Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vágyak vagy álmok

A fiatal nő érezte, hogy valami gond van a kocsival és teljesen kétségbe esett. Úgy hozta el, hogy a férje nem tudott róla és utálta mikor gúnyos megjegyzéseket tesz a női vezetőkre, akik nem tudnak vezetni.
Az övének benzintankja üres volt és ezért vette kölcsön reggel a férje nagy becsben tartott sportkocsiját. Leállt az út szélén és kétségbeesve nézett körül. Segítségre várt és azt nézte hátha jön arra valaki akit megszólíthat. A pici faluban dél körül szinte senki sem járt az utcán.
Aztán néhány tizenéves kölyköt vett észre egy nagy fa alatt ülni a fűben .A fiúk ámulva nézték a drága autót. A lány elindult feléjük és a fiúk ekkor már teljesen le voltak nyűgözve. A testhezálló ruhában hosszú combokkal érkező szirén feléjük tartott.
- Helló - mosolygott rájuk a lány és előadta, hogy valami gond van az autójával.
A fiúk határozottan mutattak egy nagy kúria felé ahol a ház mellett egy üvegcsarnok állt. Szerintük ott a műhelyben tudnak majd segíteni.

A nő hálásan indult a műhely felé. Belépve megkönnyebbülten állt meg, mert itt légkondicionálás volt és az enyhe levegő a perzselő kinti hőség után kellemes volt.
A műhelyben volt néhány kocsi és a végében három férfi beszélgetett. A lány feléjük tartott. A karzaton lévő irodából a férfi úgy nézett a lányra, mint valami tüneményre. A lány minden lépésénél mozdultak a mellei és a csípője olyan szexisen ringott, hogy attól a torka is kiszáradt.
Figyelte mi fog történni. A lány a három szerelőjéhez lépett és elpanaszolta, hogy lerobbant innen pár percnyire a kocsija. A műhelyfőnököt is teljesen lenyűgözte a lány és mégis az ő utasításaihoz tartotta magát.
- Sajnos nem fogadhatunk új kocsit, mert be fogunk zárni pár hétre-
- Kérem! Segítsenek!- könyörgött a lány
- Nem tehetem csak a főnök külön engedélyével. - mondta szigorúan a főnök - Esetleg ha beszélne vele. – ajánlotta - Jöjjön vissza egy óra múlva akkor már itt lesz.
A lány annyira kétségbe volt esve, hogy már most eldöntötte nem fog egy órát várni, de elindult az ajtó felé. Nem szívesen lépett ki a forróságba, de mit tehetett mást. Elballagott a kocsiig majd magához vette a táskáját és megigazította a sminkjét és a haját aztán visszaindult. Mielőtt belépett volna elolvasta a műhely fölött a cégtulajdonos nevét és újra belépett. Ekkor már egy negyedik férfi is állt a beszélgetők között és fölhúzott szemöldökkel nézett a lányra.
- Uraim beszéltem Mr. Jonassal és azt üzente, hogy nyugodtan csinálják meg a kocsit. Neki még el kellett menni valahová,de majd jön.
A magas férfi, aki most jött mosolyogva intett a fiúknak és megfogta a nő karját.
- Akkor, ha a főnök üzente, csináljátok meg fiúk, én meg addig megbeszélem a részleteket a hölggyel. - kivette a lány kezéből a kulcsokat és az egyik fiatal szerelő kezébe nyomta és a lányt húzta magával egy oldalajtó felé.

Julie érezte, hogy valami nincs rendben,de arra számított,hogy mire a főnök megjön ő már készen lesz és el tud menni,ha meg megjön a férfi akkor majd kimagyarázza magát valahogy.
A hatalmas kúriaházba jutottak az oldalajtón keresztül ahol amint beléptek a férfi nekinyomta a falnak és szenvedélyesen megcsókolta. Ebben a csókban annyi szenvedély és erőszak volt,hogy a lány teljesen beleszédült és annyira váratlanul érte,hogy eszébe sem jutott védekezni. A férfi ekkor a szoknyáját is fölhúzta és a combját szétfeszítve a lábát az övé közé nyomta. A kezei a bugyijában jártak és ő pillanatok alatt olyan kéjt érzett az erőszakos ujjak matatásától, hogy már nem is akart ellenkezni.

Ekkor a férfi egy mozdulattal beléhatolt. Még a bugyiját sem vette le, csak félrehúzta. Ez olyan érzés volt, ami meglepte őt. A férfi teljes egészében kitöltötte. Ilyet még eddig nem érzett. A falnak támasztva az egyik lábát fölhúzva szeretkezett egy idegennel és ez gyönyörű érzés volt. A csúcsra hamar följutott és apró kis sikolyokkal élvezett el. A férfi még nem hagyta abba, mert ő még távol állt a csúcstól. Leállt egy pillanatra és a kanapé felé irányította, itt letérdeltette és hátulról is beléhatolt. Julie újra érezte azt a felemelő érzést, mikor kitöltik és már nem csak mereven várta a kielégülést. Elfelejtette kicsoda is ő és már csak abban akart segíteni a férfinak, hogy ő is a csúcsra érjen vele. Hátranyúlt és megsimogatta a heréit minden lökésnél és ettől az olyan hörgést hallatott, hogy ő tudta jó úton járnak. Aztán a férfi megremegett,,megfeszült és egy óriási sóhajjal lökött egy utolsót,aztán már csak a lüktetést érezte a lány, amitől ő is újra elélvezett és a hüvelye is lüktetésbe kezdett.

Néhány percig egymásra borulva pihentek, majd a férfi megmozdult.
Julie zavartan igazgatta a ruháit, de tudta, hogy ezek után nem tud ártatlan úrinőként kilépni innen. A férfi, akinek a nevét sem tudta, vagyis sejtette, hogy ő lehet az a főnök, akiről hazudott egy ajtóra mutatott.
- Ott a fürdőszoba- mondta és fölkelt a lány mellől.
Julie pirulva ment be az ajtón és dobálta le magáról a ruháit. Beállt az idegen fürdőszoba zuhanyzójába és engedte magára a forró vizet. Tudta,hogy ezt a délután nincs az a víz, ami lemossa róla és mégis csak dörzsölte a testét és nem mozdult.

Mikor végre megnyugodott elvett egy törölközőt a fogasról és törölközni kezdett, de a nyugtalansága visszatért, mert a törölközőn is a férfi illatát érezte és ettől újra eszébe jutottak a kéj percei. Szégyellte és kívánta. Újra kívánta. Hosszú percekbe telt mire annyira összeszedte magát,hogy ki mert lépni az ajtón. A férfit nem látta sehol. A műhely felé vezető ajtó nyitva állt és amikor kinézett csak a szerelőket látta ott. Kilépett és a kocsija felé ment. A fiatal szerelő nyújtotta neki a kulcsokat.

- Készen is van Asszonyom. Viszontlátásra- Julie elvörösödve kérdezte.
- Hol fizethetek?- a fiú előhúzott egy számlát a zsebéből.
- Tessék Asszonyom - adta át és mikor a lány meglátta fölszaladt a szemöldöke. A számlán olyan magas összeg állt, hogy alig tudta összeszedni a táskájából. A fiú kezébe nyomta szinte az összes készpénzét és beült a kocsiba. Csak el innen, gondolta mikor a gázra lépett.
Egész délután a szobájában volt és akkor sem jött elő, mikor a férje hazaért.
- Mi van az én kis egérkémmel? - kérdezte kedveskedve az idős férfi, mikor meglátta a lányt az ágyon feküdni az elsötétített szobában.
- Fájt a fejem. Kérlek, bocsáss meg, de most szeretnék egyedül maradni.
- Próbálj meg aludni, Édesem - mondta a férfi és egy csók kíséretében diszkréten elvonult.

Juliénak nem fájt a feje, de a délutáni kalandja nem ment ki a fejéből. Szégyellte magát és közben meg kívánta, mert még mindig megremegett, ha arra a kéjre gondolt, amit akkor érzett, mikor az az idegen férfi hozzáért. Észrevette, hogy nincs meg az órája és ettől meg is rémült, mert mikor visszagondolt, hogy hol hagyhatta a férfi fürdőszobája jelent meg előtte. Ott rakta le a polcra.
A férjével kezdettől fogva külön hálószobájuk volt és most nagyon örült ennek. Az elején zavarta, mert esténként az ágybabújva jó lett volna valakihez csak úgy odabújni, de most nagyon örült annak, hogy egyedül lehet a kétségeivel.

Alig múlt tizennyolc, mikor férjhez ment az apja üzlettársához és előtte is egy zárt bentlakásos iskolába járt, ahol nem ismerkedhetett meg olyan dolgokkal, amikkel a mai lányok. El sem tudta képzelni, hogy létezik olyan szenvedély és olyan kéj, amit délután tapasztalt. Amit a férjétől kapott és egyre ritkábban házasélet gyanánt az nem is emlékeztetett arra, amit ott megtapasztalt.

Másnap reggel alig várta, hogy a férje elmenjen otthonról és már rohant is öltözni. Gondosan választotta ki a ruháját és tűzte föl hosszú haját.
Most a saját kocsijával ment, amibe egy tartalék kannából töltött némi benzint. Első útja a benzinkúthoz vezetett és mikor föltankolt elégedetten nyugtázta a személyzet tolakodó pillantásait. Eddig ezekre a pillantásokra oda sem figyelt. Élt a kis bezárt életében és azt hitte minden rendben van, de most valami megzavarta őt és nem tudta mi az de azzal a találkozással megváltozott benne valami.
Szorongva hajtott a műhely elé és szállt ki a kocsiból. Az ajtón belépve meglátta az előző napi szerelőfiút, aki odasietett hozzá.
- Menjen be, a Főnök már várja - Julie csodálkozva nézett rá, de rögtön belépett az oldalajtón.
A férfi ott ült az üvegasztalnál és a kávéját itta.
- Add ide a kocsikulcsokat - kérte köszönés nélkül.
- De most másik kocsival jöttem és semmi baja. Csak az órám... - kezdett el magyarázkodni, de a férfi nem hallgatta végig. Kivette a kezéből a kulcsokat és az ajtón kilépve odaadta a szerelőnek.
- Hozd be a kocsit és nézd át. - aztán visszajött és a lányhoz fordult.
- Tessék ott van az órád, ahol hagytad.
Julie elpirulva lépett be a fürdőszobába és rögtön meglátta az óráját, amit föl is vett. Ekkor már a férfi is ott állt szorosan a háta mögött és ölelte, a mellét markolta. A másik kezével a ruhája alá nyúlt.
- Ha legközelebb idejössz, ne legyen rajtad bugyi – mondta, és egy mozdulattal tépte le a finom csipkés fehérneműt a lányról.

Julie a mosdóba kapaszkodott és egy picit előredőlt, ami a férfinak pont jó póz volt a behatoláshoz. Mikor benne volt a lány úgy érezte ez így van rendjén ez a dolog, ott van jó helyen és már nem gondolkodott hanem átadta magát az élvezetnek. Miközben a férfi mozgott benne a kezével a csiklóját is simogatta, ami rövid időn belül olyan szintre juttatta a lányt, hogy úgy érezte, elájul. Ekkor a férfi megfordította és a még mindig alélt lányt letérdeltette maga elé és a szájába adta azt a csodát amivel azt a sok örömet szerezte eddig. Julie nem tudta mit is kezdjen vele,mert semmi tapasztalata nem volt,de mikor a férfi elkezdte ki-be tologatni a még mindig óriási és merev hímtagját egy kicsit fölbátorodott és az egyik kezével megfogta. A sóhaj, amit meghallott még jobban fölbátorította és már simogatta és csókolgatta is.

Mikor elkezdett lüktetve kilövellni ő csak nyelte és nyelte a folyadékot és érezte, hogy újra fölizgult. Fölállt és azt gondolta mára ennyi is elég volt,de ekkor a férfi térdelt le előtte és kezdte csókolni a hasát a combját és a csiklóját. A nyelvével újra csúcsra juttatta a lányt, aki már nem fogta vissza magát és sikongatott és fogta, irányította a férfi fejét és a végén könnyezett a csúcson. A férfi mielőtt kiment még megcsókolta aztán otthagyta egy szó nélkül.
Most nem zuhanyozott le, megnézte a bugyiját, de használhatatlan lett és ezért ott is hagyta ahová a férfi dobta. Megigazította a ruháját és kiment. A nappaliban nem volt senki. A műhelybe vezető ajtó megint nyitva volt és a szerelő már várta a kulcsokkal és a számlával.
Ő elvörösödve fizetett és hajtott el. Megfogadta magában, hogy többet ide nem fog jönni.
Otthon aztán hosszú időt töltött a fürdőkádban és gondolatban újraélte azokat a perceket, amiket eddig soha nem tapasztalt. Még gondolni is milyen jó volt rá.

Este egy partyra készültek és a férje megnyugodva látta, hogy a felesége szép és kívánatos és elegáns. Büszkén nyújtotta neki a karját. A sportkocsival mentek és már megérkeztek a meghívóik háza elé, mikor a férje meglátta a kesztyűtartóban a számlát.
- Mi ez? - Julie rémülten kapta ki a kezéből a számlát.
- Semmi. Meglepetés. Majd időben megtudod - dadogta még és rohant be a házba, ahol már sokan voltak.
A férje leparkolt és követte őt. Szinte viselte gyönyörű feleségét, mint egy ékszert. Végig mutogatta a termeken és látta az ismerősei arcán az irigységet. Julie sápadt volt és gyönyörű.

Mikor a férje végre megállt egy üzlettársával beszélgetni ő elosont mellőle és kisétált a teraszra. A hűs szellő jól esett neki. Belekortyolt az italba, amit a kezébe nyomtak és undorodva húzta el a száját. Letette a poharat a betonpárkányra és leült egy nyugágyra. Mikor meglátta a férfit kilépni a fényből hirtelen alig kapott levegőt. Mit keres ez itt? - rémült meg mikor megismerte a szmokingos elegáns férfiban a szeretőjét.
A szeretőm-a szó belenyilallt és aztán mégis édes volt. - Igen a Szeretőm-mosolyodott el és csodálva nézte a férfi kisportolt alakját. - A gyönyörű szeretőm-dobbant meg a lány szíve.
- Unatkozol? - kérdezte a férfi és a kert felé húzta.
Julie boldog várakozással ment vele és simult oda hozzá.
- Még a nevedet sem tudom - mondta halkan.
A férfi hirtelen megállt és maga felé fordította a lányt.
- Mit számít a név? Én sem akarom tudni a te neved. Semmit sem akarok tudni rólad. Ami fontos azt tudom. - mondta határozottan és már kezdte is a simogatást amitől Julie újra lázba jött. Az egyik lábát a férfi dereka köré fonta és az ágyékával odanyomódott. Mikor a férfi a bugyijába ütközött megint megjegyezte.
- Minek hordasz ilyen fölösleges dolgokat? - és egy mozdulattal letépte és egy bokorba dobta a pici fehérneműt.

Julie ekkor már olyan lázban volt az érintéstől, hogy nem érdekelte semmi csak a vágyának kielégítése. A férfi egy határozott mozdulattal fölnyársalta és mozogni kezdett benne. Julie sóhajtozott és nyögött a kéjtől és megszűnt számára a külvilág létezni. Most csak ő volt és a szeretője és a csúcs, ami nagyon közeledett. Sikítva élvezett el és rögtön utána érezte a lüktetést a hüvelyében, ami a férfi kilövellését jelentette. Lassan elcsitultak,de a férfi még jó ideig tartotta a karjában a lányt. Aztán minden bevezetés nélkül elengedte és megigazította a ruházatát.
- Nem félsz, hogy keresni fognak?- kérdezte a lányt és megfordult. Lassan ment a ház felé elégedett mosollyal a száján.
Julie is rendbe szedte magát és elindult a terasz felé. Szerencsére senki nem jött utánuk. Fölvette a poharát és belépett a házba.
- Kedvesem már nem tudtam hová tűntél. - lépett oda hozzá a férje.
- Kicsit kiszellőztettem a fejem. Ez az ital olyan pocsék amit kifogtam, hogy meg kell szabadulnom tőle. - mutatott a poharára. A férje nevetve vette el a poharát.
- Mindig igényes voltál és nem ittál meg akármit. - simogatta meg az arcát. Ekkor a lány szeme a szeretőjét kereste, de nem látta sehol a férfit.
- Menjünk haza - kérte a férjét és már indult is az ajtó felé. Elköszöntek a házigazdáktól és már mentek is.

Reggel a lány elégedetten feküdt a fürdőkádban és furcsa érzés tört rá mikor mosakodott. Még a mellei érintése is olyan érzékenyen érintette, hogy ezen elcsodálkozott. Aztán egyre bátrabban kezdte magát simogatni, és egyre jobban élvezte. Már a csiklóját simogatta körkörös mozdulatokkal és nagyokat sóhajtott mikor váratlanul rátört a kéj. Fölsikított és aztán elernyedt. Meglátta kipirult arcát a szemben lévő tükörben és alig ismert magára.
Sietve fölöltözött és indult el otthonról. A műhelyhez érve látta, hogy már várták. A fiú elvette a kocsikulcsát és az ajtóra mutatott kaján mosollyal. Juliet nem érdekelte a fiú véleménye. Mint egy zombi ment be az ajtón. A férfi ott ült a kanapén és ő is mosolygott.
- Nem bírtad sokáig nélkülem - jegyezte meg és ő elgondolkodott, hogy megsértődjön-e, de aztán mikor meglátta a férfi duzzadó farkát mindent elfelejtett. Letérdelt a kanapé elé és csókolni, szopni kezdte a férfi nagy megelégedésére. Aztán az lehúzta a ruháját a fején át és a mellei közé tolta a merev hímtagot és a melleket összeszorította. Minden lökésnél a lány szájába ért a vége, amitől hamar a csúcson volt a férfi és hatalmas mennyiséget lövellt ki. A lány letisztogatta a nyelvével és aztán a férfi mellé ült a kanapéra. Várta a kielégülést, amit a férfitól kaphat, de az nem mozdult csak nézte őt...aztán megszólalt.
- Segíts magadon, majd figyelek és a kezeit a lány puncijára tette. – Látom, nem vettél bugyit. Ügyes lány vagy.

Julie levetette minden gátlását mikor az ajtón belépett és elkezdte magát simogatni. Először azt hitte nem fog sikerülni, de aztán egyre jobban belejött és végül már nem érzékelte hol van és milyen helyzetben, annyira élvezte,hogy irányítja a dolgokat. A férfi egy ideig látható élvezettel szemlélte, majd mégis bekapcsolódott, mert részese akart lenni ennek az élvezetnek is és besegített a nyelvével és az ujjaival. Julie pillanatok alatt elélvezett, aztán pihegve ült és próbált a férfihoz bújni, aki rögtön kitért a közvetlen érintés elől. A lány csalódottan nyugtázta ezt a hirtelen ridegséget és kezdte a ruháit igazgatni. A férfi ekkor megfogta és a karjába kapta.
- Hová sietsz? Még nem végeztünk-mondta és ment vele föl az emeletre, ahol egy óriási baldachinos ágyra tette le a hálószobában. Finom selyemkendőket vett elő a szekrénykéről és kikötözte a lány kezeit az ágy végéhez. Julie tűrte, mint aki meg van babonázva. Aztán megkezdődött az újabb rohanás a csúcs felé. A férfi a nyelvével kezdte, és mikor érezte, hogy a lány élvezni kezd, az ujjait is bedugta neki. Hatalmas sikolyokat hallott és elégedetten mosolygott, de nem hagyta abba és folytatta a lány izgatását. A második orgazmusnál Julie már könyörgött kegyelemért, hogy hagyja abba és dobálta magát, de a férfi nem engedte el és csak csinálta tovább. Újra és újra belehatolt és új és újabb csúcsokat kényszerített ki belőle. Julie már nem számolta hányadiknál tart, mert nagyon fáradt volt és előfordult, hogy el is ájult a zuhanás után.

A férfi látta, hogy már többet nem tud kihozni a lányból és melléheveredett. Julie pihegve nézett rá és átölelte a nyakát. Ekkor vette észre, hogy már nincs is kikötözve. Ugyan mikor oldotta el a férfi. Nem tudott válaszolni.
Aztán a férfi elment zuhanyozni és ő is megpróbált fölkelni, de annyira remegtek a lábai, hogy nem tudott mozdulni. Visszafeküdt hát és összekuporodva várta,hogy elmúljon a remegés. Pár órát aludt és mikor fölébredt nem látott senkit a szobában. Bement a fürdőszobába és lezuhanyozott. A lábai remegése csökkent, de még mindig gyengének érezte magát.

Már felöltözve ment le a műhelybe ahol ugyanaz történt, mint az előző napokon. Megkapta a kocsikulcsát és a számlát, amit kifizetett.
Otthon a házvezetőnő közölte vele, hogy a férje kereste és kéri, hogy hívja vissza. Nagy levegőt vett és tárcsázott. Az idős férfi szomorúan közölte, hogy el kell utaznia üzleti ügyben pár napra. A lány sajnálkozott,de az agya már a szeretőjén járt, hogy így talán több időt tud vele együtt tölteni.
Gondolta, hogy föl kellene hívni, e még a nevét sem árulta el. Igaz a nevet elolvasta a műhely fölött és abban biztos volt, hogy ez a férfi lehet a tulajdonos, de mégsem mert tárcsázni.
Megnyugtatta a férjét,hogy nem lesz semmi baj és nyugodtan utazzon el ő addig meglátogatja újdonsült barátnőjét és aztán letette a telefont. Rohant a férje szekrényéhez és elkezdett csomagolni. Gyorsan elkészült és mikor a férfi hazajött a táskáért ő már alig várta, hogy elmenjen. Várt tíz percet és aztán rohant a kocsijához.

Boldogan hajtott a műhely elé ahol most sötét volt. A házban viszont világosságot látott. Becsengetett és várt aztán egy kicsit megrémült, mert arra gondolt, hogy mi van, ha a férfi sem szabad. Nagy megkönnyebbülésére gyönyörű szeretője nyitott ajtót. A derekára egy törölköző volt tekerve és ott állt előtte csillogóan és sudáran.
- Mi van kicsim, már ennyire hiányoztam? - Julie dadogott valamit zavartan arról, hogy maradhatna-e éjszakára. A férfi átölelte és mosolyogva húzta be.
- Persze, hogy maradhatsz, és azt hiszem, élvezni fogod. - súgta neki - Menj föl a hálószobába és feküdj le az ágyra.

Julie rohant fölfelé és a szobába lépve ledobálta a ruháit és csábító pózban feküdt le az ágyra. Mikor nyílt az ajtó még homorított, hogy jobban érvényesüljenek a mellei és mikor meglátta ki lépett be az ajtón hirtelen meg sem tudott szólalni. A kis vöröshajú dundi nő vigyorogva állt oda az ágy mellé.
- Kristie vagyok. - mondta magabiztosan - Nem tudtam, hogy ma ketten leszünk megint. Te is voltál már itt?- Julie zavarában magára húzta a takarót és dadogva mondta.
- Igen, voltam már itt,.-,annyira megalázónak érezte a helyzetet, hogy ez a lány fizetett kurvának nézi, hogy nem mert tiltakozni.,Mit is mondhatott volna? Azt, hogy ő egy férjes asszony? Inkább hallgatott és elkezdte szedegetni a ruháit mikor a férfi belépett. Leült az ágy szélére és odahúzta magához a lányt.
- Ne szaladj el. Nem fogod megbánni! - és a nyakába csókolt. Mikor érezte, hogy a lány ellenállása csökkent odaintett Kristienek.
- Gyere, kezdheted. a kis vörös rögtön magabiztosan markolta meg a férfi merevedő szerszámát és nyalogatni kezdte, aki a lánnyal csókolózott és láthatóan élvezte ezt a kényeztetést.

Julie lassan oldódott és zavartan fogadta a nő közeledését, aki az ő csiklóját is kezelésbe vette. Egyre jobban belemelegedett és az ujjait is belemélyesztette a lány puncijába és már a férfit el is hanyagolta, aki ezért nem haragudott és föltalálta magát, mert Kristie puncijába mélyesztette az óriási hímtagot és közben a lányokat nézte, ahogy élveznek. Julie még soha nem érezte egy másik nő érintését ilyen közvetlenül. Most élvezte és a remegés, mint a vulkán robbant ki belőle. Kristie abbahagyta a nyalogatását és a férfi is kirobbant a lány rángatózását látva. Ekkor lefeküdt az ágyra és a két lánynak kínálta föl magát. Kristie tudta a dolgát és segített Juliénak is megtalálni a ritmust. Elkezdték együtt és felváltva szopogatni és nyalogatni a férfit, aki pillanatok alatt újra merev lett és élvezte a lányok kényeztetését.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lolamacko ·
Olvasható a 2. rész és készül a 3. rész.

Mária de la Cruz ·
Huh, napok óta foglalkoztatott a deja vu szó. Ma rájöttem. Még mindig az egyik kedvencem. Nagyon jó írás.
Lolamacko ·
A folytatást olvastad?Azokról mi a véleményed?Amikor elkezdtem még nem tudtam mi lesz a vége...ma már mást írnék.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: