Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Újabb lopott percek (Te is jársz néha tilosban II.)

Miután hazaértem, sokáig nem tudtam megnyugodni. Folyamatosan Sanyi csókjának ízét éreztem a számban, viszont magam előtt már az ideges arcát láttam, a fülembe pedig visszhangoztak Szilvi riadt szavai. Úrrá lettem magamon, lezuhanyoztam és fáradtan, ledőltem az ágyamra. Nem bírtam elaludni, magányosabbnak éreztem magam, mint valaha. Ráadásul valamiért az dübörgött a fejemben, hogy a kisfiú azért lett ennyire lázas,
hogy mi ne folytassuk azt az esztelen kalandot. Ettől persze csak egyre rosszabbul éreztem magamat.

Kétségek között hánykolódva aludtam el. Álmomban Szilvi egyenesen azzal vádolt meg, hogy azért lett beteg a kicsi, mert én rámásztam az apjára. Zaklatottan ébredtem, és mindezek ellenére is vágytam Sanyi után.

Persze nagyon jól tudtam, ha hívna is, hogy pótoljunk be bármit abból, ami elmaradt, nem mennék bele. Nem lenne ugyanaz semmi sem, a bűntudat és a kierőltetettség miatt meg pláne.

Szerencsére a munkám eléggé lekötött, el is kellett utaznom pár napra külföldre, utána pedig az országon belül kellett különböző helyeken besegítenem a cégem újonnan nyíló üzleteiben.

Olyan három hónappal később egyik régen látott barátom lehívott egy koncertre. Szívesen elmentem, hogy kikapcsolódhassak és beszélgethessek vele. Csak ott derült ki, hogy Sanyi régi együttese is fellép. Furcsa volt újra látni, olyan bizsergető érzés, de próbáltam magam távoltartani tőle, vagy a régi haveri körtől.

Koncertek után valahogy mégis közéjük keveredtem én is és barátom is, aki szintén ismerte Sanyit és az együttes többi tagjait is. Nem akartam kilógni a sorból, velük tartottam a régi jól bevált kiskocsmába, ahova gyakran beültünk koncertek után.

Amolyan sörözős-dumálós after party keveredett. De mivel "kivénhedt" rókák voltunk ott, hajnali kettőkor már igencsak laposakat pislogtunk, majd szépen lassan szállingózni kezdtek a haverok, fél háromra már csak hárman maradtunk ott: Pisti, Sanyi és én. Pisti hamarosan asztalt bontott, így kettesben maradtunk ismét Sanyival.

Addigra egyáltalán nem voltam zavarban mellette, persze ez valószínűleg köszönhető volt a bacardinak és annak, hogy csupa régi koncert és régi emlék volt a téma egész idő alatt. Három körül az utolsó sör és üdítő elfogyasztása utána Sanyi óvatosan az értésemre adta, hogy hazakísér.

Csendben mentünk egymás mellett, én az eget bámultam, a csillagokat lesve, ő pedig valamit a kabátjával molyolt. Így ment ez egy darabig, amikor is megláttam egy siklót. Egyszerűen irtózom tőlük, nem tehetek ellene semmit. Ijedtemben arrébb ugrottam, amivel arrébb taszítottam Sanyit is. Félelmemen nem nevetett, bár régebben mindig kiröhögött, ha megijedtem egy póktól vagy egértől. Most csak óvatosan átkarolt és a fülembe súgta, hogy nem esz meg. Azért mellé sziszegte, hogy "cak megkosztóóól". Meghálálva kis mondatát oldalba vágtam, de ő nem tágított, derekamra tette kezét, így andalogtunk tovább. Pár perc elteltével én is átkaroltam őt, alig egy háznyira tőlünk.

A kapunkhoz egy elég hosszú bekötőút vezet, amit csupán egy lámpa világít meg, így kettesben voltunk a csillagok alatt. A kapuhoz érve már nem sok kedvem volt elválni tőle, de nem akartam tenni semmit, rábíztam mindent.

- Köszönöm, hogy hazakísértél. Jó legyél, jó éjszakát! - Elléptem mellőle, de a karját még mindig éreztem derekamon.
- Egy búcsúcsókot kaphatok? - Kérdezte, majd azonnal megcsókolt. Szorosan magához ölelt, szenvedélyesen csókolt. Szabályosan úgy éreztem, hogy elolvadok a karjaiban, mégis tudtam, nem szabad engednem a csábításnak.
- Most már bemegyek. - Bekísérlek a házig, olyan sötét van a kertben. - Ezzel magához szorított és újra megcsókolt.

Némán, szinte lopva mentünk be a szobámba. Amint becsuktam magam mögött az ajtót, Sanyi már magához is vont, és újabb szenvedélyes csókba kezdtünk. Vakon és ismeretlenül irányított a félhomályban, miközben folyamatosan csókolt és simogatta a hátam.

Eltébláboltunk az asztalomig, amin kivételesen rendet raktam, s mivel az ablak alatt volt, még valamennyire láthatta is. Odaérkezvén felültetett, combjaim közé lépett, és lassan vetkőztetni kezdett. Én, mint egy megigézett hagytam, hagy tegyen velem, mait akar. Amikor csókolt visszacsókoltam, amikor, megemelte a karom, hogy levegye felsőm engedelmesen nyújtózkodtam, de semmi magánakcióm nem volt.

- Hol kell kikapcsolni a baba funkciót? - Kérdezte mosolyogva - Netán elaludtál? Hmm?
Erre mintha kissé erő szállt volna belém, magamhoz húztam, óvatosan puszilgatni kezdtem a nyakát és simogatni a derekától kiindulva gerince és feneke irányába. Válaszként hamarosan levette ingét és pólóját, így szabad utat biztosított felfedező kedvű ajkaimnak.

Ő sem tétlenkedett ez idő alatt, kikapcsolta melltartómat majd szorosan magához ölelt, melynek következtében öleink összeértek. Éreztem, ahogy kemény farkában lüktet az ér. Lassan kibontakoztam az öleléséből, és kigomboltam farmerját. Válaszul megcsókolt, és szoknyám alól levette a már jócskán átnedvesedett bugyimat.

Éreztem, hogy hátrafelé tol egy picit, majd lassan elhagyta a számat, és komótosan haladva előbb melleim, majd hasam felé, apró puszikat nyom bőrömre. Én újra csak tűrtem. Mindössze annyi telt az erőmből, hogy a fejét simogassam, és halkan sóhajtozzak.

Nem irányítottam merre haladjon, ösztönösen tudta hol mennyi időt kell eltöltenie, hogy tovább fokozza izgalamamat és gyönyörömet. Óvatosan játszadozott melleimmel, keze és szája nyomán előbb hirtelen keménység, majd erőteljes libabőrösödé volt megfigyelhető eme testrészeimen. Később a lúdbőrzés egész testemre kiterjedt, majd akkor hágott ez a tetőfokára, amikor leült lábaim közé, és tüzetesen kívül-belül megvizsgálta puncimat.

Szinte hajazott egy nőgyógyászra, amilyen aprólékossággal megvizsgált, megtapogatott mindent. Lassan ért el addig, hogy ujját hüvelyembe dugja. De akkor rögtön kettőt is érezhettem, majd a másodperc töredéke alatt megéreztem csiklómon kíváncsi nyelvét is.
Először csak óvatosan nyalogatta, majd szájába szívta, szopogatta, mire addig soha nem tapasztalt izgalmat és keménységet ért el. Ujjai közben fürgén mozogtak be és ki. Aktivitásom félig-meddig visszanyerve simogattam haját, és szorítottam combjaim közé fejét.

Igen közel éreztem magam az első orgazmushoz, amikor hátradőltem az asztalon, őt pedig elengedtem. Ezt kihasználva felállt, éreztem, ahogy boxerén át újra hozzámér merev pénisze, majd hamarosan megérezhettem "meztelen valóságában". Sanyi a számhoz hajolt, megcsókolt és óvatosan belém hatolt.

Szinte folyamatosan csókolóztunk, miközben szeretkeztünk. Hosszan, szenvedélyesen, őszintén. Szinte hangtalanul, teljes összhangban élveztük egymás minden rezdülését.
Nem tudom mennyi ideig tartott az együttlétünk, csak azt éreztem egyszer csak, hogy forróság önt el belül. Elélvezett, ő is, és kicsivel később én is.

Ekkor kissé elhúzódott tőlem, hirtelen hidegnek éreztem a szoba levegőjét. Kinyitottam a szeme, és látni véltem, hogy mosolyog rám.

- Hajnalodik Csaj, elég erőteljesen - szólalt meg halkan. - De, ha nem kell reggel korán kelned... - Addigra teljesen biztos voltam abban, hogy mosolyog, bár inkább valami huncut vigyorféle lehetett az a szája szegletében. Lassan magamhoz tértem, és lemásztam az asztalról. Ő állt előttem, kapitánya viszont nem szalutált.
- Mi baja lett? - Suttogtam fülébe, miközben megfogtam petyhüdt farkát, és simogatni kezdtem.
- Biztosan megfázott...Valami jó meleg helyre kellene dugni szegénykét. - Ezzel már csókolgatta is a nyakamat. A derengő fényben az ágyam felé vette az irányt. Boldogan követtem, közben mindcégig ügyeltem arra, hogy a farkát óvatosan meg-megérintsem.

Lefektettem az ágyra. Mellé térdeltem. Óvatosan simogatni kezdtem. Először az arcát, aztán a nyakát és a vállait. A mellkasához érve külön figyelmet szenteltem kemény mellbimbóinak. Óvatosan csókot adtam neki, majd szája után mellbimbóját kezdtem nyalogatni. Hajamban éreztem ujjait, apró mozdulatai arról árulkodtak, hogy örül annak, amit mellkasán a számmal, és a mit lábai között kezemmel művelek.

Lassanként kezdett az élet visszatérni a kapitányba, bár szalutálni, még mindig nem tudott. Lassan közelebb telepedtem ágyékához, fölé hajoltam éledező szerszámának és a melleim közé csúsztattam. Néhány óvatos mozdulat után éreztem, hogy Sanyi jobban élvezi, mint azt korábban sejtettem, farka peckesen állt melleim között. Becsúsztam a lábai közé, hogy jobban szemügyre vehessem a hirtelen változást, no meg hogy kényelemesebben mozoghassak fel-le a farkán.

Sanyi hamarosan megunta ezt a játékot, óvatosan, ám határozottan a számhoz tolta farkát. Minden zokszó nélkül engedtem be számba. Mélyen beszoptam, majd kiengedtem, hogy bal kezemmel gyűrűt formáljak körülötte, jobbal a heréit masszírozzam, és ajkaimmal a makkján járjak táncot. Két kezét fejemre téve irányította mozgásomat, de nem erőltette, hogy torkomig toljam péniszét.

Halk sóhajtozásából arra mertem következtetni, hogy így is kellőképpen izgatóan hatott rá szopásom, ezért néhány erőteljesebb húzás után ráfeküdtem. Csókolózni kezdtünk.
Akkor is szenvedélyesen csókolóztunk, amikor óvatosan hátranyúlva megfogtam farkát és magamba toltam.

Lassan, kitartóan és érzékien szeretkeztünk. Ismét mindketten elélveztünk, majd csendben elaludtunk.
Hasonló történetek
29937
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
22538
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
HÁT, NEM MONDOM HOGY NAGYON JÓ LETT, MERT NEM.


AZ ELSŐ RÉSZ UTÁN VOLTAK BIZONYOS VÁRAKOZÁSAIM, DE EZ NEM VÁLTOTTA BE ŐKET.

NAGY VOLT A CSEND.

AMI MÉG NEM LENNE BAJ, DE ÚGY ÉRZEM, UNTAD AZ EGÉSZ LEÍRÁSÁT, KAPITÁNY IDE VAGY ODA.

NE ALUDJ, HA ÍRSZ! :angry:
Rakastajatar ·
nem untam a leírását, ez egyszerűen nem egy orrba-szájba ba**ós történet, csak éppen némi erotikát vonultat fel
sajnálom, ha neked nem tetszett, remélem azért még majd tudok olyat írni, ami megfelel az ízlésednek :hushed:

endzsy ·
"Szinte hajazott egy nőgyógyászra,..."
Elnézést, de ezen akkorát röhögtem, hogy ha lett volna hangulat, akkor az is elhúzott volna a sunyiba...vagy Sanyiba?
Amúgy a szinte szó szinte kicsit szinte sokszor szerepel...nem? Szinte? :frowning:
Rakastajatar ·
4* van a szinte, ez szerinted sok egy 3 oldalas történetben? na, de majd erre is ügyelek... :yum:

Pavlov ·
Kiforrottabb az előzőnél.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: