Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Történet a koleszből és a suliból (homo igaztörténet)

A történet legjobb haveromtól származik, akivel középsőcsoportos óvodás korunktól ismerjük egymást. Szóval lassan már 15 éve. Maga a történet már majdnem 2 éve történt.

Az osztályába járt egy srác, akiről ugyan senki nem tudhatta, hogy meleg, de sokan már sejteni vélték. Ennek főleg az volt az oka, hogy soha senki nem látta Őt lánnyal, legalábbis úgy nem. A másik jel meg az lehetett, hogy több fiúval is próbált kikezdeni. Persze ezt mindenki kamaszkori fellángolásnak gondolta. Sőt legsűrűbben olyannal próbálkozott, akinél soha az életbe nem lett volna esélye, mert kizárólag csak lánnyal folytatott kapcsolatot és többször kihangsúlyozta, hogy fiúval sosem lesz olyan kapcsolata. Nem beszélve arról, hogy volt közöttük olyan is, aki amint kiderült egy „haverjáról”, hogy meleg, meg is szakította vele a kapcsolatot. Mindezekkel szemben Laciról viszont néhány megbízható haverja (akár négy az osztályból is) tudta, hogy meleg.

A srác (Geri) és a haverom (Szabi) nem csak, hogy osztálytársak voltak, hanem még kollégiumi szobatársak is. A helyzet az, hogy Gerivel ellentétben Laciról az osztályból sokan (de nem mindenki) tudta, hogy meleg. Amíg a fiú más fiúkkal próbálkozott, addig Laci meg Őt próbálta „becserkészni”, de a srác nem foglalkozott igazán Vele. A legjobb barátom teljesen tehetetlennek érezte magát. Már 0,5 éve, folyamatosan flörtölt, vagyis inkább próbált flörtölni a kiszemeltjével, valamint amikor kettesbe voltak a kolesz szobába és reggel készülődtek többször meg is dicsérte, hogy „milyen jól néz ki”, de a srác semmit sem reagált ezekre. Már szinte a teljes tanév, azaz még fél év eltelt, amikor valami történt.

Azt mai napig nem lehet tudni, hogy hogyan de Gerinek sikerült alkoholt „becsempésznie” a szobájukba.  Azt iszogatták egész délután. Már olyan este 8-9 óra körül járt az idő, amikor a haverom elment lezuhanyozni. Amikor kijött a fürdőből és elhaladt Geri ágya mellett, egyszer csak a fiú felpattant az ágyról és utána nyúlt. Ezzel a lendülettel az egyébként is meztelen haveromat közel rántotta magához és lesmárolta. A srácot az eddigi visszautasítások miatt ez igen csak meglepte. Ezért hirtelen nem tudott mit reagálni. Mire felocsúdott, addigra a másik fiú abba hagyta. Abban a pillanatban a haverom csókolta meg Gerit. A fiú erre elkezdte simogatni a „barátomat”, aki persze már régen várt erre. Közben, ahogyan ennek lennie kell, Ő elkezdte vetkőztetni a srácot. A fiú ez ellen egyáltalán nem ellenkezett, sőt hát minden „segítséget” megadott ahhoz, hogy ez a folyamat a lehető leggyorsabb legyen. Amikor már mind a ketten anyaszült meztelenek voltak, már nem csak szájon alkalmazták a csókot, hanem ahol érték egymást. Egymás mellkasát nyalogatták, mellbimbóit szopogatták, majd egyre lejjebb haladva elérték egymás hímtagját. Először a haverom kezdte el szopni a partnerét. Óvatos folyamatként haladt vele. Első lépésként a kezével izgatta kicsit a „társa” hímvesszőjét. Aztán a következő lépésként a szájába is vette. Ezt követően „indulhatott” a folyamat végső felvonása, azaz maga a szopási tevékenység. Ezt Ő nagyon lassan kezdte meg, hiszen még korábban soha ilyet nem csinált, pedig már nagyon szerette volna. Többek között ennek is köszönhetően volt nagyon óvatos. Ráadásul még kényeztetni is akarta közben a partnerét, hiszen már jóval korábban elkezdett érezni iránta valami komolyabbat, amely csak a srác „vaksága” miatt nem teljesülhetett eddig be. A szopást magát nagyon óvatosan és érzékien csinálta. A szopásba rendesen beleélvezett Geri. Hát, ahogy ez „lenni szokott”. Rendesen teli is lövelte Szabi száját a saját gecijével. Ezt a haverom először csak nyelte, majd amikor már szinte „befejezte” az általa folytatott tevékenységét a még Geri faszán maradt gecit körbe lenyalta. Ekkor ezt kicsit ízlelgette is és nagyon melegnek, édesnek valamint melegnek érezte a spermát. Itt már ment minden magától. A következő lépés az volt, hogy a haveromat is lecumizta a fiú. Ezt is nagyon élvezte Szabi.

Mindezeket követően, ahogy már ez (már) lenni szokott, következhetett a nemi közösülés. Ebben Szabi volt az aktív fél. Szólt Gerinek, hogy helyezkedjen el kényelmesen 1 perc és jön, ezzel megfordult és kiment a fürdőbe, ahonnan bevitte a tusfürdőjét, amellyel körbe kente partnere végbélnyílását valamint a saját nemi szervét. Ezután, ahogy már korábban a videókban látta, elkezdte izgatni partnerét, valamint tágítani annak a seggnyílását. Ezt három ujjal tette. Majd amikor már úgy érezte, hogy partnerét eléggé megnyugtatta illetve eléggé fel is van hozzá izgatva valamint már annyira kivan a végbélnyílásának a külső része tágulva, akkor elkezdte a belső záróizmokat is tágítani, de ezt immáron a nemi szervével. Ezeket a dolgokat nagyon élvezte, mint Ő, mint pedig a partner srác.

Másnap reggel úgy ébredt fel először Laci, hogy össze van bújva azzal a fiúval, akibe már jó ideje szerelmes. Sőt! A partnerét csókkal akarta ébreszteni, de azt kisebb meglepetésére visszautasította. Bár magáról az éjszakával kapcsolatban jó véleménnyel volt.

Pénteki nap következett, melynek a végén mind a ketten hazamentek. Napközben amennyire lehetett kerülgették egymást. Ez mindenkit meglepett, sőt kérdezgették is Őket, de nem válaszoltak semmit ezekre a kérdésekre. A nap végeztével jött egy hosszú hétvége. Ez csak azért volt hosszú, mert hétfőn igazgatói szünetjük volt. A haverom a következő 3 napban hiába kereste minden „fronton és formába” a fiút, az nem reagált semmire. Ez alapján már azt hitte, hogy már a legelején vége is lett mindennek.

A következő találkozásukra hétfőn késő délután került sor. A hétvégiek után igen nagy és pozitív meglepetés érte. A srác, ahogy egyébként mindig szokott, már előtte beért a koleszbe. Maga a fogadtatás az volt az igazi meglepetés, hiszen ahogy belépett a közös szobájukba és becsukta maga mögött az ajtót, Geri megfogta a karjánál fogva közel rántotta magához és megcsókolta. Ezt követően „csak” annyit mondott a haveromnak, hogy „már nagyon hiányzott Neki” és elnézést kért, hogy sem a telefonhívásaira, sem az SMS-re, sem a Chat üzentekre, sem pedig az email leveleire nem válaszolt. Ezekre csak annyit mondott, hogy azért nem reagált ezekre, mert egyfelől a telefonja teljesen le van pénzileg merülve, másfelől pedig sajnos meglepetésére vendégeik is voltak, így számítógép elé szinte egyáltalán nem került. A chat meg a telefonján nem jelez. Mire végre számítógép elé került, addigra már vasárnap kora este volt, ezért úgy gondolta, hogy majd személyesen válaszol a levelekre. Ezek után már „csak” azt kellett eldöntse, hogy ezt hogyan tegye. De mivel azt tudta, Geri hogy ha minden rendben megy a beutazással, akkor kb. 1-1,5 órával előbb ér be, mint a szobatársa, azaz a haverom, Laci, így ezt a csókos fogadtatást „ötlötte” ki. Ezzel azt is egyúttal bebizonyítsa, hogy a csütörtök délután és a még aznap éjjel történtek nem az alkohol hatása miatt voltak, szóval nem akarta Lacit úgy mondva „megerőszakolni” és ezzel kihasználni az ittasságát. (Mert ugyebár részeg egyik sem volt.

A következő 4 napban, iskolaidőben is fokozatosan egyre több időt töltöttek el együtt. Ebből már legalább az osztályból páran elkezdtek kombinálni. Főleg azután, hogy előző pénteken feltűnően kerülték egymást. Sokan sejtették, és páran tudták is Laciról, hogy meleg. Azt viszont senki sem tudta/tudhatta vagy sejtette/sejthette, hogy a haverom és a fiú között bármi kialakulóban van. Bár abból, hogy egyre többen beszélgettek és egyre inkább keresték egymás társaságát az órákon illetve az óraközi szünetekbe (főképp az utóbbiakban) már egyre többen kezdtek teljesnek tűnő képet kapni a szituról, de senki semmit nem kérdezett Tőlük. Az órák utáni („koleszes”) időszakot minden nap kettesbe töltötték. Ebből az osztály túlnyomó része (kb. 95%) semmit nem vehetett észre, mert nem voltak bentlakásosok. Az éjszakánként összebújva aludtak, persze egyszer az egyikük másszor a másikuk ágyán, hogy ne legyen feltűnő, hogy bármelyikük ágya érintetlen.

Ismét eljött a péntek, és mind a ketten hazamentek, de egész hétvégén megtalálták arra a módot, hogy beszélgessenek. Ismét nagy örömükre eljött a vasárnap délután. Előre megbeszélték, hogy Szabi is korábban bemegy, mint egyébként szokott, így még több idejük lesz kettesbe. Egészen péntekig hasonlóan telt a hét, mint az előző. Ezen a napon, mint ahogyan minden második pénteken az utolsó két órájuk tesi volt. A fiúöltöző mosdója el volt dugulva, így a kinti („általános”, közös) mosdót kellett használnia mindenkinek. Először Szabi ment ki könnyíteni magán, már épp kezet és kicsit arcot mosott, amikor (kb. 3 perc után) megjelent Geri. De Ő nem csak azért ment, hogy elvégezze azokat a dolgait, hanem hogy végre a barátjával lehessen. Sőt megkérte a fiúját arra, hogy várja meg, majd együtt visszamennek. Ekkor még volt a „második” tesiórából is hátra majd 20 perc, így amikor már több mint 6-7 perc telt el azóta, hogy Geri is kikéretszkedett a WC-re, amikor a tanár kiküldte utánuk az egyik osztálytársukat, Vincét azzal, hogy mondja meg nekik, hogy most már éppen ideje lenne visszafáradni az órára, mert ha nem akkor igazolatlan órát fognak kapni. (Egyébként a WC kb. 3 percre volt a tesi teremtől.) A fiú persze megvárta, hogy a párja végezzen a dologgal, sőt „természetesen” meg is próbálta egy kicsit siettetni is. Ahogy a srác végzett a benti dologgal és a higiéniás „kiegészítéssel”, berántotta a WC mosdós része elé barátját, belökte aztán az ajtó(ka)t és lesmárolta Őt. Még csókolóztak, amikor Vince megérkezett a tanár üzenetével. Alig bírt szóhoz jutni, hiszen erre nem számított. Attól félt, hogy esetleg a két fiú közül valamelyik rosszul lett és a másik próbál segíteni a rosszul levőnek. Erre fel, így találja Őket. De tudta, hogy szólnia kell Nekik, így megköszörülte a torkát, melyre a szerelmesek természetesen figyelmesek lettek és abbahagyták azt a tevékenységet, amit addig csináltak. Vince először kicsit kiakadt, és megkérdezte Tőlük, hogy hogyan képzelték ezt? Mi van akkor, ha egy kisgyerek nyit rájuk? (Itt érdemes megjegyezni, hogy ez egy általános iskola és egy gimnázium egyben. A jelenet a földszinti /többségében az alsó tagozatosok által használt/ toalettről volt szó.) És csak ezek után adta a tanár üzenetét („menjenek vissza az órára, mert ha nem akkor igazolatlant fognak kapni.”)
Ebben a helyzetben a haveromnak és a párjának kisebb gondja is nagyobbnak tűnt egy igazolatlan óránál, hiszen „véglegesen” lebuktak, hogy Ők már egypárt alkotnak és ezt (próbálták) mindenki előtt titkolni. Az „utánuk kiküldött” srácnak már nem volt mit tenniük, elkellett, hogy mondják, hogy már több mint 2 hete Ők egy szerelmes párt alkotnak, melytől mind a ketten nagyon boldogok, de még várni akartak avval, hogy felfedjék mindenki előtt ezt a dolgot, de ezek után nincs, már visszaút az osztály előtt tisztavizet öntenek a pohárba, szóval mindent (vagyis majdnem mindent) elmondanak. Így is lett. Amikor a tanár véget vetett volna az órának, először Őt hívták félre, hogy mondani szeretnének valamit az osztálynak. Mivel a tesitanár volt az osztályfőnök-helyettesük, így belement a dologba és az óra végi „jelentésnél” kihívta maga mellé Szabit (a haveromat) és Gerit (a párját), hogy elmondhassák az osztálynak az „örömhírt”, hogy Ők igenis egypárt alkotnak.

Mai napig rajtam kívül senki nem tudja a teljes igazságot az előzményekről. Mindenki úgy tudja, hogy valamiért bement a fürdőbe Geri, amikor Szabi zuhanyozott és megcsókolta Őt, amit Ő viszonzott is. (Ez persze egyáltalán nem így történt!) Mihelyst elmondták a dolgot az osztálynak, még fel sem ocsúdhattak a sokkból, amikor Szabi ott mindenki előtt lesmárolta barátját, aki viszonozta is azt. Elég („hosszúra” és) szenvedélyesre sikerült a smárolásuk. Ez a tanárt egyáltalán nem érdekelte, az viszont igen, hogy volt két olyan személy (1 fiú és 1 lány), aki elég durván és obszcén szavakkal illette a haveromékat. Ezt a tanár nem fogadta jó szívvel, mert Neki is van egy fia, aki homoszexuális és már évek óta együtt van egy fiúval. Szóval a két renitens személyt félre hívta és megpróbált beszélni velük. Eze(ke)n a beszélgetése(ke)n kiderült, hogy otthon ugyan ezeket az obszcén kifejezéseket hallják akár mind a két szülőtől a melegekkel (és a biszexuálisokkal) kapcsolatban is. Ebből persze azt is leszűrte a tanár, sajnos így Ők ezt a szituációt nem fogják tudni egyedül „feldolgozni”, főleg ha esetleg otthon is elmondják, akkor még nehezebb lesz a helyzet.

Azóta nem, hogy elfogadta az a két renitens osztálytársuk a ezt a szituációt, hanem szembe menve azzal, amit otthon hallanak a szüleiktől, szinte a legjobb „haverjaik” lettek a fiúknak. Felrúgva azt a „sztereotípiát”, hogy kizárólag a neveltetésen függ, hogy egy gyerek vagy főleg egy kamasz, hogy fogja fel azt, hogy a környezetében van homoszexuális, vagyis meleg vagy leszbikus.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: