Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Történetem egy gyerekkori baráttal.

Huszonegy éves vagyok.Sokak szerint ez egy szép kor.Legalábbis arra,hogy bulizz,csajozz és élvezd az életet.Ezzel nincs is semmi gond,de egy kis faluban élek,igy nem sok lehetőségem van ezekre.Főleg a csajozásra.Elég kevés lány van a faluban, amennyi van,azokkal vagy már összeszűrtem a levet,vagy unokatestvérem,vagy gyermekkori barátom.Ugyan igy vagyok a szomszédomban levő lánnyal is,gyermekkorunk óta jóban vagyunk,bár az utóbbi időkben a barátságunk abban kimerül,hogy néha neten beszélünk,vagy összefutunk a boltban.
A neve Noémi,egész szép lány,hosszú,szőkésbarna haja tökéletesen passzol tengerkék szemével.Átlagos testalkata van,átlagos mellekkel.Igazából átlagos lány lenne,de a combjai és a segge.. egyszerűen tökéletes.A feneke sem nagy,viszont valami benne nagyon megfogja a férfitársaim és engem is,ezt ő is tudja,tehát a facebook képeiben megpróbálja ezekre fektetni a hangsúlyt.Bevallom magányos estéimen én is szivesen nézegetem a képeit.Visszatérve rá,baromira kedves,barátságos lány,akivel jól ellehet beszélgetni mindenről.Tényleg mindenről... nyaranta sokszor éjfélig ültünk ketten az árokparton,és beszélgettünk a lányokról,a pasikról,a szerelemről,a kapcsolatainkról, amikröl tudni kell: tizenhat-tizenhét évesen nekem sohasem volt sok barátnőm,Viszont neki annál inkább.Elmondta,hogy a szüzességét is egy barátjával veszitette el tizenhat évesen.
Akár tökéletes lánynak is nevezhetnénk.Így belegondolva nem is tudom,hogy mért nem próbálkoztam be nála korábban,viszont most ennek is eljött az ideje.

Nyári reggel volt,szokásosan tiz órakor keltem,elvégeztem a reggeli dolgaimat,és még reggeli előtt kimentem az újságért.Ahogy kiléptem a házból már egyből hallottam azt a kedves csilingelő hangot jobboldalról:

-Jó reggelt Lölő!

Utáltam ezt a becenevet és ezt ő is nagyon jól tudta.Sosem értettem mért nem lehet csak egyszerűen Lőrincnek szólitani. Na mindegy,már megszoktam.

-Neked is jó reggelt! -köszöntem vissza kedvesen.

-Rég láttalak.Hogy vagy?

-Hát igen.Egész jól,köszi,na és te?

-Hát,figyelj..nyár van,lehet most máshogy lenni? -Nevetett.Hogy lehet ilyen korán ennyi energiája?

-Végül is.. -nevettem.

-Olyan rég találkoztunk,nincs kedved este összefutni,úgy mint rég?

Gondolkodás nélkül igent mondtam,aztán elköszönt,én pedig megreggeliztem és utána a gép előtt vártam az estét.

Ahogy megbeszéltük körülbelül kilenc óra fele kopogtam az ajtaján.
Gyönyörű volt.Egy szűk rövidnadrág volt rajta,meg egy fehér póló.Egyszerű,de mégis imádom.

-Szia,ráérsz? -kérdeztem.

-Én mindig. -Nevetett.

-Mesélj,mi van veled mostanában?

Közben elsétáltunk a tó mellé és leültünk egy padra.Miközben beszélgettünk megtudtam,hogy nincs barátja,és mostanában már bulizni sem jár annyit,mint régen.És csak beszélgettünk.Még mindig ugyan olyan jó vele beszélgetni,mint régen.Bementünk a közeli boltba és vettünk pár sört,igy kicsit nyiltabban tudtunk beszélgetni.Aztán elindultunk haza,mikor elértük a házát megkérdezte:-Nincs kedved megnézni egy filmet?
Igen! ez tulajdonképpen nemzetközileg is egy finomabb formája annak a kérdésnek,hogy:Bejössz szexelni?
Természetesen igent mondtam,nincs az a hülye aki neki nemet mondana.

Beléptünk,a nappaliba vezetett.

-Mit szeretnél nézni? kérdezte

Átfutott az agyamon,hogy ilyenkor valami romantikus filmet illene nézni,de finoman fogalmazva,nem az a kedvenc kategóriám.szóval megkérdezem inkább őt.Valószinűleg csak igy jöhetek ki jól ebből a kérdésből.

-Nekem igazán mindegy,dönts te.

-Romantikus film? na jó tudom,hogy ezt egyikünk sem szereti,legyen valami vigjáték?
Gondolatolvasó lenne?

-Ezért szeretlek-nevettünk és leültünk az ágyra.
-Szóval szeretsz?
-hallgattam.Nem tudtam mit kellene mondjak.
-Mármint barátilag.
-persze -mosolyogtam.
-És nem barátilag?
Összekellet szedjem a gondolataim,hogy valami diplomatikus válasz szülessen.. Nem sikerült.
-Hát figyelj gyönyörű vagy,és nagyon jófej,de ezen még sohasem gondolkodtam. -óó dehogynem... valójában nagyon is sokat gondoltam erre.
-Szeretlek. -mondta.
Pár másodpercre megállt bennem az ütő nem tudtam mire vélni,viszont örültem,rossz nem sülhet ki belőle.
-Én is téged.mondtam,majd lassan megcsókoltam.Az a csók...A legjobb volt az eddigiek közül. Egyszerre csókolt vadul,tüzesen,és lassan.Közben megöleltem és a kezeimmel reflexböl levettem a pólóját.(nem mintha sokat csináltam volna ezt a mozdulatot.Talán a sok pornófilm..)Elémtárultak a gyönyörű kerek mellei,mellyeket egy egyszerű fehér melltartó fogott össze.Aztán újra heves csókcsata indult,viszont itt már valami mozgolódott a nadrábomban,amit gyorsan le is vett rólam,majd a mellkasom csókolgatta és ment egyre lejjebb.Valami fantasztikus érzés volt.Aztán eljutótt oda. Levette a boxerem,majd elétárult a kéjtől merev himtagom.
Hamar a lényegre tért,majd lassú mozdulatokkal,kézi vezérléssel tett magáévá.Nem telt el sok idő bevetette a nyelvét,és bátran,határozottan tüntette el a szájában a szerszámom.
Egy-kettő a Menyországba juttatott. Néha egy-egy határozott nyelvcsapással,markolással is rásegitett az erotikus feszültség fokozásához.5 perc játék után megcsókolt,jelezvén:Te következel.Tudtam a dolgom,Nehéz lessz,de viszonozni kell ezt a sok jót,amit ő ilyen kevés idő alatt tudott nyújtani nekem. Végigcsókoltam a nyakát,majd a melleivel játszadoztam,de hamar én is a lényegre törtem.Lehúztam róla a fekete Tangát,és elém tárult az a borotvált csoda, akár a Menyország kapuja.Egy röpke csókot nyomtam rá,majd mohón kezdtem kényeztetni.A hangokból megállapitva,nem csak én élvezem.Csak úgy repült az idő.Elvesztettem időérzékem és,mintha csak ő létezne,nyaltam minden tudásomat bevetve. Mindketten élveztük,majd egy lökéssel jelezte:készen állok.
Óvatosan csúsztattam be himvesszőm a Menyországba,majd egyre határozottabb mozdulatokkal dugtam. egyre hangosabb nyögések hangzottak. Fórró teste megfeszült,majd egy hatalmas nyögéssel öntötte el a testét az az élvezett melyet ebben a röpke órában nyújtottam neki.Ezzel eggyütt jutottam én is a csúcsra,és lövelltem a hasára leendőbeli gyermekeinket.Csendben borultam mellé és egymás karjaiban próbáltuk feldolgozni azt,ami történt.Egy gyors csókot adott,és igy,ezzel a leirhatatlan érzéssel aludtunk el.
Hozzászólások
NancyCallahan ·
Egy kérdésem van. "Tudtam a dolgom. Nehéz lesz, de viszonozni kell neki..." >> nehezedre esett? Ez eléggé kizökkent a történetből, és mellesleg kissé "érdekes" hozzáállás...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: