Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tündérzamat

Talán délibábnak gondoltalak? Talán... Talán azt hittem, hogy néhány hónapnyi gondoskodás és csendes lélekcsókok után köddé válhatsz? Talán... Talán nem mertem elhinni, talán még most sem merem. Talán azt gondolhatnánk mi emberek, hogy a lelkünkben lakozó szépségeket örök sötétségre kell kárhoztatnunk. Nem engedve senkinek, hogy belelásson, nem engedve át senkit a sötét kapukon túlra. A kapuknál megállítani minden oda igyekvőt.

- Állj! Mondd, hova?
- A lelkedig, te balga!
- Aztán mit akarsz ott?
- Csak szeretni Téged, feltételek nélkül, elfogadni olyannak amilyen vagy.

Nyiss kaput annak, ki a szíved felé igyekszik. Hiszen csak szeretni akar, nem akar kárt tenni benned, nem akar semmit veled. Egyszerűen csak élvezni a pillanatot és a gyönyört, mit melletted él át. Hiszel a csodákban? Én sem hittem...és nekem hiszel? Akkor hidd el, hogy léteznek. Léteznek még apró csodák. Megvillanó kedvesség egy mosolyban egy simogatásba rejtett gyengéd pillanat. A kedvesed csókjának vaníliás tündérzamata, ahogyan ajkaidra simul. Néhány pillanatig engedve élvezni az ízeket, engedve, hogy ajkaitok egymásba olvadjanak, játékosan táncoljanak a nyelvek, míg a levegő tart, amíg bele nem ájulsz az újabb vágyódásba... az újabb csókok után.
Kalandozni kezdenek a tekintetek, keresve egymás ölelését a pillantások, melyeknek csillogása a gyémántok vad táncát idézi eléd. A gyémántokét melyek hűvösek de méltóságteljesek. Úgy ziháltok, mintha a levegő nehezékként nyomulna rátok, akarva, hogy még inkább túlhevüljön a szív és a test érezve rabságát, kitörni vágyódjon, mozdulva a kezek önkéntelenül, beleszaladva és észre sem véve, hogy a másik bőrének puha tapintása rejtezik már az ujjbegyeken. Érinteni még...érinteni és ízlelni. Mindent a másikból, mit abban a pillanatban csak adni képes.
Suttogásba hagyni fulladni a vallomást „ Szeretlek.... szeretnélek... most... Téged."
Hiszel már a csodákban? Átélted már mindezt? Akkor te is hiszel, mint ahogyan én is... én is hiszek, mióta belezuhantam a leggyönyörűbb csodabarna szempárba. Azóta folyamatosan élem át ezt az álom ébrenlétet, és nem is akarok belőle kijönni.
Megleltem a múzsám...csókja tündérzamat...tündérzamat...és én mannaként kóstolom, míg ki nem apad, míg csak adni képes a számomra. Addig én is adok neki mindent mi a lelkem forrásából ered, mindent mi ott rejtezik, betűk és gondolatok által, megszületve és meghalva minden pillanatban.
Tudom most már te is hiszel a csodákban...Talán...
Hasonló történetek
25064
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
26045
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
ati g ·
Köszönöm,hogy emlékeztetsz a csodára,ami egykor megtörtént,és erősíteni próbálod bennem a reményt,hogy még van mit tenni...

Éjcsillag ·
Csoda?.. Létezik és megtörténik, de alig akarjuk elhinni, hogy velünk történik.. Pedig megtörténik.. "Olvasva ezt a gyönyörű történetet" visszalépek a csodámba amire mindíg emlékezem.. Köszönöm..

Szelene ·
Egy induló szerelem tud ilyen lenni, amilyennek leírtam...számomra a csoda egy "Tündérzamat"...remélem mindenki átél legalább egyszer az életben, még ha utána fájó is a búcsú.
Nem győzöm megköszönni a biztató szép szavakat....

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: