Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Újra a villában(3)..... születésnapi party. 3.rész Balázs.

Másnap délután ébredtem fel, a popsin még mindig érezte a srácok munkáját, az állkapcsom is fájt egy kicsit a sok szopástól. A szoba tágas és világos volt, az ágyam hatalmas ,vele szemben egy terasz, üvegajtóval .A szoba a hátsó udvarra nézett ahol egy medence volt. A medencében pedig Balázs úszkált kék színű fürdőnadrágban. A szobában szétnéztem, kerestem a ruháimat de sehol nem találtam őket. A szobához külön fürdőszoba tartozott, bementem és ott találtam fogkefét, fogkrémet tiszta törölközőket, rendbe szedtem magam. Azután egy törölközőt tekertem a derekamra ,majd elindultam a hosszú folyosón , egy széles márvány lépcsőhöz értem, ez vezetett a kert felé, ahogy kiértem a medencéhez Balázs megszólalt: 
-  jó reggelt ,vagy is inkább délutánt mosolygott ,látom tegnap nagyon ki fárasztottunk.
-igen eléggé lestrapáltatok, de remélem hogy jól érezte magát mindenki.
- abban biztos lehetsz, ez miatt ne aggódj mondta Balázs., És a medence széléhez úszott.
- lassan haza kéne mennem, nem láttad a ruháimat? kérdeztem Balázstól.
-De, ott vannak a nappaliban egy vállfán, a fizetésed pedig a nadrágod zsebében egy borítékba.
- rendben köszönöm ,megtalálom .Szia, vigyázz magadra, és üdvözlőm a tesódat is. ezzel hátat fordítottam és elindultam befelé a villába.
- várj ,ne siess annyira!! szólt utánam Balázs, és közben kitolta magát a medencéből., Tudod csak azt szeretném kérdezni, hogy nem férne bele az időbe még egy gyors szopás? annyira jól csináltad tegnap ,hogy szeretném ha átélhetném újra, természetesen fizetem.
Balázs hajáról a vízcseppek legurultak a kisfiús arcára, miközben a szemében láttam a vágyat, a szája pedig széles mosolyra állt. Az enyhén izmos testén a vízcseppekben megcsillantak a délutáni nap sugarai .Kezével az úszó nadrágon keresztül fiatal férfiasságát simogatta , ami hamar erőre kapott ,és a kék fürdőnadrág szűknek bizonyult számára. Szó nélkül odaléptem hozzá, és eléje térdeltem, Balázs őrült módon próbálta levenni magáról a vizes fürdő nadrágot, de a meredező farka és a nadrág megkötő zsinórja nem engedte azt. Várj segítek, mondtam nevetve és közben kioldottam a zsinórt, azután lehúztam róla a fürdő nadrágot, amiből kivágódott Balázs fiatal nemi szerve. Belekapaszkodott a hajamba ,és a fejem kicsit hátra döntve az ágaskodó farkával elkezdte a számat csapkodni.  A számot nagyra nyitottam, ekkor Balázs bele helyezte a farkát.
- Szopjad, szopjad úgy mint tegnap, ez az ,nagyon jól csinálod, csak így tovább, szopjad szépen, ez az ,ügyes vagy, húúú de jól csinálod , ahhh.
Miközben ezeket mondta egyre intenzívebben dugta a szám, a kezével pedig a fejemet egyre inkább ráhúzta  a faszára. Azután kihúzta a nyáltól és előváladéktól fényes farkát a számból majd leült medence szélére ,én pedig bementem a vízbe és onnan folytattam a fiatal srác kényeztetését. Megkért hogy vegyem kezelésbe, és úgy szopjam ahogy én szeretném.  Ekkor elkezdtem lassan és finoman nyalogatni a makkját, majd egyre gyorsabban és intenzívebben kezdtem szopni. Amikor éreztem hogy fiatal teste megfeszül abbahagytam  a  szopását. Amikor éreztem hogy elmarad az orgazmusa újra elkezdtem szopni ,egészen addig amíg újra az elélvezés határára nem került. A negyedik ilyen orgazmus közeli állapotában már könyörgött hogy engedjem elmenni . Megesett a szívem rajta ,és amikor éreztem hogy a teste újra megfeszül ,a farka lüktetni kezd a számban, megfogtam a tövénél és két ujjal húzogatta miközben a számmal finoman szívtam a makkját amiből hirtelen hatalmas erővel tört ki a sperma.   A szám megtelt meleg ondóval ,amit tudtam lenyeltem ,de a nagy mennyiség miatt Balázs golyóirat, és a medence szélén a csempére is jutott amit szépen fel nyaltam .Majd Balázs farkát és heréit tisztára szoptam Balázs lihegett és kielégült feküdt hanyat,
 miközben a lábai a vízben lógtak. Én kimásztam a medencéből ,megtörölköztem és a nappaliban felöltöztem ,majd hívtam egy taxit .Közben a telefonomon láttam hogy Tamás már legalább tízszer keresett, visszahívtam, de ki volt kapcsolva a telefonja. Közben Balázs a nappaliba jött és megkérdezte hogy mennyivel tartozik, semmivel mondtam neki mosolyogva ,ez az én ajándékom.
Megköszönte és mondta hogy majd keres, beszél  Bencével hogy hozzon össze egy hármast. közben megérkezett a taxi is, elköszöntünk egymástól azután beültem a taxiba és hazamentem. A postaládában egy borítékot találtam, amin sem feladó ,sem pedig címzett nem volt. Kibontottam ,Tamás írt egy levelet:
- Szia, egy időre fel kell szívódnom,itt ez a kulcs, a nyugati pályaudvari postánál lévő posta fiókom kulcsa, ott megtalálsz mindent, mobiltelefont ,ügyféllistát, satöbbit ,azon tartottam a kapcsolatot az ügyfeleinkkel,ha szeretnéd folytatni az üzletet, használt nyugodtan. Vigyázz magadra ,amint lehet jelentkezem üdv Tamás .
 
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
91esfiu ·
Hát én ezt a hármast a két gazdag tesóval nagyon elolvasnám. Sőt szerintem az is izgi lenne, ha a két tesó között is történnének dolgok közben. És a taxis srác fonal is nagyon izgi, arról is olvasnék még. Szerintem nagyon el van találva, hogy mennyi legyen a körítés és mennyi a szex. Lényegre törő és mégis részletes. Folytasd vinzso! :)

eliksz13 ·
vinzso, írónak születtél !

ameliaas ·
Sziasztok! Tényleg le akarok szopni egy faszt. https://sexychat.me

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: