Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Titkos szeretőm


Mint általában, most is megbeszéltünk Tomival egy találkozót - mind a ketten tudtuk, hogy mivel ütjük majd el azt a felesleges három órát: szexelünk egy hatalmasat, majd hazamegyünk és játsszuk tovább a nekünk előírt szerepeket: ő a családapát, én pedig a szerető feleséget, természetesen külön-külön.
Tél volt és a munkahelyem ültem még délután öt órakor. Általában már délután négy óra fele hazaengednek minket, ám ez most változott.
Éppen a kolléganőmmel beszélgettem, amikor elkezdett rezegni a farzsebem és a telefonom kijelzőjén "Tomi" felirat szerepelt. Nagy bocsánatkérések közepette kisétáltam az üzlet elé és felvettem a telefont.
- Szia tündérem - a hangja mosolygott. Imádtam a hangját, olyan mély, férfias hangja volt... beindító.
- Szia. Áll még az este?
- Más is, ha nagyon szeretnéd tudni... - nevetett.
- Ebben az esetben fél óra múlva várlak a parkolóban, a szokott helyen.
- Elengednek időben?
- Igen. Ne késs - mondtam, majd letettem a telefont.
Bementem a vécébe és összeszedtem magam, megigazítottam a sminkem, szemügyre vettem a ruhámat és kiengedtem a hajamat. Imádta, ha ki van engedve a hajam. Legalább lehetett mibe kapaszkodni...
Kilépve a mosdóból kolléganőmmel találtam szembe magam.
- Nocsak-nocsak - nézett végig rajtam. - Csak nem évforduló van?
- Nem, szimplán egy esti vacsora a férjemmel. Néha meg kell adni a módját - kacsintottam, majd kiléptem az ajtón.
Gyors léptekkel mentem a parkoló irányába, a hideg csípte az arcomat. Minél hamarabb oda akartam érni - nem csak a hidegre való tekintettel, hanem végre látni és érezni akartam Tomit mindenhol. Leginkább egy forró csókra vágytam, amit csak Ő tudott úgy megadni nekem, ahogy én azt igényeltem is.
A parkolóba érve egyből kiszúrtam a fekete autót.
Mielőtt kinyitottam volna az anyósülés felőli oldalon az ajtót, levettem a kabátomat, hogy mégse elől, menet közben - mármint az út alatt, míg a szállodába érünk - kelljen leszenvednem magamról. Gyorsan túlestem rajta, a cuccaimat bedobtam a hátsó ülésre, én pedig befészkeltem magam előre, Tomi mellé. Az ülésfűtés egyszerűen fantasztikus találmány.
- Gyönyörű vagy - mosolygott rám. - Kapok egy puszit?
- Megérdemled? - kérdeztem felhúzott szemöldökkel, mintha nem vágynék rá már így is jobban, mint szomjas ember egy pohár vízre.
Keze a combomat kezdte simogatni, mire közelebb hajoltam és egy csókot leheltem az ajkára.
- Istenem - sóhajtott és közelebb húzott magához.
Egy hosszú, elképesztően forró csókot adott, alig kaptam levegőt, szinte égetett. Ha tehettem volna, már ott odaadom neki magam, annyira beindított.
Elindultunk tehát a szálloda felé, közben mindenről beszélgettünk, általános hétköznapi dolgokról, mintha csak barátok lennénk. Mígnem kiszaladt a számon:
- Hiányoztál.
- Te is hiányoztál nekem - mondta és rám villantott egy szívdöglesztő mosolyt, mint a Colgate reklámban van, vagy legalábbis hasonlót.
Kezem elindult felfedezőútra, miközben az utat néztem. Combja belső felét simogattam a mutatóujjammal, kört rajzoltam vele a nadrágján, ide-oda futtattam az ujjamat, amíg másik kezemmel a kézfejét cirógattam.
Megköszörülte a torkát, mikor a szálloda elé értünk.
- Szerinted most sétáljak be egyszerűen, álló hímvesszővel? - nézett rám olyan arccal, hogy muszáj volt mosolyognom.
- Ha szeretnéd, segíthetek ellazulni, de közönségünk van.
- Szerencséd, hogy van zakóm, ellenkező esetben be kellett volna érned egy erdővel.
A szálloda egyszerű volt, egyáltalán nem olyan, mint a Hilton. Bár egy három órás kalandra annyi pénzt nem is éri meg pazarolni.
Hitelkártyával fizetett, majd megkapta a szobakulcsot és a lift felé indultunk. A szívem egyre jobban dobogott: kívántam ezt az embert, azt akartam, hogy minél előbb magáévá tegyen és ez ne csak három órán át, hanem egy egész éjszakán át tartson - azonban mindketten tudtuk, hogy ez elképzelhetetlen.
A szobát félhomály borította, elképesztően meghitt volt. Nem is akartam, hogy lámpát oltsunk, hiszen így sokkal sejtelmesebb és sokkal izgatóbb volt - csak mi ketten, egy szállodai szobában. Hmm.
Két kéz kapott el hátulról, egy száj ért a nyakamhoz, pont ott, ahol a leginkább érzékeny voltam.
Apró csókok a nyakamon, kezei a mellem alatti kis részen... nagyon felizgultam, túl régóta vártam már ezekre az érintésekre.
- Fordulj meg - súgta a nyakamba én pedig azonnal száznyolcvan fokos fordulatot vettem és ajkára vetettem magam.
Úgy csókoltam, mint még soha, míg ő fenekem markolta és húzta fel a szoknyámat. Lihegtünk, alig kaptunk levegőt.
Lehúzta a szoknyám cipzárját, ami leesett a földre, majd két kezével felhúzta a trikómat, és elhajította. Egy szál bugyiban és melltartóban álltam előtte, csókjaink egyre forróbbak voltak, kezei a testem minden területét bejárták. 
Úgy gondoltam, az én kezem is bejárhatná azt az útvonalat, amit az előbb az övé.
Jobb kezemmel megérintettem férfiasságát, mire ő egy nyögéssel adta tudtomra, hogy jó helyen keresgélek. Hátravezetett az ágyhoz, én leültem, kigomboltam a nadrágját, lehúztam a sliccét, leszedtem a gatyáját, mire ő kilépett belőle. A félhomályban tisztán látszott farkának vonala, tudtam, hogy mitől indul be teljesen, így számat óvatosan hozzáérintve ráleheltem, mire lábai megrándultak. Tudtam, hogy jól csinálom, ezért folytattam. Nyöszörgött, így adta tudtomra, hogy mennyire kíván - ám én húzni akartam az időt, azt akartam, hogy ez legyen az eddigi legjobb szeretkezésünk, hogy mind a ketten emlékezzünk egymásra és bebiztosítsam, hogy találkozunk majd még.
Lehúztam a bokszerét, amiből szintúgy kilépett, időközben az ingéből is kibújt, így meztelenül állt előttem - minden értelemben.
Lassan, apró puszikat adtam ágaskodó férfiasságára, majd lassan elkezdtem nyelvem hegyével érintgetni a makkját.
- Istenem, kapd már be, vagy menten szétrobbanok - nyögte, mire a lehető legnagyobbra nyitottam a számat és a tövétől a makkjáig végighúztam a számat.
- Nagyon jó - sóhajtotta.
Először lassan, minden centimétert végignyalva haladtam férfiasságán, élvezve, ahogy mélyeket sóhajtozik és olykor lába megremeg. Ezt két percig csináltam még, mire a szájjal történő munkámat összekötöttem a jobb kezemmel, így egyszerre játszottam kétféleképpen.
Ez a kis huzavona nem tartott tovább 5 percnél, amikor nagy sóhajtások közepette annyit mondott:
- Elélvezek.
- Gyere életem, engedd el magad - mondtam és már csak a számmal dolgoztam.
Pár másodperc elteltével Tomi kétszer felnyögött, majd remegő lábakkal a számba élvezett. Nyeltem, mintha kötelező volna, annyira jólesett, hogy a szeretőmnek ilyen örömet tudtam okozni.
Nagyjából egy perc elteltével észhez tért, hanyatt döntött és elkezdte csókolgatni a nyakamat, mellemet, hasamat, majd levette rólam a bugyimat - így már én magam is meztelenül feküdtem előtte, míg ő az ágy mellett térdelt és nyelvével a hasam aljánál játszott.
- Nyald meg, kérlek - nyögtem, mert mentem úgy éreztem, hogy elélvezek.
Bezzeg ő egyből csinálja!
Először körbepuszilta a hüvelyem körülötti részt, majd a nagyajkakat. Nyögéseim egyre mélyebbek lettek, szinte hörögtem, hogy nyaljon már közé, mert megveszek.
Mintha kitalálta volna gondolataimat, széthúzta a nagyajkakat, eldörmögött egy "Hmm."-t is, majd nyalt egyet, akár a fagyit szokás.
Sóhajtottam egyet, annyira jólesett. Nyelve először a hüvelyem bejáratát vette kezelésbe, ettől csiklóm még nagyobbra duzzadt, mint eddig bármikor. Izgatottságomat látva nyelvével egyre feljebb haladt, amit én rövid nyögésekkel díjaztam, majd megnyalta a csiklómat, amire nyöszörögtem egyet.
- Jaj, ez elképesztő... csináld még - sóhajtozva kérleltem.
Elég volt neki arra, hogy egy picit "bevaduljon" és szívni, nyalni kezdte a csiklómat, váltogatva a két mozgást.
Nekem sem kellett több, pár perc elteltével egy párnába sikítva élveztem el, és közben Tomi egy pillanatra sem vette le nyelvét lüktető puncimról.
Nevetve felültem, nagyon jólesett ez a kis előjáték.
Tomi felállt az ágy mellől: örömmel figyeltem, hogy szerszáma ágaskodóan várja, hogy valami történjen. Ez a kis akció, amit Tomi csinált velem ismét felizgatta, pedig nem volt sok idő.
Lehajolt, kezeivel megtámaszkodott az ágyon, csillogó szemeivel rám nézett.
- Kívánlak - suttogta.
- Mi tart vissza? - suttogtam én is, mire kezembe vettem a farkát és húztam rajta párat.
- Ah - nyögte, majd azonnal hanyatt döntött.
Szerszáma makkját nedves hüvelyemhez érintette, ott körözött egy darabig, ettől újra izgalomba jöttem.
Mikor már látta, hogy kellően felizgultam, elmosolyodott és makkját hüvelyem bejáratához tette, majd lassan betolta. Lassú, megfontolt mozgásokkal tolta szerszámát a hüvelyembe, tövig, heréje a gátamhoz ért minden egyes tolásnál. Csak a csípőjét használta, folyamatosan, ugyanolyan tempóban, mint az elején. Ő felül volt, én alul, tekintetünk folyamatosan találkozott.
- Szeretnélek meglovagolni - mondtam és puszit adtam az ajkára, közben Ő még mindig csípőjét mozgatta.
Egy pillanatra leállt és mélyen a szemembe nézett: - Nem szeretném, ha ez a pillanat percek töredéke alatt véget érne. Túl jól tudsz lovagolni, menten elélveznék...
Nem is figyeltem rá, csak eltoltam a csípőjét, mire farka egy cuppanással kicsúszott hüvelyemből.
A hátára feküdt, én pedig fölé guggoltam és óvatosan ráengedtem magam a merev rúdra. Nyögtem egyet, ugyanis ebben a pózban még mélyebbre tudott hatolni, mint az előző pozícióban.
Először csak a makkal játszottam, ki-be engedtem a szerszám végét. Tudtam, hogy ettől megőrül. A merevnél is merevebb lett a szerszáma, ami mosolyt csalt az arcomra. Melleimet kezdte markolászni, amitől nagyon beindultam. Melleimről áttért a fenekemre, rámarkolt és jóformán felnyársalt merev hímtagjára. Én ritmusosan elkezdtem mozogni, fel-le, előre-hátra, köröztem a csípőmmel, hogy növeljem a kéjt.
Nagyjából huszonöt perce csinálhattunk már, amikor éreztem, hogy szaporábban lélegzik, és farka lüktet.
Alábbhagytam a mozgással, csak köröztem, tudtam, hogy ezzel picit tovább húzhatom a végét, bár már nekem sem kellett sok, hogy átéljem életem legnagyobb hüvelyi orgazmusát.
- Nem bírom már sokáig... - sóhajtozott. - Mindjárt elélvezek.
Végleg leálltam.
Egy pici pihenés után rádőltem, puszikat leheltem arcára. Ő megfogta a fenekem és kezével feljebb emelte. Jobb kezével megfogta hímvesszőjét, csípőjét megemelte és bevezette a hüvelyembe férfiasságát, majd ritmikusan elkezdett dugni, folyamatosan, miközben mellbimbómat szívta.
Heréje csak úgy csattogott, farka cuppogott bennem.
- Tomi, nehogy abba hagyd - nyögtem hangosan.
Még erőteljesebben kezdte lökni belém a farkát, majdhogynem csillagokat láttam. Éreztem, hogy nem bírom tovább, amit Tomi is észrevett.
- Gyere, élvezz el bátran - lihegte.
Nem kellett kétszer mondania. Hatalmas sikítás kíséretében hüvelyem megfeszült, összerándultam és elélveztem. Folyamatosan nyögtem, hörögtem, karmoltam Tomit, aki szépen lassan leállt, de nem ment el.
- Azt szeretném, ha ülve élvezhetnék el, általad - mondta, majd megpuszilta a mellem, a nyakam, az arcom, végül egy csókot lehelt ajkaimra.
- Ülj bele abba a fotelbe - mutattam a szoba másik felében látható vörös bútordarabra.
Álló szerszámmal átsétált a szobán, én pedig éreztem, ahogy nedvem folydogál a combom belső felén, de nem érdekelt. Azt akartam, hogy ez a férfi általam élvezhessen egy hatalmasat, hogy sose felejtse el azt éjszakát.
Beleült a fotelbe, én pedig lehajoltam és megpusziltam a farkát.
- Ahhhhhh - nyögött hangosan és becsukta a szemét.
Széttettem lábaimat és ráengedtem magam kőkemény farkára, majd ritmusosan elkezdtem mozogni. Nekem sem kellett sok, hogy ismét elérjem azt a pontot, amikor percekre vagyok az orgazmustól.
Kicsit gyorsabb tempóra váltottam. Miközben testem járt fel-le, Tomi a melleimet vette kezelésbe.
Lenyúltam és elkezdtem izgatni a csiklómat, tudtam, hogy a hüvelyi orgazmusom ma már nem fog bekövetkezni.
A tempó bevált, Tomi csak ennyit mondott: - Nem bírom tovább, el fogok élvezni - hörögte, majd nyögdécselni kezdett.
- Gyere - súgtam a fülébe.
Tudta, hogy nem bírja tovább, lejjebb tolta csípőjét, és őrült tempóban elkezdett dugni.
- Jövök - nyögött egyet.
Kicsit rásegítettem a mozgásra, én is vele mozogtam, míg egyszer csak farka megfeszült, Tomi ordított, és éreztem, ahogy a meleg nedv elönti hüvelyemet. Nagyjából öt-hat pulzálás után leállt, várt egy kicsit, majd  megfogott, megfordított, lábaimat feltette a karfára és észveszejtő tempóban elkezdett kinyalni.
Nyögtem, sikítottam, karmoltam, markoltam a szék háttámláját...
Nem kellett sok, maximum két perc és jött a kéj, az orgazmus, sikítva, csípőmet dobálva ismét elélveztem.
Szeretőm mosolyogva, lihegve rám mászott, megcsókolt és karjában tartott, míg felhevült testünk végleg le nem nyugodott. 
Ez volt az eddigi legjobb szexuális élményünk, együtt.
Hozzászólások
Pavlov ·
Semmi extra nincs ebben. Ha ez volt eddig a csúcs, inkább ne mesélj a többiről.

Marokfegyver ·
Egy-két elütésen kívül (pl. "munkahelyem ültem") nem nagyon adtál rá okot, hogy valamire felfigyeljek. A történet egyszerű - akár a szálloda, ahová hőseink bebújnak -, hiányzik belőle valami. Éppen a titkosság érzékeltetése, ami (szerintem) megkülönböztetné a titkos szexet a hétköznapitól, azaz amivel több lenne ez szokványos ismertetésnél. A leírással egyébként semmi bajom, mert elé g részletes is, még beszélni is tudnak, de így. magában, túl gépies. Legközelebb írás közben igyekezz válaszolni arra: mitől más ez a szex, mint a másik?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: