Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vallomás

„2013. december 17-én, Allan McRoy hadnagy behívott, mert egy újabb akció volt kilátásban. El is mentem a rendőrségre, amilyen gyorsan csak tudtam. Amikor odaértem, a hadnagy leültetett az irodájában. Azt mondta várjak, mert még el kell intéznie valamit. Akkor láttam meg.
Az íróasztala tele volt iratokkal, de az egyik aktán egy ismerős név szerepelt. Natalie Dawntos. Ismertem egy nőt, akit ugyanígy hívtak. Prostituált volt. Össze is szoktunk feküdni, ha érti mire gondolok. Viszont nem gondoltam volna, hogy bűnöző. Tudtam, hogy nem tartozik rám, de muszáj volt belenéznem, és meggyőződnöm arról, hogy az aktában szereplő nő csak névrokona az ismerősömnek. Körbenéztem a helységben, hogy lát-e valaki. Senki. Kinyitottam azt a bizonyos dokumentumot, de amit láttam, az sokkolt!
Boncolási jegyzőkönyv volt, fényképekkel az elhunytról. A halál ideje: 2013. 12. 16. 2:30 és 4:00 között. Hirtelen elkapott a hányinger! 15-én 19:30 és 21:40 között még együtt voltunk. Megemlítette, hogy abba akarja hagyni a prostitúciót. Megkért, hogy költözzünk össze, mert szeret engem, valamint azt is kijelentette, hogy terhes, valószínűleg tőlem. Bocsánatot kért, hogy így átvert, de már nem tud úgy élni, ahogy eddig. Örökké magányosan. Mit mondjak, meg voltam lepve.
Arra gondoltam, hogy: no tessék, bekapta a legyet, és akkor most rám akarja varrni az egészet. Lehet, hogy minden kuncsaftjának elmondta ugyanezt. De őszintén szólva, ő sem volt közömbös nekem. Jól kijöttünk egymással, és meg is fordult a fejemben, hogy nekem is már keresnem kellene valakit. Időt kértem tőle. Azt mondtam, hogy még meg kell gondolnom, és majd jelentkezek. Hazamentem töprengeni. Kerestem a pro és kontra lehetőségeket. Szerencsére több állt a kapcsolat mellett, mint ellene. Boldog voltam. Másnap reggel el is szaladtam az egyik ékszerüzletbe, megvettem a jegygyűrűt. Gondoltam este elmegyek hozzá, elviszem vacsorázni, és megkérem a kezét. Elkéstem.
Valószínűleg elment a stricijéhez, hogy felmondjon. Azt hangoztatta, hogy minél hamarabb, annál jobb. Figyelmeztettem, nem biztos, hogy olyan könnyen elengedi, elvégre szép kis summákat keresett be neki eddig. Azt mondta, ne féltsem, tudja, hogy kell bánni a férfiakkal. Hittem neki, elbúcsúztunk és otthagytam.
Egy sikátorban találták meg a testét, 27 késszúrással. A legtöbb a hasában, és a nemi szerve körül. Olyan volt, mintha valaki egy késsel erőszakolta volna meg. 6 hetes terhes volt. Elvérzett. Végignéztem a fotókat, forgott a világ körülöttem. Meghökkentő fájdalmat és észveszejtő dühöt éreztem. Ki volt az a szörny, aki ilyet csinál? Ez egy kivégzés, de az is a rosszabbik fajtából! Akkor született meg bennem az ötlet. Meg kell bosszulnom a halálát! 
Fogtam magam, üzenetet írtam a hadnagynak, hogy nem tudok maradni, majd elrohantam oda, ahol megtalálták az én jövendőbelimet. Úgy éreztem magam, mint egy egér, akivel a macska játszik. Hihetetlenül mérges voltam, össze akartam verni azt, aki ezt csinálta vele. És velem.
Tudtam, hogy hol lakik. Azt is tudtam, hogy hol van. Utánanéztem, hogy a pénzem, amit fizetek Natalienak hova kerül. Utána mentem. Az egyik restiben ebédelt haverjaival, és még nevetett is! Mintha mi se történt volna! Ennek aztán van bőr a képén! Elhatároztam, hogy megvárom, amíg besötétedik. Úgy jobb lesz. Hazamentem.
A tervem nem az volt, hogy szimplán lelövöm. Mert akkor a golyók alapján könnyen azonosítanak. Nem akartam visszamenni a börtönbe. Abban viszont biztos voltam, hogy fog annyit szenvedni, mint az én Nataliem. Tiszta fekete ruhát öltöttem magamra, és egy sapkát is. Tudtam, hogy ahol lakik ott egy bank is van, és ahol bank van, ott kamera is található. Álcáztam magam, hogy ne tudjanak felismerni. Éjfél körül indultam.
Többféle utcai kivégzésen gondolkoztam. Mind közül a legjobban az tetszett, amikor a földre kényszerítjük az áldozatot. Fejét a lépcsőbe verjük egész addig, amíg szét nem loccsan a koponyája. Piszkos munka, sok vérrel jár, de az áldozat kibaszottul szenved. Főleg akkor, ha még egy kicsit el is játszunk vele. Szóval ez volt a tervem. Elkapom, megverem, szétloccsantom a fejét, majd otthagyom, mint ahogy ő is csinálta Natalieval. Sikerült.”
Hasonló történetek
4701
Apát nagyot nyújtózkodott a nyaraló házaspár házában. A vendégszobában aludt, és most jól érezte magát. Elhatározta, hogy nap közben fog mozogni a házban, hogy nehogy feltűnjenek a fények a szomszédoknak.
Felkelt hát, és elmosogatta az előző vacsorájának a maradványait, aztán felfedezőútra indult a házban. Először is a pincébe ment le...
2970
Hideg, téli este volt ez. Olyan, amin az ember, legalábbis aki teheti, a családjával tölti az időt. Nem, nem a karácsonyról van szó, mert az még odébb van egy kicsit. Csak a közeledő karácsony szellemére akartam utalni, akire jobb, ha előre felkészül az ember. Kivéve persze Bill Garhem, F.B.I. ügynököt, aki még ilyenkor is keményen dolgozott. Kemény munkának ő azt nevezte, hogy a jó öreg Columbo-s stílusában felkeresi kiszemelt gyanúsítottját, és meglátogatja, hátha az, éppen jól érzi...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Jól végigvezetted a feszültséget, és kibírtad, hogy nem írod túl a sztorit. Még egy kevés titokzatosságot elbírt volna, de tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: