Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Újra szerelem

1. rész


Éppen 6 órára értem haza.
De minek is siettem volna, hiszen már április óta egyedül vagyok. Itt hagyott Máté egy másik nő miatt.  Szenvedtem, de már túl vagyok rajta... legalábbis azt hiszem.
Ketten maradtunk egyedül, én és a másik nő férje.
Ismertem őket már régóta, néha egy társaságba keveredtünk. Külsőleg minta házaspárnak tűntek. Nőnapkor virágcsokor, szülinapra wellnesshétvége, ágyba kávé reggelente, férjnek, Csabának jó munkahely, szép autó. Csabát sosem lehetett kihozni a sodrából, mindig nagyon türelmes és kedves volt a feleségéhez. De úgy látszik nem eléggé, vagy túl jól ment a csaj sora, mert sajnos rá kellett jönnünk Csabával, hogy a párjaink összeszűrték a levet.
Én totál azt hittem az én férjemről, Mátéról, hogy hűséges és gondolom Csaba is ezt gondolta Timiről. Hú, még a csaj nevét is utálom leírni.
Bevallom Csaba jól nézett ki, egyszer láttam úszás közben, ahogy rásüt a nap szép barna bőrére és közben megfeszülnek az izmai. Mikor kijött a vízből, tökéletesre vágott hajáról lefolyt a víz napbarnított mellkasára, majd onnan lejjebb, s lejjebb, egészen az úszónadrágjáig.
Elképzeltem hogyan nézhet ki meztelenül és milyen lehet az ágyban.
Gondolom minden normális fantáziájú nőnek megfordul ilyen a fejében, nincs ebben semmi különös.
Közben lehallgattam a rögzítőt. Csaba volt. Már sokadszor, de én nem reagáltam a hívásaira pedig már a számát is tudtam kívülről.
Úristen, nem vagyok normális! A férjem elhagyott, én pedig még öt hónappal később is úgy élek mint egy apáca, s közben nyalogatom a sebeimet. Nem merem még a telefont sem felvenni, mintha valakinek is magyarázattal tartoznák.
Nem, Máté nem jön vissza, valószínűleg jól elvannak. Persze nem is csodálkozom, hiszen Timi nem robotolt reggeltől estig a kozmetikában, mint én. Sokszor hullafáradtan hazamentem és este azt számoltam, ki tudom e fizetni a csekkjeimet.
Őt eltartotta a férje. Csomó ideje volt magára, de szerintem mégsem nézett ki jól. Bármikor mellé állnák meztelenül, pedig én 36 vagyok, ő pedig hárommal kevesebb. Haja, mint a kiszáradt kóró, amit ő persze vörösre festetett, melltartóból pedig kisebbet hord nálam.
Kibontottam egy üveg Whiskyt. Muszáj, hogy valamitől belazuljak egy kicsit, pedig sosem iszom, még társaságban sem. De ez annyira jólesett, kellemes bizsergés futott rajtam keresztül, elzsibbasztotta a torkomat. Még egyszer teletöltöttem a poharam, kezdett fejembe szállni az alkohol. Szuper, máris jobban érzem magam.


Lezuhanyoztam, kinyitottam a szekrényemet, hogy felvegyek valamit. Kezembe akadt az egyik kedvenc hálóingem. Világoskék szatén, egészen rövid, mellben finom csipkével díszítve, középen masnival. Ez alatt még becsomagolva egy másik. A legújabb, amit a házassági évfordulónkra tartogattam, egy romantikus éjszakára. Csak addig már kiderült...
Elkezdtem kicsomagolni. Mélyzöld, alig combig érő, félig átlátszó kombiné. Egészen különleges, leheletfinom selyemből készült, elegánsan fénylett, a vállpántja kézzel riselve, s onnan az átlátszó minta szolidan lefutott az anyag végéig, sejtelmesen elővillantva alatta a szeméremrészt.


Megcsörrent a telefon. Ránéztem a számra, amit már fejből tudtam, hiszen legalább tucatszor próbálkozott már. Sosem vettem fel, de most nem tudom, az alkohol, vagy az ösztönök... azt vettem észre magamon , hogy már fel is emeltem a kagylót és beleszóltam. Mintha csak filmet néznék, nem is én lennék ez már: - Haló!
- Szia! Csaba vagyok. De örülök, hogy elértelek, már annyiszor próbálkoztam.
Erre valamit makogtam, hogy minden nap sokáig dolgozom, későn érek haza, meg ma is sokáig tartott kikeverednem a csúcsforgalomból. Mint egy 16 éves kamasz, zavarban vagyok és remeg a kezem. Ez nem lehet, embereld már meg magad Melinda, parancsoltam magamra!
- Arra gondoltam-folytatta-, hogy itt a hétvége, mindketten magányosak vagyunk, nincs-e kedved átjönni este hozzám. Van egy behűtött nagyon különleges pezsgőm, sütünk mellé pattogatott kukoricát és megnézünk egy filmet.
- Hát, úgyis éppen semmi dolgom-nagyon értelmes volt részemről megint ez a mondat-, hány órára, nyolc megfelel?
- Rendben, várlak!
Letettem, és hallottam, ahogy dobog a szívem. Most tönkremenne a vérnyomásmérő, ha megmérném a pulzusom. Nyolcra? Akkor van másfél órám kicsinosítani magam. Azt hiszem, egy újabb pohár Whiskyvel kezdem.
Bementem a fürdőszobába és kitaláltam, borotvával igazítok magamnak egy különleges fazont... hátha... bármi megtörténhet este alapon.
Kezdek átesni a ló túlsó oldalára. Először fel sem veszem a telefont, most pedig fazont borotválok.
Kezdtem egyre jobban várni az estét
Végül is vesztenivalóm nincs.... folyt, köv.

Hozzászólások
További hozzászólások »
stevler ·
Eddig meglehetősen kiszámítható a történet. Egyetlen kérdés motoszkált csak bennem amíg olvastam: vajon a randevú előtt ér véget ez a fejezet, vagy belefér ebbe a nyúlfarknyi részbe a találkozás is Csabával?
Remélem, a folytatásban meglepsz minket valamivel.

emobaby ·
Eléggé összecsapott, ami jelen esetben nem baj, mert ez kell ide, de a későbbiekben nem biztos, hogy megállja a helyét.
Kíváncsian várom a folytatást!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: