Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vad szenvedélyek éjszakája I.

Mona egy éjjeli iskolában tanult mivel az volt számára a legolcsóbb, és mivel az ösztön díjából élt ami nem volt valami túl sok csak erre futott. Kiváló eredményei mellet ugyanakkor igen csak szeretett szórakozni. Miután az óráinak vége lett általában mindig elment valahova szórakozni egy jót, majd utána szüntelen tanulásba kezdett. Hosszú dús fekete haja volt lila festett tincsekkel, amik mindig be voltak fonva neki, hajához remekül passzolt sötétlila szeme. Senki nem értette, hogy mitől olyanok de sokak irigyelték érte.
- Nos gyerekek… - hallatszott a tanár hangja – jövő hétre mindenki készítse el az esszét amit fel adtam, ne feledjétek hogy az arra kapott osztályzat 40% az év végi értékelésnek. – ez senkinek nem tetszett, Monat viszont nem érdekelte, hisz már félig kész volt vele – Vége az órának, holnap találkozunk. – mondta a tanár miután ránézett az órájára
Mona fel állt a padjából fel kapta táskáját majd a szinte üres folyosón elindult szekrényéhez, kivette belőle a számára kellő könyveket majd elindult kedvenc szórakozóhelye felé. Név szerint: Dark Club. Ez a hely egy jó Disco volt amiért élt halt, egy napot sem bírt volna ki anélkül hogy ne ment volna oda hétköznapjain. Mikor oda ért le rakta a táskáját és hosszú bőrkabátját és már ment is a bárpult felé hol a lányok kedvükre táncolhattak, és a fiúk addig nézhették őket míg meg nem unták a látványt. Imádott ott táncolni főleg azért mert a legjobb pasikat csak így tudta rá bírni arra hogy meghívják őt egy potya italra. Most is így volt, egy igen Dark stílusban élő srác kezét nyújtotta felé, lesegítette a pultról majd egy másik pulthoz indultak.
- Meghívhatlak egy italra? – tekintete fagyos ugyanakkor mámorító volt
- Persze. – mondta Mona, mikor oda értek a pulthoz leültek és rendelt magának valamit – Te nem iszol?
- Most nem, az előbb ittam.
- Értem. Engem Monának hívnak. – mutatkozott be
- Engem Frod. Örülök, hogy meg ismerhetlek Mona. – meg fogta a lány kezét és a kézfejére egy gyengéd csókot nyomott

Monának szimpatikus volt Frod, sokat beszélgetett vele minden féléről amiről csak lehet, miután meg itta koktélját el mentek táncolni, nagyon jól érezte magát a férfi mellet. Miután már kifáradtak a sok táncolástól és Mona úgy döntött, hogy haza megy Frod fel ajánlotta neki hogy haza kíséri amit ő örömest elfogadott. Kivette a ruhatárból kabátját és táskáját majd elindultak.
- Valóban hiszel a Vámpírokban? – kérdezte meglepődve Frod
- Igen, már vagy öt éves korom óta, tudom butaságnak hangzik, de ez így van.
- Butaság? Ugyan miért lenne az? Szerintem jó ha van miben hinnünk.
- Valóban így gondolod?
-I gen. *A kezeim közt foglak tartani picinyem.* - gondolta magában ravaszan elvigyorodva
- Itt volnánk. – mondta megállva az épület előtt
- Szép kis szálloda.
- Az, valóban. Nincs kedved fel jönni meginni egy kávét? Fárasztó egy este volt a mai.
- De örömest fel megyek.
- Akkor jó. – mondta elmosolyodva, majd bement az épületbe

Beszálltak a liftbe majd fel mentek az 5. emeletre ott pedig meg keresték a 82-es lakást. Mona el kezdte keresni a kulcsait, mikor meg találta el kezdte válogatni hogy melyik a lakás kulcsa, miután azt is megtalálta el kezdte kinyitni az ajtót. Frod mögé állt és a nyakához hajolt, beszívta a lány édes illatát. Kíváncsian fordult Mona felé, nem igazán értette hogy mit akar tőle a férfi. Nekitolta az ajtónak vállait neki szegezve majd ismét a nyakához hajolt és gyengéden csókolgatni kezdte.
- Mit akarsz? – kérdezte eltolva magától a férfit Mona
- Csak amit minden hozzám hasonló ember. – mondta ismét rá hajolva és most vadabban csókolgatta nyakát
- Eressz el. – mondta megpróbálva eltolni magától a férfi
Nem sikerült neki, Frod elsöpörte a lány nyakáról a haját majd egy részét már nyalogatni kezdte, mikor már meg unta a lány ellenzését, ajkait teljesen a nyakra tapasztotta, fogait belemélyesztette.

A lány felszisszent a fájdalomtól, ahogy a férfi szívta a vérét érezte azt ahogyan gyengült. A vámpír kinyitotta az ajtót, Mona hátralépett, majdnem elesett egyik ott maradt cipőjében. Frod elmosolyodott, majd ő is belépett a lakásba becsukva maga mögött az ajtót. Odalépett a lányhoz aki azt sem tudta hogy mit csináljon, lassan levette róla a kabátját, Monában egyre csaj gyűlt a félelem. A férfi magához vonta, lassan a kanapé háttámaszához léptek, végig simította a nő combját amit később jól megmarkolt. Másik kezével a lány nyaka körül járt, majd egyre lejjebb csúsztatta egészen a melléig, amin meg állt majd gyengéden masszírozni kezdte. A lány nem tett semmit, inkább próbálta magától eltaszítani Frodot sikertelenül.
- Hiába minden erőlködésed galambom, már az enyém vagy. – mondta gonosz vigyorral
- Könyörgöm hagy békén.
- Csak szeretnéd, innen nincs vissza út.

Lassan el kezdte lehúzni fölsője egyik pántját, Mona nem hagyta magát, szépen a férfi lába közé rúgott mire elengedte őt és berohant a hálószobájába. Frod nem sokáig foglalkozott fájó testrészével, hallotta, hogy kulcsra zárta a szobája ajtaját, de ez sem okozott gondot neki, könnyedén berúgta. Odament a lányhoz, aki a szoba közepén állt éppen ütött volna egyet, de el kapta a csuklóját, majd az ágyra lökte és fölé hajolt. Mind két kezét a feje fölé szorította a lánynak, másikkal pedig a nadrágjával babrált miközben nyakán lévő harapás nyomot nyalogatta, mikor sikerült leszednie a nadrágját félre dobta valamerre. Kezét lassan becsúsztatta a bugyija alá, mivel összezárta a lábait Mona, nehézségek árán de sikerült kitapintania a csiklóját. Masszírozni kezdte mitől a lány egész teste beleborzongott, majd lassacskán már az ellenkezéshez sem volt valami túl sok ereje, a kényeztető érintéstől teljesen úgy érezte, mint ha elszívták volna az erejét. Frod lassan két ujját a lány hüvelyébe csúsztatta, ami nem okozott nehézséget neki mivel már kellően nedves volt, hevesen el kezdte mozgatni benne az ujjait mire a lány egyre nagyobbakat sóhajtozott, lassan már halkan nyögdécselni kezdett.

Elengedte a csuklóit, majd másik kezével jobban szétterpesztette a lány lábait, majd csiklóját nyalogatni kezdte ami még nagyobb örömet okozott a lánynak. Mona kezeivel megfogta a vámpír fejét, majd még jobban hozzányomta. Miután Frod úgy gondolta, hogy a lány eleget élvezkedett kivette ujját a nő hüvelyéből majd, majd levette saját nadrágját és alsógatyáját. Mona fölé hajolt és levette topját, egyik kezével mellét kezdte el masszírozni, elkezdte nyalogatni a mellbimbóját, közben egyszer-egyszer gyengéden harapdálta is. A lány meg fogta a vámpír szerszámát majd masszírozni kezdte, később pedig hüvelyéhez tette, a férfi be tette neki amire egy nagyot nyögött Mona. Mozgatni kezdte a lányban a férfiasságát közben csókjaival egyre feljebb haladt, a nő átkarolta a Frodot a nyakánál, majd lábait is átkulcsolta a bereka körül. Egy könnyed mozdulattal a férfi került alulra, arra késztetve Monat hogy lovagolja meg, megfogta csípőjét majd mozgatni kezdte magán. Egyre nagyobb volt az élvezet számukra, Mona a csúcsra érve felkiáltott, Frod pedig a lányban élvezett el magjával megtöltve őt. Ráborult a fiú mellkasára és csak úgy lihegni kezdett a fáradságtól.
- Azt hiszed, hogy vége bogaram? – kérdezte ravaszan mosolyogva
- Miért? Mit akarsz még?
- Csak tovább élvezni azt amit nyújthatsz számomra.. – mondta majd ismét mozogni kezdett a lágyban
- Ahh… kérlek… ne csináld ezt velem… ahh…
- Azt csinálok, amit akarok… nekem már rég nem mondhatja meg senki.
Nem hagyta abba, amit el kezdett, egész éjjel csak dolgoztatta Monat. Nem sokkal napkelte előtt abba hagyta a lány kimerítését, szépen fel kelt az ágyról fel vette ruháit, majd ott hagyta az ágyon fekvő nőt kinek szemei könnybe lábadtak a tehetetlenségétől és kiszolgáltatottságától.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Nyssa ·
basszuskulcs a köbön és a kereszten

ez egy cefet jó story.
de
ha nem sietnél ennyire agépeléssel, akk job lenne. a két szereplő van, akk nem kérdés ki húzza magára a férfit. nem kell mellétenni a nevét

király és még sok részt írjál!
több vért, több erotikát, és király lesz!
most is az

Nyssa

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: