Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Új fiúk az életünkbe, a közös szerelmi kalandunk után

Én egy 18 éves meleg srác vagyok. Nem sok idővel azután, hogy szakítottunk Öcsémmel, megjelent az életembe egy nagyon kedves, nagyon helyes és csinos srác. Aki először „csak” azért vívta ki a figyelmemet, mert az arcvonalai és az arcjátékai nagyon hasonlítottak az öcséméhez. A fiúval, akit Krisznek (pontosabban Krisztiánnak) hívnak és 19 éves, már alig 2-3 nap után nagyon nagy összhangba kerültünk. Ez mind a kettőnknek meglepő volt, hiszen soha nem szoktunk ilyen gyorsan ekkora nagy megértésbe kerülni „vadidegenekkel”. Akkora volt a megértés, hogy kb. 2 héttel az első találkozásunk után már tudtunk nyíltan beszélni egymásnak arról, hogy mind homoszexuálisok vagyunk. Ezt követően még nagyobb összhangba kerültünk. Egyre jobban kötődtünk egymáshoz, mivel mind a ketten úgy éreztük, hogy minden titkunkat megoszthatjuk a másikkal.

Ez a folyamat november elején-közepén lezajlott. Egyszer, s mint olyannyira közelkerültünk egymáshoz, hogy én már arra lettem figyelmes, hogy egyre jobban hiányzik, amikor nincs a közelembe, és iszonyú nagy boldogság van a szívembe, amikor magam mellett tudhatom. Arra is figyelmes lettem, hogy bizonyos órákon feltűnően néz. A tesiórák előtt az öltözéskor is direkt úgy maradt bent az öltözőbe, hogy ha csak 1-2 percig is, de kettesbe maradhasson velem. Volt olyan is, amikor visszafogottan és természetesen csak súgva, de megjegyezte, hogy csinos vagyok. Ezt követően biztossá vált bennem, hogy valamit Ő is kezd érezni irántam. Végül a karácsonyi szünet előtt kb. 1,5 héttel, szintén egy tesióra után a zuhanyzás közben Nekem is egy kisebb „sokkot okozva” megcsókolt. Mivel vágytam már erre a csókra én is, így visszacsókoltam. Szerencsénkre már előttünk mindenki, (aki persze akart,) már lezuhanyozott, egyszóval mi voltunk az utolsók. Nagyon érzékire sikerült az első csók, amit egymásnak adtunk. Mivel a tesi volt az utolsó óránk, így megbeszéltük, hogy elmegyünk, valamerre sétálni valamint meghív egy sütire a közeli cukrászdába, hogy nyugodtan kibeszélhessük, ami az elmúlt percekben, órákba, napokban, hetekben közöttünk lezajlott.

Már nagyon a beszélgetés elején kiderült, hogy Ő az első látásra belém szeretett és ez az érzés minél többet beszélgettünk, annál inkább erősödött benne. Erre én annyit tudtam akkor minderre mondani, hogy Ő is nagyon bejön Nekem. (Ez tényleg így volt/van.) Természetesen nem mondhattam el Neki, hogy eleinte (kb. 2 hétig) „csak” azért közeledtem hozzá, mert sok mindenben hasonlít az öcsémre, akivel előtte együtt voltam úgy is, mint szerelmes pár. Ennek először is az volt az oka, hogy féltem, ha elmondom Krisznek a teljes igazságot elhajt és két szék közé a földre esek, hiszen egyfelől Ricsivel folytatott kapcsolatomnak már „régen” vége, másfelől minél többet trécselünk/trécseltünk annál jobban kezdek belé szeretni. Nem beszélve arról, hogy amikor egymástól távol vagyunk, akkor számolom az időt, hogy mikor láthatom Őt először. Természetesen, ahogyan tisztáztuk, hogy ki mit érez a másik iránt, valamint kimondtuk azt, hogy együtt fogunk járni, úgy gondoltam, hogy „egy életem, egy halálom” és az igazság azon részét is elmondom Krisznek, hogy Én és Ricsi, azaz az öcsém pár hónapig (persze a szülők háta mögött) úgy is, mint szerelmesek, egypárt alkottunk. Ugyan ezt hallva meglepődött, de annyit mondott, hogy örül annak, hogy már a legelején elmondtam, így fel tud arra készülni, hogy ha akár hol vagyunk hármasban, akkor nehogy Ricsiben esetleg még irántam meglevő érzésekkel próbáljon meg viccelődni vagy bármelyikünket kellemetlen helyzetbe hozni a szüleink előtt.

Én már akkor elbeszélgettem, persze négyszemközt Ricsivel, amikor megjelent az életembe Krisz és elkezdtem úgy is nézni Rá, mint fiúra és nem „csak úgy” mint újdonsült haverra. Magyarán felkészítettem öcsémet arra, hogy engem egy másik fiúval fog együttlátni. Ezt (látszólag) jól fogadta. Minden jót kívánt Nekem.

Ezt követően összejött egy 14 éves sráccal, Konráddal. De a srácban nagyon-nagyon friss volt az a felismerés, hogy Ő bizony homoszexuális, de azt viszont irigyelte, ahogy az osztálytársai emlegették, hogy milyen volt az első alkalom, amikor nemtől függően fiúval/lánnyal voltak. Szóval el kell mondani, hogy Konrád csak szexpartnerként tekintett az öcsémre, aki nem akart rögtön a kapcsolat első napjaiban/heteiben szexet. Erre rá is ment a kapcsolata, mert a srác egyszerűen nem fogadta el, hogy Ricsinek nem a szex az első egy kapcsolatban. Nem beszélve arról, hogy Ricsit korábban már egy másik srác, ráadásul az osztályából is megkörnyékezte már, de ez eddig visszautasította Őt. A fiú (Peti) nem adta fel, mivel szerelmes volt Ricsibe. A legszebb az egészbe, hogy Ricsinek sem volt közömbös Peti, csak próbálta valahogyan elnyomni magában. Eleinte azért, mert engem keresett Ő benne is, aztán meg már azért, mert összejött a „szexmániás” Konráddal. Végül a karácsonyi (téli) szünet alatt jött rá igazán, hogy mit is szeretne Petitől, ugyanis minél több ideje nem találkozott Vele annál jobban szerette volna látni Őt, és már nagyon szerette volna átölelni.

Mindezeknek hála, végül újév másnapján Ricsi felhívta Petit és elhívta estére a közeli diszkóba, ahol pótszilvesztert tartottak. Peti persze örömmel igent mondott erre a „randira”. Sőt, azt is megbeszélték, hogy ne közvetlen nyitásra menyjenek a diszkóhoz, hanem valamivel korábbra, hogy legyen egy kis idejük arra, hogy még a diszkó kinyitása előtt Őket, kettőjüket érintő komolyabb (nem iskolai) dolgokról is tudjanak dumálni. Ebbe „boldogan” belement mind a két srác. Így a dizsihez már nyitás előtt mintegy 2 órával odamentek. Aztán elmentek egy biliárdterembe, ahol játék közben is képesek voltak megbeszélni, hogy valójában melyikük mit érez a másik iránt. Elmondható tehát, hogy a biliárdterembe úgy mentek be, mint két jó haver, és úgy jöttek ki, mint egy szerelmes pár. A dizsibe csak a következő lépést tették meg. Az este folyamán elcsattant közöttük az első csók. Ráadásul nagyközönség előtt.

Ez, még ha akarták volna sem maradhatott titok, hiszen volt ott néhány idősebb osztály- valamint iskolatársu(n)k, akik szeretik „beleütni” az orrukat mások dolgaiba is. Készítettek csókolózás közben róluk képeket, melyeket később feltöltöttek a közösségi oldalaikra. Annyiban talán mégis szerencséjük volt, hogy a képeket „csak” azok láthatták, akik a feltöltő(k) ismerőseiként fent voltak. Bár mivel azok akár meg is oszthatták (volna), nem is biztos, hogy az akkora szerencse volt számukra. De azért sem bánkódtak emiatt, mert már a buli előtt megegyeztek abba, hogy elmondják a dolgot. Legalábbis annak, aki kérdezi, és azoknak, akikkel jóba vannak, valamint a szüleiknek biztosan. A többieknek csak majd egyszer.

Egy kicsit visszatérve a Krisszel folytatott és jelenleg is tartó viszonyomra. A téli szünetet követően egyre több időt töltöttünk, vagyis inkább töltünk együtt. Az intimitást viszont először kizárólag az ölelésekkel és a csókolózással (és egy-egy alkalommal történő együtt alvással) letudtuk. Ezután következhettek a közös maszturbációk, majd a közös szopás. Ez kb. 4 héttel ezelőttig így volt. Akkor ugyanis miután kivertük egymás hímvesszőjét, felvetődött mind a kettőnkben az anál szex lehetősége. Mivel ezt már igen csak kívántuk mind a ketten, így megtörtént. Itt megjegyezném, hogy én voltam az aktív. Életembe először egy olyan pozícióba raktam valakit seggbe, hogy közben volt köztünk más közvetlen (szem és száj) kontaktus is. Remélem meleg társaim (és nem melegek) nem árulok el azzal nagy titkot, hogy ez a pozíció nem volt más, mint a misszionárius pozíció, amelynek az a lényege, hogy sem az aktívnak, sem pedig a passzívnak nem kell a másikat is fent tartania anális szex közben, és ahogy már írtam is, lehet akár csókolózni is dugás közben. Nem beszélve arról, hogy talán könnyebb a passzív felet is felizgatni, ugyanis láthatja, hogy a másik mennyire élvezi, vagy nem élvezi az együttlétet. Azt sem szabad azonban teljesen figyelmen kívül hagyni, hogy a passzív fél is sokkal többet tehet szex közben, mint pl. a kutya-pózban ahol nem csak magát kell fent tartsa, hanem valamilyen szinten a partnerét is. A misszionárius pozíció azért is jó, mert láthattam a partnerem szemét és a szem nem tud hazudni. Abból mindig ki lehet olvasni az igazságot. Én a(z egyébként eddig még szűz) partnerem szemében a szerelmet, a vágyat, a boldogságot és az örömöt láttam. A szex közben amennyire csak rajtam múlott, annyira kényeztettem. Az előjáték során megpróbáltam két újammal kicsit tágítani a nyílását, valamint egy kis vazelinnel bekentem Neki ott, továbbá síkosított kotont is használtam. Nagyon óvatosan kezdetem Neki, mert tudtam, hogy Ő még szűz, még nem volt senkivel anális kapcsolata. A szex pozíciónak (is) hála, az együttlét közben is láttam és éreztem, hogy élvezi a történteket. Amikor már úgy éreztem, hogy a partnerem is élvezi. A szex alatt másképp is kényeztettem a passzív társamat, azaz Kriszt. Amíg „hátul” a behatolást végeztem, addig misszionáriusnak köszönhetően a mellkasát is tudtam simogatni, valamint jó pár csókot adhattam a szájára, melyeket persze mindannyiszor viszonzott is. A szex mind a kettőnk számára kitűnően sikerült. Az anált követően elmondása szerint semmilyen fájdalmat nem érzett.

Azóta a párom és én köztem azóta még egy aktus történt. Ekkor megint ragaszkodott a passzív szerephez és ahhoz is, hogy ismét a misszionáriusan csináljuk. De azt megígérte, hogy egy következő alkalommal fordítunk a felálláson és kipróbálja velem az is, hogy Ő legyen a szex alatt az aktív fél.

Az öcsém és a párja, azaz Peti között igazán jelentős dolog nem történt, azóta amióta összejöttek. Bár igaz, hogy volt egy-két közös maszti, volt egy-két szopás, de nagyobb erotika közöttük még nem volt.

A végére egy az élet érdekes játékai közül, amely bemutatja, hogy milyen egyforma ízlésünk van a párommal, Krisszel, valamint az öcsémmel, Ricsivel. Múlt hét szerdán elmentünk (Ricsi Peti, Krisz és Én) 4-be egy dizsibe, ahol jelen volt Krisz legjobb haverja (Zoli) a barátnőjével (Gizi) valamint az unokaöccsével (Csabi). Szóval a végén egy 7-es „fogat” lett, a 4-es „fogatból”. Csabi eleinte tartotta a tisztes távolságot mindenkitől, de minél előrébb haladtunk az éjszakába és minél többet ivott annál jobban „rákattant” Kriszre. Először még Krisz is és Én is csak hülyéskedésnek vettük, azt ahogyan Csabi elkezd rányomulni a páromra, de amikor se szó se beszéd lesmárolta Kriszt, az már sok volt Nekem is, de a társaság többi tagjának is. Ami utána jött, az meg maga volt a sokk, ugyanis amikor Én is és Zoli is megpróbáltuk leállítani Csabit, egyszerűen odavágta, hogy első látásra beleszeretett Kriszbe és nem érdekli, hogy van valakije vagy nincs, Ő még abban is benne van, hogy Ő csak egy harmadik legyen egy kapcsolatban, de nem fogja elengedni a szerelmet magától. Krisz egyébként, maga a csók által okozott döbbenettől semmit sem tudott szólni, ezért kellett először Zolinak, majd amikor Őt ellökte Csabi, akkor Nekem odamennem. Akkor mondta a fenti mondatokat, amelyek a teljes döbbenetet és sokkot okozták a társaságban. De ezen kívül elég békés éjszaka volt. Amikor vége lett és hazamentünk, beszélgettünk pár mondatot Krisszel, aki elmondta, hogy ha facér lenne és nem lenne ennyire rámenős, akkor eltudna képzelni egy kapcsolatot Csabival. De így, hogy nem facér és ráadásul még túl rámenő is, így sosem lenne köztük semmi. Egyébként, hozzá teszem, hogy ahhoz képest, hogy Csabi „csak” 15 éves múlt nem sokkal, de ehhez képest éretten beszél, gondolkozik és nagyon belátó (legalábbis józanul) kiskamasz srác. Megérdemli, hogy előbb-utóbb találjon magának egy olyan srácot, aki Őt tényleg boldoggá tenné. A belátását az is tanúsította, hogy amikor kijózanodott és elmondta Neki Zoli, hogy mit csinált és mit mondott a diszkóban, mindenképpen beszélni akart Velem és Krisszel, hogy elnézést kérjen Tőlünk ha megbántott bennünket vagy kellemetlenséget okozott Nekünk a viselkedésével.

ui. Az öcsém a bulin történtek ellenére is azt mondta, hogy tisztel és becsül, hogy ennyire visszafogott tudtam maradni és nem lett belőle esetleg nagyobb balhé. Azt is mondta még Ricsi, hogy tényleg nagyon kedves volt Csabi, de ha ennyire rámenős akkor egyhamar nem biztos, hogy fog magának olyan párt találni aki valójában szeretni fogja. És félő, hogy sokan csak kihasználni fogják emiatt. (Ebben egyébként lényegi egyetértés volt hármunk között.)
Hozzászólások
Jack2545 ·
Jóságos, tetszetős! :-) Szeretem a valódi élettörténeteket! :-) Ezekből születnek a legjobb törtēnetek ;)

guyCsMiki95 ·
Az elmúlt 1 évben történt eseményekkel kapcsolatos történetet is tegnap beküldtem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: