Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Többek voltunk mindennél... - X faktor mese Vastag Tamás

Igaz napfényes kora nyári délután volt, amikor a parkban találkoztunk Veszprémben, újra. Eltelt egy év sóhajtottam fel, magamban, majd leültünk a padra.
- Milyen híresnek lenni? - kérdeztem Tomitól.
- Remek érzés, Leila, de sokkal jobb itthon lenni - felelte Tomi majd átölelt. Eltelt egy év, igaz télen itthon volt, de akkor én voltam távol Veszprémtől és akkor valahogy minden más volt. Tomival, 1 évvel ezelőtt lett vége a közel 2 éves kapcsolatunknak. Ő híres lett én pedig a suli és az érettségi kereszt-tüzébe valahogy nem bírtuk már. Megérezte az illatomat.
- Hm, ez az a híres Kyle Minouge ? - kérdezte Tomi.
- Aha - feleltem, szemei ragyogtak az aranyló napsütésben. Közel hajoltam hozzá.
- Mi ez az illat? - kérdeztem bágyadtan. Olyan ismerős.
- Nem tudod mi ez? - mosolyodott el.
- Nem. - feleltem.
- Pedig tőled kaptam. tette hozzá.
- Boss. jutott eszembe egyből.
Hozzábújtam mintha még a szívem mélyén őrizném az emlékét, mert, hogy őrzöm. Nem tudtam kitörölni a szívemből őt.
- Hiányoztál. szólalt meg végül megtörve a csendet és evvel lelkem nyugalmát is. Elengedtem ölelésemből.
- Te is hiányoztál nyögtem ki végre.

Tudtam mi fog következni. Keze már elindult az arcom felé. Átkaroltam a nyakát, és lágyan csókban forrtunk össze. Nem is bírtuk volna tovább vagy csókolózásba kezdtünk, pont úgy mint annak idején mikor még együtt voltunk. Mivel a parktól nem lakott messze, karjaiba kapott és átszaladt velem a főúton berúgta az ajtót és letett a kanapéra.
- Várj a szüleid? sóhajtottam fel idegesen.
- Nincsenek itthon. felelte.
- Balázs, Csabi? kérdeztem.
- Csabi Szekszárdon, Balázs meg dolgozik. válaszolta könnyedén.
De azért becsukta az ajtót maga mögött kulcsra és kivette a kulcsot és zsebre tette. Újra a karjaiba kapott és felvitt az emeletre a szobájába, ahol ismét letett az ágyra kivette a kulcsokat a zsebéből, becsukta az ajtaját, majd letette az asztalra és levette a fölsőjét. Egy pólóban és egy farmerban állt előttem életem szerelme, és én nem az X faktor alatt szerettem bele. Hanem mi már jóval előtte jártunk. Felálltam és odahúztam magamhoz.
- Na, Tomika szégyellősek vagyunk? - kérdeztem viccesen.
- Nem Leila, nem vagyok az felelte egész hatékonyan.

Átkaroltam, nem engedtem el. Szemei ragyogtak. A mosolya egyszerűen feltüzelt, a véremben izzottak a hemoglobinok. A szívem hevesen dobogott már javában, amikor megcsókolt. Szemeink csukva voltak, amikor nyelveink őrült és vad táncba kezdtek. Eldöntött az ágyán. Vágyait nem visszafogva ruháimat pedig nem kímélve tépte le rólam a felsőmet majd a nadrágomat. Én pontosan ugyanígy tettem vele. Eldöntött az ágyon, és ahogy azt annak idején tette, kettétépte a selyem tangámat és gyors léptekben kezelésbe vette a csiklómat. Nem kímélt súlyos csapásokat mért rá a nyelvével, és én csak a levegőt kapkodtam és a hajába túrtam.
- Tomi még, még könyörögtem.
Nem kímélt hát, mutató ujját a barlangomba tolta. Nem kellett sok időnek eltelnie és mellé tette a másik ujját is. A csúcs váratlanul ért. Nem voltam férfival mióta szakítottunk. Felültem az ágyán, amíg ő lenyalogatta újáról ízem utolsó cseppjeit. Ám ezt mind nem tehette meg, mert letámadtam eldöntöttem az ágyon.
- Mire készülsz? kérdezte pajkosan mosolyogva.
- Ez számodra ne is legyen kérdés feleltem.
Majd csípőjét megemelve lehúztam róla az egyetlen ruhadarabot, ami a testéhez volt feszülve.

Láttam, amit látnom kellett, hogy már igen csak kezd kényelmetlenné válni neki az a bokszer. Fallosza csodálatos ívben meredt az ég felé. Szépen lassan vettem kezelésbe, hogy még egy kicsit kínozzam, először csak a heréit morzsolgattam finoman a kezemmel, majd végignyaltam a teljes hosszán, majd ezután végigcsókolgattam a falloszát, és lassan a számba engedtem. Mély sóhajok törtek fel Tomiból, ahogy elöntötte a kéj a testét, először szabályosan lenyomta falloszának teljes hosszát a torkomon, ám amikor érezte közel a csúcs felült és kivett egy óvszert az éjjeliszekrényének fiókjából és kibontotta, majd a kezembe adta mint régen. Makkjára helyeztem a gumit és ráhajoltam csodálatos falloszára. Nem sikerült egészen falloszának aljáig húznom ajkaimmal, de a kezem kárpótolta érte. Magára rántott és letepert és onnan már nem volt megállás. Falloszát barlangom bejáratához helyezte és löketet adott. A kezdő lökésétől fel sikítottam a vágytól.
- Pszt csitítgatott Tomi. Ne sikíts, élvezd tette hozzá.
Némán bólintottam, Rám hajolt teljes testével, és egy forró mindent elsöprő csókban forrtunk össze újra és újra. Rettentő jó szerető volt Tomi mindig is az ágyban. Nem csoda, hogy bomlanának utána a nők, ha hagyná.
- Te Don Juan tettem hozzá neki két sóhaj között.
- Casanova felelte elmosolyodva.
Eztán a mondat után egy újabb csókban forrtunk össze és eljött mindkettőnk számára a kielégülés pillanata. Éreztem, ahogyan lüktet hüvelyemben a fallosza, meglepően boldog voltam. Majd elhagyta testem, és megszabadult a gumitól és eldőlt mellettem. Összebújva egy takaró alatt feküdtünk legalább egy óráig.
- Leila, lennél újra a barátnőm? kérdezte Tomi elérzékenyülve.
- Tomi, én bármikor feleltem.
Majd karaji közé bújva, egymást átkarolva hajtottuk fejünket édesebbnél is édesebb álomra.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marko2 ·
Marko vagyok, 17 éves meleg fiú. Passzív. Érdekellek? Telszámom Gumicsizmánál, Aelmnél, Elamn ál, Cinci1-10nél.Orvosom Dr Fox és Hörcsög és Köcsög.
hörcsög00 ·
Naná, hogy érdekled a doktornőt^^. Gyere át, majd utána ne félj nem leszel homokos. :heart_eyes: :heart_eyes:

gombocka ·
:angry: Borzalmas.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: