Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Új szórakozóhely

A csajokkal tíz órát beszéltünk meg. Nem szeretek késni, mégis mindig sikerül pár percet, most is így volt. Tíz után tíz perccel sikerült a kedvenc kis törzshelyünkre betoppannom, ekkor már mindenki ott volt. Eliza, Kitti, Barbi és Niki már elfogyasztották az első koktéljukat, mire lehuppantam melléjük a boxba, ahol ültek. A szokásos forgatókönyv szerint alakult az este. Iszogattunk, pletykálgattunk. Eljött az éjfél. Általában ilyenkor szoktunk megjelenni kedvenc szórakozó helyünkön, ami sajnos két hete bezárt felújítási munkák miatt, ezért az új helyet szemeltük ki magunknak. Gondoltuk nem is járhatunk nagyon rosszul ugyanis "ladys night" volt, vagyis lányoknak ingyenek a belépés, plusz bíztunk benne, hogy lesznek helyes fiúk.


Odaértünk a szórakozóhely elé. A tömeg kint is tombolt a legnagyobb partislágerek dübörögtek bent. Miután "átverekedtük" magunkat a tömegen, sikerült eljutni a női mosdóba egy kis sminkigazításra, majd irány a táncparkett közepe. Önfeledten buliztunk, táncolgattunk hol csak mi lányok 5-en, hol helyes vagy kevésbé helyes fiúk társaságában. Kezdtem fáradni, már éppen elment a kedvem az egésztől, úgy gondoltam kiülök pár percre friss levegőt szívni, amikor egyszercsak valaki átkarolta a derekamat és szorosan magához húzott. Gondoltam egy tánc még belefér.
Imádom a popsiriszát, elég jól is megy, ezért gondoltam nem fordulok szembe az illetővel, csajok jelezték is, hogy "nem rossz", szóval nem kellett aggódnom. Miközben simultunk egymáshoz, keze ide-oda tévedt, éreztem merevedő férfiasságát fenekemnél. Ekkor rádöbbentem, őrülten kívánom a szexet, hiszen már pár hónapja nem voltam senkivel. Megfordultam, hogy jobban szemügyre vegyem a táncpartnerem, ekkor vettem észre mennyire helyes pasival hozott össze a sors. Szemből is ment a risza-risza… majd egy hosszú szemkontaktus után lesmárolt. Érzékien, gyengéden, de mégis volt benne valami vadság is, ami teljesen beindított. Éreztem, hogy teljesen benedvesedtem… tudtam, hogy ezzel még nincs vége.


Kimentünk a mosdó felé, majd a folyosó végén találtunk egy "csendes" kis zugot, amerre senki se jár. Itt már volt alkalmunk pár szót váltani. Miután kiderült, hogy még csak 17 éves a srác, akire rágerjedtem, kicsit lelombozódtam (én 19 vagyok). De gondoltam, adok neki még egy esély, végül is egy kis smárolásban, tipi-tapiban semmi rossz sincs. Olyan jól csókolt, bár nem tudom, hogy hol tanulhatta. Kezeivel masszírozta a melleimet, simogatott, majd finoman benyúlt a szoknyám alá. Simogatta, dörzsölgette bugyin keresztül a puncimat. Valahol tudtam, hogy ezt nem kellene, de ekkor már megint annyira felizgultam, hogy semmi más nem érdekelt, csak ő és a tudat, hogy bennem legyen. Akartam a 17 évével együtt.


Miután érezte, hogy kellőképpen fel vagyok izgulva, félrehúzta a bugyimat, és elkezdte ujjazni a nedves puncimat. Közel jártam a csúcshoz, majd mikor a csiklómat dörzsölgette, totál elélveztem.
Tudtam, hogy ezért neki is jár valami, nem csak hogy járt, én is teljesen akartam. Érezni akartam a farkát, ha csak a számban vagy a kezemben is. Gatyán keresztül simogattam először, majd kigomboltam farmerját, és előbújt a makkja az alsóból. Finoman megsimiztem, majd szabaddá tettem az utat a számnak. Először csak a makkját csókolgattam, köröztem a nyelvemmel, közben pedig vertem neki. Majd mikor láttam rajta, hogy nagyon élvezi, vadul elkezdtem szopni. Nem sok kellett neki, hogy elmenjen. A végén a számba élvezett.
Smárolgattunk még egy picit, majd teloszámot cseréltünk, és visszamentünk a többiekhez a táncparkettre. Tudtam, hogy még egyszer szexelnünk kell...

Hozzászólások
További hozzászólások »
emobaby ·
Bontogasd a szárnyaid és a történeteid is, mert van benned írói készség! :grinning:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: