Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tomi és én I. rész

Párommal éppen msn-eztem, amikor megírtam neki, hogy nemsokára jövök, csak elmegyek fürdeni. Miután 20 perc múlva visszatértem a géphez, eszembe jutott, egyszer hogy szeretkeztünk a zuhany alatt. Megkérdeztem őt, emlékszik-e még rá. Mondta, hogy persze, hogy emlékszik. De most hogy jön ez ide, stb.… Írtam neki, hogy csak eszembe jutott. Megkérdezte, hogy szeretném-e még egyszer. Válaszom természetesen igen volt. Erre mondta, hogy akkor kapjam össze magam, és ugorjak át hozzá.
Nem kellett kétszer mondania. Felvettem egy halálfejes tangát, egy fehér térdig érő szoknyát, és száguldottam át Kőbányára.

Amikor felértem hozzá, elégedetten nézett végig rajtam. Csókkal köszöntünk egymásnak, kiskutyája is kitörő örömmel fogadott. Bementünk Tomi szobájába, de nem tértünk rögtön a tárgyra… Leültem hatalmas francia ágyára, és a kiskutyával foglalkoztam. Tomi bevágódott mellém az ágyba…
Háttal ültem neki, mire megfogta a derekam és magára döntött, így a hátam a mellkasán landolt, a nyakam pedig épp a szája közelébe került. El kezdte puszilgatni a nyakam, és benyúlt a szoknyám alá.
- Nocsak, van rajtad bugyi? - kérdezte kaján vigyorral. Nem nagyon szokásom bugyit hordani…
- Igen… - nyögtem valahonnan a torkom mélyéből. Gyorsan felpattantam. - Kérhetek inni valamit?
Kicsit meglepődve nézett rám.
- Persze, tudod, hol találod - mondta. Miután megtaláltam az üveget, visszamentem a szobájába, és el kezdtem vetkőzni. Ő is elkezdte volna, de leállítottam. Én akartam őt kényeztetni.

Fölé másztam, ráültem a derekára. Keze egyből a csípőmre tévedt. Megfogtam és a feje fölé tettem a kezét. Megcsókoltam. Imádok vele csókolózni… Aztán a nyakát, állát puszilgattam. Mikor éreztem, hogy a póló akadályoz, szinte letéptem róla. Tovább puszilgattam, mellbimbóját, kulcs-csontját, pociját, és végül elértem boxere széléhez. Puszilgattam a szélénél, és felnéztem. Tomi lehunyt szemekkel sóhajtozott. Oda hajoltam a füléhez.
- Maci, emeld kicsit meg a csípőd.

Kérésem parancs volt számára, így gyorsan lehúztam róla a gatyát. Előbukkant vastag és hosszú farka. Imádtam a farkát. Pont jó, pont kitölt… Megnyaltam az ajkam. Amikor a farka fölé hajoltam, hajam előre hullott, mire Tomi kezével felfogta a hajam. Hálás pillantást vetettem rá, de szeme már homályos volt. Nyelvemmel megérintettem a makkját. Elkezdtem rajta körözni, és lassan az ajkaimat is rázártam. Végül az egész farkát a számba vettem és kezemmel is izgattam Páromat. Éreztem, hogy nagyon élvezi, hát felnéztem rá, tudtam, úgy még jobban izgatja. Hirtelen abba hagytam, és fölé kerekedtem. Puncimat a makk fölé tettem, de még nem hagytam, hogy belém hatoljon.

- Ülj bele - nyögte. Elkezdtem lassan l ereszkedni a farkára, mert nagyon szűk vagyok neki. Közben a pofiját néztem. Imádtam, amikor behunyja a szemét, annyira élvezi. Elkezdtem rajta mozogni, fel-le, fel-le, és imádtam. Nagyokat sóhajtoztam, mert ahányszor a méhszájamhoz ért, remegés futott végig rajtam. Tomi hirtelen megfogott, és maga alá tett, így mélyebben belém tudott hatolni. Kezét a fejem mellé tette, és úgy kezdte el. Iszonyatosan kemény volt, és groteszk, amikor lenéztem és láttam, hogy a kis puncimba egy ilyen nagy fasz befér. De izgatott.

Éreztem, hogy azonnal el fogok menni, amit nyögve el is mondtam Tominak. Ő csak elmosolyodott és tovább csinálta. Mondtam neki, cseréljünk pózt. Benne volt, se perc alatt négykézlábra fordított, és úgy kezdett el keményen, erősen dugni. Szinte az őrületbe kergetett, mert kicsiket, de sokat mozgott, és hirtelen elélveztem. Óriásikat nyögtem, Tomi pedig benn tartotta a farkát. Nagyon jó érzés volt, amikor rászorultam… Hirtelen támadt ötlettel hátra dőltem… Lábam Tomi lábai között, hátam neki döntve mellkasának, farka még bennem, fejem nyakánál, hajam a hátára hullt.

- Istenem, de jó ez a póz - nyögte. Egyre keményebben dugott, éreztem, hogy nem sokára el fog menni. De nem csak ő. Én is. Újra elkezdtem remegni. Tomi a csípőmre tette a kezét, mintha egy V betűt formázna. Szinte uralta az egész testemet, mert én az extázistól szinte mozogni sem tudtam. Aztán éreztem, hogy élvezek. Tomi nyakába haraptam, persze nem erősen. Ő megvárta, amíg elélvezek, lökött még párat rajtam, és utána kijött belőlem. Kérdően néztem rá, de ő csak végig húzta ujját az ajkamon, majd a farkára nézett. Megértettem. A számba akart élvezni. Örömmel bújtam a farkához, becéztem nyelvemmel, kicsit fogammal, kezemmel a heréket, tövig bekaptam a farkát, mire köhögtem kicsit. De megérte. Éreztem a farka tövénél, hogy lüktet. De nagyon. És akkor bekaptam. Épp idejében, mert élvezett. Sűrűn lőtte a számba, és én örömmel nyeltem le.

Felnéztem Tomira, ő hálásan rám nézett és mellém dőlt az ágyba. Én az ágy mellől felvettem a vizes üveget és jól meghúztam.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dye ·
valószínűleg nemsokára teszek fel egy újat... Kiváncsi vagytok rá?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: