Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Újra együtt

Már vagy két hete nem találkoztam a barátommal. Az első pár napban elfoglaltam magam valahogy: olvasgattam, varrtam, kézműves tárgyakat gyártottam, festegettem, főztem, találkoztam a barátaimmal… De az utolsó hét már szenvedéssel telt. Fel-le járkáltam a lakásban, és annyira nem bírtam magammal, hogy többször is kielégítettem magam.
Ma egész nap a nagy eseményre készültem. Végre találkozunk. Úgy beszéltük meg, hogy az egyik közeli parkban találkozunk és sétálgatás közben elmeséli mi történt vele. Én nem ezt terveztem. Megfürödtem, megfésülködtem, kicsit sminkeltem, majd felöltöztem és elindultam.
Korán odaértem és leültem egy padra. Kellemes tavaszi idő volt, így levettem a kardigánom. Alatta egyik kedvenc pólóm volt: teljesen rám feszülő, vörös, csipkés póló, ami szabadon hagyta mellem felső részét. Alulra egy comb alá érő, lenge szoknyát vettem fel. Azt akartam, hogy amint meglát, megkívánjon. Úgy tűnik ezt jól csináltam, mert többen is megbámultak.
Rövid várakozás után meg is jelent Ő. Hosszú, sötét nadrág volt rajta, és a kedvenc ingem, amit mindig le akarok tépni róla. A kabátját lazán a hátára vetette. Nem gondoltam volna, hogy így fog rám hatni a látványa, de máris elkezdtem benedvesedni. Az ingjét még jobban le akartam tépni róla, mint eddig valaha.
Fölpattantam, odafutottam hozzá és ráugrottam. Ő átölelt és erősen megszorított.
- Szia – köszöntem, de már nem vártam meg a válasz, számat erősen az övére tapasztottam. Már 2 hete vártam erre a csókra és mintha megérezte volna ő is vadul smárolni kezdett velem. Teljesen összekeveredtünk. Már nem tudtam hol vagyunk, csak az illata, a nyelve és a teste érdekelt. Kezem az inge alá nyúlt, de ekkor hirtelen elengedett.
- Nyugi – mosolyodott el – menjünk fel hozzánk, jó?
Nem nagyon ellenkeztem. Megfogtuk egy más kezét és elindultunk. Elkezdte mesélni mi történt vele, de ez most nem nagyon érdekelt. Ahányszor csak ránéztem nem bírtam magammal, és rávetettem magam. Ő se nagyon tiltakozott, viszonozta a hevességem. Éreztem is, ahogy megkeményedik. Ilyenkor eltolt magától, hogy haladjunk tovább, de így is dupla annyi ideig tartott az út.
Végre megérkeztünk. Most ő nyomott neki a falnak. Megfogta a fejem és hevesen megcsókolt. Magamhoz húztam és próbáltam minél jobban magamhoz szorítani. Éreztem az illatát, a meleg nyelvét a számban. Nagy nehezen bejutottunk a lakásba is. Nem nagyon törődtünk semmivel, mindent ledobáltunk a földre, majd abba se hagyva a csókolózást lefeküdtünk az ágyra.
Elkezdtük egymásról lerángatni a pólót, majd az alsó ruhát, míg alig maradt rajtunk valami. Elindult lefelé a testemen. Először végigcsókolta a nyakam, majd a mellem között, végig a hasamon, direkt kihagyva a puncimat, és befejezve a lábamon. Hangosan lélegeztem és éreztem, hogy egyre nedvesebb leszek, úgyhogy gyorsan letoltam a maradék fehérneműmet is. Láttam, hogy tetszett neki ez a mozdulat és ő is utánozott. Hatalmas farka előtűnt az alsónadrágjából.
Teljesen bevadultam, és letepertem. Vadul végigtapogattam a testét és újra lesmároltam. Ő is megszorította a testem és teljesen egymáshoz szorultunk. Éreztem a testem alatt dagadó testét és farkát. Teljesen bevadultunk. Újra elkezdett végigcsókolni, de most nem hagyta ki a legfontosabb testrészem. Óvatosan, majd egyre vadabbul végigcsókolta a puncimat. Elkezdtem nyögdösni, mert nagyon élveztem a dolgot, és már nagyon vágytam valami komolyabbra.
Nem is kellett sokáig várnom hamar belém dugta a nyelvét. Kicsit felsikkantottam, és megszorítottam a lepedőt. Elkezdett ütemesen mozogni a nyelvével, egyik keze pedig a mellemet tapizta. Ez annyira izgatott, hogy még jobban belenyomta a puncim a fejébe. Egész testem hullámzott és hangosan nyögdöstem.
Hirtelen megfordultam, fölé térdeltem, úgy hogy elérjen még a nyelvével és elkezdtem nyalogatni a farkát. Ő is felnyögött. Volt egy olyan érzésem, hogy régóta vár már erre. Először a makkját nyaltam végig, majd bekaptam. Lassan mozogtam egyre lejjebb, és ő felvette a tempómat a nyelvével. Egyre gyorsabban mozogtunk, az már nem derült ki, melyikünk gyorsított be.
Egyszer csak kivette a nyelvét a hüvelyemből és az ujjával kezdett simogatni, miközben én még mindig nyalogattam, szívtam és csókoltam a farkát. Egyre hevesebben simogatott, majd belém is dugta az ujját. Először csak egyet, majd kettőt. Egyre mélyebben és hevesebben mozgott bennem, ahogy én is egyre hevesebben kényeztettem. Érzetem hogy már nem bírjuk sokáig, ezért megálltam. Még nem akartam elélvezni.
Megfordultam és megcsókoltam, szenvedélyesen és finoman, aztán hevesebben. Rám mászott és fölém helyezte nyálas farkát. Én feltoltam a csípőm és becsuktam a szemem, vártam a farka érzését a puncimban. Az meg is érkezett. Vadul nyomta belém hatalmas farkát és mindketten felnyögtünk az élvezettől. A hátára szorítottam a lábamat, magamhoz húztam és a hátába kapaszkodtam, miközben fel-le mozgott rajtam. Ez volt a kedvenc részem. Ha lehet még jobban felizgultam és vadul mozgattam a csípőmet, így a hüvelyemben gyorsan járt a farka. Hátrahajtotta a fejét, ahogy nyögött a gyönyörűségtől és én se maradtam el tőle. Teljesen összetapadtunk, egyszerre és mégis összevissza mozogtunk.
Egyre erősebben dugott, már nem bírtam szorítani az élvezettől, így a takarót tapogattam, húztam a számhoz, haraptam, majd eltoltam és a nyakát, vállát kezdtem el harapdálni. Felültünk, és így mozogtunk tovább, teljesen egymáshoz tapadtunk. Nagyon nedves voltam, a nedvem végigfolyt a fenekemen és még a lepedő is nedves lett, de ezzel egyikünk se törődött. A falhoz nyomott és olyan vadul hatolt belém újra és újra, hogy szinte felsikítottam. Ez volt a csúcspont. Nem bírtam tovább a lökéseket és elélveztem. Barátom megérezte ezt, és ő is elengedte magát. Egyszerre élveztünk el. Folyt mindenfelé a váladékunk. Egymásra néztünk, és boldogan lihegve nevettünk fel.
- Hát ez jó volt – mondtam elég egyszerűen, és ő is egyetértett velem. Megölelt és finoman megcsókolt. Kicsit még feküdtünk az ágyban, kipihentük magunkat, majd elmentünk fürdeni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
hörcsög00 ·
Nekem nem tetszett, nincs háttértörténet és a pusztaszexleírásban is vannak zavaró részek,nyelvtani hibák. Enne ellenére,szerintem tehetséges vagy.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: