rajtam valamit.
- Aha, Tomi biztosan örülne a piros pánt nélkülidnek, magas sarkúban...
- Talán igazad van.
- Elég sokat gondoltál rá ma igaz?
- Mire célzol? - kérdeztem mindent tudván mikor már beléptünk az előtérbe
- Olyan furcsa voltál néha, látszik rajtad hogy vágysz egy kis szexre.
- Cinikus vagy, de tudod mit, igazad van! Már egy ideje nem szeretkeztem senkivel.
- Réka, ne beszélj így tudom hogy imádod a mocskos szavakat. Mond csak ki csajszi: "alig várom hogy megdugjon!"
- Ne beszélj ilyenekről, már így is fel vagyok kicsit pörögve.
Ági ezt hallván a fiókomhoz futott és elkezdett válogatni a fehérneműimben, hosszas gondolkodás után kivette a kedvencemet: fehér szett, csipkés elöl átlátszó tangával és szexi push-up melltartóval.
- Ebben még én is megkívánlak - mosolygott és harapta meg erotikusan az a ajkait, utalva néhány régebbi emlékre, majd miután odadobta hozzám folytatta - ugye elmesélted neki?
- Micsodát?
- Mikor közösen szeretkeztünk Áronnal.
- Igen, elmeséltem, nagyon tetszett neki a sztori!
- Mindent elmondtál?
- Szerinted van részlet amit kihagyhatnék? - mosolyogtam sokat sejtően
- Biztosan ugyanazt hiszi rólam is mint rólad.
- Mármint?
- Hogy szex mániások vagyunk, sok pornót láttunk már és hogy imádjuk ha keményen megdugnak minket.
- Oké, ebbe nem megyek bele ha nem haragszol, és ezzel együtt van egy rossz hírem is.
- Mi az?
- Enyém a fürdő. - és ezzel a lendülettel befutottam és magamra zártam az ajtót.
A zuhany alatt még izgatottabb voltam mint reggel. Leírhatatlan érzés, mikor bizsereg minden porcikád az után hogy végre valaki magáévá tegyen. Szeretem ha kihasználnak, ha tárgyként kezelnek és mindezt ő tudja. Vajon hogy fogjuk csinálni? Vajon mennyi ideig fogjuk csinálni? Vajon hányszor fogjuk csinálni?

19:58 és csörög a telefonom. Szokj hozzá baby, ez nálam felesleges kör. Kapkodva fújom magamra a parfümöt és igazítom meg a dekoltázsom a tükör előtt; máris 20:22.
- Stílusos érkezés... - mondta a lehúzott ablakon keresztül mikor jöttem ki a kapun. - Azta, én tényleg ezt a csajt viszem most el? Ez igen kislány, kitettél magadért.
- Igyekeztem - mondtam lehuppanva a kocsi első ülésére
"Ablak fel és indulás. Gyerünk már szivi, ne csigázz tovább"
- Szerinted hova megyünk? - kérdezte rám villantva egy mosolyt
- Hát enni valamit.
- Mit szólnál hozzá ha inkább hozzám mennénk?
- És mégis mit csinálunk ott? - kérdeztem
- Nem tudom te hogy vagy vele de én egész nap arra gondoltam amit meséltél aznap este
- Hát volt néhány dolog amit elmeséltem aznap este.
- Én arra gondoltam a legtöbbet hogy mi a technikád mikor kényeztetsz valakit.
- Oh igen, én is emlékszem hogy nagy kedvenced az orális szex... - tettem hozzá mosolyogva
Természetesen nem kérdezgettem tovább, így is erotikusan túlfűtött voltam abban a pillanatban, az viszont kicsit meglepett hogy ő sem faggatott. Talán izgul? A háza nem volt túl messze a kolimtól, külvárosi kis telek egy park közelében, kívülről rendezett és szép volt.
- Maradj a kocsiban kérlek!
Ezzel a lendülettel kiszállt és átrohant az oldalamra hogy kinyissa az ajtót.
- Köszönöm - mondtam és szálltam ki büszkén
Belülről is ugyanazt az érzetet keltette bennem a lakás mint kintről, szépen berendezett és rendben tartott, letisztult formákkal.
- Nagyon szép lakás! - mondtam körbepillantva
- Köszönöm, meg is mutatom neked ha gondolod, erre kezdjük, ez itt a hálószoba - mutatta a kezével mosolyogva. Mikor beléptem nem hittem a szememnek, félhomály, gyertyák mindenütt és halk szexi zene.
"Kitett magáért"
- Mindig így alszol? - kérdeztem kedélyesen
- Gondoltam így sokkal otthonosabban érezzük majd magunkat, na és persze erre a zenére könnyebb lesz levetkőznöd...
- Talán sztriptízt szeretnél? - kérdeztem tőle közelebb lépve
- Pontosan úgy szeretnék mindent, mint ahogy elmesélted... - válaszolta pár milliméterre az ajkaimtól
- Akkor ülj le az ágyra és maradj is ott míg máshogy nem gondolom - mondtam neki vékony de mégis határozott hangon, majd ellöktem magamtól.
- Oké, lássuk - ült le az ágyra ahogy mondtam
Nem készültem semmi ilyesmivel bevallom, de minden elmondott dologra pontosan emlékeztem. Mikor Tamás leült én már ringattam a csípőmet a zenére és a szemét néztem ami már nem az én tekintetemet kereste.
- Szóval szeretnél látni meztelenül?
- Minden vágyam baby, vetkőzz!
Éreztem ahogy erotikus szavaitól rám tör a forróság, megfordultam, megfogtam a szoknyám alját és előre hajoltam, majd elengedtem a feszes anyagot. A lágy ruhadarab lazán pattant fel a popsim felső feléig egy pillanatra rálátást engedve a bugyimra. Mikor visszafordultam láttam hogy Tamás már ing nélkül van és a nadrágján keresztül simogatja magát. Felbuzdulva kidolgozott felsőtestén és méretein felhúztam a szoknyám és a másik kezemmel kicsit terpesztve a lábam közé nyúltam. Az első érintésnél mély lélegzetet vettem, éreztem hogy már szörnyen forró és átnedvesedett a bugyim.
- Húzd le a tangád! - utasított elmélyülő hangon.
Szó nélkül engedelmeskedtem és összezárt lábbal pucsítva szabadultam meg a ruhadarabtól úgy, hogy közben mindent jól lásson. Aztán megfordultam és közelebb léptem, ő máris nyújtotta a kezét amire én játékosan rácsaptam.
- Ezzel még várnod kell nagyfiú. - mondtam és folytattam az elkezdett sztriptízt.
Lentről felfelé lassan vettem le a ruhám, miközben végig ritmusosan mozgattam az testem alsó felét és a végül földre dobtam. Az elé tárult látványtól mintha megakadt volna a lélegzete egy pillanatra. Általában teljesen szőrtelen szoktam lenni, viszont mióta tudom hogy a fazon jön be neki egy csíkot kihagytam a borotválásnál. Mikor a melltartóhoz értem kihúztam magam és hátat fordítottam neki, igyekeztem minél érzékibben kikapcsolni a rajtam lévő csipkecsodát, az első kezemmel elöl tartva azt. Mikor sikerült kioldanom a kapcsot, a kis ruhadarabot két ujjal fogva a földre ejtettem és lassan elkezdtem a cicim takarva megfordulni. Mikor visszanéztem már láttam hogy Tamás is már teljesen meztelen, és elégedetten nyaltam meg az ajkaimat, tényleg 20 centi... És láthatóan kőkemény volt a látottaktól, az egyik kezével már el is kezdte a "munkámat".
- Ha gondolod folytathatom... - mondtam neki már látható cicikkel, és közelebb léptem
- Épp kérni akartam. - engedte el méretes péniszét ami már teljesen felfelé állva üzente nekem hogy most már csinálhatnék vele valamit.
- Szeretnéd hogy leszopjalak? - kérdeztem erotikusan
- Kicsim, jelenleg mindennél jobban vágyom a nyelvedre... - válaszolt Tamás elcsukló hangon.
Mosolyogva térdeltem a lábai közé és az egyik kezemmel rámarkoltam méretes farka alsó részére, felém irányítva azt. Közel hajoltam és a nyelvemmel végigjártam rajta az elejétől a végéig, figyelve arra hogy a makkjához még ne érjek.
- Ahh ez az, kapd be kérlek! - könyörgött nekem már sokkal bátrabban
Bíztatására reagálva fentről körbe nyaltam kicsit a falloszát majd lassan a számba engedtem a felső részét, miközben végig lágyan masszíroztam a nyelvemmel és kéjesen nyögdécseltem. Talán ez volt az a pillanat mikor észrevettem hogy közben már lágyan ujjazom magam. Közben Tamás farkán éreztem hogy szinte lüktet a számban, és alig várja hogy végre elélvezzen. Kacéran felnéztem rá és kiengedtem az ajkaim közül, lazán a nyelvemhez csaptam párszor a makkját.
- Ez az baby, szopjál még egy kicsit! - mondta szinte suttogva
Piszkos szavai csak még jobban felpörgettek és visszavettem a számba méretes szerszámát, igyekeztem minél jobban magamba engedni, egészen a torkomig. Majd vissza, és előre és vissza. Lágyan mozgattam a fejem az ölében, fentről már mély sóhajokat és nyögéseket hallva. Mikor már éreztem hogy gyorsabb tempóra van szükség, besegítettem az egyik kezemmel és folyamatosan gyorsuló tempóban kényeztettem. A sebesség megegyezett az ujjam ki-be mozgásával a lábam között. Egyszer csak Tamás ennyit mondott:
- Az szádba akarok élvezni! - majd felállt elém, megfogta hátulról a fejemet a hajamba markolva és átvette az irányítást a farka felett. Hevesen verte, miközben én kinyújtott nyelvecskémmel vártam hogy végre elsüljön. Talán 10 másodperc sem telt el mikor jött az első adag ami az arcom jobb oldalán landolt, majd a második már egyenesen a nyelvemre érkezett. Aztán ugyanoda a harmadik, a negyedik, az ötödik... "Uram ég, egy ideje tartalékolt már erre" Igyekeztem minél többet lenyelni belőle, közben ő hangosan és férfiasan nyögött:
- Ah, ez az, ohh, ez isteni - és közben folyamatosan spriccelt a számba.
Mikor végzett lihegve engedte el a farkát ami az arcomra csapódott, megfogtam és lazán a számba vettem, kicsit megtisztogattam a nyelvemmel először a makkját majd az egészet. Megsimogatta az arcom, kiengedtem az ajkaim közül falloszát és ő lehuppant az ágyra. Én felálltam és elégedett mosollyal Tamás spermájával az arcomon elindultam a fürdő felé, ahol kicsit megmosakodtam. Mikor felnéztem a tükörbe pont azt láttam magamon amit látni szerettem volna, kicsit elmosódott smink és mégis érzéki pillantás. "Egész jól csináltam azt hiszem" Lemostam a maradék szemfestékemet és visszaindultam a szobába.
A szobában továbbra is félhomály volt de ettől függetlenül sem láttam volna Tamást az ágyon pihenve. Mire körbenéztem volna már éreztem hogy határozottan megfogja az egyik mellem a másik kezével pedig az ágyékom. Beleborzongtam az érintésébe, erősen magához húzott és pont úgy éreztem a farkát a fenekemen mint reggel képzeltem a zuhany alatt.
- Most pedig ki foglak nyalni és meg fogom dugni először ezt itt - és előröl lágyan végigsimította az egyik ujját a puncimon és belemarkolt hátul összekötött hajamba - majd ezt itt - aztán lágyan hátrahúzta fejem amitől kitoltam felé a popsim és végigsimította ott is az ujját.
- Igen, azt akarom hogy dugj meg - mondtam halkan és kéjesen.
Elengedett és az ágyra fektetett, szörnyen határozottnak tűnt és elképesztő tüzet láttam a szemében. Rögtön szétnyitotta a lábaimat és egy pillanatig sem húzta az időt, az egyik kezével a mellemet fogva a nyelvét azonnal az addigra nedves és forró puncimba dugta. Felnyögtem a gyönyörtől és rámarkoltam a fejére, csodálatos érzés volt ahogy erős nyelve ki-be mozgott bennem.
- Ahhh ez az, nyalj ki Tamás! - buzdítottam mámoromban, bár nagy szüksége nem volt rá.
Ekkor már egyszer-egyszer kihúzta a nyelvét és éreztem hogy a popsimat is izgatja. Soha nem voltam oda az anál szexért, amolyan kompromisszumként vállaltam be mindig de ez most más volt. Ott még sosem kényeztettek nyelvvel. Ekkor elhajolt és a kezét amivel eddig a cicim fogta a számhoz tette és így szólt:
- Kapd be ezt is kicsim! - azonnal elkezdtem nyalni és a számba vettem az ujját, közben végig a szemébe néztem. Szörnyen szabadnak és energiától teltnek éreztem magam abban a pillanatban, mohón szoptam az ujját mintha csak máshol kényeztettem volna. Majd kihúzta az ajkaim közül és mindenfajta előzményt kihagyva agresszívan a puncimba nyomta. Sikítottam és kis híja volt hogy azonnal elélvezzek. Mohón kezdte el mozgatni bennem és visszahajolt a lábam közé, ekkor már éreztem hogy nagyon kevés hiányzik az orgazmusomhoz. Mikor nyelvével hozzáért a csiklómhoz lényegében azonnal elélveztem kéjesen nyögve az ágyon. Egy picit sem törődve ezzel folytatta a vad ujjazást és többször eljuttatott a csúcsra, ha akartam volna sem tudtam volna megszámolni hányszor. Amikor abbahagyta én még mindig csak lihegtem széttárt lábakkal és szörnyen felizgulva az élménytől.
- Fordulj meg kicsim, a fenekeddel is szeretnék kicsit foglalkozni. - mondta nyugodtan és magától értetődően.
Feltérdeltem az ágyra és az arca felé nyomtam a popsim ahogy csak tudtam.
- Gyere és kényeztess hátulról is! - szóltam neki hátranézve, örömittasan és várakozva
Mosolygott egyet és rácsapott játékosan a fenekemre, majd beletemette az arcát. Mindig is ez volt a kedvencem. Hátradőlve és pucsítva érezni ahogy kinyalnak. Tamás mindkét kezével szorosan magához húzott. Szinte mozdulni sem tudtam a gyönyörtől mikor éreztem hogy a nyelve újra a puncimban van. Aztán lágyan feljebb haladt és végül kikötött a popsimnál, amit hosszasan nyalt körbe. Éreztem hogy egyik kezével elenged és az ujját bedugja a fenekembe, igyekeztem ellazulni amennyire tudtam, emlékeztem hogy ez nagy örömöm okoz neki. Ugyanakkor dicséretes dolognak tartom hogy mire elért ehhez a ponthoz a mozdulatai már kicsit sem voltak kapkodósak, inkább lágynak és megfontoltnak éreztem. Neki is mondtam hogy sosem volt még orgazmusom anális szextől így tisztában volt vele hogy ez csak saját maga szórakoztatására csinálja, úgyhogy hamar abbahagyta az extrém kényeztetést.
- Gyere baby és kicsit élessz fel! - állt fel mögülem és markolta meg falloszát.
Mint egy éhes kiscica, azonnal nekiestem és nyaltam ahol csak bírtam, alig vártam hogy végre magamban érezhessem, majd a számba vettem és nyögdécselve kényeztettem. Tudtam hogy szereti ha egy lány nem törődik a nyállal, így aztán én is hasonlóan tettem. Ezután megfogta az arcom és kivette a számból a farkát, maga felé fordított és ezt mondta:
- Szeretnéd hogy megdugjalak vele?
- Igen, rakd a puncimba a farkad és dugj meg ahogy csak szeretnél! - suttogtam halkan a választ
Ekkor a hátamra döntött és az egyik lábamat a vállára tette, hatalmas makkjával pedig elkezdte masszírozni a csiklóm.
- Azt akarod hogy beléd tegyem?
- Igen Tamás, kérlek dugj meg.
- Hogy szeretnéd, erősen vagy gyengéden?
- Erősen, dugj meg végre kérlek! - szóltam elvékonyuló hangon
Ebben a pillanatban méretes falloszát egy- az-egyben belém rakta amitől egyből felsikítottam egy pillanatra. Még a kezdeti fájdalomérzetet is megkönnyebbülésnek éreztem, annyira vágytam már rá. Innentől viszont lassan kezdett el mozogni bennem, megvárta míg teljesen hozzászokom az érzéshez és kiélvezem minden pillanatát. Az egyik ujjamat ekkorra már rátettem a csiklómra amit ritmusosan izgattam Tamással összhangban. Közben mindketten mély lélegzetekkel adtuk egymás tudtára hogy élvezzük a helyzetet, Tamás mély hangja törte meg a fülledt csendet:
- Egész héten erre a pillanatra vártam kicsim, ez fantasztikus...
- Imádom a farkad és szörnyen vágytam már rá! - válaszoltam, és érezhette a hangomon, hogy most már gyorsíthat. Felbátorodva növelte a tempót melyre csípőmozgással válaszoltam. Közben végig a szemébe néztem és ezt mondtam:
- Dugj meg keményen kérlek
- Te aztán tényleg erőszakosan szereted baby - mondta mosolyogva - hát jó, akkor megkapod!
Ekkor éreztem hogy tovább növeli a tempót és minden belökést meggyorsított kicsit, egyre közelebb kerültem ahhoz hogy elélvezzek. Mire észbe kaptam már vadul kefélt és eszeveszett tempóban, néha még az ágy is megmozdult alattunk. Sikítottam az örömtől és pár másodperc múlva elélveztem, de Tamás nem hagyta kiélvezni a pillanatot, percekig ugyanabban az őrült tempóban szeretkeztünk, és teljesen elvesztettem az eszem a gyönyörtől. Ekkor már patakokban ömlött mindkettőnkről az izzadtság, de ez egy picit sem zavart minket. Mikor kicsit elfáradt lassított a tempón és többször teljesen ki- majd betette a farkát, ez az egyik kedvenc részem a vad szexben amiről ő jól tudott ez látható volt. Ezek után kivette a farkát és megkérdezte:
- Nem szeretnél kicsit lovagolni?
- Talán elfáradtál? - szóltam hozzá lihegve
- Jól esne most egy kis pihi, igen - és lefeküdt mellém az ágyra.
Én egy kicsit sem éreztem magam fáradtnak, nagyon fel voltam pörögve, ugyanolyan hévvel álltam fel az ágyon mint mielőtt kényeztetett a nyelvével. Megfordultam és a farka felett állva hátranyúltam a lábam között, majd megkérdeztem:
- Ebbe szeretnéd - ekkor bedugtam az ujjam addigra már teljesen felizgult puncimba - vagy ebbe? - majd hátranyúltam a fenekemhez és masszíroztam a bejáratot.
- A popsidba szeretném - válaszolta örömittasan
Mosolyogva tettem eleget a kérésének. Megfogtam a farkát és szépen lassan ráereszkedtem, mivel méreteit tekintve kicsit nagynak éreztem így talán egy percig eltarthatott ugyan de teljesen beleültem. Majd hátranyúltam mindkét kezemmel és széthúztam a fenekem ahogy ő szereti, ekkor már elhagyta a számat az első kéjes hang is. Más érzés volt ez mint ez előtt, eddig szükségem volt rá hogy ujjazzam a puncim ha kicsit is élvezni akartam. Ez most más volt. Teljesen kitölt és ezzel együtt nagyon figyel rám. Ekkor éreztem a tenyereit a fenekemen és hogy elengedhetem magam, a megszokás mégis rávitt hogy kényeztessem magam közben... Tamás erősen tartott és segített hogy ne kelljen annyit mozognom, minden mozdulatnál emelt egyet a csípőjén, lágy és lassú volt az egész, folyamatos volt köztünk az összhang. Majd egyre gyorsabb lett minden, hirtelen elkezdtem érezni amit még soha, atyaég. Ez orgazmus? Nem. Vagy de? Miközben ezen gondolkoztam a párom egyre csak gyorsított és folyamatosan tartott a kezével, már nem kellett mozognom csak átadnom magam a vad élvezetnek amit eddig sosem éreztem. Az ujjam ugyan folyamatosan bennem volt de nem mozgattam, szinte lefagytam miközben Tamás egyre gyorsuló tempóban dugta a popsim. Ekkor már szörnyen közel voltam a csúcshoz mikor megadta a "kegyelem döfést". Látszott rajta hogy végig engem figyelt és azt várta mikor élvezek el. Halk sikolyok üdvözölték a pillanatot amit várt. Megállt és hagyta hogy kiélvezzem. Fogalmam sincs hogy csinálta...
- Na ugye mondtam hogy lehetséges - szólt felébresztve a mámorból.
- Adj egy percet - és kapkodtam a levegőt miközben Tamás farka még mindig a fenekemben volt. - Atya ég, ez csodálatos.
Egy kis ideig még élveztem a pillanatot majd lassan kiengedtem magamból, láttam hogy a farka már nem olyan kemény mint előtte volt, érthető okokból. Gondoltam kicsit meghálálom a gondoskodást és letérdeltem mellé, ő belemarkolt a fenekembe és azt mondta:
- Szopj egy kicsit kicsim, még rád akarok élvezni.
- Hova szeretnél?
- A kedvenc helyedre.
Több szó nem is kellett, azonnal a számba vettem a farkát, bár tudtam hogy ez nem túlzottan higiénikus, mégis élveztem. Le-fel jártam rajta fokozott tempóban hogy minél előbb "harcra kész" állapotba hozzam, ő közben végig a puncimban hagyta az egyik ujját és kéjesen nyögött, majd elnyomott magától. Megújult erővel, határozottan a hasra fordított és farkát a fenekemhez illesztette.
- Most nem rád fogok figyelni - mondta szinte fenyegetően, és elkezdte benyomni kemény farkát újra a popsimba. Már sokkal egyszerűbben vettem az akadályt és valami furcsán kellemes érzésem volt hogy így kihasználnak. Folyamatosan nyögtem és vártam hogy Tamás mikor élvez el. Teljesen máshogy csinálta mint az imént, az ágyéka minden lökésnél a fenekemnek csapódott. Egyre gyorsabban csinálta, és egyre több hang hagyta el a száját, látszott rajta hogy közel jár.
- Ez az, ahhh most szétduglak, ahh!
Durva és hangos szavai ugyan nem voltak olyan hatással rám mint mikor a puncimban volt, de felpörgettek és válaszul széthúztam a popsim hogy minél egyszerűbb dolga legyen. Egyszer csak leszállt rólam kihúzta a farkát és verni kezdte, gyors tempóban, ekkor megfordultam hisz jól tudtam mit akar. Mire lehuppantam széttárt lábakkal elé már majdnem elélvezett de elkaptam a pillanatot és az elsőhöz hasonló adag landolt a puncimon és a környékén. Igen. Ez a kedvencem. Megvártam míg Tamás teljesen végez majd lenyúltam és elkezdtem magam simogatni. Valamiért mindig imádok így magamhoz nyúlni... majd bedugtam két ujjam és behunyt szemmel élveztem a pillanatot. Mikor kinyitottam Tamás már vigyorogva állt előttem, csapzottan és így szólt:
- Te aztán tényleg szex mániás vagy Réka!
- Te sem csak a controllinghoz értesz - és mosolyogva lenyaltam az ujjamról ami rajta maradt.
- Ezt még megismételjük ugye? - kérdezte tőlem fáradt de mégis feldobott hangon
- Nem Tomi, ennél még jobbat is tudunk azt hiszem...
Hozzászólások
Pavlov ·
Néhány vesszőhibától eltekintve egy teljesen jó, masszív szextörténet. Sok ilyet még!

mrsbryant ·
Köszönöm, örülök hogy tetszik! ^^

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: