Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Út a pokolba 4. - Éhség

Reggel újra én vállaltam az első szakaszon a vezetést. Érdekes módon Maria nem mellém ült, hanem hátra, Becky mellé. A tükörben láthattam őket: úgy sugdolóztak és vihogtak, mint két tizenéves. Meglepő volt, különösen Maria részéről, aki tegnap még nem tűnt erre fogékonynak. Párszor észrevettem, hogy cinkos pillantásokat váltanak, aztán rám sandítanak. Megpróbáltam kizárni őket a tudatomból. Az előző éjjel eléggé megtépázta az önbizalmamat. Titokban reméltem, hogy nekem is jut valamennyi Beckyből, de Maria kisajátította magának. Nem mintha nem élveztem volna a látványt, amiben részem volt, és Maria a végén tényleg mesterien játszott az oboámon, de azért piszkált egy kicsit a különleges lehetőség, ami Becky felbukkanásával adódott. Persze az elmúlt két nap magasan túlszárnyalta az összes várakozásomat, amit a stoppolás kezdetén tápláltam.

Aztán egyszer csak azt láttam a visszapillantóban, hogy Maria és Becky nekiálltak pettingelni, vadul simogatták egymás testét. A vér megindult a hímtagomba, és én gyorsan visszakaptam a szemem az útra. Bármennyire szívesen néztem volna a játszadozásaikat, nem akartam odacsapni semmihez más méregdrága luxusautóját. "Tartsd a szemed az úton, a farkad meg a gatyádban!" - toldottam meg a közlekedésbiztonsági figyelmeztetést.

Amikor legközelebb hátrapillantottam, már végeztek. Illedelmesen kézen fogva ültek egymás mellett, mint két jóllakott óvodás - láthatóan kimerültek, de jól szórakoztak.

- Mi lenne, ha megállnánk a következő pihenőnél, Nick?
- Rendben - már pár órája úton voltunk, jól esett egy kis nyújtózkodás. Húsz mérföld volt a következő kihajtóig, ahol leparkoltam, és kihajtogattam a magam a volán mögül. Nem szoktam ennyit egy helyben ülni.

Becky ellibegett a mosdó felé. Maria utána szólt, hogy azonnal megy ő is, de előbb odalépett hozzám, végighúzta az ujjait az arcomon le a torkomig. Ez is egy új dolog volt tőle.

- Tetszett a kis műsorunk? - dorombolta rekedtes hangján.
- Óóó, ööö, próbáltam nem odafigyelni. Nem akartam, hogy felcsavarodjunk az első fára.
- De kár! Oké, most Te jössz. Én fogok vezetni. Bármit csinálhatsz vele, csak ne vedd el a szüzességét. Arra még szüksége lehet, ha hazaérünk - rám villantotta a fogsorát, és követte Beckyt a mosdóba. Nem tudtam, mire készül, ahogy azt sem tudtam kitalálni, mi elégíti ki igazán.

Én is meglátogattam a piszoárt, és azon tűnődtem, hogy egy örökkévalóság lesz számomra, míg Mariához érünk.

Visszakászálódtunk a kocsiba, és ahogy Maria ígérte, ezúttal ő ült a volánhoz, én pedig hátratelepedtem Becky mellé. Ahogy rátértünk a sztrádára, Becky szorosan odasimult hozzám, és felém nyújtotta az ajkait. Nem voltam olyan állapotban, hogy elszalasszak egy ilyen alkalmat. Átkaroltam a derekát, megfogtam a tarkóját, és rátapasztottam a szám az övére. Az ajkai szétnyíltak, a nyelvem akadály nélkül csúszott át a szájába. Lassan ízlelgettem, aztán körbesimogattam a nyelvét. Nem tudom, mit művelt vele Maria, de a lány úgy szívta a számat, mint egy vámpír, ha megérzi a vér ízét. Megfogta a kezemet, és a lábai közé igazította. A szoknyácskája alá csúsztattam a tenyerem, és megsimogattam a szeméremajkait. Ma sem viselt bugyit. A gátjához igazítottam a középső ujjam begyét, és körkörös mozdulatokkal simogattam felfelé haladva a csiklójáig. Vigyáztam, hogy ne csússzak be véletlenül a hüvelyébe, mert az érintésemtől rendesen megindultak a nedvei, igyekeztem szétkenegetni a vulváján, de jutott a combjára is belőle. Becky halkan dorombolva szívta a nyelvemet egyre mélyebben a szájába, miközben emelgette a csípőjét, ahogy az ujjaimmal kényeztettem a punciját. A kisajkai kitágultak, és kihasználva egy pillanatnyi tétovázásomat, rácsúszott az ujjamra, magába fogadta, és körülölelte forró ölével. Megrázkódott, elszakította magát a számtól, lehunyta a szemeit, hátraejtette a fejét, és sóhajtozni kezdett.

Belülről pont olyan volt a puncija, amilyennek képzeltem: nedves szűk és forró. Nagyon-nagyon forró. Lassan simogattam a szeméremdombját a tenyerem belsejével, míg az ujjam benne pihent. Apránként elkezdtem kihúzogatni, majd újra és újra visszatolni, a kelyhéből szivárgó balzsamcsúszóssá tette a kezemet, és ezt a nedvességet igyekeztem a klitorisza felé terelgetni. Beharapta az ajkait, talán nem akarta zavarni Mariát a koncentrációban a zihálásával, és a csípője egyre vadabbul táncolt a szorításomban.

Megcsókoltam a nyakát, aztán a torkára csúsztam, és finoman harapdáltam. Megremegett, a kezeit a fejemre tette, és határozottan elkezdte lejjebb tolni. A vállát és a mellkasát nyalogattam, ahol szabadon hagyta a rövid top. A bimbói ágaskodtak, ezt már a felsőjén keresztül is jól lehetett érzékelni. Az egyik kezével elengedte a fejemet, és felhúzta a topját, szabadon hagyva számomra a bal mellét. Azonnal rácsaptam halmára a nyelvemmel, csókoltam, nyalogattam, aztán ajkaimmal körülfogtam a kőkemény kis bimbót, és beszívtam a számba, úgy nyalogattam apró harapásokkal stimulálva ezt a különösen erogén testrészét.

Az alteste úszott a nedveiben. A középső ujjammal keményen dugtam őt, kiélvezve hüvelyfalának bársonyosságát minden négyzetcentiméteren. A hüvelykemmel rásiklottam a csiklójára. Éreztem, hogy nincs neki tovább.
- Uuuuuhhhhhmmmmm… - nem bírta jobban visszafogni magát, a teste megvonaglott a karjaim között. Olyan mélyre fúrtam magam az ölébe, amennyire csak bírtam, a hüvelykemmel óvatosan, de gyorsan táncoltam kis kemény pöckén, miközben beleharaptam a bimbójába. Az izmai görcsbe rándultak, az ütemes összehúzódások a popsijától terjedtek át a vaginájára.
- …aaaaahhhhhh… - az orgazmus átsöpört rajta, egy pillanatra kiemelve őt a földi valóságból. Összeszorította a combjait, majd mikor alábbhagyott a szemei előtt a köd, szenvedélyesen megcsókolt.

- Megkérdeztem Mariát, hogy leszophatlak-e itt a kocsiban, és azt mondta, hogy csak akkor, ha lenyelem, mert nem akar miattunk kárpitot tisztíttatni – mosolygott rám ártatlanul. Azt hittem, hogy rosszul hallok. Ez lenne az a mogorva szűzkislány, akit tegnap felvettünk? Hát mit művelt vele Maria? Egy pillanatra átfutott rajtam, ahogy Becky kis keze a péniszemre fonódik, és a farkam a szájába pumpálja a magomat, de ebben a pillanatban elkaptam Maria szemét a tükörben. Sátáni vigyorral figyelt minket, és egyértelmű volt, hogy végig élvezte, amíg pettingeltünk. Hirtelen végigborzongtam, és halálfélelmem lett.
- Majd este, Becky… Biztos ügyes lennél, és nekem sem sok hiányzik ahhoz, hogy elmenjek, azok után, amit csináltunk, de félek, utána ki lennék ütve egész napra – a végére elbizonytalanodtam, mert a farmerom igencsak szorította a péniszemet, de még egy pillantás Maria felé lassan lelohasztotta a libidómat.
- Kár, mert este nem érek rá szétszopni a farkadat – tűnődött el Becky – ugyanis azt akarom, hogy inkább vágd mélyen belém…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Precíz munka.
gezenguz ·
Hát igen. Szívem szerint kihagytam volna ezt a részt, ahogy a második felét el is szabotáltam...

Kiskirálynő ·
Őszintén kíváncsi vagyok, hol lesz a pokol kapuja :wink:

Jó történet! Grat!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: