Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Top Secret a titkos hármas

Nagyon ki voltam már éhezve a szexre. Nem dugtam két hete, összevesztem a feleségemmel, aki az anyjához költözött. Ezért úgy gondoltam elmegyek egy bizonyos bárba. Köztudottan sok ott a hivatásos kurva, olyanokkal együtt, akik akár ingyen is odaadják magukat.
Felöltöztem, belőttem a hajam, és már indultam is. Gyalog mentem, jól esett a friss, csípős, áprilisi este levegője.
Odaérve lehúztam a bárpult mellett két sört, amire kiürült a poharam, a haverom is berobogott az Ati.
Beszélgettünk kicsit a kerthelyiségben, mert bent nagyon nagy volt a nyüzsgés, a füst csípte a szemünket, túl hangos volt a zene.
Megjelent egy csaj mellettünk, tüzet kért. Rövid hajú, izmos kis nő volt, fekete miniszoknyában, és egy olyan pólóban, ami az egyik vállát szabadon hagyta.

Szó szót követett, a lánynak bejöttünk mindketten. Én is és a barátom is.
Atilla sportos testalkatú, harmincas férfi, nős. Szőke, hideg kék szemekkel, én pedig fekete hajú, barna szemű átlagos, huszonöt éves srác vagyok. Az arcom jóképű állítólag, olyan modell- szerű.
Hárman távoztunk a bárból, hozzám mentünk. Folytattuk az italozást, majd az Ibolya,- mert így hívták a lányt-, egyszerűen bekapcsolta a hifit és elkezdett táncolni. Izgatóan mozgott, riszálta a csúcsos kis fenekét, simogatta a melleit, mire lekerült a felsője már mindketten lihegtünk a barátommal. Sőt a gatyánkban matattunk, simogattuk a farkunkat, mert amit a szirén művelt azt máshogy nem lehetett volna kibírni.
-Gyertek segítsetek- húzogatta egy-két centit felfelé a szoknyáját Ibi, mintha valóban egyedül nem tudná feljebb emelni. Olyan gyorsan ugrottunk oda, akárha a darázs csípett volna meg minket. Ati hátulról simult Ibinek én elölről, jó volt így hármasban összepréselődni, lihegni és vad csípőmozgásokat lejteni.
Keményen türemkedett ki a péniszem, neki nyomódott Ibolya hasának, Ati jó nagy farka pedig,- mert ő már addigra lemeztelenítette magát alulról-, a lány fenekéhez feszült.
Levettünk mindent magunkról, mindhárman a szőnyegen lihegtünk pucéran. Ibi térdelt a fakamat kényeztette, Ati pedig Ibolya alá ügyeskedte magát, és a vékony, simára borotvált kis háromszöget nyalogatta odalent. Érdekes dolog volt így hármasban, ez volt életemben az első ilyen alkalom.



A lány először csak a makkom tetejét ízlelgette, majd hátratolta a bőrt amennyire csak tudta és az árokrészen körözött. Annyira jó volt, hogy minden izmomat megfeszítettem, még a kis lábujjamban is éreztem a kéjes bizsergést.
Amikor a nyelve a fitymafékemhez tapadt akkorra már hörögtem és biztos voltam benne, hogy perceken belül elélvezek. Begerjedtem rendesen, ezért belekapaszkodtam a rövid, fényes tincsekbe, és annál fogva húztam a farkamra Ibolyát. Élvezte a lány, elégedetten nyöszörgött, aminek elég sok köze lehetett a barátom lenti ténykedésének is.
Ibolya nem sokára megállt és sikoltva érte utol az első orgazmus, ezután váltottunk pozíciót.
Attilla úgy festett, mint egy Istenség. A széles válla, a bicepsze, az erős nyaka, a mellkasa, a bordás hasizmaival együtt mindent nőt megbolondított volna, Ibolya sem volt kivétel. Megbűvölten és elismerően bámulta a csodás formákat.
Most Ati pénisze került a lány szájába, én pedig Ibi mellett térdeltem, a tökéletes almaformájú melleket nyalogattam, a kemény mellbimbók eperszínűen meredezve tolultak a számba. Zamatos volt a lány bőre, akár a méz, a meggyszínű száját is szívesen megkóstoltam volna, ha éppen nem lett volna tele tömve egy méretes, vastag fasszal.
-Nem bírom tovább-nyögött fel Ati, és a csaj szájába mozgatta a spermáját, aki úgy nyelte mintha valamiféle csemege lenne.
Miután a barátom elélvezett, Ibolya négykézlábra ereszkedett én pedig mögé mentem és a nedvektől csillogó barlangjába nyomtam a farkam. Nagyon jó meleg volt odabent, nemsokára egészen gyors ritmusra váltottam.
Ati közben simogatta Ibolyát, hol a melleit gyűrögette, hol a hátát cirógatta, vagy éppen azt nézte, hogy merül el a péniszem a rózsaszín húsban.
Főleg, amikor egészen kihúztam magam a lyukból, de csak azért, hogy a következő pillanatban nagy lendülettel merüljek el újra tövig.
A lány nemsokára hullámzó testtel elélvezett, ami miatt a hüvelye ritmikusan összehúzódott,- csodálatosan szorítva-, elindítva nálam az orgazmust és kipréselve belőlem minden csepp ondót. Erősen húztam magamra közben a csípőjénél fogva a karcsú testet, hogy minél mélyebben benne lehessek.

Elmondhatom, hogy elég nagyot élveztem, a külső hatások, a hiány, az igató hármas, mind- mind tett a dologra egy lapáttal.
Végül kipirult arccal egymásra mosolyogtunk mindhárman, figyeltük a másikat csillogó szemekkel. Egészen biztosak voltunk benne, hogy az igazi játszadozás még csak ez után kezdődik!
Hozzászólások
További hozzászólások »
preni ·
Köszönöm szépen.

misi65 ·

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: