Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Toszkánában Simona-val

Kellemes szeptemberi naplementében autózunk a Toszkán szőlőföldeken. 4 napos kiruccanásunk mai állomása Firenze volt. Finom ételek, romantikus andalgások kettesben Olaszország szívében. Sosem voltunk még ilyen szép helyen, most minden tökéletes.
A bérelt autónk halkan suhan, de nem sietünk, gyönyörködjünk a tájban. Szerencsére automata váltós, így kezem nyugodtan szoríthatja kezed. Ezzel próbálom tudomásodra adni, mennyit jelentesz nekem.
Kezem azonban tovább kalandozik, a combodat cirógatja, majd mikor egyre feljebb csúszik Te gyorsan lefogod. Úgy gondolod, most nem a megfelelő a hely és az idő a cirógatásra. Próbálok sértődött lenni, de nem megy. Kikapcsolod a klímát, picit leengeded az ablakot, és hagyod, hogy hajadat lágyan borzolja a szél. Kellemes ez a kora őszi meleg levegő.
A szállodába visszaérve egy gyors zuhany után úgy döntünk, lemegyünk a bárba. Pedig én nagyon azt terveztem, hogy innentől kezdve az estét a combjaid között tölthetem. Nézem, ahogy törölközővel a fejedben, pucéran tipegsz a szekrény előtt. Kiveszed a legszexibb masnis tangád, finoman felhúzod, én pedig majdnem elélvezek a pillanatkor, amikor a tanga befeszül a popsidba. Megfordulsz, és a legnagyobb természetességgel veszed fel melltartódat, ami a feszes, kerek, peckesen álló melleidet takarja. Imádom :)
Könnyű nyári ruhádban letipegsz mellettem a szálloda bárjába, én ahol csak tudom az isteni feneked markolom. Farkam már most duzzad a nadrágomban, alig várom, hogy Te is megérezd.
A bárban az az ötletem támad, hogy ismételjük meg az egyik első randinkat: rendelek neked egy pina colada-t, magamnak egy long island iced tea-t. A teraszon ülünk, kellemes nyári szellő hozza a parfümöd illatát az orromhoz. A semmi közepén vagyunk, látszik az összes csillag az égen. A koktélozás végére már oldott a hangulat, valahogy csak arra leszek figyelmes, hogy egyre többet nevetünk. Felsétálunk a szobához és nyitom az ajtót, kapcsolom a villanyt, de semmi sem történik. Végül is a recepción szóltak, hogy bármikor lehet egy kis áramszünet.
A teljes sötétség azonban egy új világot hoz el nekünk: a tesztoszteronszintem az egekben, nem bírom türtőztetni magam. Finoman a falhoz nyomlak, megmarkolom a feneked és megcsókollak. Egyik kezemmel félrehúzom a szoknyád, így a másikkal máris végig tudom simítani a combod. Kellemes meglepetés ér, ahogy lassan csúsztatom a kezem felfelé és érzem, hogy a combixet választottad ma estére. De még mielőtt a lényegre térnék megállok, mire a szemed kikerekedik: vajon most mi jön? Megfordítalak, kezedet a fejed fölé emelem, felhajtóm szoknyád a csípődre, és lehúzom azt a szexi kis tangát, de a harisnyát hagyom. Lágyan végigsimítom a nyílásod, épp csak megcirógatlak, egészen fel a hasadig. Visszafelé kicsit széthúzom a szeméremajkaid, kíváncsian kutatva, hogy vajon volt-e hatása az eddigieknek. A hüvelyed bejáratához érek, ujjamra kenek a nedvedből amennyit csak tudok, és megkeresem a csiklód. Már az első érintéstől megremegsz, én pedig finoman, de határozottan izgatlak. 4-5 csiklóizgató mozdulat után két ujjamat a puncidba nyomom, mire te kéjesen felnyögsz. Felváltva játszom a csiklóddal és ujjazom a puncidat, mikor egyszer csak jelzed kezeddel, hogy erősebb izgatást kívánsz. Nem hagyom ki a ziccert, és Te remegve élvezel el. A játék még csak most kezdődik...
A vaksötétben bevezetlek a szobába, az ágyunkra. Igazi mediterrán kovácsoltvas ágy baldachinnal. Hasra fekszel, és én kérlek, hogy fordulj arccal az ágy vége felé. Várod, hogy vajon mire készülök. Bár vaksötét van, én a biztonság kedvéért egy fekete selyemsállal bekötöm a szemedet. Nem tudod mire vélni a dolgot, de megnyugtatlak, nem kell félned. Egy másik ilyen sállal lágyan simogatom a hátad, a combod a nyakad. Majd pedig finoman de határozottan összekötöm a két kezed, és a sál másik végét a az ágy végéhez kötöm. De itt még nem állok meg. Szétteszem combjaid, és mindkét bokádnál megkötözlek. Furcsa érzés, de élvezed, ahogy uralkodok fölötted. A sötétben fogalmad sincs mi készülődik, csak sejted, hogy levetkőzök, a hangokból ítélve. Te nem látod, de én eléd térdelek, merev csupasz péniszem az arcodhoz tolom, de 1 centire előtte megállok. Hosszú másodpercek telnek el így, míg egyszer csak felemeled a fejed, és a nyelved hegyével megnyalod a farkam végét. Tudtam, hogy működik a telepátia.
Közelebb nyomom a csípőmet, hogy egyre nagyobb darabot tudj a szádba venni, és percek alatt eljutunk egy vad, kemény tempóhoz. Farkam egyre többször teljes egészében a szádban van. Érzem ahogy finoman végigcsúsznak ajkaid a vesszőmön, majd a torkod bejáratánál megáll: nem tudok beljebb menni. Kicsit öklendezel, én épp kihúznám, de ekkor kinyílik a gyönyör kapuja és te rátolod szádat a farkamra. A torkod a makkomat szorítja, sosem éreztem még ilyen kéjt. Kis ideig még élvezkedek, aztán kihúzom a szádból, mert ezért a teljesítményért jutalom jár.
Lábaid még mindig kikötözve, de már nem zavar ez a helyzet Téged. Mögéd bújok, farkammal finoman megizgatom a puncid bejáratát, majd lassan, de határozottan beléd hatolok. Kitöltelek belülről teljesen, érzem, Te pedig kéjesen sziszegsz minden egyes mozdulatomnál. Hosszú percek telnek el finom, lassú ki-be csúszkálással, közben megszámolni sem tudod mennyi orgazmus ért. Pihenésképp kihúzom a farkam teljesen, és csak a makkom dugom a szűk, nedves kéjbarlangba. Aztán megint ki és vissza. Pár ilyen akció után eloldozom a kezed, felhúzlak magamhoz, és térdelve, a melleid cirógatva döföm beléd egyre keményebb férfiasságom. Minden egyes behatolás a g-pontodat simogatja.
Ahogy közeledsz a kirobbanó orgazmushoz a hüvelyed egyre szűkebb lesz, egyre jobban szorítod belül a farkam, minden porcikád libabőrös, én egyre keményebb vagyok, egyre mélyebben, tempósan duglak, szorítom a nyakad, harapom a vállad, Te fogod a tarkómat és robbanva élvezünk el. Imádod ahogy beléd élvezek, ahogy forró és csúszós lesz ott bent minden.
Hosszú percek után eldőlünk, de farkam még mindig benned van. Érzed ahogy még mindig kemény, ahogy lüktet. Lecsúszol róla, és jutalomként tisztára szopod. Érzed, hogy tényleg működik az ananászos trükk, ilyen édes még soha nem volt :-)
Hozzászólások
További hozzászólások »
prfman ·
Még mielőtt több kritikát kapok, hogy miért nem profi az írás: Ez egy email volt, amit pár hete írtam a feleségemnek, azzal a céllal, hogy izgalomba hozzam egy kicsit. Az, hogy ide is felkerült csupán a véletlen műve. Értelemszerűen, ha komolyan ide szántam volna, akkor ennél kisit profibban lett volna összerakva. Szóval akit szórakoztat az olvassa, aki pedig az elveszett írót akarja belőlem előhúzni, az nem biztos, hogy érti, mi volt a célom a történettel.
Sinara ·
Á! Így már tökéletesen érthető a hiányosságok többsége. E-mailben ezek tökéletesen megállják a helyüket.
Csak akkor ezt jelezni kellett volna előre.

prfman ·
Egy szoval sem mondtam, hogy banto. Csak szerettem volna, ha tisztan lattok. Orultem a kritikaknak, mert ha majd direkt ide akarok irni, akkor tudni fogom, hogy mire kell figyelnem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: