Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vagy drog, vagy teljes megőrülés?

*Megszületünk, felnövünk. Éldegélünk a koszos, undorító utcák fogságában. Megismerkedünk emberekkel, a többi olyan emberrel, mint mi. Mi, az élők utolsó szemete, kik zavarban nyugodtak.

*Csak egy srác volt. A sötétség mélyén, a mélység sötétségében. Lehet komolyabban kellett volna venni az életét és nem kisodródni az első kanyarban. Nem gyorsan menni, hogy ki tudjon sodródni. De Ő ment gyorsan. Menekült. Menekült a szülők elől, a házából a bajokat maga mögött hagyva. Ha így, egyedül nem érdekel semmi, akkor lehet társaság kell.

*Társaság volt. Megismerkedett emberekkel. Egy-kettő feszültséget okozott, de volt ott barát is. Komoly barát egy gyerek fejben az éjszaka leple alatt. Néha csak úgy voltak, és nem törődtek semmivel. Nem foglalkoztak az idővel, a gondokkal, az emberekkel, az élettel. Teljesen elbújtak a semmit tevés földjén.

*„Persze, ettől nem lesz bajod. Röhögni fogsz. Pár óra múlva éhes leszel, meg fáradt és akkor majd hazamész enni és aludni. Ennyi.” Hm. Szívott. Az első spangli. Irány a másik világ, a bűnőzök mezeje. Kicsit fura, még ismeretlen, de tetszik neki. Hát többször átmentek a szomszéd vidékre. Egy kis utazás kell mindenkinek… néha. De ez már sok lesz, nem gondolod? Most már a valóság kopott és szürke. Most már a társaság a családja, elköltözött és a barátokkal kezdett új életbe. De valahogy pénzhez kell jutni. Tanulás mellett dolgozni… fárasztó. Akkor gondolkodj.

*„Fecni? Tíz perc. Cső cső.” Hát igen, tíz perc volt. Odaadta a telefonálónak a fecnit. Azt a fél gramm füvet. Fű, a marihuána, a tiltott dolgok egyike. Dzsó, zöld, zözi, szittyó, gyep… a spangli. Nevezzük bárminek, pénz kellett, és ez egy idő után jól meghozza. Ha valaki hívta, hogy kell egy kicsi vagy nagy, Ő ment és adott. Tudta, hogy milyen érzés az, amikor kell, de nincs. Csak azon jár az agyad, izzad a tenyered, ujjaid tördelve gondolkodsz kétségbe esve, kitől intézzünk?! Belendült a bolt. Mindenki Őt hívja, és ennek örül.

*„Majd még találkozunk. A viszont látásra.” Mosolyogva elfordul, és ott hagyja barátját. Ő elmegy, és nem jön vissza. Úgy érzi, hogy itt kell hagyni ezt a telepi nyomort. Itt nem tud kibontakozni. A rendes vásárlók még most is hívják. Ő meg még mindig árul és szív. Szív a keményebb drogok hatása alatt. Az idegesség nem vezet sehova. Vagy drog, vagy teljes megőrülés? Ő választott, Ő nyugtatja magát a droggal. A Fű? Az már semmi. Már csak a betanult mozdulat miatt szív, mert olyan jó érzés hajtani egy cigit. A zöldet széttépkedni, mellészórni egy kis dohányt az összesítőbe. Megtekerni a cigi lelkét, a tippet, majd párosítani a papírral. Szépen beleszórni a zöld-barna keveréket. Ráhajtani a papírt, megnyalni a szélét, odaragasztani. Lekocogtatni, hogy ne legyen levegős. Meggyújtani, szívni. Pár perces munka, pár órás mosoly.

*Bulik. A bulik vonzzák, azokat a parti drogokat. Kerek, spuri. Védjük a gyerekeket a káros dolgoktól. Ha valaki akar valamit, azt megszerzi bármi áron. Ő tudja, hogy mennek a dolgok. Megszerzi, mi kell majd parti előtt egy órával fölszív egy csíkot. Vagy egy-két kulcshegynyit. Kitombolja magát. Hazafele menet rászív, így majd el tud aludni. Dolgozik majd, mert ugye a pénz kell, és ha már komolyabb dolgokat is árul, akkor folyik rendesen. Majd kezdi előröl. Buli. És ott is árul. Épp ami van. Spuri, kerek, fű. Válasszatok.

*Választottak. Kopogtatnak. „Kopogj csak, még összeszedem a külsőm!” Ajtó nyílik, a hölgy zokog. Azt sem tudja, hogy mi történik, de ez a hölgyismerős. Ez a saját anyja. Aki itt zokog az ajtaja előtt teljesen összetörve. Meg…, el… . Még mindig nem érti. És az apja hol van? Ja, kezdi érteni. Hogy az apa az, aki meg… elhunyt. De mi? Hogy? Mikor? Milyért? Hát igen, ettől a hírtől lesz jó a reggel. Ez így szokott lenni. A kamionosnak semmi baja, aki vezetés közben csak úgy elalszik, de az apa, aki a családjához menne haza… az meghal. Az egész világ egy temető!

*Gondolkodni kezd. Gondolkodni, hogy hol? Miért? Most nem ott van, ahonnan indult és nem ott, ahova menni akart. Hisz ez egy jó játék. Az egész élet egy játék, ahol nincs még egy esély. A szabályokat vagy betartod, vagy nem. Ő nem tartotta be. Ő csak gondolkodik, hogy hol rontotta el. ,,Már nincs több esély, már nem éledek újra” – mormogja az őrszoba falának támaszkodva.
Hasonló történetek
3873
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
4166
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Elgondolkodtató dominódarabok… Csak egyet kellene kivenni, és nem ez lenne a vége…

jégkirálynő ·
A vége az igazi tanúlság...
Becsüljük meg az egyetlen lehetőségünket! ..

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: