Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Valóság???

A lány egy sötét szobában volt. Szeme be volt kötve, nem látott semmit. Hátulról erős kezek ragadták meg. Egy férfi volt az. Összekötözte a lány kezeit a háta mögött. A lány próbált kibújni a férfi szorításából, de sikertelemül. A férfi a lány melleit kezdte masszírozni vékony nyári ruháján keresztül.  Egyik keze a lány melléről a ruha aljára csúszott, majd be alá, egyenesen a formás kis fenekére. Kicsit megpaskolta, simogatta. A lány minden erejével ki akart szabadulni a fogságból, de reménytelenül. Szembe fordította magával a lányt és csókolni kezdte. Háttal a falhoz nyomta a lányt. A férfi letépte a ruhát a lányról. A ruha alatt már csak egy vörös, csipkés tanga volt. Színe csak még jobban megvadította a férfit. Ismét a lány melleivel kezdett játszadozni. Masszírozta, nyalogatta. Egyik kezével pedig a lány combjai közé akart benyúlni, de a lány nem hagyta. Összeszorította lábait, olyan erősen ahogyan csak tudta. A férfi erre térdre kényszerítette őt, lehúzta nadrágját és a már keményedő péniszét a lány szájába rakta. A lány sehogy se tudott ellenkezni.
-Szopj, kiscsillag, szopj! – utasította a férfi.
De a lány nem akarta. Próbálta kiköpni szájából a méretes farkat, de nem tudta.  A férfi ekkor ütemesen elkezdett mozogni. Farka már teljesen megkeményedett. Addig mozgatta farkát a lány szájában míg el nem élvezett. Az összes ondót lenyelette vele. A lány fulladozva esett a hasára. Levegőért kapkodott. Amíg ő friss levegőhöz jutott a férfi lerángatta róla a tangát és beférkőzött kezével a lány puncijába. Csiklóját kezdte izgatni hogy jól benedvesedjen, közben pedig eloldotta a lány kezeit. A lány először lekapta szeméről a kendőt. Most látta meg először támadóját. Egy középkorú, erős testalkatú férfi volt. A lány vonaglani kezdett a izgatás hatására. Nedvei már folytak, ekkor a férfi abbahagyta az izgatást. A lány most alkalmat látott a  szökésre. Négykézláb indult el az egyetlen kijárat felé, de nem ért messzire. A férfi visszarántotta. Már újra meredező férfiasságával pedig rögtön behatolt. A lány felnyögött ahogy a hatalmas fallosz beléhatolt. Többször is tövig nyomta neki. Örült tempóban baszta a lányt. A lány zilált. Nem akarta élvezni, de egyre jobban közeledett a csúcshoz. Teste megfeszült, kapkodta a levegőt. Egy hatalmas sikítás kíséretével pedig a csúcsra jutott. De a férfi nem hagyott neki pihenést. Kihúzta belőle szerszámát, de éppen csak addig amíg a hátára fordította a lányt, utána pedig visszahelyezte, folytatta amit elkezdett. Kezével a lány mellét masszírozta. Már nem sok volt hátra a kielégülésig neki. Közben a lány újra- és újra felnyögött. Ismét orgazmusa volt, de sokkal erősebben és hosszabban érezte mint az előbb. Végül a férfi is elélvezett. Spermája betöltötte a lányt. Kihúzta most már végleg belőle férfiasságát. A lány mozdulatlanul feküdt tovább.
-Hogy engedjelek el, ha már láttál? – kérdezte költőien a lánytól.
A lány rémülettel nézte ahogy a férfi elővesz egy ütőt és lesújtani készül rá.
A lány zilálva ébredt fel. Felkapcsolta a lámpát az éjjeliszekrényen és körbenézett. Bár nem a saját szobájában ébredt, de tudta hol van. Egy barátnőjénél aludt  a vendégszobában. Csak álom volt – gondolta – csak álom…  Puncijához nyúlt ami teljesen nedves volt. Álma teljesen felizgatta. Kiakart elégülni. Elkezdte csiklóját simogatni, de arra vágyott hogy más juttassa a csúcsra. Eszébe jutott hogy a szomszéd szobában alszik barátnője bátyja. Halkan átosont hozzá. Szerencséjére mélyen aludt, ezért nem vette észre amikor lehúzta róla a takarót. Csak egy alsónadrágban aludt. Simogatni kezdte a fiút. Így is érezte hogy hatalmas farka van, a srácnak. Lassan elkezdett merevedni, ezért óvatosan lehúzta róla az alsónadrágot is. Bekapta szájába a még ernyedt férfiasságot és szopni kezdte. Hirtelen érezte hogy egy kéz simít végig a hátán. Meglepetésében abbahagyta az izgatást és lemerevedett.
-Kérlek, folytasd. – szólalt meg a fiú.
Farka megkeményedett és hatalmasra nőtt. A lányon csak egy hálóing volt ezért úgy ahogy volt a meredező férfiasságra ült. Bár már a lány combján folyt az édes nedű, a férfi óriás fallosza miatt a behatolás kissé nehézkes volt. Ekkora fasz még életében nem volt benne. Ritmusosan kezdett mozogni. Meglovagolta a fiút. Hangos sikítások mellett élvezett el, a fiú pedig belé élvezett. A lány fáradtan  a fiú mellkasára dőlt, a szerszáma kicsúszott belőle. Nem tartott sokáig újra elaludt. A fiú átölelte és betakarta magukat. Így aludta egymáson.
Hozzászólások
Andreas69 ·
"Így aludta egymáson." Beszélem kicsit magyar? Nem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: