Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vámpírok éjszakája

Minden percemet - amit újjászületésem óta élek - egyfajta kielégíthetetlen vágy kísér, amit csillapítani egy halandó sem képes. Vágyom egy vámpír véres ajkára, hogy végig csókolja sápadt testem és egy nagy péniszre. Halandóként visszafogott fiatal lány voltam, aki inkább a könyvekbe bújt, mint inkább az ágyban.

1983 karácsonya óta vagyok hallhatatlan és, azóta minden éjszaka más férfit fogyasztottam. Egyik sem tudott kielégíteni, így inkább vacsorának voltak jók.

Százévente a halhatatlanok királyi családja egy bált rendez, ahol megjelenik a Föld összes vámpírja. A négy testvér lakhelye a Bering-szoros egyik kis szigetén helyezkedik el, de ezenkívül mindannyiuknak van külön-külön egy-egy kastélya a világ többi részén.

Először lépek be ebbe a kastélyba, ami aranyban pompázik és területe a szigetével egyenlő. Számomra viszont nem a birtok nyűgözött le, hanem, hogy mennyi magam fajta jött el, és persze a négy testvér látványa. Ott álltak a piedesztálon figyelve a vérszívókat. A legfiatalabb testvér, Agriosz nagy örömmel figyelte főleg a férfiakat, de megakadt szeme egy-két nőn is. Csakugyan vágyakozó tekintettel nézelődött Vénusz és Lukrécia. Egyedül a legidősebb testvér Cato volt az, aki alattvalókként nézett mindenkire. Azonnal magával ragadott tartása és egy igazi férfit érzetét keltette. Jól látható helyre álltam, majd le nem vettem a szemem szőke hajáról, kék szeméről és izmos testéről. Minden mozdulata fokozta vágyam s mikor elkapta tekintetem úgy éreztem, hogy az idő lelassul, majd végül megáll.

Vöröses arany szemei megidéztek, és hullámos ajkait megpillantva haraptam meg a sajátomat.

A következő pillanatban Lukrécia termett előttem a semmiből. Kezével támaszkodott a fejem mellett. Egyenes, szürke hajszálai hasáig nyúltak; feketés arany szemei egyenesen az én vöröseimbe mélyültek, dús ajkaival félmosolyt formált.

Rendkívül szép, nagy mellei voltak, amit kirakatba tett előszeretettel. Irigylésre méltó teste volt, amit egyre jobban közelebb hozott hozzám. Bal kezét derekamra csúsztatta.

Tartottam vonzónak nőket és csókolóztam is eggyel, de soha nem éreztem magam leszbikusnak és ezen, vámpírrá válásom sem változtatott, nem úgy, mint a kielégíthetetlen vágyam egy vérszívó férfi és annak farka után.

- Hogy hívnak? - kérdezte suttogva.

- Anna - válaszoltam.

- Anna - ismételte. - Szép neved van.

Testével gyengéden, aprókat kígyózott.

- Gyere velem! - szólt és elindult.

Vonakodva ugyan, de utána sétáltam. A hatalamas terem végébe vezetett, ahol egy falba rejtett ajtót nyitott ki. Vaksötét volt, először az orrom hegyéig sem láttam, de szerencsére a vámpírok látnak a legjobban az éjszakában. Habár mivel én még az újszülött korban vagyok, így nem tudtam csak néhány méterig ellátni.

Egy csigalépcsőn vitt le egy kövekkel kiépített tömlöcszerűségbe, ahol már nem tudtam annyira jóra számítani. Mikor leértem megéreztem az embervér szagát, majd a levegőért való kapkodását hallottam meg. Félelmet éreztem tőle és néhány pillanat múlva láttam meg egy férfit, aki csillag alakban volt kikötözve.

Egy leheletnyi vágy belém férkőzött ugyan az izmos teste láttán, de nem nedvesedtem be és a fantáziámat sem mozgatta meg kellőképpen. Szép feneke volt, amibe viszont szívesen bele mélyesztettem volna fogaimat.

- Láttam a szemeden - szólalt meg hirtelen Lukrécia -, hogy a fivérem erős vágyat keltett benned, de mondok valamit... - fordult meg ebben a pillanatban. - A fallosza kisebb, mint egy fűszál és a nyelv technikája sem üti az amatőr szintet.

Lukréciának sikerült eltörölnie mindenféle képzeletem Cato-ról, amit hiába próbáltam visszaállítani, nem tudtam nem kis péniszt képzelni lába közé.

- Miért hoztál ide? - kérdeztem tőle, majd megálltam a férfi mögött.

Lukrécia elmosolyodott, miközben szembeállt velem és a halandóval.

- Nem vonzódom a nőkhöz - közöltem vele -, és egy halandó nem tud engem kielégíteni.

Furcsálltam, hogy Lukrécia egyáltalán nem lepődött meg, de még inkább a férfi volt az, akit nem értettem, ugyanis semmire sem reagált. Olyan volt, mintha nem tudná, hogy két vámpír van a környezetében.

- Attól még a szádat kielégítheti - mondta, majd ujjával mutatta, hogy menjek oda hozzá.

Az aranyvérű vámpír királynőnek igaza volt, és amúgy is imádom az ondó- és a pénisz ízét. Orális szexet képzeltem el és a szám olyan kiéhezett lett, hogy úgy döntöttem, nem fog érdekelni a halandó férfi mérete; itt eloltom szám vágya tüzét.

Amikor a férfi elé kerültem, belobbant vaginámból özönvízként árasztotta el bugyimat és éreztem, ahogy lábamon folynak a forró cseppek. Megduzzadt csiklóm, éhes hüvelyem könyörgött e hatalmas pénisz befogadásáért. Szemeim a halandó férfiasságán ragadtak.

Amint megálltam, megmozdultak kezeim s azonnal izgatni kezdtem lángoló puncimat. Nem tartott sokáig, ugyanis Lukrécia meztelen teste lépett elém. Szemeibe néztem, mire ő átvette glóriám izgatását és kezeim melleimre simultak. Lassan és gyengéden csinálta, így a vágyam erősebb lett, és egyre inkább kívántam a férfit, csakúgy, mint Lukréciát.

Megragadta melleim közt ruhámat és egy gyors mozdulattal letépte rólam mindegyszálig. Ekkor tett egy lépést hátra. Ott álltam teljesen meztelenül, vágytól égve egy másik meztelen vámpír nő és egy halandó férfi előtt. Lukrécia testét ekkor nézhettem meg jobban; nagy mellei feszesek voltak, csupasz vaginája vérnedves volt. Hasa és lábai izmosak voltak, feneke harapni valóan kerek.

Lukrécia megfordult és a férfi alkarjába harapott, amitől a halandó felkiáltott. Lukrécia a férfira nézett, akinek azonnal eltűnt a hangja és rájöttem mi a képessége a királynőnek. A halandónak nem volt hangja, nem látott és süket is volt, vagyis Lukrécia az emberi érzékszerveket tudja elvenni és adni. Nagyszerű képesség.

Ismét beleharapott alkarjába, majd megfordulva láttam, hogy teljes száját belepte a vér, álláról pedig csöpögött a földre. Elkapott a vérutáni vágy is... közelebb léptünk egymáshoz és Lukrécia nyitva hagyta száját, amiről a vért mohón lenyaltam, ajkairól és nyelvéről átszívtam magamhoz.

Véres ajkakkal, nyelvekkel csókoltuk meg szenvedélyesen egymást. Kebleinket egymáshoz toltuk és a másik derekát húztuk a sajátunkhoz.

Kerek fenekébe markoltam, miközben egymás nyelvét harapdálva csináltunk több vért, aztán ismét vadul csókolózni kezdtünk. Le nem tudom írni, milyen vágy és kéj kerített magába. Talán úgy lehet definiálni, hogy harminchárom orgazmus s mámor nélküli, ugyanakkor vággyal teli év gyűlt össze bennem, amihez társult Lukrécia vadsága.

Hirtelen megragadta fekete hajam és elhúzott magától, majd megfordult és lefeküdt a padlóra, közvetlen a férfi elé. Habozás nélkül térdeltem feléje és abban a pillanatban Lukrécia nekivetette véres száját forró glóriámhoz, mire egy hatalmasat felnyögtem. Körmeit fenekembe mélyesztette és a vér máris jött, amit szétkent.

Nyögtem, mint egy utcalány és a kéj pillangói repkedtek gyomromban. Felpillantottam és farkasszemet néztem a halandó harmadik lábával. Körmeimmel végig simítottam combjait, melybe félelmében beleremegett. Megfogtam a hideg és hatalmas péniszt, majd beleharaptam egy kicsit a makkjába. Hagytam, hagy lepje el a vér az egész törzset, addig a nagy golyóknak szenteltem figyelmem, miközben Lukrécia feldugta középsőujját az ánuszomba.

Nem bírtam tovább. Bekaptam a halandó farkát és úgy kezdtem el szopni, mintha ez lenne az utolsó. Olyan hosszú volt, hogy, amikor mélytorkoztam csak a feléig tudtam befogadni. Szívtam, szoptam, két kézzel vertem, mialatt Lukrécia vadul nyalta ajkaim és duzzadt csiklóm. Hideg ajkait rátapasztotta forró, majd felrobbanó glóriámhoz és én csak nyögtem.

Hatalmas mennyiségű nyálat csordítottam törzsére, majd ismét beleharaptam makkjába, aztán elkentem az egész péniszen.

Éreztem, ahogy a férfi teste egyre jobban megfeszül, amitől csak jobban szoptam és vertem neki, majd egyszer csak körbe fogtam makkját és nyelvvel izgattam a hegyét, miközben megállás nélkül vertem a véres, nyálas falloszt.

Nem sok kellett és olyat éltem át, amit még ez idáig soha. Egy halandó férfi úgy élvezett a számba, mint egy ágyú. Négy másodpercig folyamatosan lőtte belém spermáját, aminek csak egy részét nyeltem le. A másik részét Lukrécia nyelvére csepegtettem egy vad csók közben.

Ezután a falhoz léptünk, ahol vehemensen szívta, harapta s karmolta testemet. Fejét letoltam éhes vaginámhoz és Lukrécia azonnal etetni kezdte azt. Húztam magamhoz, amennyire csak tudtam, miközben mellem masszíroztam.

Felgyorsult a légzésem és hirtelen nem tudtam mit kezdjek magammal. Vágy és kéj versengett testemben, miknek hála egy hatalmasat élveztem. Felsikoltottam... minden testrészem megfeszült és harminchárom év gyönyör töltött el. Hirtelen egy másik világban éreztem magam, ahol nem csinálok semmit, csak lebegek a semmiben. Kielégült vaginámból sugárzott a gyönyör és a mámor.

Néhány, hosszú pillanat múlva tértem magamhoz arra eszmélve, hogy Lukréciával véres csókot váltunk és kezeivel oldalaimat simogatja. Megragadtam őt, majd neki nyomtam a falhoz és fékezhetetlenül csókolózni kezdtünk. Belekarmoltam hátába, megharaptam ajkait s vérével csókoltam őt, miközben másik kezemmel ujjazni kezdtem vérnedves és forró punciját.

Lukrécia felnyögött és ekkor letolta a fejemet glóriájához. Először ízleltem vámpírpuncit, aminek olyan íze volt, mintha egy nektárba mártott epret kóstolnék. Egy gondolat átsuhant rajtam, hogy mégis milyen lehet egy halandó nő punci íze.

Megszívtam csiklóját, aztán csókolgattam ajkait és ujjaztam szűk hüvelyét. Ezután megállás nélkül, mohón szoptam duzzadt, forró csiklóját, majd nyelvemmel izgattam, mire Lukrécia egyre nagyobbakat nyögött és mindkét kezével magához húzott. Teste megfeszült és egy nagyot élvezett.

Ezután lassan végigcsókoltam hasát, melleit végül nyakát, aztán ajkát. Megharaptam alsó ajkam, és miután Lukrécia is megvéreztette magát érzékien megcsókoltuk egymást.

- Azt mondtad, nem vonzódsz a nőkhöz - szólalt meg hirtelen.

- Sok minden történt azóta - mosolyodtunk el.

Ha tehetném, életem végéig Lukrécia testével tölteném minden napjaim. Én buta! Hát az idők végezetéig csókolhatom, haraphatom, szívhatom és szophatom testét, csakúgy, mint a halandó hatalmas péniszét, amit azon az éjszakán annyiszor szoptam ki belőle a spermát, ahányszor csak akartam. Utána pedig a királynővel kényeztettük egymást. Vámpírnak lenni a legjobb dolog!
Hozzászólások
alexandra94 ·
Nekem tetszett. Szívesen elolvasnám a folytatását is.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: