Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vágyódás

Fátyolos köd szállt a kicsiny falura. A nap sugarai néha-néha átszűrődtek rajta és megcsillantak egy-egy víztócsában.
Egy fehérfalú kicsiny házban Hajnal ébredezet, nagyokat nyújtózott a takaró alatt, majd álmosan dörzsölte szemeit.
„Csak még egy percet” – könyörgött némán magában. De a reggel kegyetlen volt kelni kellett. Mellette Krisztián is megmozdult, majd átkarolta a lányt és ridegen megcsókolta. A csók csak egy pillanatig tartott, a férfi már talpon is volt és kisietett a fürdőszobába. Hajnal magára maradt magányosan és csalódottan, várt volna valamire, mint minden álmos reggelen. Eszébe jutottak a régi reggeli szeretkezések emlékei, mennyire élvezte, és mennyivel jobb kedvel ment utána dolgozni.

Fájdalmasan sóhajtott egyet és kibújt az ágyból. Kicsiny selyem hálóingje épp csak eltakarta bájait. Karcsú, hosszúkás ujjait belemélyesztette kócos szőke hajába és megdörzsöli a fejét. Fejében cikáztak a gondolatok: „8.30 - osztályértekezlet, 10.00-12.00 - kamarai megbeszélés, 12.30 - ebéd Dr. Somogyival. 15.00 - meggyőzni néhány fejest, hogy támogassák a 2008-as marketingterveket.
- Min gondolkozol? Krisztián ott állt előtte meztelen egy szál törölközővel a kezében. Izmos teste libabőrös volt a zuhanytól. Hajnal az évek alatt már megszokta a látványt és tudta, hogy a tökéletes külső mögött egy rideg szív lakozik.
- Csak azon, hogy mit vegyek fel. Fárasztó napom lesz, és munka után jön értem az oktató. Tudod, megyek vezetni.

A férfi megvonta a vállát és elkezdet öltözni, a lány pedig kisietett a fürdőszobába. Ledobta magáról lenge hálóingét, kibújt aprócska bugyijából és beállt a zuhany alá. A langyos víz végig siklott formás testén felfedezve annak minden aprócska zugát. Néhány csepp illatos olajat csepegtetett a fürdőszivacsra, és lassú mozdulatokkal végigdörzsölte kecses karját, fehér nyakát, majd a szivacs lejjebb csúszott gömbölyded melleire, kemény fenekére, és az útja az aprócska lábujjaknál ért véget. Egy pillanatra úgy érezte, hogy egy láthatatlan kéz simogatta végig testét és ez a láthatatlan idegen csak rá vágyott, őt akarta. A képtelen gondolatot hamar elhessegette. Elzárta a csapot, és kilépett a zuhany alól.
Úgy döntött a fehér nadrágkosztümjét veszi fel, a dekoltázsa mélyen kivágott - így lesz mit bámulni a sok befásult pénzeszsáknak, amíg meggyőzi őket a szükséges költségekről - és nadrágban vezetni is kényelmes. Feldobott egy szolid sminket. - Amolyan kislányosat: macskaszemekkel, csókolni való rózsaszín ajkakkal.

Fél óra múlva már Krisztiánnal ült az autóban. Nem szóltak egymáshoz. Már rég nincs egymás számára semmi mondanivalójuk. Néha nem is tudja miért vannak 7 év után is együtt. A megszokott szeretkezések mára már sablonossá váltak, a jó csengő „szeretlek” mögött már nincs semmi mondanivaló. Az ismerősök, barátok, a család azt hiszik róluk, hogy ők az „Álompár” és már csak az esküvői meghívóra várnak. Pedig ha csak egy kicsit is figyelnének, észrevehetnék, hogy az édes összebújások, véletlen egymásra pillantások, bájos mosolyok mögött két unalmas alak van, akik már nem szenvedéllyel szeretik egymást, csak megszokásból.
- Megérkeztünk. – törte meg a csendet Krisztián hangja.
- Este találkozunk, későn érek haza. Legyen szép napod. Szeretlek!
- Én is Szeretlek. Vigyázz magadra!
Az évek alatt sablonossá váló búcsúzás után elcsattant egy röpke csók és mindketten mentek a saját dolgukra.
Hasonló történetek
3715
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
2679
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Hát, igen. Jól megírt életkép egy házasságból. A folytatás, vagy beletörődés, mert gyerek születik, vagy kaland…

denise ·
nincs szükség folytatásra, ez így szép és tökéletes a maga rövidségében

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: