Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vadászat, avagy füstbe ment kísérlet

Egy buliban áll, szélen a sarok közelében. Körülötte magas fa asztalok és székek óriásoknak. Persze egyetlen helyen se ül senki, mert itt mindenki normálméretű, azonban csak nők vannak a helyiségben. Szinte mindenkit ismer, új arcokat nem lát, ugyanazok a karakterek. Velük nem akar beszélgetni. Egyhelyben ácsorog, egy idő után mellé keveredik egy kihívó tekintetű nő, akit eleddig még nem látott. Elkezdenek együtt mozogni a zenére. A kémia beindul benne, komoly nehézségekbe ütközik levenni a tekintetét az előtte hullámzó keblekről. A ruháján keresztül is jól kivehető kemény mellbimbó szinte hívogatóan felkínálkozik neki.
Már-már rászánja magát a bevetésre, de ekkor a hullámzó tömegen keresztül elhúzzák a kijárat felé. Kint ráömlik a lámpa fénye és a zene is elhalkul. Eltelik egy perc és csak nézni tudja, de aztán felocsúdva bénultságából, a lámpaoszlopnak dönti és megcsókolja. A cigaretta leseik, lent füstölögve ontja ki maradékát, kettőjük között. Naná, hogy lábra tapos a csikk helyett.
Újra mozgásba lendülnek, majd kikötnek a pultnál. Csak követi a nőt, de nem is tudna mit tenni, hiszen húzza magával rendületlenül, egyre jobban toszolódva a tömegben. A háta mögé kerülve újabb kísérletet tesz vágyai csillapítására, markolászni kezdi a melleit és tette ellenállás nélkül marad. Felbátorodva mindkét kezével előre nyúlva simogatja és hozzádörgölőzik. Belefeledkezve a pillanatokba, villámcsapásként éri a fején és hátán lecsurgó hideg folyadék. Frissen lehetett kikérve a mennyiségből ítélve. Igen, már a szemébe is került, meg tudja állapítani, ez sör. A zuhanyt figyelmen kívül hagyva, továbbra is a kebleken tartja a kezét. Némi fájdalomdíjat kicsikarva, még mielőtt megüti a sör gazdája. Talán még tíz másodperc van. Minő baleset, pedig már ott tartott, legalábbis fejben, hogy megoldja kéz és száj cseréjét. Eltelik a tíz másodperc. A zene hangos, a tömeg együtt énekli a refrént, mintha minden olyan nyugodt volna. Az előtte álló nő, semmit nem észrevételez a helyzetből. És akkor megtörténik. A bal vállán egy kéz materializálódik és nem marad egy helyben.
A következő pillanatban egy férfi néz rá mogorván. El nem tudja képzelni mit keres itt ez a pasi és miért pont az ő csaját kellett fogdosni, de hirtelen mozdulattal lesöpri válláról a férfikezet és behullámzik a tömegbe, ahol mindenkit ismer, kivéve a DJ-csaját…
Hozzászólások
Sinara ·
Hol is kezdjem...?

1. Borzalmasan összecsapott. Három bekezdésből még nem lesz történet. Akkor se, ha az a három egyébként valószínűleg inkább tizenhárom kellene, hogy legyen. A dolgok úgy pörögnek, hogy az már nem sodró lendületű, lüktető cselekmény, amit, gondolom, te szerettél volna, hanem az élvezetet rontó rohanás.

2. Kiről beszélünk? Az első mondattól kezdve harmadik személyben beszélsz "róla". De "ő" kicsoda? Ha nem lenne a leszbi kategória, arra is maximum nagyon halványan tudnék következtetni, hogy egy nőről van szó. De ki ő? Hogy került oda? Miért van ott? Az már egészen luxus, hogy hogyan néz ki egyáltalán? Ebből fakadóan, ha már leszbi a történet, azt is meg kellene magyarázni, hogy miért gerjed rá a másik nőre? Ez az első alkalom neki és maga se tudja, miért tetszik neki a másik nő? Vagy tökéletesen tisztában van vele, hogy a nőket (is?) szereti és direkt csajozni ment a történet helyszínére? Ha utóbbi a helyzet, honnan tudja, hogy a másik nő kapható a dologra? Honnan tudja, hogy ha csak úgy ráhajt, nem egy pofon és undorodó tekintet lesz a válasz? Ezt mind mind ki kellett volna fejteni.

3. Hemzsegnek az értelmetlen mondatok. "Körülötte magas fa asztalok és székek óriásoknak. Persze egyetlen helyen se ül senki, mert itt mindenki normálisméretű, azonban csak nők vannak a helyiségben." Oké... Mi van? Milyen óriásokról beszélünk? Mi az, hogy normális méretű? Mi a normális méret? És mi az, hogy "azonban csak nők vannak a helyiségben"? Mert a férfiak óriások? Vagy ők nemükből fakadóan ülnének? Vagy ezzel akartad kifejezésre juttatni, hogy főszereplőnk pasizni szeretne, de a szórakozóhelyen csak nők vannak?
És nem ez az egyetlen ilyen szövegrészlet.

Inkább nem is folytatom.
Elképzelhető, hogy lehetett volna belőle valami, de így az egész egy nagy nulla.
MatildaWhite ·
kedves tőled, hogy ennyi soron keresztül méltatod nullára értékelt írásomat. a mű szempontjából véve, valóban jogosak a kérdéseid, hiszen nem átlagos a szerkezete és valóban nincs benne bemutatás, vagy bemutatkozás.
nyilván csak számomra érthető, hogy ez itten egy csaj (leszbikus) buli, ahova főhősnőnk lemegy szórakozás gyanánt, majd belemerül a forgatagba és éri egy gyors kaland. mármint ha elemezni szeretném a saját írásomat.
na de mi ebben a vicc?, ugye lehet ezt kérdezni...
a leszbikus bulik többségébe, ugyanazok az emberek járnak, ritka az új arc és legnagyobb sajnálatomra, férfi dj-k tolják a zenét.
az írás, egy fricska, az efféle bulik életérzése, csipetnyi valóság darabokkal és cinizmussal fűszerezve, nyersen, köret nélkül tálalva.
Sinara ·
Értem.
Ez sok mindent megmagyaráz.
Csak a paródiákkal, komédiákkal az a baj, hogy annak át is kell jönnie valahol, hogy ezt bizony nem kell komolyan venni, mert "csak" kifigurázása valaminek. Lehet, az én hibám, de ezt itt nem éreztem.
Azt viszont továbbra is fenntartom, hogy legalább pár mondatnyi bemutatásra, kontextusra szükség lett volna (abból talán a műfaj is világosabb lesz), a kiemelt mondatot és a hasonlókat pedig továbbra sem értem benne.

fannyka ·
Az előző írásod sokkal jobban tetszett. Ez nekem sem jött át. Egyáltalán nem éreztem benne paródia jelleget, csak azt hogy kapkodó és érdektelen. Az a baj, hogy olyan sok silány írás van itt, hogy egy idő után nem is érdemes megpróbálni kiszűrni azt, hogy melyiket írták szándékosan csapongóra, és melyik az, amelyik szimplán csak rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: