Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Történelemóra

-… Az események nyilvánosak voltak, mert ettől remélték az elrettentő hatást, de a nézők gyakran látványosságként tekintettek rájuk. A következő órán bemutatót tartanék, ha lenne önkéntes jelentkező. -fejezte be az óráját Miss Hutchinson.

Több kéz is a magasba emelkedett.

-Kelli, Ben! Legyetek ti ketten! Maradjatok itt egy kicsit, beszélnék veletek. - mutatott a tanárnő a két diákra, majd elengedte az osztály többi tagját.


A következő alkalommal Miss Hutchinson mosolyogva üdvözölte az osztályt.

-Mindenki üljön le, hogy kezdhessünk. Tudom, hogy már nagyon várjátok. Először is megköszönném Ben és Kelli jelentkezését, amivel lehetővé teszik ezt a bemutatót. Kezdjük Ben-nel! Fáradj ide előre a hurok alá, a többiekkel szembe!

A fiú előrelépett, a lányok pedig összesúgtak mögötte.

-Ha nincs ellenedre, hátrakötöm a kezeidet - mondta neki a tanárnő.

Ben hátratette a kezeit, amiket Miss Hurchinson vastag kötéllel összehurkolt a csuklónál. Ezután a fiú nyakára húzta a hurkot és szorosra húzta.

-Ha vesztőhelyet használnánk, akkor Ben alatt már nyithatnánk is a csapóajtót. Ezzel viszont lenne egy probléma. Tudja valaki, hogy mi?

-Az áldozat nyaka eltörik és az egésznek hamar vége van - mondta az egyik lány.

-Pontosan! Éppen ezért ma egyszerű emelést alkalmazunk. - felelte a tanárnő, majd kiválasztott két fiút és a kötél végét a kezükbe adta.

-Húzhatjátok amíg lábujjhegyre nem áll! - mondta nekik.

Ben megvonaglott, amikor a hurok még szorosabbá vált a nyakán. Hamarosan lábujjhegyen állt és az edzőcipője gumi talpa a terem padlóján csiszorgott.

-Ennyi elég lesz! Ben, hogy érzed magad? - érdeklődött Miss Hutchinson.

-Fáj…de nem vészes..

-Kapsz levegőt?

-Igen…

-Ez az első fázis. Az áldozat még kap levegőt, de már egy kis fájdalmat érez. Ben ruhában van, de még így is láthatjátok, hogy merevedése van. Az izgalom természetes válasz helyzetére. A leírások alapján egyeseknél még orgazmus is bekövetkezett. - magyarázta a tanárnő, majd intett, hogy húzzák tovább a kötelet.

A fiú tehetetlenül rugdalózni kezdett, amikor a lába elhagyta a padlót.

-Ben a fulladás második fázisába lép. Ha megnézitek a mellkasát, látjátok, hogy légzése egyre szabálytalanabb. Még kap egy kis levegőt, de a fájdalom már erős és minden lélegzetvétellel romlik a helyzet. Ben ugyan önként jelentkezett, de a fájdalom növekedésével meggondolhatja magát. Ezért kötöttem össze a kezeit.

A fiú tovább kapálózott, a derekát előre hátra mozgatta.

-Az akasztás időtartama változó, alapvetően az áldozat állóképességétől függ. Mint látjátok, a második fázis gyakran okoz a közösüléshez hasonló vonaglásokat.

Ben arca sötétvörösre vált és mozgása lassulni kezdett.

-A harmadik fázis. Az áldozat torka teljesen elzáródik. A halál közelségének érzete miatt ilyenkor szinte minden önkéntes meggondolja magát. Már nem tart sokáig.

A fiú újra erősen vonaglani kezdett.

-Ez a negyedik fázis. A szinte mozdulatlan harmadik fázis után drámai haláltusa következik. Ilyenkor várható a húgyhólyag kiürülése.

Mintha vezényszóra történt volna, vizeletfolt jelent meg Ben nadrágjának elején. A fiú teste még egyszer hátrafeszült, majd végleg elernyedt. A tekintete üresen meredt a semmibe.

-Ennyi volt. Most már leengedhetitek. - mondta a tanárnő, majd Kelli felé fordulva megkérdezte:

-Remélem nem vesztetted el a bátorságodat!

A lány nyelt egyet, majd azt mondta:

-Nem, Miss Hutchinson.

-Ennek örülök. - mondta a tanárnő, majd mindenkinek szánva folytatta:

-Kelli felkészült a mai bemutatóra. Mit tudtál meg az olvasmányokból, amiket ajánlottam neked?

-Például azt, hogy a keresztre feszítés előtt az áldozatokat gyakran megkorbácsolták.

-Nagyon jól mondod. Ezt a részt viszont ma kihagyjuk, mert már nincs rá időnk. Úgyhogy gyertek utánam!

Miss Hutchinson vezetésével az osztály kivonult a teremből, végig a folyosón, ki az iskola hátsó udvarába. A diákok arcába csapó hőség jelezte, hogy az időjárás számottevően fokozni fogja osztálytársnőjük szenvedését. Kelli szíve egyre hevesebben dobogott, ahogy közeledtek a rá váró kereszthez.

-Csináld ahogy megbeszéltük! - kérte Miss Hutchinson a lányt, amikor odaértek.

A lány szégyenlősen elpirult, és vetkőzni kezdett, majd a méltóság utolsó darabjaiként a bugyiját és a melltartóját magán hagyva
hanyattfeküdt a kereszten.

-Kelli csuklóit a keresztrúdhoz fogom kötni. Ez extra támogatást fog adni, ha a szegek körül esetleg szétszakadnának a szövetek. - mondta a tanárnő, majd két rövid kötéldarabbal megkötötte a lány csuklóit és folytatta:

-Alapvetően két helyre mehetnek a szegek. Kelli?

-A fájdalmasabb módszer, ha a tenyéren át vezetik őket, mert ott több az idegvégződés. A szövet viszont ott nem olyan erős, ezért néha a csuklókat szúrták át.

-Pontosan! Mivel ez egy bemutató, mindkettőt fogom alkalmazni.

Miss Hutchinson gondosan Kelli bal tenyere fölé igazította a szeget. A lány visszatartotta a lélegzetét, ahogy látta hogy a tanárnő felemeli a kalapácsot. Azután olyan fájdalom robbant a kezébe, hogy felsikoltott.

-Az áldozat kezeinek lekötözése egyúttal a második szeg beverését is megkönnyíti - mutatott rá a tanárnő és igaza volt.

Kelli teste vonaglott, de a csuklói mozdulatlanok voltak. Nem okozott gondot a második szeg átverése a lány jobb csuklóján.

-Ne mozgasd a lábaidat, amíg lekötöm őket. Az én hibám. A kezeid szegelése előtt kellett volna csinálnom. - vallotta be Miss Hutchinson.

Kelli mindent megtett, hogy engedelmeskedjen, de a fájdalom rettenetes volt. A tanárnőnek végül sikerült a lány bokáit a kereszt oszlopának oldalához kötni.

-A nagyobb stabilitás kedvéért a szegeket oldalról fogom bevezetni - magyarázta Miss Hutchinson a lenyűgözve figyelő diákoknak.

Kelli egy kicsit megnyugodott. Sikerült valamelyest úrrá lennie a fájdalmon. Sikoltott, amikor a szegek átjárták a bokáit, de nem olyan hangosan, mint a kezeinél. A tanárnő intésére két segítő jött közelebb. Felemelték és egy előre elkészített lyukba állították a keresztet. Kelli lélegzete elakadt és minden erejére szüksége volt, hogy ne ájuljon el.

-Ilyenkor az áldozat fájdalmának legfőbb okai a szegek a testében. Hogy érzed magad Kelli? - kérdezte Miss Hutchinson.

-Fáj…Istenem…rettenetesen fáj Miss H. - nyögte könnyek közt a lány.

-Amikor beszéltem Ben-nel és veled, te választottad ezt a módszert. El tudod viselni?

Kelli nagyot nyelt. Erősnek kell lennie.

-Igen - felelte végül.

-Ügyes lány vagy. Nos, osztály…a keresztre feszítés hosszú folyamat, de az óra véget ért. Tanítás után majd visszajövünk.

Amikor az osztály délután visszatért, Kelli bőre élénkpiros volt. A könyörtelen New Mexico-i napsütésben eltöltött órák megtették a magukét. A lány verejtékben fürdött és rettenetesen szomjas volt.

-Kaphatnék inni? - kérdezte rekedt hangon.

-Természetesen nem - felelte neki Miss Hutchinson, majd a többieknek mondva folytatta:

-Mint láthatjátok, a kiszáradás kulcsösszetevő a keresztre feszítésnél. Egyáltalán nem ritka, hogy az áldozatok szomjan halnak. Kelli, hogy bírják a karjaid?

-Fájnak..a jobb elég stabil, a bal egy kicsit elmozdult - felelte a lány és mindenki látta, hogy valóban. A bal tenyerében a lyuk nagyobb volt, mint korábban.

-Meddig fogja bírni? - kérdezte az egyik diák.

-Ilyen hőségben meglepne, ha megérné a holnap napnyugtát. Reggel még visszanézünk rá. Jó éjt Kelli!

Kelli már alig volt magánál, amikor másnap reggel visszatértek a többiek.

-Jó reggelt Kelli! Hogy vagy? - kérdezte Miss Hutchinson.

-Nem…kapok…levegőt - zihálta a lány.

-Nagyon jó! Osztály! Kelli kezd megfulladni. Ahhoz, hogy a kereszten az áldozat levegőhöz jusson, állandóan meg kell emelnie a törzsét. Az izmok viszont idővel elfáradnak. Mint láthatjátok, a keresztre feszítés több kínzást ötvöz.

Az ujjaival egymás után számolni kezdte:

-A szegek. Leégés. Kiszáradás. Lassú fulladás. Ezek együtt biztosítják a maximális szenvedést.

Ezután Kelli-hez fordult:

-Büszke vagyok rád. Délután visszajövünk és megszabadítunk a szenvedéseidtől.

Délutánra Kelli beszédképtelenné vált. A nyelve megdagadt és kiszáradt, az ajkai kicserepesedtek és vér szivárgott belőlük. A bőre tetőtől talpig rákvörös volt. A keblei alig láthatóan remegtek, ahogy próbált levegőt venni.

-Kelli a fulladás és a kiszáradás végső stádiumában jár. Hagyhatnánk még itt lógni, de irgalmasabb, ha nem kínozzuk tovább. - mondta Miss Hutchinson, majd elővett egy hosszú, keskeny pengéjű kést.

A hegyét a lány remegő bordái közé illesztette, majd benyomta a testbe. Kelli még utoljára felnyögött amikor a kés átjárta a szívét, majd végleg elernyedt.

-Köszönjük Kelli nagyszerű bemutatóját! Ennyi volt, elmehettek. -mondta Miss Hutchinson az osztálynak.
Hasonló történetek
6366
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
10087
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
...1300 oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

triklovic ·
Lehetett volna hosszabb is.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: