Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Unokahugi 2. rész

Unokahugi


2. rész


Történetem az első részhez hasonlóan kitalált történet, valóságalapja nincs. Jó szórakozást hozzá Mindenkinek!


Első kalandunkat követően sokszor találkoztam össze csinos unokahúgommal, Zsófival. Minden ilyen alkalommal eszünkbe jutottak a történtek, és szóba került az is, hogy ezt jó lenne megismételni egyszer, vagy akár többször is. Kerestük is a kínálkozó alkalmat, de nem adta magát sehogyan sem. A dolgos hétköznapok teltek-múltak, és csak azt vettem észre, hogy már péntek van. A hétvégére nem terveztem semmit, ami nálam korántsem volt végleges, de amint eljött a szombat, megváltozott az események fonala. Épp a szobám takarításával végeztem, mikor megcsörrent a telefonom. Legnagyobb meglepetésemre Zsófi keresett.


- Szia! - vettem fel a telefont. - Mi újság?


- Szia! - válaszolt könnyeden - nem sok minden. Mit csinálsz?


- Most végeztem a takarítással. Mert?


- Csak arra gondoltam, hogy mivel egyedül vagyok itthon, lejöhetnél hozzám, ha van kedved.


- Remek ötlet! Összekapom magam, és megyek! Fél óra múlva ott vagyok! Szia!


- Várlak. Szia! Amint elköszöntem, robogtam is a fürdőszobába. Tusolás után magamhoz vettem a legszükségesebbeket, bringára pattantam, és már száguldottam is Zsófihoz. Mikor odaértem, egy, a kapura függesztett üzenet fogadott:


A kapu nyitva van, ha bejöttél, zárd be légyszives! A kulcs a postaládában.


Mosolyogva vettem le a cetlit, majd követtem az utasítást. A kulcsot a zsebembe csúsztattam, majd Lucyval találtam magam szembe, aki majdnem felborított, annyira örült nekem. - Hogy vagy, kislány? - kérdeztem tőle, mire válaszként megnyalta az arcom. Nevetve simogattam meg, és mentem tovább. Kopogtam az ajtón, Zsófi pedig azonnal kinyitotta, nekem pedig leesett az állam, ugyanis meztelenül várt engem. Felocsúdni sem volt időm, azonnal megölelt, majd szenvedélyesen megcsókolt, melyet örömmel viszonoztam, kezeim közben simogatták meztelen bőrét, ahol csak érték.


Kibontakoztunk az ölelésből, majd kávéval kínált, közben pedig beszélgettünk. - Látnod kellett volna az arcod, mikor ajtót nyitottam - mondta nekem nevetve.


- Te talán nem lepődnél meg, ha így nyitnék ajtót? - kérdeztem vissza, de nem tudtam elfojtani mosolyomat.


- Dehogynem. Ugyanúgy tátva maradna szám, mint neked az előbb. Nevetésben törtünk ki, majd odaléptem hozzá, és megcsókoltam. Ő olyan hévvel csókolt vissza, mint első alkalommal is. Miközben csókoltuk egymást, az ölembe vettem, és megindultam a szobája felé, közben a bejárati ajtót is sikerült kulcsra zárnom, a kulcsot szándékosan a zárban hagyva. A szobájában aztán végigheveredtünk az ágyon, továbbra is csókoltuk egymást, eközben én kezeimmel simogattam, ahol csak értem: az arcát, a nyakát, a melleit, a hátát, a fenekét, a lábait, majd visszafelé haladva illatos virága volt a végállomás, amelyet simogatva apró sóhajok hagyták el ajkait.


Időközben rólam is lekerültek a ruháim, és tovább folytattuk egymás kényeztetését: simogatva, csókolgatva sodródtunk az erotika világában. Végigcsókoltam testének minden porcikáját, a végállomás itt is, mint a simogatásnál, nőiessége volt, melyet hálás sóhajokkal fogadott, majd nyelvcsapásaimnak hála egyre hangosabb nyögések hagyták el ajkait, eközben ő sem volt tétlen: az én utamat bejárva kalandozott végig rajtam, ő is férfiasságomat hagyta utoljára. Kisvártatva már 69-es pózban kényeztettük egymást. Zsófimnak már nem kellett sok: pár másodperc múlva egy hangos sikollyal elélvezett, majd én is követtem: kirobbanó magom az utolsó cseppig eltűntette, majd pihegve dőlt le mellém. Továbbra is csókoltuk és simogattuk egymást, aminek kis szeretőm telefonjának csörgése vetett véget: Noémi, vagyis az unokatestvérem kereste őt. Miután mindent megbeszéltek és elköszöntek egymástól, kiderült, hogy nem lesz otthon senki egész hétvégén, csak Zsófi. Pár másodperc múlva az én telefonom csörrent meg: Noémi volt az. Mint kiderült, azért keresett, hogy megkérjen: menjek le Zsófihoz, és legyek ott vele, hogy ne legyen egyedül. Természetesen ezt nem utasítottam vissza, legalábbis a telefonban. Tőle elköszönve elmeséltem Zsófinak, mit kért tőlem, és nevettünk egy nagyot.


Pillanatokkal később már ismét csókoltuk és simogattuk egymást. Mikor már elég kemény voltam, Zsófit a hátára fektettem, lábai közé térdeltem és beléhatoltam, amit ő egy halk nyögéssel fogadott, mosollyal kísérve. Ütemes táncba kezdtünk, az összhang ezúttal is tökéletes volt köztünk. Simogatásomat továbbra sem hagytam abba: nyakát, melleit és a fenekét cirógattam, előbbieket számmal is érintve fokoztam az  élvezeteket. Pár perccel később a hátamon találtam magam, Zsófi pedig elfoglalta helyét férfiasságomon, lovagló pózban váltunk eggyé ismét. Az összhang továbbra is megvolt, együtt mozogtunk végig, mindketten hangos nyögéseket produkálva. Percekkel később Zsófi háttal nekem helyezkedett el, én pedig nem tétlenkedtem: így is beléhatoltam barlangjába, mely a kedvenc pózom, és mint kiderült, neki is. Egyszer csak háta ívben megfeszült, és hangos sikollyal elélvezett. Nekem sem kellett több: gyorsítottam tempómon, pár pillanat múlva én is követtem kis szeretőmet, megtöltve kelyhét magommal. Fáradtan pihegtünk egymás karjaiban, majd Zsófimnak támadt egy ötlete: nemsokkal azelőtt szereztek be egy hidromasszázs zuhanykabint, folytassuk ott. Ennek az ajánlatnak nem tudtam ellenálni, ölembe vettem, és megindultam a fürdőszoba felé.


A kabinba lépve megnyitottam a vízcsapot, beállítottam a programot, és átadtuk magunkat masszírozásnak, közben pedig egymást csókolva és simogatva fokoztuk tovább az élvezeteket. Ölembe vettem kedvesemet, majd a kabin falának támaszkodva beléhatoltam. Ő ezt egy nyögéssel jutalmazta, majd lovagolni kezdett, karjait a nyakam köré kulcsolva. Én sem voltam tétlen: ajkaimmal a nyakát és két mellét kényeztettem. Ennek hatására nagyobb vágtába kezdett, amit csak fokoztak a minket körbevevő jótékony vízsugarak. Később Zsófim megremegett, és vállamba harapva elfojtott egy sikolyt, majd elélvezett, én is követtem: ismét megtöltöttem kelyhét magommal. Ezután megmosdattuk egymást, megtörölköztünk, pizsamát húztunk, és elkészítettük a vacsoránkat, amit jóízűen el is fogyasztottunk. Vacsora után megvetettük az ágyat, majd fáradtan dőltünk egymás mellé. Öleltük és csókoltuk egymást, pár pillanat alatt lekerült rólunk a pizsama, és simogatva, csókolgatva kényeztettük egymást.


Zsófim nekem háttal helyezkedett el, de úgy, hogy férfiasságom a fenekénél volt. Addig mocorgott, még meg is találtam a befelé vezető utat. Mivel itt is én voltam az első, itt is fokozott óvatossággal haladtam beljebb és beljebb, míg végül teljesen kitöltöttem. Közben ujjaim nőiességét találták meg: barlangját izgattam két ujjammal is, csiklóját sem kihagyva, másik kezem pedig melleit simogatta, ajkaimmal hátát és nyakát becézgettem. Gyorsítottunk a tempón, aminek az lett az eredménye, hogy ezúttal én élveztem el hamarabb, megtöltve szeretőm fenekét is magommal, de neki sem kellett már sok: másodpercekkel később ő is a csúcsra jutott. Egymást átölelve pihegtünk, majd ajkaink csókban forrtak össze. Nem sokkal később mély álomba zuhantunk, tudva, hogy a hétvégének még korántsem lesz vége.....


Folytatása következik.....
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Papa1942 ·
Mivel kitalált történet, ezért nem fejtettél ki bizonyos részleteket?

norby44 ·
Örülök hogy tetszett! Kedves Papa1942! Milyen részletekre gondolsz?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: