Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Unaloműzés

Nem vacakolok itt tovább, inkább hazamegyek. Minden zenét százszor hallottam már, mindig ugyanazok mennek és mindig ugyanazok az arcok vannak itt. Elbúcsúzom a barátaimtól és megyek a ruhatárba. Amíg sorban állok lassan ringatom magam a zenére, de igazán már táncolni sincs kedvem, sosem találok jó táncpartnert. Észreveszem, hogy a pultnál áll egy srác a haverjaival és engem néz. Na őt még sosem láttam itt. Fél perc múlva mellettem terem. Kíváncsian várom, mit fog mondani. Kicsit remélem, hogy nem valami béna szöveggel akar próbálkozni.
- Ki vennéd az én kabátomat is? - kérdi mosolyogva és nyújtja felém a jegyét, a szeme pajkosan csillog.
- Nem olyan hosszú a sor - mondom meglepődve.
- De mire kiállom, addigra eltűnsz.
Elmosolyodom, látja, hogy sikerült megtörni a jeget. Mi következünk.
- Táncolj még egyet velem, mielőtt elindulsz! - kéri, majd a kabátjainkat odaadja az egyik barátjának.
A terem sötétebb sarkába húz kézen fogva. Könyökig felhajtott inget visel, a keze csábít... Egy pillanatra bevillan, ahogy a meztelen bőrömön végig simít. Átkarolja a derekam, teljesen magához húz, úgy mozgunk a ritmusra. Először zavar a (túl)közelsége, de lassan simogatni kezdi a hátam és elmúlik az emiatti feszültségem. Megsimogatja az arcom és beletúr a hajamba. Úgy mozdítja a fejem, hogy egymás szemébe nézzünk. Megállunk. A fülemhez hajol és belesúgja: gyönyörű vagy.  A lehellete simogatja a nyakam. Belül titokban örülök, hogy szoknyában jöttem le. A falig tol maga előtt, majd derekamtól a térdem felé kezdi simítani a lábam, visszafelé pedig felhúzza a csípőjére a combom és kicsit fentebb tűri a szoknyám a kezével, majd szinte egyszerre ragadja meg a fenekem és csókolja meg a szám. Azonnal viszonzom én is a csókot, hamarosan már nyelveink hadakoznak. Átölelem a nyakát, húzom még közelebb magamhoz, teljesen egymásra tapadunk. Csípőjét hozzám nyomja még erősebben és érzem, hogy mennyire kíván.
Még levegőt sem tudok venni, kézen fog, felkapja a kabátjainkat és elindulunk kifelé.
Szerencsére a közelben találunk taxit, bemondom a címemet (én lakom közelebb) és már megyünk is. Látom a szemében, hogy már legszívesebben itt azonnal megdugna, de nem vagyok híve a közszemérem sértésnek. Úgy rendezem a kabátokat, hogy az ölét takarják és nadrágon keresztül elkezdem simogatni a még mindig kemény farkát. Hallom, ahogy meg-megakad a lélegzete. Szeretné ő is viszonozni, de eltolom a kezét, ez most az én játékom. Megmarkolom erősebben, határozottabban mozgatom a kezem, aztán mikor már kezdene túl sok lenni, akkor lassítok. Odahajol és szenvedélyesen megcsókol.
Alig lépünk be a házba, újra összegabalyodunk, de nem akarom, hogy a zajra felébredő öreg nénik minket kukkoljanak, így a lift felé tolom. Amíg várjuk, hogy leérjen a lift lehúzom a sliccét és szabad utat csinálok a kezemmel hozzá. Belépünk és a falhoz nyom, örülök, hogy harisnya is van rajtam, különben most igen könnyű dolga lenne, hogy azonnal bennem legyen. Leguggolok előtte és kihúzom a farkát, majd finoman beengedem a számba amennyi csak jól esik belőle. Még jó, hogy a legfelső emeleten lakom. Ahogy felérünk felállok és nevetve rámosolygok, a szemén látszik, hogy már nagyon máshol jár a képzelete. A fülébe súgom, hogy elég ha a kabátokkal eltakarja magát, amíg bejutunk a lakásba.
Belépünk, hátulról átkarol és belecsókol a nyakamba miközben a kabátokat ledobja a cipős szekrényre. Teljesen előre dönt, meg tudnám fogni a bokámat, de inkább lehúzom a cipőmet, ő pedig felhúzza a szoknyámat a derekamig, a harisnyám pedig a térdemnél áll meg. Széjjelebb teszem a lábam, amennyire a harisnya engedi, ő pedig gondolkodás nélkül elkezdni falni a puncimat. Markolja a fenekem, szívja a csiklóm, a nyelvével dug, én pedig csak sóhajtozni és lassan nyögdécselni bírok. Mikor az ujjaival is belém hatol, úgy érzem, mindjárt elmegyek. De nem engedi, ehelyett felegyenesedik és rácsap kettőt a fenekemre.
- Ezt azért, mert a taxiban nem engedtél magadhoz.
Nevetek. Felállok én is és rámarkolok a farkára és a háló felé kezdem húzni. Pár lépést halaunk csak, magához húz és leveszi a topomat, majd a melltartómat is. Lehajol és erősen elkezdi szívogatni felváltva a bimbóimat. Keze közben újra a csiklómon kalandozik, utánozza a szívások erősségét, izgat a végtelenségig. Ügyetlenül közben próbálom kigombolni az ingét, hogy én is jobban hozzátérhessek. Mikor abbahagyja a melleim kényeztetését, megint hozzám hajol, hogy megcsókoljon, én viszont hirtelen elfordulok és nevetve beszaladok a hálóba. Hangos léptekkel jön utánam azonnal. Feltérdelek az ágyra úgy ahogy vagyok, még félig ruhában és előre dőlök. Amit először meglát, az a nedvesen csillogó puncim. Túl sokáig húztuk már egymást. Amíg megteszi a pár lépést az ágyig, letolja a nadrágját az alsójával együtt és minden finomkodás nélkül belém hatol. Imádom ezt az érzést, feszít, kitölt, otthagy és újra visszajön. A csípőmbe kapaszkodik, úgy húz, de én is mozdulok magamtól felé. Keményen dug, imádom. Mindketten nagyon közel vagyunk a csúcshoz. Kezével megkeresi a csiklóm, de szinte amint hozzáér, felrobban a testem és nyögök és remegek és húznám magamba minden izmommal még jobban. Érzem, hogy neki is vége, másodpercekkel lemaradva követ és felrobban ő is bennem. Mikor egy kicsit már lecsitultunk, megfordulok és apró nyelvcsapásokkal "letisztítom"  a farkát.
Megszabadulunk a maradék ruhánktól is és elnyúlunk a paplan alatt. Játszadozik a mellbimbómmal és meg a farkát simogatom. A nyakához bújok és elkezdem puszilgatni, csókolgatni. Látom, hogy bejön, így erősítek rajta, és elkezdem harapdálni is. Szinte morgás tör ki a torkából és azon kapom magam, hogy teljesen maga alá gyűr és a nyakamat csókolja, harapja. Nagyon jól csinálja. Kezdek újra tűzbe jönni. De mivel ennyire gyorsan azért nem tud újra harcra kész lenni, így lassan hanyatt döntöm és az éjjeliszekrényem felső fiókjából előhúzok egy bilincset. Ráülök, mintha meglovagolnám és a két karját a feje főlé vezetem. A melleim pont a szájánál vannak, így amíg a bilincset rögzítem rajta, ő kiélvezi a helyzetet alaposan. Újra rávetem magam a nyakára, mikor kész vagyok és közben finoman karmolászom az oldalát is. Mikor ott elunom magam, tovább megyek és megnézem, mennyire érzékenyek az ő bimbói. Finoman kezdem épp csak érintem az ujjaimmal és a nyelvemmel. Hallom ahogy egy halk nyögés hagyja el az ajkait, így bátrabban folytatom. Szívom az ajkaimmal, tekergetem a kezemmel, de a legnagyobbat akkor nyögi, mikor a fogaimat is bevetem és harapdálnom.  Végig csókolom és harapom az oldalát is és közben fél szemmel látom, hogy a farka is kezd éledezni. Rámarkolok és közben a golyóival játszom. De elkezd hiányozni, hogy velem is foglalkozzon, tehát megfordulok és szinte ráülök a szájára, így folytatom a farka kényeztetését. Mint egy éhező, úgy fal fel megint, én pedig hasonló lelkesedéssel élvezkedem rajta. Percekig így játszunk egymással, de nem akarom, hogy így menjünk el, érezni akarom magamban. Megszakítom 69ezésünket és ráülök, most már tényleg és egyből tövig engedem magamba. Mindketten nagyon sóhajtunk, hiányzott már ez. Eloldozom a kezeit, érezni akarom magamon. Mozogni kezdek rajta, hol gyorsabban, hol lassabban, az őrületig csigázva magamat és őt is. Úgy tűnik, megelégelte a játékomat, maga alá gyűr és keményen dugni kezd, közben hol a nyakamat, hol a mellemet szívja, csókolja, harapja. Nem bírom tovább,  elélvezek és érzem, hogy ő is jön velem együtt, felrobbanunk.
Mikor végre újra tudunk magunkról, összebújunk a paplan alatt és csendben pihenünk.
- Még nem is kérdeztem a neved - mondja végül mosolyogva, belőlem pedig nevetés tör fel.
Hozzászólások
További hozzászólások »
moira ·
ez egy közös fantázia volt, távkapcsolatban vagyok, ilyenekkel szoktuk egymást meglepni, gondoltam egyet bepróbálok itt is

mammi ·
Uncsi-buncsi.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: