Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tiltott örömök - nil sub sole novum

Juliánus felemelte Anna ruháját és innen már nem volt megállás. Mindketten tudták mi következik.  Gyengéd érintések és forró ölelések váltották egymást.
Mire a parthoz értek már a maradék ruhát is letépték magukról és Anna a fiú elé ült a habok közé. Combjai körül a fiú combjai, háta hozzásimult a mellkasához. A fiú átölelte és simogatni kezdte. Ujjai vállain, karján simultak először végig, majd lassan oldalán érezte az ujjakat. Időnként mellein, majd ismét testének különféle részén: hasán, combján, vállán, csípőjén, nyakán. Nem tudja mikor hol fognak feltűnni a fiú ujjai. Most az oldalán, majd a mellbimbóján érzi a simogatást. Hirtelen a vállán, karján. Újfent combján érzi s még fel sem ocsúdik már újból a hasán járkálnak az ujjak. Időnként combja között érzi a simogatást, egyszer-egyszer kicsit beljebb is, de ezek a pillanatok olyan rövidek, hogy talán csak álmodja őket.  A lányon lágy remeges lesz úrrá mely nem tart soká. Félt. Tudta, hogy egyszer be fog következni és tudta, hogy kivánja, de izgatottsága közben nem tudhatta mit vél a fiú róla…
Juliánus öröme határtalan. Anna a karjai között. Annával szember felül a kövekre. Lehajol és megfogja melleit. A puha selymes bőr érintése még inkább felizgatja és eddigi merevedése fokozódik. Alig bírja fékezni magát. Előrehajol hátrasimítja a lány haját, megharapja gyengéden nyakán miközben keze a lány hajába kapaszkodik. Anna ujjaival megragadja  a férfi merevségét és ajkaival óvatosan körbefonja. A duzzadt férfiasságot nyelvével simogatja…
Nem ismerik egymás testét. A testek először találkoztak ilyetén s az újdonság varázsa mindkettőjüknek szokatlan. Keresik az örömszerzés módjait.
Julianus hátradőlt és megszemléli Máriát. A lány teste feltárul előtte, amiről már oly régóta titokban álmodott. Álmában számtalanszor látta leomló haját, vállának ívét, csupasz mellét. Végül szeme ölébe tekint. A lágy vonalak sejtelmesen eltűnnek a lány ölénél a rövid, sötét bokorban. Tetszik neki amit lát….
Anna hason fekve Julianus ujjaira figyel. Azok vállán, hátán vándorolnak és az illatos olaj szétterül gerince mentén. Dereka, feneke, combja bőrén érzi a férfi hol gyengéd, hol erőteljes ujjait és remegve próbálja kitalálni merre tovább. Közben testével követi az ujjakat. Hol kicsit oldalra, feljebb-lejjebb. Időnként csípőjét elemeli a talajról. Combja között egyre duzzadtabbnak érzi magát. Még nincs itt az ideje.


Juliánus szenvedéllyel, de lágyan simogatja, teríti szét ujjaival az olajat. Érzi a lány illatát keveredni az olajéval. Csak fokozza vágyát és alig bírja fékezni magát. Már nagyon vágyik rá, de tudja, hogy nem szabad sietni. Figyel a lányra, nézi, ujjaival olvassa a reakcióit és aszerint futnak ujjai, ahogy kedvese reagál. Még nincs itt az ideje.
Lassan végigvándorol hátán, combján, térdén egészen lába ujjáig. Majd hirtelen háta közepén folytatja és ezzel meglepi Máriát. De nem hagyja abba. Tudja, hogy az öröm, a vágy beteljesülése csak lassan jöhet el. Ráér…
Anna a hátára fekszik és magára húzza partnerét.  Juliánus simogatása lassul és figyel. Testével lassan bekúszik a lány combjai közé és közben gyönyörködik a látványban. Álma valóra vált. Átöleli  és vállát lágyan harapdálja, megragadja fejét és hátrahajtja. Melleit simogatja, mellbimbóit nyalogatja, kóstolgatja. Keze ráomlik a lány mellére és szétteríti ujjait. Áttetszik mellbimbója az ujjai között. Közben csipőjével lassan emelkedik-sülyed, mozog. Nem kell sietnie mert már így is többet kapott mint valaha is remélt.
Lassan Anna a férfi combjai közé csúsztatja kezét, megragadja a férfi vastag, merev tagját. Maga felé, combja közé vezeti…
… Mire felébredt Ő már nem volt ott. Sajnálta, szinte fájt a lány hiánya. Nemrég még ott volt az oldalán és átölelte, még emlékszik milyen boldog béke öntötte el akkor. Lódobogást hall. Ha kiderül kapcsolatuk, akkor Máriát akár boszorkánynak is nyilváníthatják és Juliánus élete is felborul. Ezért most már csak illatának maradékát érezvén visszaemlékezett a csodás délutánra. Régóta tudta, hogy amikor megtörténik akkor boldog lesz és elönti egy olyan mámorító érzés, ami oly ritka az ember életében. Újra átélte az együttlét perceit, elidőzött a gyönyörön és lassan szedelődzködött…
Hozzászólások
További hozzászólások »
littlemermaid ·
Sajnos nem tudom túl jóra értékelni ezt a szösszenetet:(. Sok mindenben egyet kell értenem az előttem szólokkal. Az ujj szó túl sokszor szerepel a kis novellában és habár apró utalások vannak,hogy a történelem melyik szakaszában járunk,ez nincs kifejtve rendesen,pedig úgy akár egy nagyon jó történet is születhetett volna. Ilyen formában a kép sem illeszkedik a cselekményhez, mert semmitmondó.Hiába korhű, a régi írás a pergamenen cseppet sem erotikus.
Szeretném megdícsérni a stílusodat,de nem tudom. Számomra elég egyszerű, sok jobbat olvastam már, akár a történetek.hu berkein belül is. Az egész történet rövid, mégis úgy érzem semmit nem mondasz el vele, alig történik valami,az is lassan folydogál. Ráadásul nem értem,hogy bukkant fel Mária. Ki ő? 3. fél? Végig ott volt? Jelen volt? Lehetséges,hogy velem van a baj és ez nem róható fel a te fogalmazásbeli képességeid hiányának, én azonban nem értem ezt a szálat.
Ez most nem tetszett. Gyakorolj sokat! Egy kidolgozottabb munkával jó értékelést is elérhetsz. ;)
littlemermaid ·
Ó jajj,bocsánat! Most olvastam el a főoldalon található bevezetődet.(Ez nem szokásom egyébként és szerintem mások is ímmel-ámmal teszik,így én azt javaslom, ha valami fontosat közölsz, ne ott tedd.)Így már értem a kép mivoltát és megvan a kezdőmondat is. A többi dolgon viszont, a véleményemen, mit sem változtat.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: