Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vadászat - Bevezető

Az egész ott kezdődött, hogy szalagavató után elmentünk egy buliba. A pár órája még elegáns frakkban feszítő srácok és habos-babos fehér ruhában pukedliző csajok most minden emberi jóérzésüket kivetkőzve üvöltöztek félrészegen és rázták magukat a táncparketten. Utáltam a bulikat, vagy jobban mondva, még sohasem voltam ilyen helyen, és hát betett ez a 16 perc, amit itt töltöttem. Rögtön ahogy bejöttem egy srác telehányta a mellettem lévő sarkot, aztán ment tovább, mintha ez ilyen természetes dolog lenne. Persze lehet az volt, mondom, soha nem járok ilyen helyekre. Néha iszok a haverokkal, de az is ritkán van, meg a haverok is csak időszakosak, nem vagyok egy társasági ember. Az egyetlen oka annak, hogy mégis itt töltöm az estém, az természetesen egy csaj volt. Vagyis a fenéket egy csaj, inkább egy rohadt dögös istennő. Hosszú rozsdabarna haja volt gyönyörű kékeszöld szemekkel és aranyos szeplőkkel. Ha csak a fejét néztük volna akár ártatlan kis lányka is lehetett volna, de nagyon is tisztában volt azzal, hogy mennyire is dögös. Nagyon sose rejtette véka alá, hogy milyen idomokkal áldotta meg a sors, és ha nem vigyázott az ember, akkor bizony azon kapta magát, hogy már 20 perce bámulja Rita tökéletes gömb melleit és a közéjük futó keskeny vágatot. Hihetetlenül vadító alakja volt, csak úgy csábította a férfiakat, és én is nem egyszer méláztam el azon, hogy most bizony belemarkolok a hátsójába és leteperem.

Na, ezért jöttem el ebbe a partiba. Nyilván ez egy igencsak tahó férfi hozzáállás, de partikon elfogyasztott alkoholmennyiség és a basszus egyenletes ütemeire lejtett tánc olyan jó kis sámántranszot idéz elő, ahol egyáltalán nem figyel fel senki arra, hogy ha valaki keze eljár. Sőt, ha csak kicsit körülnézett az ember, alig látott olyanokat, akik éppen nem smároltak volna, vagy épp nem egymás testét fedezték volna fel a tánc közben. Szerencsére a mindenféle alapozásokkal már nekem is megjött a bátorságom, de azért még letoltam pár pohár whiskeyt, hogy könnyebben odalavírozhassak Ritához. Ez elég nehéz feladat volt, mivel az összes kan rászállt ma este. Vagy hárman csapták neki a szelet és szemmel láthatóan élvezte a dolgot. Fekete pántnélküli volt rajta, amiből majd kibuggyantak a mellei, és egy rövid fekete szoknyát húzott hozzá, amiből kilátszottak hosszú feketeharisnyás lábai. Haja most hullámos volt, ami elég szexin hatott, ahogy ide-oda hullt vállaira, miközben a fejét rázta a zene ütemére. Látszott rajta, hogy dolgozik benne az alkohol; arca teljesen kipirosodott, és kezei is néha mélyebbre csúsztak a srácok testén annál, mint amit egy illedelmes lány megtehetne.

Szóval az alkoholtól feltüzelve én is feléjük vettem az irányt, hátha még el tudok csípni valamit. Hát a nagy francokat. Nem vagyok vézna gyerek, de csávókáim miközben egymást próbálták kiszorítani Rita kegyeiből bőven figyeltek arra is, hogy én se (és persze más hímnemű se) tudjon a közelébe férkőzni. Ez kicsit felhúzta az agyam, és azon voltam, hogy kemény leszek, de Mr. Betonfal keményebb volt és úgy ellökött egy gyomronkönyöközés kíséretében, hogy vagy másfél métert repültem. Elég gáz volt, mivel másokat is fellöktem és hirtelen egy csoportos fetrengést alakítottam ki, ahol mindenki anyázott, vagy legalábbis szerintem azt tették, a zene elnyomott mindenféle szitkozódást. Csak annyi előnye volt az egésznek, hogy találtam valami kártyát a földön, eltettem, hátha kupon még több piához. Körbenéztem, hogy visszamenjek Ritához, de semerre sem láttam.

Normál esetben ennek le kellett volna hangolni, de innentől kezdődött az estém érdekes része. Miközben ott álldogáltam szerencsétlenül, nekiütköztem valakinek a táncoló tömegből. Megfordultam, hogy lássam ki az, és a csaj is pont akkor fordult meg. Hosszú barna hajú, barna szemű lány, aki egyből átkarolta a nyakam és próbált kimozdítani a fatuskó állapotomból, hogy táncoljak. Aztán lemondott a lehetetlenről és megelégedett azzal, hogy homlokomnak nyomja az övét és a ritmusra ejtőzzön jobbra-balra. Hirtelen köpni, nyelni nem tudtam, itt volt fél lélegzetvételnyire egy egész dögös csaj az arcomtól! Szemeit lehunyta és vérvörös rúzzsal kihúzott ajkain enyhén szétnyíltak, ahogy a zene révületében ingadozott. Totál részeg volt. Egy ilyen csaj nem akad rám józanul. Én meg magamtól nem tudok becserkészni egy ilyen lányt. Csak a pia tud összehozni minket. Éreztem, ahogy kifújja a levegőt és a lágy légfuvallat végigcsiklandozta az ajkaimat. Hirtelen nagyon felizgultam (nem feltétlen szexuálisan), a fejemet elöntötte a forróság és a szívem hevesen elkezdett kalapálni. Eddig Ritára hajtottam, de hülye lennék itt hagyni egy ilyen gyöngyszemet. Erőteljes késztetést éreztem arra, hogy belemarkolja a fenekébe vagy legalább a derekát megfogjam, de valami fura belső hang leállított. Összezavarodtam, még mindig azon agyaltam, hogy egy ilyen csaj miért állt le velem – tudom, hogy a pia miatt, de akkor is – és mit csináljak, amivel nem cseszem el a pillanatot.
Eközben ő felnyitotta pilláit, és csalódottság és várakozás vegyes tekintetével nézett a szemembe.

– Hülye – tátogta, majd ajkait az enyémekre forrasztotta.

Kész, elolvadtam. Nem akarok érzelgős gyökér lenni, de ez a csók ütött. Vagyis pont, hogy nem. Itt dübörgött a zene, lökdösték és nyomták egymást az emberek, de az ő ajkai eszméletlenül puhán értek az enyémhez. Két puha, forró párna, amik ebben a nyomorgásos hangzavarban kizökkentettek. Aztán magamhoz tértem, és automatikusan megfogtam a derekát és szorosan magamhoz öleltem. A mellei lágyan a mellkasomhoz nyomódtak és a lassan ébredező farkam is kényelmesen a lábai közé nyomódtak. De megint megelőzött a kezdeményezésben. Kezével a hajamba túrt, és még jobban magára húzott. Nyelvét áttolta a számba és heves birkózásba kezdett az enyémmel. Az eddigi érzéki csók helyét fokozatosan vette át a vad vágy. A kezemet lecsúsztattam a fenekére és erősen belemarkoltam. Valami egyberuhát viselt, ha akartam volna, alá is könnyedén bemehettem volna. Válaszul az ajkamba harapott és ő is elvándorolt hátra, kezét a farzsebembe bújtatta és magához húzott úgy, hogy most már elég erőteljesen nyomódott a farkam a testének. Másik kezemet végig futattam a hátán, de mielőtt bárhova is érhettem volna határozottan eltolt magától. Ajkaink szétváltak és ő szinte ugyanezzel a lendülettel megfordult és eltűnt a tömegben.

Na, kész, totál kiégtem. Mi a franc van itt?! Utánamentem, de sehol nem láttam, mindenfelé a félrészeg hülyék vonaglottak és tülekedtek. Csak fél pillanat telt el, mióta szétváltunk és már nem volt sehol. Először Rita, most meg ő. Ez az este nagyon úgy tűnt, hogy meg akart szívatni. De velem aztán ne szórakozzon senki, inkább hazamegyek. Rohadt dühösen és a csalódástól feldúltan mentem a ruhatárhoz, majd leléptem. Ez aztán szép kis szalagavatós parti volt, totál megérte eljönni. Morcosan, részegen és zsörtölődve hagytam el a partihelyet, ahova még jó páran álltak sorba.
Így jutottam el egy kisebb utcáig, váratlan tüsszentés ijesztett halálra.

– Bameg! – rezzentem össze és talán még ugrottam is egy kicsit. Tök sötét volt az utca meg a környék, na meg kihalt is, szóval tökre horrorfilmes beütés, nem jó ilyenkor ijesztgetni a részeg embert.

– Bocsi, nem akartalak megijeszteni – jött egy női hang az egyik kapualjból.

Közelebb mentem, hogy jobban lássam ki az, és ki tudja hanyadjára, megint ledöbbentem: Rita ült az ajtó előtt, térdét felhúzva, karjaival átölelve. Minden bizonnyal fázott. Kicsit furán nézhettem, mert ő is kérdőn nézett rám.

– MI az? – fürkészett és reflexszerűen végigsimította a haját, hátha azzal van valami probléma.

– Ja, nem ő... – habogtam – Csak erre jártam.

Erre elröhögte magát. Kicsit sipákoló volt, tuti még benne volt a pia. Aztán nyitotta a száját, hogy mondjon valamit, de félúton az arca megnyúlt és egy újabb tüsszentést produkált. Hoppá! Itt az alkalom, hogy közelebb kerüljek hozzá. Gyorsan levettem a kabátom (elég jó idő volt azért még késő őszhöz képest) és ráterítettem a vállára.

– Köszi – mosolygott rám, majd intett a fejével, hogy üljek mellé. – Igazi lovag vagy.

– Csak nem lenne jó, ha megfáznál – rántottam meg a vállam és mellé telepedtem. Azt már nem tettem hozzá, hogy egyáltalán nem állt szándékomban még több ruhát ráadni. – Amúgy mit csinálsz itt egyedül?

– Várom a barátnőimet – foglalta össze röviden. Kicsit laposakat pislogott, ha nem akarom, hogy bealudjon, akkor muszáj okosakat kérdeznem. Ehhez képest csak egy kínos csöndre futotta.

– Jót buliztál? – dobtam fel kínomban.

– Ja...  – ásított egyet. – De túl sokat ittam... Rádőlhetek a válladra?

Nem mintha érdekelte volna a válaszom, szorosan mellém csúszott és már rám is hajtotta a fejét. Szerintem elég kényelmetlen póz volt neki, de ő tudja. Én kiélveztem, hogy teste az enyémnek nyomódik.

– Neked jó volt? – kérdezett vissza és igazított a feje fekvésén.

– Pocsék – bukott ki belőlem. Lehet, bevágódok nála, ha eljátszom a hős szerelmest, akinek összetört a szíve. – Volt egy lány, akivel alakulóban volt valami, de otthagyott.

– Ó – summázta Rita. A hangjából érződött, hogy teljesen máshol jár gondolatban, de azért illedelmesen visszakérdezett. – Mi történt?

– Nem tudom, csókolóztunk, aztán lelépett.

– Ennyire rosszul csókolsz? – kapta fel a fejét. Valami sunyi virgoncság futott át a szemén.

– Ne... nem hiszem – hebegtem és elfordítottam a tekintetemet, mert vészesen közel volt az arca. Ugyanakkor úgy tűnt, hogy témánál vagyunk és felkeltettem az érdeklődését.

– Pedig aranyos srácnak tűnsz – jaj hízik a májam –, nem úgy tűnik ránézésre, hogy nem értesz a csókolózáshoz. Lehet, hogy túl követelőző voltál – viccelődött

– De nem tudom, nem ismerlek, csak látásból, a suliból.

Hát a beszélgetés alapján én sem ismertem őt. A buliban nemrég három sráccal is enyelgett, most meg kis aranyosan, szinte már törékenyen adja elő magát. Mindegy, foglalkozzunk mindig a jelennel ugyebár.

– Laci vagyok, C-s – nyújtottam neki a kezem.

– Rita, A-s – szorította meg a kezem és mosolygott vissza rám.

– Nem hinném, hogy követelőző vagyok – próbáltam tovább ütni a vasat.

– Hát, azt látom – nevetett fel és még közelebb csúszott hozzám.

Nagyot nyeltem. Az egész bal felem érintkezett az ő jobb felével. Hirtelen bevillant a lány a partiról, ahogy nekemnyomódtak puha mellei. Kétszer nem játsszuk el ugyanazt a hibát. Jobb kezemmel végigsimítottam Rita arcát, majd gyöngéden magam felém húztam és megcsókoltam. Testem bizseregni kezdett az ismerős érzés hatására, de nem tartott túl sokáig, mert eltávolodott tőlem.

– Nem is volt annyira vészes – mondta megjátszva a szakértőt, majd ledobta vállára a kabátomat.

– Vajon mi lehetett a baj? – mélázott és magához húzott, majd megcsókolt.

Most sokkal hevesebb volt, egyből átdugta a nyelvét a kezével pedig a mellkasomat kezdte el cirógatni. Sokkal követelőzőbb volt, mint a lány partiban. De jobban is élveztem ezt a magatartást. Én is felfedezőútra indultam a testén, lassan végigsimítottam a combján feltűrve a szoknyáját és haladtam felfelé a melleihez. Mennyei érzés volt, ahogy kezem rázárt a puha halomra és elkezdtem játszani vele. Gyúrtam, először anélkül, hogy a mellbimbót érintettem volna, majd rámarkoltam és hüvelykujjammal dörzsölni kezdtem bimbóját ruhán keresztül. Egyből kicsusszant a nyelve a számból és halk nyögésekbe kezdett.

– A mellem... na nagyon érzékeny –nyögte ki pár nagyon mély sóhaj között.

Nem is próbált ellenállni, szemeit lehunyta és fejét nekitámasztotta a bejárati ajtónak. Teljesen kitárulkozott előttem, hagyta hadd csináljam. Az igazat megvallva elég nehéz volt bármi mást csinálni, mivel egy alacsony lépcsőn ültünk és csak féloldalasan tudtunk egymáshoz hozzáférni. Az, hogy végigfektessem a kövön, még így kanosan sem tűnt jó ötletnek. Visszahúztam magamhoz ajkait és vad smárolásba kezdtünk. A nyelveink hihetetlen sebességgel birkóztak egymással, a farkam pedig minden egyes pillanattal egyre merevebb lett. Éreztem, ahogy végighalad kezével a hasamon és megtalálva férfiasságomat körbejárja ujjaival annak vonalát.

– Hmm... nem rossz méret – harapott bele az ajkamba, majd a nyakamat kezdte el csókolni és rászorított a farkamra. – De ez nagyon kényelmetlen így.

Azzal ellökte magát a kapualjból és ráült a kinyújtott lábaimra. Így szemből szembe találtuk magunkat. Gyönyörű látványt nyújtott vörös hajával és a kis virgonc mosolyával. Újra érezni akartam, ezért közelebb hajoltam, hogy megcsókolhassam, de ő a számra tette az ujját.

– Először én – azzal ujjbegyeivel végigkarmolta a testem és megállapodott a farkamnál. Tenyerével simított rajta párat, majd lehúzta a sliccem és kibontotta a meredező férfiasságom a boxerből. Ahogy kibuggyant a helyéről, ajkába harapott és gyengéden rámarkolt a rudamra.

– Ritka az ilyen méret, azt ugye tudod? – mondta csak úgy a levegőbe és élvezettel nézte, ahogy a lassú mozgástól a fitymám lecsúszik a makkról és vissza.

Azt hittem ott robbanok szét. Teljesen más érzés volt a masztihoz képest. Megőrjített ez a lassú izgatás, és az a tény, hogy egy ilyen dögös csaj, mint Rita teszi ezt velem. Kicsit kiszolgáltatottnak éreztem magam, mivel a lábaimon ült, na meg épp a farkamon mozgatja le-föl a kezét, de ugyanannyira volt izgató érzés, mint amennyire furcsa. Fokozatosan éreztem, ahogy minden vérem a farkamba tódul, és hogy már csak a gyönyör jár a fejemben. Kinyújtottam a kezeimet és egy határozott mozdulattal lehúztam a topját. Kicsit meghökkent a hirtelenségemtől, de élvezte a helyzetet. Újból elkezdtem gyúrni a melleit, de kifejezetten nagy gondot fordítottam a bimbóira. Folyamatosan köröztem ujjaimmal a bimbóudvaron és csak néha-néha dörzsöltem magát a bimbókat. Ilyenkor Rita mindig mélyeket sóhajtott, majd amikor áttértem a bimbók morzsolgatására halkan nyögdécselt. Minden egyes nyögésnél jobban rámarkolt a farkamra és elkezdte gyorsabban veri. Közben másik kezével szoknyája alá nyúlt és izgatni kezdte magát. Ennek az lett az eredménye, hogy még hangosabban nyögdécselt és hátravetette a fejét. Elképesztő látvány volt, ahogy vonaglott előttem a kéjtől, de többet akartam. Magamhoz húztam és bekaptam a bimbóját. Szívni kezdtem és közben nyelvemmel a megkeményedett bimbót izgattam. Nyelvcsapásaimat újabb kéjes nyögések követték és már nem is verte a farkamat. Kezemet bebújtattam a szoknyája alá, és kitapogattam a vágatát. teljesen át volt nedvesedve. Végigsimítottam rajta, majd amennyire tudtam lehúztam harisnyáját és bugyiját, majd végigsimítottam a bejáratán. Ujjaim könnyen végigcsúsztak a már igencsak nedvekben úszó bejáraton, majd visszafelé középső ujjamat benyomtam a szűk lyukába. Ritának elakadt a lélegzete, majd sóhajtott egy hatalmasat. Kezével megállította e kezem és egy kényelmesebb tempóra állította be a saját ujjazását. Közben abbahagytam mellének szopását és csak a reakcióira figyeltem. Teljesen extázisban volt, szemeit lecsukta, fejét hátravetette és egyik kezével az ajkait fogdosta, a másikkal pedig az én kezemet irányította, ha eltévesztettem a ritmust. Mellei folyamatosan fel-le süllyedek a nyögések hatására és teste meg-megrázkódott a kéjtől.

– Gyorsabban! – lihegte és kezével felgyorsította a kezemet.

Nem kellett kétszer mondani, felvettem a tempót és csak azért is feldugtam neki még egy ujjam. Hangosan felnyögött a másik ujj befogadásakor én meg ijedten néztem körbe, nehogy meghalljon minket valaki. Mire visszafordultam, Rita odahajolt hozzám és hevesen megcsókolt.

– Nem bírom már – nyögte két csók között és hirtelen felsikkantott, majd elakadt a lélegzete.

A hüvelye megfeszült és majd kipréselte az ujjaimat a helyéről, de kezével benntartotta az én kezemet. Kéjes nyögések sorozatába kezdett, a teste megremegett én pedig gyönyörködtem az élvezésében, és abban, hogy a fülembe liheg. Mikor alábbhagyott az orgazmushulláma kivette az ujjaimat magából és szenvedélyesen megcsókolt.

– Te jössz – nézett rám a szokásos virgoncságával és rámarkolt a farkamra.

Már alig bírtam magammal. Rita látványa annyira felizgatott, hogy akár érintés nélkül is el tudtam volna élvezni. Most pedig szépen ütemesen elkezdte verni a farkam, de direkt lassan, hogy kínozzon vele. Ez azonban veszélyes volt, mert elég közel voltam már a csúcshoz. Szabad kezével megérintette a makkomat, majd lassan felemelte és figyelte, hogy tapad rá az előváladékom.

Én egyre nagyobb sóhajokkal figyeltem a mutatványait és közben felfedeztem, hogy van egy tetkója a bal melle alatt, mi egy 1-est ábrázol. Sokáig azonban nem szemlélhettem, mert hirtelen hátrébbcsúszott a lábamon, ülésből térdelésbe váltott, majd ráhajolt a kéjrudamra. Visszahúzta a fitymámat és nyelvével körbenyalta a makkomat. Hatalmas sóhaj szakadt ki belőlem és azt hittem, hogy rögtön ráélvezek. Felpillantott rám, elmosolyodott majd kört formált ajkaiból és rácsúsztatta makkomra. Összerezzentem az intenziv érzéstől, de őt ezt nem zavarta, tovább csúsztatta ajkait, majd bólogatni kezdett farkamon. Leírhatatlan gyönyör kerített hatalmába és éreztem, ahogy farkam megfeszül. Az utolsó csepp az volt, amikor szopás közben a nyelvével végigsimított a makkom hegyén. Ahogy hozzáért, testem megfeszült, és minden felhalmozott vágyamat egy hatalmas gyönyörben kilőttem a szájába. Rita nem számított rá, hogy ilyen gyorsan elmegyek, így váratlanul érte az adag, szemei kitágultak és prüszkölve hajolt el a farkamtól, ami még kilövellt 2-3 nagy adagot.

– Basszus, nehéz lett volna szólni?! – akadt ki és köpködte, amit a szájába engedtem.

Már épp válaszoltam volna valamit az orgazmus bódulatában, amikor közeledő lányvihogás ütötte meg a fülünket. Mindketten összerezzentünk, de ő reagált először.

– Húzz innen! – húzott ki idegesen a kapualjból. – Nehogy meglásson valaki!

Mit volt mint tenni, leléptem, mint egy kivert szerető, de abban a pillanatban nem álltam le ellenkezni vele, elhúztam a csíkot.

Folyt. köv.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: