Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Újragondolt házasság - Visszavágó

Gábor, harmincegynéhány éves kora ellenére már jól menő vállalkozásokat vezetett. Gimnáziumi szerelmével már több, mint 15 éve van együtt, természetesen most már, mint házastársak, jóban rosszban. Éva egyszeri kisiklását kivéve, kapcsolatuk ideálisnak mondható, a kis félrelépés is inkább megerősítette, érzelmi vonalon és a szexualitás terén nyíltabbá tette kettejük viszonyát. Legutóbb Gábor elég morbid játékkal lepte meg kedvesét. Akkor Éva elhatározta, hogy viszonozza  valahogyan azt a "beteges" meglepetést.
Ezen a novemberi szombat délután, amit most elmesélek, éppen útban voltak egy kis vidéki faluba, ahova egy borvacsorára voltak hivatalosak, egy kevésbé ismert, de annál igényesebb borászathoz. Éva szervezte ezt a programot, Gábor most annyira nem volt boldog.
- Most amiatt a hülye meccs miatt nem akartál jönni? - kérdezte Évi az anyósülésről.
- Nem, csak szólhattál volna hamarabb is. - morcoskodott Gábor. Természetesen a meccsről volt szó, és a hozzá tartozó lazítás miatt durcáskodott. Pedig olyan szépen eltervezte, hogy kényelmesen, a kedvenc foteléből fogja nézni a régen várt mérkőzést egy-két sörrel kísérve. Félreértés ne essék, szerette ezeket a programokat is, eljártak színházba, szórakozóhelyekre, nem egy borvacsorán is voltak már, de most egy porcikája sem kívánta, hogy kiöltözve 40-50 ember között kelljen vidáman társalognia. Már egy ideje elfogadta Éva választását, csak a férfiúi büszkesége öltött zord kifejezést az arcára.
- Na ne durcizz! - bújt hozzá a felesége az anyósülésről. - Amúgy bepakoltam egy-két kis játékot.
Keze a férje ágyékára siklott és kitapintva a hímvesszejét, cirógatni kezdte.
- Ha még így sem sikerült meggyőzni, akkor elárulom, hogy van egy meglepetésem is az estéhez kapcsolódóan. - csicsergett sokat sejtető mosollyal Éva.
- És mi lenne az? - enyhült meg Gábor arca.
- Kis játék, de majd ha itt az ideje elárulok mindent. - azzal visszadőlt az ülésére, a gatyában megmerevedő hímtagot is cserben hagyva. Gábor már vidámabban folytatta a vezetést, nagyobb levegővételekkel próbálta megnyugtatni felizgatott testét. Úgy sejtette, hogy este még szüksége lesz minden csepp erejére.
Nem messze a borászattól, egy panzióban sikerült szállást foglalni, hogy nyugodtan tudjanak borozgatni, ne kelljen a vezetés miatt aggódni.
A szálláson elfoglalták a szobájukat, elkészültek és már indultak is gyalog a közelben levő pincészet felé. Éva jól állta az ostromot Gábor kíváncsi kérdéseitől, és nem árult el többet az este titokzatos programjáról.
Belépve egy tágas előtérbe értek, ahol a tulajdonos házaspár, mint régi ismerősöket köszöntötte őket. Évi kibújt a fekete ballonkabátjából, ezzel kis zavarba is hozta a házigazdát, mert egy pillanatra ő is lefagyott, amikor meglátta a nőt a térdig érő, elegáns, fekete koktélruhában, fényes fekete csizmában. Gábor somolyogva vette el az elismerő pillantásokban fürdőző  felesége kabátját.
Húsz percnyi udvarias társalgás és pár borkoktél után leültek egy tíz fős, szépen megterített asztalhoz.
- Nagyon csinos vagy kicsim. - dicsérte meg Gábor - És mikor tudom meg a meglepetést?
- Akár most is. - kezét a párja combjára tette és közelebb hajolt, mert az egyre növekvő vendégseregből többen fordultak meg körülöttük.
- Meghívtam egy vendéget a vacsorára.
Gábor összeráncolta a homlokát, nem volt teljesen tiszta neki, hogy milyen vonalon kell gondolkodnia. Éva látta, hogy a férje fejében lehetőséget tucatjai forognak.
- És vacsora utánra is. - szűkítette le az opciókat.
- És ki az? - nézett körül Gábor.
- Ez lesz a játékos része a dolognak. Neked kell megtalálnod, hogy ki az.
- Ismerem?
- Kicsim, ne legyél ennyire értetlen. Egy luxus prostituáltat hívtam ma estére. Ide és utána hozzánk. A te feladatod most az, hogy felismerd ki az. Ha megtalálod, az éjszaka hátralevő részére a tiéd, azt csinálsz vele amit szeretnél. Nincs semmi megkötés, csak szeretnék ott lenni, ha akarod csak nézem, de ha szeretnéd én is a rendelkezésedre állok. Nincs tabu.
Az utolsó mondatra és a combját egyre feljebb simogató kéztől kezdett megmerevedni.
- Picikém, biztos vagy benne?
- Igen. -felelte Évi határozottan.
- Végignéznéd ahogy egy másik nőt kefélek?
- Szerintem van olyan erős a kapcsolatunk, hogy nem lesz baj. Múltkori az édeshármasnál, se volt semmi gond. Kifejezetten izgatott, hogy láttam ahogy egy másik nővel is foglalkoztál.
- De nem dugtam meg. Ez volt a kérésed és még úgy is tartottam magam. De most azt mondod, hogy nincs tabu.
- Igen. Nem lesz baj. Én is szeretném. Szeretjük egymást. Lehet te is megtennéd ezt értem.
Gábor elgondolkodott egy pillanatra.
- Nem tudom. Én nem biztos, hogy úgy állnék hozzá. Tudom önző vagyok, de, hogy előttem egy másik férfi érintene, farka mozogna benned? Nem tudom. Nagyon szeretlek, mindent megtennék érted. Lehet ezt is, ha szeretnéd, de most azt mondom, hogy nem osztoznék rajtad. - vívódott a férfi.
- Kicsim! - simogatta meg lágyan a férje arcát - Csak azt csináljuk, amit mindketten szeretnénk.
Megcsókolta Gábor a párja ajkait és széjjelebb rebbentek, mert többen helyet foglaltak az asztalnál. Szinte csak párok jöttek, de volt néhány baráti társaság egy-két szinglivel.
Megkezdődött a a vacsora az előétellel. Paradicsomos bruschettát hoztak, a hozzá illő könnyű fehérborral. Oldódott a hangulat, az asztaloknál kezdtek kialakulni a közös beszélgetések.
- És ha nem jövök rá, hogy ki a prosti? - súgta lopva Gábor, a száját törölgetve a finom falatok után.
- Hát akkor sajnos a te részedről vége az aktív estének. Esetleg nézheted, ahogy én játszadozok vele. De csak azért, mert már ki van fizetve. - incselkedett Éva.
Gábor már most nyertesnek érezte magát. A mai este nem végződhet rosszul, bármi is lesz a végeredmény. Lelkesedésében már a harmadik pohárral gurított le a torkán az első borból.
- Nézd csak drágám! Az a szőke lenne a tippem a második asztalnál. - jelezte a választását diszkréten Gábor.
- Nem nem nem. - csóválta meg a fejét Éva - Ez nem így megy majd. Hogy érdekesebb legyen, menj oda, és mutatnod kell neki valamit. Ha eltaláltad, akkor ő megmutatja a szobakulcsomat, amit már odaadtam neki. Attól kezdve rád van bízva a dolog, hogy mikor, hol, mit csinálsz vele.
- És mit mutassak neki? - próbált higgadtan érdeklődni, de belül már nagyon nem bánta, hogy elvonszolta felesége ide.
- Nyugi kicsim, beszélgess a többiekkel is, már furcsán nézik a sutyorgásod. - mormolta csintalan mosollyal és a kezét az asztal alatt a férje combjára tette. Gábor eddig is fel volt spanolva, de most minden vér az ágyékába tódult.
- Megfojtalak. - sziszegte vissza összezárt fogakkal, szintén vidám grimasszal.
Gábor hősiesen végigülte a vacsorát, pedig majd felrobbant a várakozástól. Az elfogyasztott különféle borok csak még jobban feltüzelték. Éppen a szemközti idősebb párral folytatott udvarias csevegést, amikor a szeme sarkából észlelte, hogy a felesége fészkelődik mellette. Nem akart modortalan lenni, ezért tovább figyelt beszélgetőpartnerére.
Éva hirtelen hozzábújt, és egy gyors puszit nyomott az arcára:
- Elnézést, kiszaladok a mosdóba. - ezalatt férje felső zsebénél matatott.
Gábor felállt, amíg felesége elhagyta az asztalt, közben megnézte a felső zsebe tartalmát.  Leülve, az asztaltársaság kíváncsi pillantásai között, felesége fekete csipkés tangáját húzta elő. Egy gyors mozdulattal a markába zárta, és mintha mi sem történt volna, folytatta a félbemaradt beszélgetést. Gyorsan igyekezett zsákutcába terelni az amúgy sem érdekes társalgást és a mellékhelyiségek felé vette az irányt. Éva éppen a mosdóból lépett ki.
- Te őrült vagy. Kívánlak. - átkarolva szenvedélyesen megcsókolta.
- Higgadj le, még van egy kis dolgod. Ezt kell megmutatnod a prostinak. Ha eltaláltad a személyt, akkor villantja a szobakulcsot és tiéd a pálya. Legyen mondjuk éjfél a határidő. - villant démoni tűz Éva kékeszöld szemében.
Desszert után felbomlottak az asztaltársaságok, többen kint dohányoztak, néhányan a bárpultnál beszélgettek, egy-két bátrabb pár táncolni kezdett amikor a zenekar belekezdett.
Éva a tulajdonos házaspárhoz és társaságához csatlakozott, Gábor pedig, mint egy méhecske, mikor száll egyik virágról a másikra, úgy ment egyik beszélgető csoporttól a másikig, közben felmérte a terepet.
Egy fekete hajú, kissé molett lány lett végül az első választása. Kék ruha volt rajta, ami talán egy számmal kisebb volt a kelleténél, vagy talán két évvel korábban kellett volna viselnie. Egy kisebb baráti társasággal volt, de nem volt pasi mellette. Gábor hozzájuk csapódott, beszélgettek és igyekezett elválasztani a lányt a többiektől. Tíz percnyi bájcsevej után már kettesben sétáltak ki cigarettázni Éva figyelő tekintetével kísérve.
Gábor megkínálta egy cigarettával, a dobozt a bugyival összefogta és úgy nyújtotta a lány felé. Pillanatra megtorpant, de utána zavartalanul kivette a cigarettát.
- Gyűjtő vagy? Vagy esetleg egy másik buliból maradt? Gondolom te nem ilyet hordasz.
- Bocsi. Összefoghattam valamivel. - mentegetőzött Gábor, tüzet adott és csalódottan vette tudomásul, hogy a kis husi csajjal melléfogott. Pedig megdögönyözte volna.
- Amúgy nem szeretem, mert mindig bevág. - igyekezett viccesen elütni a helyzetet.
- Kár, pedig biztosan jól állna neked. - fújta mosolyogva a füstöt Gábor arcába.
" Pazar, találtam egy kis ribancot, de úgy nézem ezt nem nekem címezték ma este." - gondolta a férfi, egy cigarettányi ideig még kedélyesen elcsevegett, utána kimentette magát.
Éva a tulajdonos házaspár huszonkét éves lányával és valószínűleg annak a barátjával nevetgélt a bárpultnál. Hosszú barna hajú lány igazi szépség volt a kis virágmintás ruhácskájában, Gábor el is játszott a gondolattal, hogy milyen lenne őt bevenni a ma esti hancúrozásba. Persze tudta, hogy nem ő lesz a befutó. Egy prostit kell keresnie, ő pedig a milliomos szüleivel és főiskolai végzettségével nem valószínű, hogy ezt az iparágat űzné. Meg persze ott van mellette a barátja is. Összeillenek, a srác is modellalkat volt. Magas, napbarnított és amennyire megítélte ruhán keresztül, elég izmos lehetett. Pillanatra elképzelte milyen lehet, ahogy a srác hátulról vadul megdöngeti a barna gyönyörűséget.
" Szedd össze magad, vagy csak farkaddal a kezedben néző leszel ma este." - korholta meg magát Gábor. Órájára nézve megállapította, hogy éjfélig már csak fél órája maradt.
Célba vette a régebben kiszúrt szőke nőt, aki éppen egy férfival beszélgetett a nagyterem egyik szélén, de nem volt valami vidám a társaságtól. Udvariasan mosolygott, de látszott rajta, hogy a pokolba kívánja a férfit. Pár perc múlva az udvarlója magára hagyta, Gábor abban a pillanatban lecsapott egy üveg borral és két pohárral.
- Ne haragudj a zavarásért, megkínálhatlak egy kis borral? Végül is ezért vagyunk itt.
- Köszönöm, de akkor menjünk gyorsan máshova, mert ez a cseppet sem szimpatikus úr éppen innivalóért ment.
Egy néptelenebb, kisebb terembe mentek és egy asztalhoz ültek.
- Te vagy a megmentőm. - huppant le a párnázott székre a szőke hölgy. -  Egyszerűen nem bírtam elküldeni.
- Semmiség. Én is úgy láttam, hogy megmentésre szorulsz. Gábor vagyok.
- Brigitta. Köszönöm még egyszer. Nem igazán volt kellemes társaság. Nyílván én lettem volna a ma esti trófeája. Az autóival és a pénzével akart jó pontokat szerezni nálam.
Gábor érezte, hogy ez a nő se lesz az akit keres. De ki tudja, azért megpróbálja. A bugyit a zsebéből az asztal alá dobta és mintha most venné észre lehajolt érte.
- Nézd csak! Gondolom ez nem a tiéd. - vette fel és tartotta Brigi elé a felesége bugyiját.
- Szép darab, de nem. - jött zavarba.
Ebben a pillanatban kacsázott be a fekete hajú molett szépség, egyenesen Gáborhoz ment és hozzáhajolt, hogy a keblei majdnem kibuktak a dekoltázsából:
- Ez a tiéd. - azzal egy fehér tangát dobott Gábor ölébe és kivonult.
Gábor felemelte a falatnyi fehér ruhadarabot Brigi döbbent tekintetétől kísérve és elolvasta amit egy tollal ráírtak: Heni, szivecskével az "i" betűn és egy telefonszám.
- Ezt nem hiszem el. Te is valami perverz lehetsz. - azzal felkelt és magára hagyta Gábort.
Csalódottan visszaballagott Évához, aki éppen három férfi társaságában állta a rohamokat. Lovagjait lelombozta amikor férjét átkarolva egy csókkal köszöntötte. Hamar magukra maradtak. Gábor kért egy pálinkát a bárpultos sráctól.
- Feladom, nem találtam meg. - vallotta be.
- Semmi baj, tudod a következményeket. - búgta pajzán mosollyal az arcán Éva.
- Nem lehet mással kiváltani? Azt hiszem találtam olyat aki ingyen is beugrana. - próbálkozott Gábor.
- Saaaajnoooos neeeeeem. - nyújtotta el tettetett csalódottsággal Évi. - Na gyere táncolni te Casanova.
- És ki az? Most már elárulod?
- Legyen meglepetés.
Még egy órát maradtak, tánccal, társalgással és főleg Gábor, ivással eltöltve az időt.
- Gyere kicsim, induljunk. - vezényelt Éva, mert látta ha maradnak, akkor a férje el fog ázni teljesen.
Elköszöntek és gyalog elindultak a panzióba.
- Nem hagytunk itt valakit? - kérdezte Gábor, mert már nagyon érdekelte, hogy ki lehet a prosti, akit nem ismert fel.
- Nyugi, ha itt az ideje megtudod.
Összeölelkezve mentek a szállásra, Gábor ittasan néha igyekezett a kezével megbizonyosodni, hogy tényleg nincs a feleségén bugyi, de Éva jól kikerülte ezeket a próbálkozásokat. A szobájukba már csókban összeforrva botladoztak be, egy-két apró dísztárgyat leverve. Gábor türelmetlenül igyekezett Éva minden domború testtáját befedni a kezével, egyúttal a ruhát is lefejteni kedveséről, akinek viszont nem kis erőfeszítésébe került, hogy lassítsa a tempót.
- Nyuginyuginyugi. - siklott ki partnere öleléséből - Gyere ülj le ide. - húzta az ágy mellé a párnázott karosszéket.
Gábor ledobta a zakóját és utána magát a székre és Éva gömbölyű hátsójában gyönyörködött, ahogy neki háttal lehajolva a bőröndjében keresgélt. Nem bírta ki és a szoknyája alá nyúlt, durván megmarkolva a meztelen, nedves puncit.
- Héééééé, ez még nem a tiéd. - egyenesedett fel hirtelen, kezében kettő bilinccsel. - Rakd hátra a kezed!
Gábor engedelmesen a háttámla mögé rakta mindkét karját, amit felesége egyből oda is bilincselt. A másik karpereccel az egyik lábát rögzítette a szék keményfa lábához. Odahajolt, megcsókolta a férfit, közben a kezével ügyesen kifűzte az övét és leguggolva azzal erősítette a férje szabadon maradt lábát a székhez.
- Na, nagyfiú, milyen érzés? - kérdezte a kiszolgáltatott férfitól. Gábor megpróbálta, de nem tudott kiszabadulni.
- Gyere nézd meg!
Éva kicsit túljátszott buja mozdulatokkal odariszálta magát és kigombolta a férfi ingét, majd a vállán lehúzta ameddig lehetett, szabaddá téve párja mellkasát. Kezével elégedetten végigsimította a nyakától a nadrágjáig, ott azt kigombolta és egy erőteljes mozdulattal lehúzta a bokájáig. A csíkos, szűk boxer alig tudta eltakarni a meredező férfiasságot. Éva kacéran nézegette, miközben a kezében levő telefonon felhívott egy számot.
- Most akkor megtudod, hogy kit nem sikerült megtalálnod. - vetette oda közben.
- Alig várom. - nyelt egyet izgatottan Gábor.
- Jöhetsz. - suttogott csak egy szót a telefonba és már le is dobta a táskájára a mobilt és rágyújtott egy cigarettára.
Egy perc sem telt el, amikor kulccsal nyitódott a Gábornak háttal levő bejárati ajtó. Felesége még nála is izgatottabban várakozott előtte, és amikor a vendég Gábor látóterébe került, a férfi is megértette az egész helyzetet. Nagyon csúnyán túljárt a felesége az eszén. A borászat tulajdonosának a lányának az udvarlója volt aki belépve Éva mögé állt és hátulról átkarolta a feleségét. Mellbevágó volt látnia, ahogy egy férfi keze siklik végig felesége derekán, lassan simogatva kalandozik a hasa felé.
Gábor rádöbbent, hogy hitvese soha egy szóval sem mondta, hogy a prostituált nőnemű lesz, csak neki olyan természetes volt, hogy egy kurva csak nő lehet. Az pedig, hogy az este folyamán szinte végig Éva mellett volt a társaságban, biztosította, hogy még véletlenül se találja meg.
- Ő lenne az, akit nem sikerült megtalálnod. - rángatta vissza a valóságba Éva hangja. Ránézett, és a felesége kétségektől csillogó szeméből egy sokkal fontosabb kérdést olvasott ki. A közel fél percnyi feszült csendet Gábor törte meg:
- Akkor ezek szerint vesztettem. A fogadás az fogadás. - adta meg az engedélyt a ki nem mondott kérdésre. Biztos volt benne, ha azt kéri, a neje azonnal véget vet az egésznek.
Éva arcán enyhültek a vonások, a székhez lépett, előrehajolt és megcsókolta Gábort. Hosszú percekig forrtak össze az ajkaik, Éva nyelvével körbekalandozta férje száját, finoman megharapdálta, közben a a derekán levő kéz is felfedező útra indult kidomborított popsiján. A férfi keze rásimult ruhán keresztül a fenekére, ott körzött egy kicsit, majd a harisnyába burkolt lábakra siklottak, be-bekalandozva a szoknyarész alá.
Éva elszakadt férje ajkaitól és felemelkedett. A fiatal férfi magával szembefordította és szenvedélyesen megcsókolta. Barna haját félresimítva a ruhája pántját húzta le a vállairól az egyik, majd a másik oldalon, miközben nyelvét teljesen átdugta Éva szájába. A ruhát átemelte az átlagosnál nagyobb kebleken, kihúzta a kezeit és érezte, hogy a ruha végigscirógatva a testét lehullt a földre. Ott állt a férje előtt egy magassarkúban, a testét csak a fekete combfix és a szintén fekete csipkés melltartó takarta, miközben a férfi nem tétlenkedett, a nyakát puszilgatta, miközben kezével felsőtestét simogatta. Éva a hitvesére pillantott, aki izgatottan nézte ahogy a feleségét fogdossák. Alsógatyájára pillantva megállapította, hogy a férjének nagyon is tetszik eddig a játék. Újra felvette vele a szemkontaktust, közben a kezével kitapogatta a másik férfi gatyájában duzzadó nemi szervét és gyakorlott mozdulatokkal kiszabadította az öltönynadrág és a boxer szorításából. Marokra fogva húzogatni kezdte a bőrt a tekintélyes méretű a szerszámon. A dzsigoló farkával a kezében férje szemébe nézett, az arcát fürkészte, hogy mi járhat a fejében. Gábor szája kiszáradt, fújtatott, mint egy bika, néha megpróbálta a kezét kiszabadítani, de eddig szerencsére nem sikerült.
"Az biztos, hogy izgatja a szituáció, látható a boxerben meredező farkán, ahogy lüktetve meg-megemelkedik. Itt az ideje egy újabb lapáttal rátenni." - gondolta Éva és lassan elindult lefelé csókolgatva az izmos mellkast majd a kockás hasat és a belami elé térdelt. Az arca előtt levő szépen borotvált, merev hímvesszőt marokra fogva, apró puszikkal kezdte beborítani, majd lassan az ajkai közé engedte és szopni kezdte. Félig ment csak a szájába, de teljesen kitöltötte. Nyelvét pörgette a makk körül, néha a zacsitól kezdve végignyalta, Éva nem tudott betelni az idegen fasszal a szájában, a férfi pedig megszabadulva az ingétől, letolva a nadrágját és az alsóját, meztelenül élvezte a nő szájmunkáját.
- Igeeeen, nagyon jól csinálod, szopjad! - markolta meg Éva fejét és a csípőmozgásához igazította az ütemet. Nem durván, inkább csak határozottan irányította és próbált picit mélyebbre hatolni, a barna hajzuhatagba markolva, közben a két női kéz a feszes fenekébe kapaszkodott, átadva az irányítást.
Gábor nézte ahogy szopatja az ifjú a feleségét, és mindennél jobban szerette volna, hogy kiszabaduljon, és hátulról behatoljon a házastársa puncijába, miközben elől ugyanúgy használnák a száját.
- Engedj el kérlek! - rázta meg a hátrabilincselt kezeit.
A selyemfiú felemelte Évát, a férje felé fordította és mögé állt. Egy gyakorlott mozdulattal kikapcsolta feszülő melltartóját, eldobta a feleslegessé vált ruhadarabot. Hátulról előrenyúlva megmarkolta a hatalmas kebleket, megmorzsolgatta a bimbót, közben a szépen ívelt nyakát puszilgatta. Éva nedves puncija a fenekének nyomódó hímvessző után áhítozott, teljesen fel volt izgulva, kéjesen nyögdécselt, ahogy játszott a testével, izgatta a férfi az ura előtt.
- Csókold meg! - súgta Éva fülébe.
Éva előrehajolva a férjét fogva tartó szék karfájára támaszkodott, fenekét kipucsítva kis terpeszben. Párja szemébe nézve közelítette hozzá az ajkát, melyben az előbb még a másik férfi farka mozgott. Néhány centire megállt Gábor ajkaitól, pár pillanatig farkasszemet néztek, majd Gábor előrehaladva vadul megcsókolta. Éva érezte, hogy a lábai közé guggol a szépfiú és a combja belső felén csókokkal közelít a nedves puncijához.
Lihegve férje vállára rakta a fejét és a fülébe suttogott:
- Szeretlek.
- Én is téged kis kurvám. - válaszolt Gábor, ekkor Éva hangosan felnyögött, mert a játékos nyelv elérte és végignyalt a punciján. Felsőtestét kicsit megemelte és a nagy mellei közé fogta férje fejét. Ő kihasználta, hogy végre kontaktusba kerülhetett a felesége testével, nyalta harapdálta a gyönyörű kebleket. Éva már folyamatosan nyögdécselt, a kitartó nyelvcsapások mellett először egy, majd nemsokára kettő ujj siklott minden gond nélkül a vaginájába és ütemesen mozgott benne. Rövidesen sikoltozva, remegő lábakkal elélvezett, kicsit összespriccelve a dzsigoló arcát, ő azonban tudomást sem véve róla, tovább ujjazta és nyelvével kényeztette a forró punciját. Folyamatosan izgalomban tartotta a ziháló nőt, aki hol a mellét adta a férje szájába, hol a csókjaival borította el. Kielégülés újabb hulláma közelített, amikor abbamaradt ágyéka kényeztetése, Éva érezte, hogy alkalmi lovagja feláll, hátranézve látta, hogy a zakója zsebéből elővesz egy óvszert. Visszafordította a fejét, a férjéhez. Látta a szemén, hogy ő is tudja mi következik. Egymás szemébe néztek akkor is, amikor Éva érezte a hímvesszőt a puncija bejáratánál. Felgyorsult a légzése, és egy nagy sóhajjal fogadta magába az idegen férfi farkát.
Gábor közelről figyelte felesége arcát, amint belehatoltak és egyre gyorsuló tempóban kefélték hátulról. Éva kezével kitapogatta Gábor alsónadrágjában magányos, robbanásig feszülő farkát. Lehúzta róla a boxert, és óvatosan hátrafarolt, hogy a szája egy magasságban legyen vele. Ajkai közé engedte az érzékeny falloszt és finoman szopogatni kezdte. Az aktus ütemes csattogását Gábor egyre hangosabb, elégedett nyögései kísérték, nem kellett neki egy-két percnél több és egy mély kiáltással elélvezett, tetemes mennyiségű spermát lövellve neje szájába. Éva igyekezett lenyelni belőle, amennyit bírt, de muszáj neki volt kivennie a faszt a szájából és így az elapadhatatlannak tűnő ondósugár az arcára és a mellére spriccelt.
Éva nem foglalkozott az arcáról csöpögő gecivel, már teljesen átadta magát a benne zakatoló energikus hímtag kéjes ingereinek és önkívületi állapotban egy hangos "igen" sikítással elélvezett, kisebb tócsát produkálva maga alá. A férfi mikor érezte, hogy közeledik a nő orgazmusa, maga sem tartotta tovább és pár pillanattal később ő is a csúcsra jutott.
Kihúzta lankadó péniszét a még mindig reszkető nőből, és az előzetes megbeszélésük szerint felöltözött és csendben kiosont, magára hagyva a férje elé roskadó Évát, aki a párja félkemény farkát puszilgatta. Kezével kitapogatta a szék alá dobott kulcsokat és kinyitotta a bilincseket, kiszabadítva Gábort. Felemelte pihegő feleségét, megölelte és megcsókolta a spermai ízű ajkait, közben az ágy mellé araszoltak.
- Köszönöm. - suttogta Éva. - Jól vagy?
- Igen. És te? - nézett rá felajzott pillantással. - Élvezted?
Éva érezte ahogy a férje megmerevedik, lenyúlt és lassan húzogatni kezdte rajta a bőrt.
- Igen. - válaszolt kacéran.
- Szóval szereted megbaszatni magad előttem? - lökte az ágyra Gábor és kezdett bele egy kis szerepjátékba.
Évát forróság járta át a mocskos szavak hallatán.
- Igeeen.
- Te kis kurva, rakd szét a lábad!
Éva terpesztett azonnal, a férje pedig minden teketória nélkül rámászott, durván belehatolt és vadul kefélni kezdte.
- Élvezd kis ribanc, ezt akartad. - lihegett az arcába, közben csattogó hanggal kisérve, gyors ütemben zakatolt nyögdécselő felesége pinájában. Fölé magasodva nézte kéjesen élvezkedő arcát, lökésektől ringó kebleit, bevillant neki, hogy nemrég még egy másik férfi farka csalt elő belőle ilyen hangokat.
- Faszt akartál? Szereted megdugatni magad kurvácskám?
- Igeeeeeen. - élvezett folyamatosan Éva.
Alányúlt és a vállaira kapta neje formás lábait és erős, agresszív mozdulatokkal dugta tovább egyre hangosabban sikoltozó partnerét.
- Ezt kapod, te kis ringyó! - spriccelt pár pillanat múlva, a teljesen kielégült felesége rendesen megdolgozott puncijába.
Izzadtan huppant mellé gábor az ágyra. Éva a maga alá folyt testnedvekben feküdt, megmozdulni se volt ereje. Gábor még átölelte és nem sokkal később reggelig aludtak mind a ketten.









-
Hozzászólások
Pavlov ·
A szerepjáték és a harmadik fél bevonása is igen érzékletesen volt leírva. Tetszett!
Rodrigez ·
Koszi, hogy elolvastad es orulok, hogy tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: