Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Titkos vágyak I.

Egyik délután megbeszéltük két nagyon jó barátommal, hogy a sok-sok kihagyott hét után találkozunk. Az egyikük, Gergő, épp előtte tért haza egy külföldi országból, ahol két hetet töltött, ezért az esti találkozást hozzá terveztük, képnézegetés és élménybeszámoló céljából.
Gergő lakásához közel találkoztunk a másik fiúval, Ádámmal, majd felcsöngettünk.
(Tudni kell, hogy Gergő a gimiben teljesen odavolt értem, és még máig is, de nekem annyira nem volt az esetem, ezért visszautasítottam őt, ma a legjobbakat tudjuk beszélgetni egymással. Ádámért pedig én voltam oda, ő engem utasított el, de későbbi elmondásai szerint úgy érzi, hogy rosszul döntött akkor.)

Fent leültünk Gergő ágyára, sörözgettünk, nézegettük a képeket és hallgattuk az élménybeszámolót. Jól éreztük magunkat, majd Gergő felvetette, hogy mi lenne ha valami komolyabb itallal is koccintanánk, úgyhogy előkerült a szekrényből egy igen jófajta házi pálinka.
Ahogy melegedtünk bele az ivászatba, úgy vetődtek fel egyre érdekesebb témák.
Kinek mi volt a legextrémebb hely ahol eddig szeretkezett, milyen titkos vágyai vannak még amit szeretne majd megvalósítani.
Kicsit zavarba jöttem, mert az én titkos álmom pont az volt, hogy két fiúval lehessek egyszerre. Persze ezt nem mertem akkor elmondani nekik, ezért inkább azt válaszoltam erre a kérdésre, hogy á semmi különös. Ők viszont tökéletesen átláttak rajtam, ezért kérdezgetni kezdtek, hogy na, mondjam el, valójában mi az. Nem álltam kötélnek, erre megfenyegetett Ádám, hogy ha nem árulom el, akkor annak következményei lesznek. Ezen nevetni kezdtem, és ismét nemet mondtam, amikor is Ádám a hátamra döntött, ráült a derekamra, fölém hajolt és mindkét kezemet az ágyhoz szorította a fejem mellett. Nem tudtam semmit tenni ez ellen, tekintve, hogy Ádám jó nagy darab srác volt, így meg sem bírtam moccanni a súlya alatt. Tiltakozólag próbáltam kiszabadítani a kezeimet, de persze sikertelenül. Erre elkezdett nevetni és mondta, hogy jobb ha bevallok mindent. Válaszul Gergő segítségét kértem, akinek tetszett a szituáció, így esze ágában sem volt nekem segíteni, csak vigyorgott, úgy hogy újra farkasszemet néztem Ádámmal. Ő nevetett, majd azt mondta:
Te akartad.

Hirtelen megcsókolt. Próbáltam kiszabadítani magam a szorításából, de nem sikerült. Megadtam magam, és visszacsókoltam. Jóleső érzés futott át rajtam, hiszem éppen annak a fiúnak a nyelve jár táncot az enyémmel, akit annyira szerettem volna régebben megkapni. Nagyon édes volt a csókja, szinte megrészegültem tőle. Nem tudom mennyi ideig tartott, nekem nagyon sok időnek tűnt. Mikor elváltak egymástól az ajkaink, zavartan egymásra pillantottunk, majd összemosolyogtunk. Gergő az ágy végéből csodálkozóan Ádámra nézett, elmosolyodott és egymásra kacsintottak. Ezt nem tudtam mire vélni Megint elkezdtem fészkelődni a férfias karok között. Ádám megkérdezte, hogy lenn e kedvünk játszani. Miért, van más választásom, mint belemenni, ha így sakkban tartasz?- kérdeztem. Nem- válaszolta Ádám és mosolyogva újból megcsókolt. Ezután Gergő egy kendővel a kezében tűnt fel a látóteremben, és bekötözte vele a szemem. Elkezdtem izgulni, hogy ebből mi fog kisülni, zavarban voltam, ugyanakkor élveztem is a helyzetet. Ádám továbbra is fogva tartott a kezeivel, azonban a szorítása enyhült. Ekkor éreztem, hogy kezeimre valami anyag kerül, amivel mindkettőt egymáshoz kötözték, majd az ágy támlájához rögzítették. Épp kezdtem volna tiltakozni, mikor egy csók folytotta belém a szót. Megijedtem, mert nem Ádám volt az, hanem Gergő.

Miközben csókolóztunk éreztem, ahogy a pólómon keresztül két kéz elkezdi felfedezni a domborulataimat. Nagyon felizgatott a gondolat, hogy valóra válik a titkos vágyam anélkül, hogy elárultam volna. Gergővel szétváltunk, majd Ádám hangját hallottam a fülembe búgni szeretnéd ha ketten eljátszadoznánk veled?Ne tagadd, hogy máris teljesen be vagy indulva. Ezektől a szavaktól még jobban tüzelni kezdett az ágyékom, nagyon akartam már érezni őket magamon, magamban. Miközben Ádám újra csókcsatába kezdett velem, éreztem ahogy két kéz a melltartómmal ügyködik, kettő pedig a hasamat simogatja. Hihetetlen érzés volt, ahogy a látásom helyett a többi érzékszervem még intenzívebben működött. Éreztem minden apró rezdülést, hallottam a fiúk izgatott lélegzetvételét. A szám ezek után egyedül maradt, az ő ajkaik viszont elkezdtek az immár kiszabadított melleimen táncolni. Szívták, nyalták, köröztek a bimbóimon a nyelvükkel. Majd megőrültem, annyira csodálatos érzés volt. A bugyim már teljesen átnedvesedett és a légzésem is szapora lett. Két kéz és egy száj továbbra is a melleimmel játszott, míg másik kettő a nadrágomat kezdte el lehúzni, majd bugyin keresztül kezdett simogatni.
- Te aztán nagyon be vagy indulva - hallottam Ádám hangját.

Már épp válaszoltam volna, amikor elhúzta a bugyimat, és mélyen belenyalt a már teljesen sikamlós puncimba. Óriási sóhaj szakadt ki belőlem, majdnem elélveztem ettől az egy érintéstől, annyira vágytam már rá. Ádám nagyon gyöngéden kezdett nyalni. Játszott az ajkaimmal, szívta a csiklómat, majd hirtelen magamban éreztem két ujját. A csípőm ösztönösen elkezdett mozogni, azonban két kéz leszorította. Elkezdett járni bennem a két fürge ujj, közben a csiklómat továbbra is egy nyelv csapásai kényeztették. Az egyre gyorsuló tempót nem bírtam sokáig, és hatalmas erővel tört rám az orgazmus. Sosem éltem még át hasonlót. Ádám addig nyalta óvatosan a puncim, még véget nem ért a gyönyör. Alig tértem magamhoz, amikor eloldoztak, hasra fordítottak, feltérdeltettek. Az egyik fiú befeküdt elém a másik pedig az orgazmus után pihegő barlangom bejáratát ostromolta. Izgató volt, mert nem tudtam, hogy ki van előttem, és ki áll a hátam mögött. Előrehajoltam, és megragadtam az előttem meredező férfiasságot és elkezdtem nyalogatni, körbe körbe táncolt rajta a nyelvem, le fel húzogattam a bőrt, szívtam és masszíroztam a golyókat.

Hamar kiderült, hogy Gergő farkát vettem kezelésbe, mivel a mozdulataimat egy idő után hangos sóhajok követték. Míg én elöl kényeztettem Gergőt, Ádám óvatosan nedves bejáratomhoz illesztette farkát, majd egy erősebb lökéssel belém csúszott. Alig kaptam levegőt, annyira kitöltött. Nem gondoltam, hogy ilyen méretekkel rendelkezik. Megragadta hátulról a derekam, majd kisebb lökésekkel indított. Egyre gyorsabban és egyre erősebben dugott, miközben én hatalmas nyögésekkel kísértem mozdulatait, de közben még mindig Gergőn dolgoztam. Éreztem, ahogy Ádám egyre közelebb ér a csúcshoz, egyre hevesebben szedte a levegőt és egyre hangosabb nyögésekkel kísérte ő is a tempónkat. Hirtelen abbahagyta és kihúzta belőlem a farkát. Hallottam, ahogy nyílik egy fiók, majd a fiúk helyet cserélnek. Ádámot is elkezdtem finoman kényeztetni a kezeimmel és a számmal, de csak óvatosan, mert tudtam, hogy az előbb már az élvezet határán volt. Eközben égbe meredő popsimon egy nyelvet éreztem, amint fel le ugrál a puncim és a fenekem között.

Kattanást hallottam, majd éreztem, ahogy valami hideg csorog a popsimra. Síkosító. Hirtelen felkiáltottam, de Ádám befogta egy csókkal a számat, és azt mondta: Ne aggódj, nagyon vigyázunk rád! Kicsit megnyugodtam, bár teljesen nem tűnt el minden félelem, de a fele kíváncsisággá és izgalommá alakult. Egy ujj óvatosan a fenekembe csúszott, majd elkezdett mozogni. Közben Gergő belém hatolt, Ádáménál kicsit kisebb, de még így is tekintélyes méretű férfiasságával. Felsóhajtottam. Elkezdett mozogni bennem az ujj és a farok is, felváltva, kicsit gyorsuló tempóban. Pár perc múlva még egy ujj került az előbbi mellé, majd még egy . Nem gondoltam, hogy ennyire fogom élvezni a dolgot. Elég közel jártam már egy újabb orgazmushoz, de éreztem, hogy Gergőnek sem kellene már sok.

Ekkor abbahagyott minden mozgást és kihúzta belőlem az ujjait is. Levették a szememről a kötést, aminek nagyon örültem, mert szerettem volna látni őket, ahogy élvezik a játékukat. Ádámhoz kúsztam, majd mélyen megcsókoltam, beletúrtam a hajába, majd hátradöntöttem az ágyon, ahogy a legelső pillanatban ő tette velem. Rámásztam meredő péniszére, és hirtelen mozdulattal beleültem. A fiúból hálás sóhaj szakadt ki. Gergő hátulról melleimmel kezdett játszani, simogatta, finoman ütögette őket. Teljesen Ádámra hajoltam, folytattuk a csókolózást, eközben éreztem, ahogy Gergő a kellően felkészített popsimhoz illeszti férfiasságát. Nagyon óvatosan nyomta centiről centire beljebb, miközben én nagyokat nyögtem Ádám szájába. Azonban rettentően jó érzés volt, nem is éreztem fájdalmat, de majd szétfeszített a két pénisz.

Mikor Gergő már teljesen bennem volt, elkezdett lassan mozogni, majd megragadta a hajam, és hátrafeszítette a fejem, közben Ádám szájával a melleimen időzött, majd ő is elkezdett mozogni, felváltva a fenekemben lévő farok ritmusával. Nem kellett egy perc sem, amikor is sikítva élveztem el, vonaglottam a két fiún, és éreztem, hogy izmaim összehúzódása miatt ők is hatalmasat élveztek bennem.

Egymásra rogytunk egy halomba, és úgy pihegtünk egymás karjaiban. Szinte elájultam olyan gyorsan elnyomott az álom. Miután felébredtem, még mindig egy kupacban voltunk. Kikászálódtam a két szintén alvó fiú közül, és kimentem a fürdőszobába, hogy lemossam magamról a hihetetlen gyönyör nyomait. Csak álltam a víz alatt, mosollyal az arcomon. Langyos víz csorgott rám, a hajamon, végig a vállamon, melleimen. Becsukott szemmel végigsimítottam a testemen, ahogy beszappanoztam magam. Ekkor ajtó csukódást hallottam, kinyitottam a szemem, és láttam, hogy Ádám kaján vigyorral néz engem.
- Ne hagyd abba mondta, majd bemászott mellém a folyó víz alá...

Folyt.köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Miért érzem úgy, mintha olvastam volna? Érdekes írás, hadd jöjjön a következő!
kicsilány00 ·
Köszönöm szépen a kritikákat és a tetszést kifejező hozzászólásokat is!!Ez volt az első ilyen írásom,örülök,ha nagyjából mindenkinek tetszett,a folytatásban próbálok szemléletesebb lenni:)

mester01 ·
Szerintem nagyon jó!Nekem tetszett.Várom a folytatást.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: