Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Valóra vált álom

Ezt a történetet csupán egy egy részes kis esti "mesének" gondoltam, remélem ez is tetszeni fog nektek. :) A valóságban lány vagyok, de megpróbálom a fiú szemszögéből leírni az általam elképzelt sztorit. Esetleg ha fiú is olvassa leírhatná mennyire tudtam magam beleképzelni a szerepbe. :D Nem is húzom tovább a drága időtöket, jó olvasást! ^^

Apukám és Viki anyukája már több, mint 3 éve együtt vannak. Azóta Vikivel mostohatestvérek vagyunk. Elég nehéz nekem Vikivel együtt élni, mert mielőtt mi mostohatestvérek lettünk már akkor is nagyon vonzódtam hozzá. Hosszú, sötétbarna haja, nagy cicik, kerek popsi, nagy barna szemek... Nem hiába a suli legdögösebb lánya. És a heti 2 edés igen csak megteszi a hatását. Tökéketes alakja van. És milyen finom, kellemes punci lehet a lábai között. Ah, hacsak erre gondolok máris merevedezni kezd a farkam. Ajj a fenébe is, valamit kezdenem kell a merevedésemmel. Megkerestem az okostelefonomat és beüttöttem a google-ba: pornó videók. Kiválasztottam egyet, majd hozzáláttam a dolgomhoz. Letoltam a pizsama nadrágomat, majd kezembe vettem a farkam. Elkezdtem húzogatni először lassan, majd egyre gyorsabban. Elképzeltem, hogy én szexelek úgy Vikivel, mint a videóban az a pasi meg a nő. Erre a gondolatra pár másodperc múlva el is élveztem.

Másnap kielégülten ébredtem és izgatott voltam, hiszen holnap nyaralni megyünk a családdal. A nyaralás önmagában is nagy öröm számomra és az még csak rátesz egy kalappal az örömömre, hogy a mostohahugomat bikiniben láthatom. Igazából a vágyaimat Viki iránt egyáltalán nem éreztem bűnösnek, hiszen nem vérszerinti testvérem.

- Mindent bepakoltatok gyerekek? - kérdezte mostohaanyám.

- Nekem minden be van pakolva. - feleltem.

- És neked kislányom? - kérdezte Vikitől.

- Én is készen vagyok.

- Nagyszerű, akkor minden bepakolva, holnap nyugodtan indulhatunk. - mondta mostohaanyám.

Másnap reggel már korán fent voltunk. Mostohaanyám csinált szendvicseket az útra, majd végre beültünk a kocsiba és elindultunk. Másfél óra út után megérkeztünk. Apa megállt a hotel parkolójában. Kiszálltunk a kocsiból és kivettük a csomagtartóból a bőröndjeinket, majd megindultunk a hotel felé. Bementünk a bejárati ajtón és a portáshoz fordultunk.

- Jó napot! 5 napra foglaltunk szállást. Elkérhetnénk a szobakulcsokat? - kérdezte apa a portástól.

- Természetesen uram! - mondta majd kitette a pultra a kulcsokat.

- Köszönjük!

Mindannyian megindultunk a szobáink felé. Apám és Viki anyja egy szobában aludtak, míg Viki és én külön szobában. A hotel közvetlen közelében egy fürdő is van. Átöltöztem, csak egy fürdőgatyát húztam és megindultam a medencék felé. Azonnal ki is próbáltam a csúszdákat aztán pedig az egyik medencében lustálkodtam. Aztán egy ismerős hangra lettem figyelmes.

- Kristóf! Figyelj már! - duzzogott Viki.

- Mi van? - kérdeztem félvállról.

- Van a közelben egy szórakozóhely és ma lesz ott buli, de anyáék csak úgy engednek el, ha te is eljössz velem. Légyszi, légyszi gyere el velem!

- Jól van, elmegyek. - feleltem.

- Hálás köszönet! - mondta vidáman Viki.

- Mikor lesz a buli? - érdeklődtem.

- Ma 10-kor.

- Oké, akkor fél 10-kor találkozzunk lent a portánál.

- Rendicsek.

Fél 10-kor ott is voltam a portánál, ahogy megígértem Vikinek. Végre ő is megérkezett és mint mindig, most is állati jól nézett ki. Mindegy mit húz fel, mert minden ruha tökéletesen áll rajta.

- Akkor indulhatunk? - kérdeztem.

- Ühüm.

A szórakozóhely nem volt messze a hoteltól, csak pár percet kellett sétálnunk. Hangosan dübörgött a zene és rengeteg diszkófény volt. Vikivel egyből a bárpulthoz mentünk és kértünk alkoholt, majd leültünk az egyik asztalhoz.

- Jó a buli nem? - kérdezte vidám hangon Viki.

- De tök jó. -feleltem flegmán.

- Hát ez nem volt túl meggyőző. Gyere táncoljunk!

- Jaj csak azt ne! - nyafogtam.

- Ne nyafogj folyton, gyere már!

Megindultam vele a táncparkett felé és elkezdtünk táncolni. Viki elég közel volt hozzám, nekem pedig kezdett odalent éledezni a kis barátom a lábaim között.

- Viki én inkább leülnék! - ordítottam a fülébe.

- Most miért? Tök jót bulizunk, nem? - nevetett Viki, majd erősen rámarkolt a férfiasságomra.

- Viki! - szóltam rá erélyesen.

- Mi van, talán erre is fintorogsz? - kérdezte.

- Nem...

- Hát akkor meg? Csak lazíts! - mondta, majd megfogta a kezem és megindult a WC felé. Bevitt a lány WC-be az egyik fülkébe. A fülkék zárhatóak voltak ezért ránk zárta az ajtót. Elkezdte kicsatolni a nadrágom övét, de én megragadtam a csuklóját.

- Mégis mit művelsz? - kérdeztem számonkérően.

- Tudom hogy te is akarod. Észrevettem hogy nézel rám. Tudom, hogy régóta tetszem. Hagyd, hogy valóra váltsam az álmod!

Elengedtem a csuklóját ő pedig kicsatolta az övem. Letolta a nadrágom, majd a gatyám is. Elétárult férfiasságom.

- Szép példány! - mondta nevetve és én is elmosolyodtam.

Bekapta merevedező farkam és elkezdett szopni. El se hiszem, hogy ez megtörténik! Fel-le húzogatta száját farkamon, szívta teljes erőből. Mikor elfáradt a szája rásegített kézzel. Fel-le húzogatta kezét férfiasságomon én pedig jól esően nyögdécseltem. Újra bekapta, de ezúttal tövig és megint teljes erőből megszívta, szopta, én pedig nem bírtam tovább, morogva a szájába élveztem, ő ledig lenyelte a kilövellő cuccot.

- Menjünk fel a szobámba! Nem egy mocskos WC-ben akarlak megdugni, mint az olcsó kis ribiket. - mondtam.

- Igazad van. Fejezzük be a hotelban. - helyeselte.

Kisétáltunk a szórakozóhelyről, vissza a hotelba. Bementünk a szobámba és bezártam az ajtót. Vikivel azonnal egymásnak estünk. Belekarolt a nyakamba, lábát pedig a derekam köré fonta. Így csókolóztunk, vadul és szenvedélyesen. Ledőltem Vikivel az ágyba, úgy hogy ő legyen alul. Megszabadultunk ruháinktól és elkezdtem csókolgatni a nyakát. Haladtam szépen lassan lefelé. Szopogattam, szívtam, masszíroztam a melleit. Ő jóleső nyögésekkel adta tudtomra, hogy élvezi amit csinálok. Ezután végigcsókoltam a hasát, le egészen a puncijáig. Frissen volt borotválva és kellemes illata volt. Punciját is megpuszilgattam, majd csiklója körül köröztem nyelvemmel. Be is szívtam, szoptam, köröztem körülette. Hüvelyébe is mélyen belenyaltam, nyelvemmel felfedeztem barlangjának minden egyes részletét. Lélegzetvétele egyre szaporább lett, aztán Viki a lepedőbe markolt és nyögések közt élvezett el. Kéjes nyögései meghozták a hatást, férfiasságom éledezni kezdett és máris szolgálatra készen volt. Gyorsan előkaptam egy óvszert és ráhúztam, majd Viki hüvelyébe helyeztem. Mindketten jólesően sóhajtottunk fel. Elkezdtem mozogni benne, először csak lassan. Ki-be húzogattam farkam Viki puncijában, ő pedig kéjesen nyögdécselt alattam. Gyorsabbra vettem a tempót, ettől Viki is sűrűbben nyögdécselt. Egyre gyorsabban mozgattam farkam Viki hüvelyében, a lepedő már teljesen összegyűrödött. Egyszer csak megremegtem és egy "Aaah" kíséretében eldurrantam. Tovább folytattam előző tevékenységem, hogy Vikit is a csúcsra jutassam. Neki sem kellett sok, pár lökés után megremegett és elélvezett. Kihúztam férfiasságom Viki hüvelyéből és mindketten izzadtan, fáradtan, de kielégülten terültünk el az ágyon.
Hozzászólások
Pótolhatatlan ·
Maga a történet nem lenne annyira rossz, de azért nem kell a pasikat egy kalap alá venni, hogy először lassan, aztán gyorsan húzogatjuk. Főleg, ha olyanról álmodozunk, akit még meg is kaphatunk, akkor inkább gyakorlatozni szoktunk, hogy minél tovább húzzuk. Legalábbis az a férfi, aki nem csak kósza numerát keres.

A vége elcsépelt lett. Sajnos túlságosan összecsaptad. Jobban ki lehetett volna fejteni. Fogalmazzunk úgy, hogy a végére elpornósodott...

"Külső megfog, belső megtart, a jó szex magához láncol."

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: