Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Unokahugi 3. rész

Unokahugi 3. rész


Történetem az 1. és 2. részekhez hasonlóan kitalált történet. Bármely hasonlóság a puszta véletlen műve. Jó szórakozást kívánok Mindenkinek!


 


Éjszaka felébredtem, és kishíján felkiáltottam, ugyanis egy zöld szempárral néztem farkasszemet. Zsófi mosolygott rám, aztán felnevetett.


- Nem tudok aludni, ezért úgy döntöttem, hogy nézlek, ahogyan alszol.


- Ez kedves tőled - mondtam neki mosolyogva, és megcsókoltam.


- Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kapcsolat alakulhat ki kettőnk között.


- Hát én sem, pláne, hogy rokonok vagyunk. Bár, hogy őszinte legyek, én örülök neki.


- Én is örülök neki. Ismét csókban forrtak össze ajkaink, kezeink pedig elindultak felfedező útjukra a másik testén. Ösztönösen simogattuk és csókoltuk egymást, becézgetve a másikat ott, ahol csak értük. Zsófim száját hamarosan nyögések hagyták el, de kényeztetése nyomán az enyémet is. A takaró csakhamar a földre került, mi pedig folytattuk egymás kényeztetését. Pillanatokkal később 69-es pózban találtuk magunkat, szájjal és kézzel izgatva egymás intim erogén zónáit. Mindezek után Zsófim lovagló pózban elfoglalta helyét férfiasságomon, és én sem voltam tétlen: kezeimmel simogattam selymes bőrét, ahol csak értem, számmal pedig melleit és nyakát vettem célba, de ajkaink is nem egy alkalommal találtak egymásra ez idő alatt.


Zsófim gyorsított a tempón, immáron sikolyok hagyták el ajkait.


Egy hirtelen ötlettől vezérelve hanyatt döntöttem, és misszionárius pózban folytattuk erotikus táncunkat. Ez őt igencsak meglephette, mert a szája is tátva maradt a csodálkozástól, kerekre táguló szemeiről nem is beszélve. Ezúttal én nevettem el magam, de Zsófim is követte a példámat. ekkor számat a szájára tapasztottam, és érzéki csókcsatába kezdtünk. Nyelve megtalálta az enyémet, és körkörös mozdulatokkal vette birtokba. Ezúttal én fokoztam a tempót, közeledve a csúcs felé. erőt vettem magamon, hogy késleltessem közelgő kitörésemet, és meg is lett az eredménye, ugyanis Zsófim ismét a vállamba harapva élvezett hatalmasat. Ez engem is gyorsabb tempóra sarkallt, és pár másodperc múlva én is követtem kis szeretőmet: ismét megtöltöttem illatos kelyhét magommal. Kifulladva pihegtünk egymás karjaiban, miközben kedvesem megszólalt:


- Van egy ötletem.


- Igen? Mi az?


- Az este a masszázskabinos rész nagyon tetszett. Jó lenne megismételni.


- Rendben - mosolyodtam el, majd ölembe vettem, s megindultam a fürdőszoba felé. Ezúttal Zsófi állította be a programot, a víz hőfokát, és még zenét is kapcsolt.


Mögé léptem, átkaroltam a derekát, és belecsókoltam a nyakába. Ettől ugrott egyet és szembe fordult velem, én pedig folytattam nyakának cirógatását nyelvemmel, időnként egyik, majd másik fülcimpáját célba véve, egyik kezem nőiességét, másik pedig a fenekét simogatta, elégedett sóhajok kíséretében. Ő sem volt rest: keze megtalálta férfiasságomat, s gyakorlott mozdulatokkal verni kezdte. Meglepett ezzel. de hamar feltaláltam magam: előbb egy, majd még egy ujjam találta meg útját illatos barlangjában, hüvelykujjam a csiklóján körözve fokozta az élvezeteket. Én azonban még tovább mentem: másik kezemmmel ánuszát simogattam, majd itt is megtalálták útjukat az ujjaim. Számmal melleit vettem kezelésbe, fokozva az eddig átélt izgalmakat. Hangosan zihálva gyorsított tempóján, melyet én is követtem, pillanatokkal később pedig mindketten hatalmasat élveztünk. Zsófim ezúttal sem hagyta veszni magomat: az utolsó cseppeket is eltűntette nyelvének áldásos tevékenységével, elérve, hogy majdnem elélvezzek másodszor is a zuhany alatt.


Megmosdattuk egymást, megtörölköztünk, én a konyhát vettem célba, Zsófimat pedig előreküldtem a szobába.  A hűtőben találtam egy flakon tejszínhabot és egy üveg bort. Mindkettőt magamhoz vettem a dugóhúzóval és két borospohárral együtt, majd én is visszatértem Zsófi szobájába. Kis szeretőm megdöbbent, amint meglátta, mi van a kezemben, de egy szót sem szólt, csak mosolygott. Tekintete azt tükrözte: ha nem is tudom, de sejtem, mit tervezel. A bort bontottam ki először, töltöttem mindkettőnknek, leültem mellé az ágyra, majd koccintottunk. Miközben kortyolgatva fogyasztottuk borunkat, egymást simogatva beszélgettünk. Miután megittuk a bort, a tejszínhabot vettem a kezembe.


- Feküdj hanyatt, kérlek! -  kértem Zsófit, mire ő készségesen teljesítette kérésemet. Felráztam a habot, majd eloszlattam a testén. Először felszisszent, mert hideg volt a hab, aztán mosolyogva tűrte ténykedésemet. Amint végeztem, elindulva lefelé, fokozatosan tisztítottam meg a tesét a habtól, nyelvemet használva. Puncijához érve a szemébe néztem, fokozva ezzel vágyakozását. Mosolyogva bólintott, én pedig megtisztítottam azt a csodálatos virágot is, melyet lábainak köze rejtett, s melynél szebbet még életemben nem láttam. Habos kalandunkban Zsófim ezt élvezte a legjobban, ugyanis feltörő sóhajai elárulták ezt, illetve kelyhe nedvessége is, melyet hozzá hasonlóan én tettem magamévá az utolsó cseppjéig.


Ezek után Zsófim vette át a kényeztető szerepét, ugyanazt megtéve velem, mint amit átélt percekkel azelőtt. Én is felszisszentem a hideg habtól, mire Zsófim kinevetett. Ő is az én utamat bejárva tisztított meg a habtól, férfiasságomat utoljára hagyva. Ez utóbbi annyira tetszett, hogy elélveztem tőle. Zsófi ezt az adagot sem engedte kárba veszni. Miután visszatértünk a fürdőbe, hogy megmosdassuk egymást, szenvedélyes csókcsatát vívtunk, a másikat simogatva. A szobába visszatérve megittuk a maradék bort, majd az élvezetektől megrészegülve nyúltunk el az ágyon. Egymást simogatva és csókolgatva folytattuk a kényeztetést, majd Zsófim hátat fordított nekem, kérve, hogy feneke sem maradhat ki a jóból. Mivel illatos kelyhe is nedves lett, ezt kihasználva nedvesítettem meg ánuszát. Óvatosan beléhatoltam, majd ritmusos csípő-táncba kezdtünk, miközben nedveitől csillogó virágát sem hagytam kényeztetés nélkül, ajkaimmal pedig nyakát, fülcimpáit és melleit vettem célba, másik kezemmel úgyszintén. Pár pillanat múlva kedvesem háta ívben megfeszült, s hatalmas sikollyal elélvezett, és is begyorsítottam, majd fenekét is megtöltöttem forró lávaként előtörő magommal.


Bortól és élvezetektől megrészegülve pihegtünk egymás karjaiban, majd ismét elnyomott minket az álom. Ám a hétvége utolsó napja még előttünk volt... De az már a következő történet...


Folytatása következik...
Előző részek
Hozzászólások
norby44 ·
Várom a véleményeket! Kinek mennyire tetszett?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: