Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Titokban

19 éves vagyok, ez a történet 3 éve esett meg velem, úgy gondoltam, ha leírom, könnyebb lesz feldolgozni. Nem azért, mert rossz volt, vagy traumatikus, sőt, pont ellenkezőleg, csak az érzelmeimen nem tudok úrrá lenni azóta és nehezen jutok ötről a hatra.
Nem vagyok semmilyen téren különleges, átlagos alkat, magasság, arc, haj, mint bárki az ismerőseim közül. Az egyetlen nem átlagos dolgot magamban akkor fedeztem fel, mikor a barátnőimmel pár éve megnéztünk egy pornófilmet. Mindenki idétlenül röhögcsélt, fújolt, jóformán alig nézték, én pedig azt hittem, alig kapok levegőt, annyira felizgatott, amit láttam. Szerencsére nem tűnt fel senkinek, de úgy éreztem, mikor a filmben a női szereplő elélvezett -vagy csak megjátszotta, mindegy-, azt hittem, én is átéltem egy igazi orgazmust. Csak ültem, remegtem, úgy éreztem, mint aki a mennybe került. Attól fogva egyenesen sikítani tudtam volna egy érintésért mindig, amikor testileg közel kerültem valakihez, de túlságosan féltem lépni, többnyire azért, mert nem hittem, hogy a lehetséges jelöltek képesek, vagy egyáltalán akarnak nekem örömet okozni.
Nővérem telefonbeszélgetéseit kihallgatva az egész lehetetlenül nehéznek tűnt, kiválasztani valakit, elérni, hogy tetsszem neki és vigyázzon is rám, ötletem sem volt, hogyan álljak neki, hónapokig hangtalanul tűrtem a patthelyzetet. Erre a hallgatózásra annyira rászoktam, hogy elég volt arra gondolnom, hogy elbújok valahol és kihallgatok egy beszélgetést és már felizgultam tőle. Általában az ablak alatt ültem és játszottam magammal, közben pedig azt hallgattam, a nővérem kivel és mit csinált. Elég szabadszájúan beszélt, szerintem élvezte is, némelyik beszámolóban volt olyan dolog, amitől nem kissé pirultam el, például mikor egy romantikus este meséje azzal zárult, hogy 'az ujjaival dugott és a mellemre verte a faszát, egy törölköző is kellett utána, mindenhol folyt rajtam a  geci'. Habár a beszámolók kezdtek egyre kevésbé tartalmasak lenni, elég volt egy-egy szó, a fantáziám elindult és boldog voltam. Néztem pornót is, sokat és rendszeresen, de legfeljebb abban segített, hogy a dolgok mikéntjéről legyen alapos ismeretem, nem izgatott fel igazán, mert személytelen volt és megjátszott. 
A baj akkor kezdődött, mikor nővérem összekapott valamin a legjobb barátnőjével és már nem beszéltek telefonon sem. Úgy éreztem, az egyszemélyes nemi életemnek is vége, ha nem hallgatózam, nem tudtam igazán élvezni a dolgot. Egyszer a szobámban ülve, mikor már azon gondolkodtam, közbe kéne lépnem, hogy béküljenek ki -tudom, szánalmas, de elkeseredett voltam-, nagyon érdekes hangokat hallottam a szüleink szobájából. Tisztán kivehető mély nyögéseket és halk cuppogást. Szinte rátapadtam a falra, magamnak akartam minden egyes hangfoszlányt, elképzelni, hogy mi történhet, és önfeledten símogatni magamat közben. Amikor este apu hazaért, akkor esett le, hogy anya nem is vele volt aznap, ez valahogy még izgatóbbá tette a dolgot, tettestársnak éreztem magam a dologban, hiszen én tudni véltem, mi történt.
Ez így ment még hetekig, közben kitapasztaltam, hogy ez mindig szerdára esik és hogy anyu egyik fiatalabb munkatársa a másik fél, valamilyen Levente, akivel könyvelést egyeztettek rendszeresen. Sokat fantáziáltam róla, kora harmincas vagy késő huszas férfi volt, magas, banditaarcú, rövid barna hajú, barna szemű. Mindig sötét farmeringben és vászonnadrágban jött, néha emlékszem velem, vagy a nővéremmel is beszélgetett, habár én borzasztóan esetlennek éreztem magam, miután először rájöttem, hogy mit is csinálnak anyuval minden héten. Azt sem tudtam, mióta tart, csak az új beépített szekrény miatt kezdtem el hallani az egészet. Próbáltam rájönni, apu tudja-e, de szerintem sejtése sem volt, nem volt semmi baj közte és anya közt, én sem éreztem úgy, hogy bármiért is szólnom kéne.
Ez addig folytatódott, amíg nem lett egy új szomszédunk, aki folyamatosan géppel dolgozott bútorokon, és alig hallottam valamit, ha belefogott a munkájába. Annyira vágytam hallani mindent, hogy a veszéllyel sem foglalkozva eldöntöttem, elbújok a beépített szekrényben a következő szerdán. Megnéztem alaposan, nagyon mély volt, az ajtaján zsalugáterrel, rengeteg ruhával, tökéletes búvóhely.
Legközelebb bejelentettem Levente érkezése napján reggel, hogy elmegyek egy barátnőmhöz tanulni, kimentem a bejárati ajtón, majd nagyon gyorsan visszamásztam az ablakon, tudtam, hogy először mindig a konyhában kávézós ismerkedő kört játsszák. Bementem a szekrénybe, bőven volt hely, magama húztam az ajtót és feszülten vártam. Úgy tizenöt perc múlva az ajtó csukódott és elkezdtem halk csókokat hallani, amit mondtak, azt sajnos az átkozott szomszéd miatt nem értettem. A csókok után egy zipzár hangja volt feltűnő, majd megint csókok, és jött a már smerős cuppogás. Közben teljesen levetkőztem, annyira be voltam indulva, épp csak hozzáértem finoman néha a puncimhoz, a mellem simogatásától már kishíján elmentem, és féltem, nem lenne halk, ha jobban belejönnék, így úgy gondoltam, majd ha ők is jobban belefeledkeznek, én is rákapcsolhatok. Ahogy így kényeztettem magam, feltűnt, hogy a rések közt nagyon enyhe fény szűrődik be, ráébredtem, hogy ha ki tudom egy kicsit nyitna a fokokat, akár ki is láthatok rajta. Nagyon óvatosan megfogtam egy fok két szélét, majd elkezdtem felfelé fordítani, a szívem a torkomban dobogott.
Amikor egy sávon kiláttam, azt hittem, elájulok a látványtól, annyira lenyűgözött. Levente az ágy szélén ült letolt nadrágban, ing nélkül, anya előtte térdelt, a feje fel-le mozgott, és habár a hajától nem egészen láttam, jól tudtam, mi történik, a cuppogás is elárulta. Teljes tenyérrel rátapadtam a nagyajkaimra, lassan gyűrögettem a puncimat, nem akartam elsietni semmit, így is úgy éreztem, ha a csiklómhoz érek, vagy felnyúlok, azonnal el fogok élvezni. Anyu egyszer csak felemelte a fejét, és megláttam életemben az első élő farkat. Nem is farok volt, hanem fasz, igazi, nagy, vastag, fényes fasz. Annyira elragadott a látvány, hogy két ujjamat tövig magamba toltam, a hüvelykemmel pedig a csiklómat kezdtem masszírozni. Egyik kezemmel szinte kapaszkodtam a saját puncimba, a másikat a számra tapasztottam, és hang nélkül sikoltva élveztem el, sokkal erősebben, minta addig bármikor. Közben anyu Levente farkának tövét fogta és úgy nyalta-szopta a hegyét, mintha fagyi lenne. A szopás ritmusára mozgattam a kezem, éreztem, hogy ez tartalmas együttlét lesz, legalábbis nekem biztosan.
Egyszer azonban hallottam, hogy csukódik a bejárati ajtó. Nagyon megrémültem, tudtam hogy nővérem nem jöhetett, ő két napja utazott el egy hétre, tehát csak apu lehet. Szinte kővé dermedtem, még a kezemet sem mertem elvenni a combjaim közül, úgy füleltem és lestem, vajon mi fog történni. Anya nagyon megijedt, Levente felpattant az ágyról, mindketten körülnéztek, akkor jöttem rá, hogy az ablak nem fog menni, hiszen meztelenül nem fog rajta kimászni, az ágy alá pedig nem lehet bújni, mert végig a padlóhoz ér. Amikor elindult a szekrény felé, épphogy összekapkodva a ruháit, a hátam és a nyakam tűzforró lett az ijedtségtől. Majdnem sikítottam, innen nem lehet hova menekülni, hátralépem és egy lógó kabát mögé csúsztam, nagyon reméltem, hogy nem vesznek észre. Szerencsére Levente a bal oldali ajtón lépett be, én a jobb oldalon álltam, így nem látott meg. A szekrényajtó csukódásával együtt nyílt a szobáé, majd apu köszönt be rajta, látni nem láttam, csak hallottam, hogy beszélgetni kezdenek.
- Hát te hogyhogy ilyen korán jöttél?
- Áramszünet volt bent, gondoltam, már úgysincs annyi a munkaidőből, inkább hazajövök, a lányok nincsenek itthon, nem akartam, hogy magányosan unatkozz itthon.
- Nem akarsz enni valamit? Már van főzve minden.
Anyu hangja annyira nyugodt és természetes volt, őszintén meglepődtem, nem gondoltam volna, hogy fél perccel a szeretője farka és a lebukás ilyen közeli veszélye után ennyire összeszedett marad. Magamban könyörögtem, hogy menjenek ki végre, hadd menjen ki Levente, é hadd jussak ki én is végre.
- De, ennék valamit, viszont előbb ki akarom használni, hogy kettesben vagyunk itthon, és nem kell vigyázni, ki mit hall meg.
- Hmm, és nem akarnád esetleg valami különlegesebb helyen, nem ebben a szobában, ahol mindig...ej de türelmetlen valaki...és milyen kemény is...na, adj egy kis időt...
- Nem úgy tűnsz, mint akinek bármi is kellene a folyatatáshoz...olyan nedves és forró vagy...
Annyira kavargott bennem minden, nem is tudtam gondolkodni. Ezek most kint nekiállnak szexelni -tapasztalatból tudtam, hogy nagyon hosszú lesz-, én anyaszült pucéran bújkálok egy meztelen férfival a szekrényben, egyszerre voltam határtalanul rémült és nagyon izgatott, fogalmam sem volt, mi fog történni, vagy hogy mit kéne csinálnom. A beszűrődő fényben egész jól lehetett látni, elnéztem oldalra, vajon Levente hogyan éli meg a fogságot, viszont a látványtól éreztem, tátva marad a szám. Ő is kémlelőnyílást csinált magának, azon lesett kifelé, közben pedig a merev farkát markolta. Szinte lihegtem a feszültségtől, szerencsére a szomszédban valamelyik gép elkezdett dolgozni, nagyon hangos volt, legálább nem hallhatta meg, hogy nincs egyedül.
Olyan közel volt, hogy akár bele is markolhattam volna a fenekébe, én hülye meg azon fantáziáltam, milyen lenne, ha meg is tenném. Kintről a zúgáson átütott egy nyögés, Levente pedig már rendesen verte a farkát, lassan én is lecsúsztattam a kezem és óvatosan nyomkodtam a puncimat. Kezdtem belejönni vele együtt, viszont annyira ödfeledt voltam, hogy véletlenül ráléptem egy cipőre, az pedig koppant egy egész könnyen kivehetőt, ahogy kibicsaklott a lábam alól. Levente hátranézett, egyenesen rám, bele a szemembe. Nem tudtam sem cselekedni, sem gondolkodni, csak álltam ott megkövülve és megpróbáltam azt szugerálni magamban, hogy ez az egész meg sem történik. Ő felém fordult, megfogta a karom, és lassan, de határozottan maga felé húzott. Felemelte a kezem és a szájába vette a pinás ujjaimat, lassan szopogatta őket, utána lehajolt, és a melleimet szopogatta és gyúrta felváltva. Magához ölelt teljesen, éreztem a farka teljes hosszát a hasamon, forró volt és kőkemény. A kezemet egyszerűen rákulcsolta a farkára, lassan mozgatva fel-le, a másik kezével mögém nyúlt és a fenekembe markolt, az ujjai hátulról el-elérték a pinámat is, közben pedig csókolta a homlokomat és az arcomat. Emlékszem, a félelem teljesen elmúlt, megszűnt rajta kívül minden, csak érezni akartam mindenét mindenemen, szabad kezemet a dereka köré fontam és úgy kapaszkodtam belé, teljesen átadtam magam a helyzetnek.
Egyszer csak elengedett és a kezemet mindig a farkán tartva, a vállamnál fogva lefelé kezdett tolni. Tudtam mi következik, vágytam is rá és egy kicsit undorítónak is találtam, a csókok és símogatás nagyon jól esett, és remegtem, hogy közelről megnézzem, de nem nagyon akartam ennél többet. Amint letérdeltem és az arcom egy vonalba került a farkával, egyik kezével azt fogta, a másikkal hátul rámarkolt a tarkómra és elkezte vele az arcomat és az ajkaimat dörzsölni, majd egyenesen a számba erőltetni. Nem igazán tudtam, mit csináljak vele, csak elenyésző tapasztalatom volt ezen a téren, gondoltam, rázárom az ajkaimat és szívom, ebben a kettőben biztos voltam. A számban éreztem igazán, milyen nagy is, úgy éreztem, eléri a torkomat, de még talán több, mit a fele kint volt. Eleinte hagyta, hogy csináljak, amit akarok, én pedig mohón nyaltam, szoptam, ahogy csak bírtam. Lehet, hogy elege lett a tapasztalatlanságomból, mert egyszer csak erősebben fogta a fejem, elvette a kezem a farkáról, megfogta, és gyors tempóban, nem tudok erre más kifejezést, nekiállt kiverni a faszát a fejemmel. Két gyors lökés kint, egy lassú nagyon mélyen, éreztem, hogy minden lökésnél egy kicsivel beljebb tolja a makkját, közben a csípőjét fel-le is mozgatta. Könnyezett a szemem, nehezen kaptam levegőt, nem tudtam elképzelni, hogy ezt valaki őszintén szereti csinálni. Rövid idő után minden addiginál mélyebbre tolta, már egyenesen a torkomba, elkezdte rázni a fejem előre-hátra, megremegett, a farkát is nagyobbnak éreztem, majd nagyon lassan húzta kifelé, miközben erős lövésekkel töltötte a számat és a torkomat a gecijével. Nem tudtam mást csinálni, fuldokoltam és nyeltem, annyi jött, hogy még az orromba is feljutott, azon imádkoztam, hogy ne köhögjek túl hangosan. Annyira megalázónak éreztem, ahogy ott térdelek, és szexuális tárgyként -Anita, a szopógép- küzdök az undorral, a faszával a számban, majdnem sírva, meg akartam inkább szűnni érezni mindent.
Végre lassan kihúzta a számból, és neki is feltűnt, hogy nincs rendben a dolog, mert hosszan a szemembe nézett, olyan őszinte megbánással és valami riadtsággal vegyes felismeréssel, hogy szinte megsajnáltam, és erősen átölelt. A tarkómat és a nyakamat símogatta az egyik, a derekamat pedig a másik kezével, megszorított és nagyon finoman ringatott. Olyan jól esett, hogy nem tudom elmondani sem. Kavargott az egész, a szám megerőszakolása és most ez a gyengéd törődés, úgy éreztem, ez az őszinte, a nekem szóló gesztus, a másikat csak a helyzet szülte, már egyáltalán nem éreztem őt visszataszítónak. Hosszan megcsókolt, igazi romantikus csók volt, nem a nyálcserés toroknyalogatós, amiben eddig volt részem, akkor és ott pár másodperc alatt methetetlenül beleszerettem. El is kezdtem felizgulni megint, a derekamat mozgatva a vénuszdombomat nekinyomtam a combjának, ő pedig  finoman a derekamba markolva ereszkedett egyre lejjebb. Először kívülről símogatta a combom, majd a körmeit végighúzta elöl a csípőmön, le a combomon, és erősen belemarkolt a belső combomba. Az ágyékom szinte lángolt, éreztem, annyira nedves vagyok, hogy szinte csöpög belőlem, remegtem, hogy érintsen meg már végre. Felegyenesedett és egy karral átölelte alul a fenekemet, megint megcsókolt, én majdnem elbőgtem magam, amiért nem folytatta, amit elkezdett, amikor egy határozott, de gyengéd mozdulattal a másik tenyerét a puncimra nyomta. Olyan erős volt az inger, hogy ha nem lett volna a szája az enyémen, lehet, hogy felkiáltok az élvezettől. Nagyon lassan és elképesztő erővel masszírozott, csak kívülről ért hozzám, de a csiklómra és a hüvelyemre minden ütemnél erősebb nyomást fejtett ki. Talán csak másodpercek kérdése volt, és elkezdtem elélvezni, nem úgy, mint eddig a saját kezemtől, gyorsan és hevesen, hanem az érzés fokozatosan és elemien lett egyre erősebb és határtalanabb. Amikor elkezdtem érezni az orgazmust, az leírhatatlan volt. Megfeszült minden izmom, minden idegszálamban bizsergett, pillangók repkedtek a fejemben. Csak vonaglottam és nyögtem a karjában, teljes erőből öleltem a nyakát és a karja alatt a hátát, az is, ahogy szorítottuk és csókoltuk egymást, csak hosszabbá tette az orgazmust, úgy éreztem, nem éltem volna túl, ha csak egy másodperccel is tovább tart. Ahogy elernyedtem és elengedtem a számmal az övét, feltűnt, hogy a lábam nem is érte a földet, teljesen felemelt közben a puncimnál és a fenekemnél fogva, végig a levegőben voltam. Ahogy leengedett, a combomon egyre feljebb csúszott a félig kemény farka, végül teljesen szemben állva vele a szeméremdombomnak feszülve állt meg. Arcomat a két kulcscsontjára fektettem, ő a nyakamat és a derekamat fogta, azóta sem éltem át olyan végtelen boldogságot.
Megint elkezdett finoman lecsúszni rajtam, a már merev farka a combjaim közt került egyenesbe, ráilleszkedve az ajkaim közti nedves résre, és nagyon lassan mozgatni kezdte előre-hátra. Megint elkezdtem felizguli, nem sóvárgóan, mint ezelőtt, tüzet éreztem magamban, igazi tüzet. Nem csak vágytam rá, hanem akartam, hogy nyomja a farkát a pinámhoz, hogy érezhessem, milyen kemény és forró, ahogy a bőrünk egymáshoz ér, ahogy egyre nedvesebb leszek, már én is lökjem felé a csípőmet, és együtt mozogva élvezzük egymást. Utólag mindenki úgy írta le, elvesztette a fejét, vagy félt ilyenkor, én ott és akkor váltam nővé végleg és visszavonhatatlanul. Időtlen volt az egész, minden ellenszenv és szégyen a szopás miatt elszállt, a kislányos bizonytalanság, félelem és sóvárgás megszűnt, egyenrangú félként akartam ezt a férfit, megkapni tőle és odaadni neki bármit, nőként, igazi, felnőtt nőként. Mintegy az érzés visszahngjaként, halkan súgta nekem új életem első kérdését:
- Akarod, hogy folytassuk?
Nem volt a kérdésben semmi különleges, nem volt óvatoskodó vagy tolakodó, éreztem, hogy partner lettem, nem eszköz, vagy zöldfülű bakfis. Arra kérdezett rá, amire kellett, nem szabad vagy szeretnéd, hanem akarod. És én akartam, nagyon, hogy szeretkezzünk, keféljünk, basszuk meg egymást, mindet együtt és egyszerre.
- Igen. Akarlak.
Szerintem a határozottság meglephette kissé, lejjebb engedte magát, a farka hegye már a pinám bejáratát döfködte, elég volt egy élesebb mozdulat és belém csúszhatott. Hátát a falnak döntötte, megfogta a vállam és a derekam, én már rámarkoltam a farka tövére, és majdnem magamba tolva vártam egy pillanatra. Kérdőn a szemembe nézett, én pedig már az első mozdulat felénél behunytam a szemem és úgy suttogtam:
- Ne vigyázz rám, nem kell.
Mindketten egyszerre löktük magunkat, amennyi ebben a pózban belém fért, az egy pillanat alatt talált be. A fájdalom borzasztóan éles volt, de nem számítottam jobbra, sem másra, tudtam, hogy ez az ára. Számat csókban tapasztottam a mellkasára, nehogy sikítsak. Először csak lassan kezdtem mozogni, az éles, vágásra emlékeztető érzés gyorsan elmúlt, a tompa feszítő fájdalom nagyon lassan kezdett átalakulni kellemessé. Apránként, ahogy teljesen eltűnt, felfedeztem az összes örömét, a farkát, ahogy a puncimat kitöltve érzem a formáját, a vastagságát, ahogy a töve súrolta a csiklómat, a gyorsuló légzését, azt, ahogy ő is mozogni kezd bennem, csodálatos volt, semmi ehhez fogható örömet nem éreztem eddig. Lábamat átemeltem az övén, hogy mélyebbre engedhessem magamba, majd éreztem ugyanazt az erősödő hullámot, mint az előző orgazmus előtt. Belemarkoltam a tarkójába, úgy húztam közelebb, és faltam a száját, már ez sem volt kellemetlen. Amikor eljutottam ahhoz a ponthoz, ahonnan nincs visszaút, teljes erőből az övéhez vágtam az ágyékom, a farka tövig belém hatolt, hang nélkül sikoltottam a szájába, karmoltam a nyakát, a mellkasát, akár egy vadállat. Nagyon nagy lett és sziklakemény, egy morgó nyögés közben ő is elélvezett, éreztem belül, ahogy a remegő hímtagja teljesen megtölt, és pumpálja belém a nedveit. Akár az előzőnél, ennél az élvezésnél sem volt semmi kontrollom a testem felett, cserébe az öröm határtalan és mindent elsöprő volt.   
Maradtunk még összeforrva így egy jó darabig, csendesen csókolóztunk, amikor óvatosan kilestem, akkor tűnt fel, hogy a szüleim még mindig elfoglaltak, anya az ágy támláján támaszkodott, apu pedig a derekába kapaszkodva csattogva dugta hátulról. Elmosolyodtam, és azon gondolkodtam, vajon ezt még ők is így élik-e meg, azt tudtam, hogy anyának nem apu volt az első, és mint azt a váratlan közös szeretőnk mutatta, nem is az egyetlen. A farka közben lassan kicsúszott belőlem, ő pedig ijedten suttogott:
- Minden rendben?
Valahogy jól esett a kedvessége, de az erőszakos kezdet után nem tudtam igazán komolyan venni, akkor még nem tudtam, mennyire elmehetett az esze a vágytól és a veszélytől is.
- Persze -feleltem-, csak új volt egy kicsit így az egész.
- Ne haragudj a durvaságért, nem tudtam...azt hittem...össze voltam zavarodva...
Akkor egy pillanat alatt megértettem, mi történt valójában. Nem amiatt volt az ijedtség és az éles váltás, mert rájött, mit csinált, hanem, rájött, hogy kivel.
- Jézus, te nem fogtad fel, hogy én vagyok az, ugye?
- Anita, sötét volt, alig láttalak, féltem, hogy lebukom, fel voltam húzva...
- Mit hittél, kit tapogatsz és kinek a szájába tuszkolod a faszodat?
- Én..csak máskor...
Bumm, megvolt a megoldás. Az én fehérmájú, szabadszájú nővérkém már rájárt erre a lehetőségre. Összeállt a kép, miért mindig más volt a telefonos szextörténet, nem a pasija volt hullámzó kedélyű, hanem kettővel járt össze dugni rendszeresen!
- Azt hitted, hogy Kriszta vagyok, ugye?
A szeme kikerekedett, megakadt a lélegzete, kezdte volna tagadni, de akkor már tudtam, igazam van. A helyzet így annyira vicessé vált, nem tudtam megállni, egyszerűen nevetni kezdtem. Egyszerre voltam egyrészt boldog, kielégült és a kéjtől kába, másrészt viszont dühös, harmadrészt pedig tényleg mulatságos volt belegondolni.
- Te anyát és Krisztát is dugod, nem? Te vagy aztán az igazi családbarát!
Itt már rázott a röhögés, ő rémülten fogta be a számat, varázsütésre anyáék is befejezték és a szomszéd is abbahagyta a zajkészítést. Ez utóbbin még erősebben nevettem, amikor pedig ránéztem, ő pedig beharapta az  ajkait, láttam hogy a röhögés ellen küzd, azt hittem meghalok, annyira nehéz volt csnedben maradni. Apu közben kiment zuhanyozni, anyu sokatmondóan kinyitotta az ablakot, hosszasan nézte a szekrényt, majd követte. Lovagom szélsebesen szedte a ruháit, én pedig teli torokból kacagtam.
- Figyelj Anita, én nem akartalak bántani, nem gondoltam..nem gondolkodtam...
Rámosolyogtam és megcsókoltam, egyrészt gyorsan belezúgtam, másrészt viszont nem tudtam komolyan venni.
- Semmi gond, én nagyon köszönöm az élményt, a meglepetés pedig...nos, közelebb került mindenki mindenkihez - kezdtem megint vigyorogni.
- Figyelj, ők nem tudnak egymásról és nagyon szeretném, ha ez így is maradna.
- Rendben, de a hallgatásnak ára van.
Kérdőn nézett rám, egy kicsit ellenségesen, szerintem azt hitte, zsarolni akarom.
- És mi lenne az?
- Meg fogsz tanítani mindenre a szexről és a férfiakról. Amikor csak kérem, ahogyan csak szeretném.
Elgondolkodott, mintha felmérné, a dolog mennyi kockázattal és kötöttséggel jár, majd lassan bólintott és megcsókolt.
- Első lecke, ez nem mindig annyira egyszerű, mint amilyennek az emberek beállítják - mondta lassan, kicsit szomorúan.
Felöltözött, majd távozott az ablakon, én is óvatosan visszalopóztam a szobámba. Azóta sokszor voltunk együtt, volt, hogy napokat töltöttünk el, szeretkeztünk és beszélgettünk. Anyuval pár hónap után már nem jártak össze, vagy  legalábbis nem nálunk, a nővéremet egy fűtött vita után kitette, neki én segítettem összeszedni magát, persze elhallgatva, hogy tudom, kiről van szó, azt főleg, hogy nekem is van közöm hozzá. Érzelmileg nagyon sokat nőttem, a saját korosztályommal már sehogy sem találom meg a közös hangot. Felnőttként gondolkodom másokról, egy fiatal szabadságával pedig az életről. Nem rég találtam egy nagyon kedves srácot, aki szintén idősebb nálam, bár nem tizenöt évvel, Leventének megmondtam, hogy ezt komolyan akarom venni, és nem kéne többet találkoznunk. Egy hosszú pillanatra ugyanazt a szomorúságot láttam rajta, mint évekkel ezelőtt, de elmosolyodott, megcsókolta a homlokom, elköszönt és kilépett az életemből.
Hiányzik. Lassan elfogadom, hogy képtelenség lett volna komolyan csinálni, és nem a személye kellett, hanem az érzés, de attól még nem sokkal könnyebb. Leginkább azt a szomorúságot szeretném megérteni, amit csak kétszer láttam rajta, de azóta sem tudtam hova tenni. Valahogy úgy érzem, ő kevesebbet nyert, de többet veszített a dologgal, mint én...
Hozzászólások
zsuzska80 ·
Kedves Joe,
Azóta is várjuk a többi - igaz és különleges - történetet...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: