Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vadalma-amikor egy macsó szerelembe esik 1.

Figyelmeztetés: trágár beszéd, lemon, erőszak.

Csupán arra vágyom, hogy leszopjon valaki, már nagyon ki vagyok éhezve. Tele nyomatni valakinek a száját a gecimmel. Két hete nem szexeltem, amióta a barátommal összevesztünk és elköltözött.
Nagyon hiányzik, hogy egyedül vagyok, igazán most tudatosult bennem, mennyire kitöltötte az életemet. Belakta a házat, éjjelente, dugás után hozzám bújt, és volt akinek panaszkodjak a munkahelyi gondjaimról. Bár igazság szerint már nem működött a kapcsolat rendesen. Azaz igen, a megszokás szintjén, de rég nem tudta felgyújtani az érzékeimet, és untam is.
Hogy nem becsültem meg?
Hát nem bizony, mert egy állat vagyok. Sokan mindent megadnának azért, hogy egy olyan rendes-helyes fiú, mint amilyen Dávid, az életük részévé váljon. De én nem vagyok ilyen, remélem, hogy talál valakit majd, aki megbecsüli, szereti, és persze tiszteli is.
- Kell a jó? - tettem fel magamnak a kérdést tegnap este, amikor a gyomrom korgott, de a hűtőt üresen találtam. Igen Dávid már nem vásárol be. - Kell a rossz? - Jutott az eszembe, amikor a fiókban egy szál tiszta alsógatya sem árválkodott. Igen Dávid már nem mos nálam, és nem takarít, nem tart rendet az íróasztalomon, mindenhol kezd eluralkodni a rendetlenség, a káosz...
Hát nem baj, ez kell nekem, de most jól fogom magam érezni, akkor is! - gondoltam, amikor beléptem a füstös helyiségbe. Vadászni jöttem, prédára lesni.

Harmincöt éves koromra még mindig nem nőtt be a fejem lágya, itt ülök egy buzi bárban és nézem, találok-e valakit, aki elintéz akár a mosdóban is. Persze, ha egy csinos fiú lenne az elkövető, az nem lenne nagy baj, de mindegy.
Nézem a felhozatalt, stírölöm a testeket, néznek is egy páran, de valahogy egyiktől sem érzem azt, hogy beindulnék. Tetszem nekik, pedig nincs bennem semmi különös. Jó hapsi vagyok, azt mondják a nőismerőseim is, páran be is próbálkoztak már, de ők nem tudták, amit a közeli barátaim, hogy meleg vagyok. Aktív, szeretek dugni, szopatni. A lányos fiúk jönnek be, a szép arcú, hosszú combú testek. Szőkék előnyben. Nem mintha nem feküdtem volna már össze, hozzám hasonló, izmos férfiakkal is. Velük is jó, de igazán, akkor érzem magam férfinak, hogyha egy nálamnál fiatalabb, lágyabb külsejű egyén a partnerem.
Mindegy úgy látszik ma nincs szerencsém. A harmadik pohár ital után felállok, hogy tovább álljak, amikor hirtelen hátulról valaki megérinti a vállamat.
- Tudnál adni tűzet? - kérdi a hang, ami miatt hátra tekintek és megfordulok. A srác nem lehet több húsznál, a haja tépett, fekete, a szeme aranybarnán fénylik a színes fények forgatagában, az arca, olyan nem is tudom. Szép. A vállamig ér,  mohón csillogó szeme elárulja, nem csak tüzet fogadna el tőlem. Hát ezt az alkalmat nem lehet elszalasztani!
- Csak rágyújtani akartál, vagy szopsz is? - kérdezem tőle miután mindketten beleszippantunk az első slukkba.
- Csak pénzért. Kell a lové.
- Szóval kis kurva vagy. Mennyi?
- Húsz lepedő.
- Neked? Na, ne szórakozz, megcsinálod te azt ingyen is, és még meg is köszönöd.
- Nem - rázza a srác a fejét - kidobott az apám, nincs szállásom. - Ekkor meglátom a szemében egy pillanatra a dacot is. Egy igazi lázadó, a ruhája is erre utal. Metál együttes a pólóján, a szűk farmer feszül a lábain, csatos-láncos öv a derekán, a lábán bakancs. Hát nem is tudom, nem az esetem, a szolidabb külsejű fiúkat jobban szeretem.
Nem számít a húsz lepedő, jól megy a tervezőirodám, mérnök vagyok, de azért sem akarok fizetni, hajt a kíváncsiság, meddig enged ez a vad alak.
- Hogy hívnak, én Attila vagyok – nyújtom felé a kezem.
- Vadalma, mindenki így hív, oké? - A szorítása erős. Bizakodóan néz rám, felajánlok neki valamit, ami mindkettőnknek, csak jó lehet.
- Figyelj, menjünk hozzám, sokkal kellemesebb, mint itt. És ha akarsz, aludhatsz a vendégszobában. Na, mit mondasz? - Vadalma rám néz és látom, hogy nyert ügyem van, alig bírja palástolni az örömét.
- Benne vagyok, egy szopás és nálad alszok.
Szótlanul megyünk egész hazáig, a taxiban már elképzelem, ahogy a szopós szájába dugom a farkam, és ő előttem térdelve fog eljuttatni a csúcsra, már alig várom.
Mire beérünk a lakásba alig fér el a faszom a gatyámban.
- Menj fürödni előtte! - parancsolok a srácra.
- Mi van, te valami csavargónak nézel engem? Én ma már fürödtem otthon, csak este vesztem össze az apámmal. Vagy talán hypo mániás vagy? Mert, akkor már itt sem vagyok!
Közelebb megyek hozzá, ott támaszkodik az előtérben, nekidőlve a fehér falnak. Elé állok, úgy magasodok előtte a száznyolcvanöt centimmel meg az izmos vállammal, mint egy hatalmas szobor. A kezembe veszem az állát és kényszerítem, hogy a szemembe nézzen.
- Itt én diktálok kisapám, menj szépen és mosd meg azt a csinos seggedet, és ha jó leszel, akkor megkapod a farkam! - Tetszik neki a hímsoviniszta bánásmód a pupillái kitágulnak, a szája kinyílik.
Lekapom, a kezemet meg beakasztom abba a francos, kis derék övébe. Jó vele csókolózni, be is izgulok egyből, de nem csoda amennyire ki vagyok éhezve. Ő úgy csinál csók közben, mint aki fuldoklik, de lassan az ő nyelve is játszik az enyémmel. Neki nyomom a csípőmet, de csak a hasához ér, ekkor a segge alá nyúlok mindkét kezemmel és szorosan a falhoz préselve felemelem a fiút.
- Kulcsolj át a lábaiddal - nyöszörgöm és ő megteszi. Istenem, micsoda izzás kerít a hatalmába, amikor a farkunk összeér! Érzem ő is kemény, majd belefulladunk ekkor már a csókba. Leeresztem, és közben elkezdek vele a szoba irányába tolatni.
Ekkor már húzom le a pólóját, a csókolózással, csak addig állunk le, amíg megszabadítom a fekete fölsőtől, aztán rádöntöm az ágyra, rá is cuppanok a rózsaszín kis mellbimbóira. Hú de finom! Szívogatom őket, harapdálom, csókolom a nyakát, kiszívom, majd megint a melleit kényeztetem. Ekkor felállok és ledobok magamról minden cuccot. Ott állok meztelenül, az ágy előtt ő meg nem bírja levenni rólam a tekintetét. Esküszöm, hogy Vadalma, amikor meglátja, mekkora bránerem van, elsápad és nyel egy nagyot, de próbál közömbös arcot vágni.
Lenyúlok a farkamhoz, nem bírom ki, megsimogatom a golyóimat, megszorítom egy kicsit őket. Aztán megfogom a farkam, de előtte beleköpök a tenyerembe, hogy jobban csússzon majd a szorításban. A fiú csak tágra nyílt tekintettel nézi a bemutatót, fehér vállai éles kontrasztot alkotnak a fekete szatén lepedő anyagával, mellkasa gyors ütemben süllyed és emelkedik, miközben nézi, ahogy nagy terpeszben verem a farkam.
Aztán az ágyra mászok, miközben folyamatosan tartjuk a szemkontaktust. Ahogy oda érek, Vadalma felugrik, villámgyorsan magára rántja a pólót és már az ajtót is eléri, amikor elkapom.
- Na, mi van, megijedtél a kicsikétől? - Kérdezem, miközben kényszerítem, hogy megfogja a farkam.
- Nem, de eressz, én még soha nem voltam férfival. Véletlenül mentem le a bárba tényleg…és - Ez az a pillanat, amikor elkap az őrült düh.
- Te kis hülye, minek nézel engem, egy bárcás kis kurva vagy! Pénzért szopsz, te kis aljas, itt meg játszod magad? Majd adok reggel pénzt, de most ne szórakozz velem, már két hete nem dugtam, úgyhogy gyere szépen és ne kéresd magad! - Karmol is és kapálódzik, komolyan mondom, majdnem elvágódok vele együtt, amire elérem az ágyat. Aztán ráfekszek és ő mozdulni sem tud.
Bedugom a nyelvem és elkezdem finoman csókolni, közben, pedig ügyesen kibontom azt a flancos övet a derekán és lehúzom a farmere sliccét.

Ael M.
2012

Folyt.köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
cincóka ·
Nekem speciel tetszett ahogy elénk vetítette a mester ezt az idilli világot az égig érő hegyek országában.

cincurka ·
Te rohadt, büdös cemende! A svábhegyi beteg szamár basszon meg! Feltörted a fiókomat és beleléptél az én nikembe! Feljelentelek az Anitánál! Saját gennyeidet felpontoztad az én nikemmel, felhoztad őket a,, süllyesztőből.
cincóka ·
Főnök ez nagyon bejött nekem. Szívesen cepeltem volna a bőröndödet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: