Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Titokban...

Néhány haverral és persze nagyon jó barátommal és szeretőmmel, Robival elhatároztuk, hogy beülünk egy bizonyos sörözőbe (nem nevezném nevén) és iszogatunk, marháskodunk egy jót. Nagyon jól éreztük magunkat, én magam nem ittam túl sokat, Robi se vitte túlzásba a dolgokat, záráskor mindenki a saját lábán távozott.
Viszont már a sörözőben eltöltött idő alatt is többször néztünk egymásra Robival olyan tekintettel, mint ahogyan az éhező kutya bámulja a legfrissebb húst. Aztán valahogy megoldottuk, hogy mellé ülhessünk. Egy váratlan pillanatban belém bújt a kisördög és elkezdtem Robi combját simogatni. Közben pedig mosolyogva szóltam hozzá a témákhoz. Játszani kezdtem Robival, olykor-olykor megérintettem a meredező péniszét, amivel egyre jobban lázba hoztam őt. Kezem a hasára vándorolt, az ingje alá, majd rövidke pillanatokra kezem belefúródott nadrágjába és megsimogattam a péniszét. Felém fordult, majd szinte észrevétlenül súgta a fülembe:
- Egy perc múlva kint a mosdóknál...
Rápillantottam, majd egy alig látható mosollyal jeleztem, hogy én benne vagyok a játékban. Azzal felálltam és kimentem a női mosdóba, gyorsan megigazítottam a hajam, aztán kilépdeltem az ajtó elé. Néhány pillanat múlva megjelent Robi karcsú, vékony alakja. A félhomályban éppenhogy látni lehetett Robi fehér ingjét és sötétkék farmerját, szöszi haját, gyönyörű kék szemét.
De amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan meg is ragadta a kezem és berántott a férfi mosdóba.

Alighogy becsukódott az ajtó (teszem hozzá, szerencsére nem volt bent senki)
rögtön átkarolt, simogatni kezdett. Gyorsan bezártuk az ajtót... nehogy valaki megzavarja az elkövetkezendő kéjes perceinket. Eddig is nedves voltam, most aztán már főleg. Erre, mintha Robi ráérzett volna, benyúlt a bugyimba, simogatni kezdte a csiklómat, majd belém hatolt az ujjával. Imádtam ezt az érzést, az ujjazással az orgazmusig lehetett izgatni. Eközben melltartómat, felsőmet félretűrte, szájával kezdte a mellemet izgatni. A nyelve a bimbómmal kezdett őrült játékba, ami halk sóhajokat váltott ki belőlem, fejét pedig egyre jobban szorítottam magamhoz. Szöszi hajába túrtam, amit ő nagyon élvezett. Másik kezemmel nadrágjába nyúltam, férfiassága már kőkemény volt.

Robi szinte tépte le rólam a nadrágomat, és hogy azt többször hordhassam készséges együttműködést javasoltam. Másodpercek alatt a bugyim is a farmer útját követte, én pedig szintén ugyanolyan őrült szenvedéllyel téptem le Robi farmerját és boxerját. Márcsak a felsőink voltak rajtunk, amiket nem vettünk le a helyzet kényelmetlensége miatt. Robi leült a WC tetőre, amit valamelyik jól nevelt férfi lehajtott, külön hála neki ezért!
Majd maga felé húzott... terpeszben álltam Robi igen merev férfiassága fölött. Nem haboztam, szinte azonnal ráültem. Óvatosan, finoman vezettem magamba a kívánt testrészt, ami szinte lüktetett a vágytól. Egyre gyorsabban mozgott bennem... aztán mind a ketten elmentünk. Hatalmasat élveztem, minden porcikám beleremegett, testemet átjárta a kéj minden öröme. Szenvedélyesen öleltem magamhoz Robit, aki még őrültebben szorított magához. Soha nem fogom ezt a remek érzést elfelejteni, amit azokban a pillanatokban éltünk át. A dolognak még volt folytatása, de azt a legközelebbi történetben...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lenochca ·
a második hozzászolónak:
Robi modellkedik ezért a jelzők...

Lenochca ·
És még egy apróság!
Akárkivel azért mégsem, de ha néhány irásomat elolvasnád, ezzel a fiatalemberrel nem ez az első szexuális kapcsolatom... tehát hogy tisztázva legyen:
1. megtörtént
2. Robival ez nem egy egyéjszakás kaland!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: