Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Utazás

Oly görcsösen kapaszkodom az érzésbe, s soha-nem-volt-ba, mintha az életem függne tőle. Meg kell mutatnom, muszáj, kell, hogy tudják ők is, amit én: hogy igenis vagyok. Vagyok, élek, lélegzem, önálló akaratom van, nem zárhatnak rám ajtót, rácsot.

De a szabadságnak ára van: álmokba kapaszkodik az ember, hogy aztán másnap keserű szájízzel ébredve eszméljen: őrült, hát azt hitted, neked ez mehet? Sose leszel gazdag, szép, menő, sose lesz semmi a tiéd, érd be azzal, amid van, ne lázadj, az élet szép és kommersz. Kussoljál.

Ne gondolj arra, milyen lenne megérinteni, beszélni hozzá, vagy egyszerűen csak csókolni kifulladásig. Milyen lenne kezedbe rejteni kezét, ujjaiddal végigsimítani arcán, homlokán, vállán. Milyen lehet, ha ő csókol, mohón, vágytól részegen. Ne gondolj arra, vajon ő is ugyanúgy akar- e téged, mint te őt, vagy gondol-e arra milyen lehet veled lenni, milyen lehet, mikor két tűzben égő ismeretlen test felfedezi egymást. Felejtsd el, hogyan simítanál végig rajta, hogy már az első érintésből érezze, perzsel benned, tombol benned, pusztít benned a puszta vágy. Ahogy két test szavak nélkül mondja el, mit érez, mit gondol, mire vágyik: gyönyörre, kéjre, kielégülésre.

Nem, nem, ne! Ne járjon az eszedben az, hogyan kényeztetnéd el teste minden porcikáját ajkaddal, nyelveddel, fogaddal, míg nem bírja tovább a kínt. Míg őrülettől lobogó szemmel magához ránt, és csókol kifulladásig, mert érzi, tudja, hogy ettől a perctől függ az életed. Ettől az egytől, mert ha most nem érint meg, nem varázsol el a vággyal, vadsággal, mohósággal, ívben megfeszült tested megroppan, mint a száraz ág a láb alatt, amire rátapostak ostoba figyelmetlen emberek.
Nem szabad lehunyt szemeid előtt látnod, hogyan fűzitek egymásba ujjaitokat, majd azokat önálló életre keltve hagyjátok, hogy megismerjék a másik bőrét, testét, perzselő forróságát.

Ne játssz a gondolattal, hogyan engednéd őt tested legtitkosabb termeinek közelébe, míg ujja és nyelve könyörög a bebocsátásért, nem szabad. Nem szabad, hogy arról álmodozz, mit tennél meg vele, amit soha senkivel nem mertél: a gátlástalant, a vad, kiéhezett szörnyeteget kiengedni a testből, hogy a vér dübörgésének szárnyán száguldjon tova, letarolva téged és őt, mint áprilisi zivatar a zsenge vetést. Azt, amiről álmodni sem mer: az odaadást, adni akarást, élvezetkeresést, hogy tudja: élete legszebbélményét kapja tőled.

Ne engedd befészkelődni a gondolatot agyadba, hogyan ölelne át gyengéden, és mégis türelmetlenül, az utolsó előtti pillanatban, hogyan lennétek egy testté, egy érzéssé, egy keringő rendszerré arra a néhány pillanatra, míg felrobbantok.

Ne is álmodj róla, hogy a karjaiban tart, míg csillapodik a remegésed, és a világ újjá éled benned.

Csak egy dolog járhat a fejedben: soha. Soha de soha de soha. Soha nem fog megtörténni. Mert az élet szép, de csak akkor, ha úgy ugatsz, ahogy a többi falkatag.
Nő vagy, sorsodba nyugodj bele. Szép lehetsz, de okos nem. A nő választ. De a férfi dönt.
Ezért nem kapod őt meg soha. Mert már rég másképp döntött.
Hasonló történetek
3814
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
3101
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Ezra ·
Köszönöm.
Sajnálom ha cinikusra sikerült, deaz utóbbi időben nekem csak erre tellett: álmodozom.

Mai napság a boldog, vagy legalább részben boldog ember oly ritka és bámulnivaló mint kacsalábnyomok a havon...
Feltűnt már nektek, hány meg hány olyan történet fut be ide, ahol az emberek a bánatukat írják le, az elkeseredettséget és a reménytelenséget? Hihetetlen, hogy annyian vagyunk egymás mellett és mégis mindenki egyedül van!
Szentkirályi Katinka ·
az utolsó mondatod, jó gondolat, mert ha megfigyeled, bizony a legnagyobb gondjaival az embernek egyedül kell megbírkóznia, nincs segítség akkor soha. Lásd, egyedül születsz, egyedül halsz és közben egyedül oldod meg a problémáidat. A rokonok és barátok csak melletted állhatnak, vagy néha még azt sem, talán meghallgatnak.

Folytasd csak, írd ki magadból az összes fájdalmadat, ne hagyd, hogy beleszóljanak, jobb lesz, meglátod.
Ezra ·
Sose lesz jobb. Mire az egyiket kínkeservesen világrahozom és megkönnyebbülök, már jön a következő... Értelmetlen mókuskerék...
Szentkirályi Katinka ·
Nem gondolod, hogy az egész élet egy nagy mókuskerék? Ha kiszállsz, megütöd magad. :grinning:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: