Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tigris

Paul érezte a lány nyelvét, ahogy az vadul köröz a szájában. A sajátos csóktechnika volt a lány egyik megnyerő tulajdonsága a sok közül. Részben ezért is volt a férfi menyasszonya. A csókolózás közben Paul visszaemlékezett az előző éjszakára.

Aznap este korán érkezett a lány lakására, ahol a mostanihoz hasonló szenvedélyes csók fogadta. Tanya egy szűk fekete estélyiben volt. A férfi elismerően nézte a gyönyörű testet. A lány ezt észrevette és modellszerű pózokat vett fel. Paul a legjobb öltönyét vette fel az alkalomra. Kéz a kézben sétáltak ki. A lány bezárta az ajtót mögöttük. A liftben még egy csókot váltottak, majd beültek a férfi kocsijába. Élénk beszélgetés mellett a város legjobb éttermébe hajtottak. A férfi majdnem egyheti keresetébe kerülő vacsora után visszamentek a nő lakására. Tanya a férfi kedvenc zenéjét tette fel, majd a szobában körbetáncolva leengedte a redőnyöket.

Miközben eltáncolt a férfi mellett, megragadta a nyakkendőjét és a hálószoba felé húzta. Paul az ágy szélén ülve érdeklődve figyelte a nő kecses mozgását. Tanya elé térdelt és levette a férfi cipőjét és zokniját, majd hanyatt döntötte Pault, aki nem ellenkezett. A lány a fogaival levette róla a nyakkendőt, majd gyengéden megcsókolta. A férfi becsukta a szemét és érezte a hosszú fekete hajat az arcán és a nyakán. A férfi hamarosan meztelenül feküdt az ágyon, Tanya pedig fölé magasodott a fekete ruhájában. Paul felnézett rá és várta, hogy mi következik. A lány macskaszerű mozgással körbetáncolta az ágyat és közben megszabadult ruhájától. Ezután a férfi mellé bújt és sok simogatás, csók és sóhaj következett.

Egy idő után Tanya felállt és bejelentette a meglepetését. Az egyik fiókjából fekete filcet vett elő és a férfinek adta. Elmagyarázta Paulnak, hogy mit kell tennie. Ő pontosan így tett és lenyűgözte a végeredmény. A lány hátán és oldalán a gyönyörűre barnult bőrön sok-sok fekete csík húzódott. Ehhez hozzáadva Tanya mindig is meglevő macskaszerű kecsességét, Paul egy olyan nőt látott, aki egy tigrisre emlékeztette.

Az illúzió elég volt ahhoz, hogy a szíve hevesen verni kezdjen. Tanya kivicsorította a fogait és az ágy körül kezdett járni. Még nem fedte fel minden meglepetését. Négy erős kötéldarabbal az ágyhoz kötözte a férfit, aki mozdulni sem tudott. A nősténytigris folytatta a járkálást a prédája körül. Néhány kör után lekuporodott az ágy lábánál. Paul nem látta tisztán a kötelékei miatt. Azután a lány felugrott és a férfi mellkasán landolt. A körmeit Paul húsába vájta, aki becsukta a szemét és felnyögött. A nősténytigris kíváncsian szaglászta a férfi végtagjait. A szeme szinte nem emberinek tűnt Paul számára. Ahogy a férfi ránézett, egy ragadozót látott, ami a prédája elfogyasztására készül. A nősténytigris beleharapott a férfi bal felkarjába. Paul erős fájdalmat érzett, de furcsán izgatónak találta. Amikor a nő elmozdult, látszottak az éles fogak miatti rózsaszín bevágások. A tigris újult erővel támadott és hamarosan a férfi bőrének minden részén érezhette az állkapocs szorítását és a fogak okozta karcolásokat. A házi tigris lelkes volt.

Kicsit túl lelkes is. Egy erősebb harapás után a férfi jobb combján vérezni kezdett a seb. A nő lenyalta a vért és elismerően nyilatkozott az ízéről. Amikor a tigris végzett az ételével, szoros gombócba húzódott össze a férfi oldalánál. 10 perc pihenés után a házitigris hirtelen felkelt. Kecsesen ráült a férfire és péniszét magába vezette. Miután elélveztek, eloldozta a férfit és kimerülten álomba zuhantak. A férfi Tanya-ról és a nősténytigrisről álmodott, amivé a nő átalakult. Az álomban a gyönyörű nőből többször is vadállat lett, majd visszaalakult. Az elképzelés izgatta a férfit.

Reggel a férfi későn, de még így is a nő előtt ébredt. A fognyomok legtöbbje eddigre elmúlt, de a combon megmaradt a harapás helye. A lány mellett maradt fekve és majdnem egy órán át nézte, ahogy annak mellkasa fel-le mozog. A tigriscsíkok még rajta voltak. Hallgatta a lány dorombolását és azon csodálkozott, hogy hogyan kaphatott meg egy ilyen csodálatos nőt.Végül a lány is felébredt és együtt mentek zuhanyozni. A férfi újra megköszönte neki az előző esti szexuális fantázia kiélési lehetőséget. A lány azt mondta, hogy örül, hogy a férfi élvezte a dolgot.

És most itt álltak és Paul érezte Tanya nyelvét, ahogy a fogait masszírozzák. Amikor már úgy érezte volna, hogy a csók véget ér és gyengéden elhúzódott volna, Tanya fogai ráharaptak a nyelvére és nem engedték el. A csók folytatódott. Olyan volt, mintha a lány világrekordot akart volna dönteni. Paul és Tanya egy csomó ember között állt az állatkertben a nagymacskák épületénél. Paul az elmúlt 15 év minden vasárnapján ott volt a tigris etetésénél. Az első alkalom 12 éves korában volt. A szülei vitték az eseményre, ami teljesen lenyűgözte. A vasárnapi etetés népszerű esemény volt, mindig sok látogatót vonzott.

Paul visszaemlékezett az első alkalmára, ahogy a tömegben állt a kezdetben még üres ketreccel szemközti lelátón. Korábban még sohasem látott tigrist és nagyon kíváncsi volt. Sokat hallott róluk. A tömeg hirtelen ujjongani kezdett. Először nem látta, hogy miért. Azután meglátta a nőt. Csodálatos volt. Paul akkor még csak 12 éves volt, de le volt nyűgözve. Akkor még nem tudta, hogy ki volt, csak később jött rá, hogy egy híres modell. Teresa Montaigne volt a neve és szinte minden tinédzser ismerte. A nők a helyében, a férfiak pedig vele akartak lenni. A sajtó lázban égett akkoriban, amikor kiderült, hogy a varázslatos nő úgy döntött, elhagyja a modellszakmát. Az a vasárnapi állatkerti megjelenése volt az utolsó nyilvános szereplése. A menedzserei, az újságírók és mindenki, akit lenyűgözött a szépsége, próbálta visszafogni, de nem jártak sikerrel.

Teresa a ketrec előtte keskeny színpadon állt és a tömegnek integetett. Paul érdeklődve nézte. A nő hosszú fekete ruhát viselt, ami a keblei felett hirtelen ért véget. Fodros fekete szaténkendő ült a keblein. Hosszú barna haja a háta közepéig ért és csábítóan folyta körbe
nyakát és vállait. Paul látta a csillogást a smaragdzöld szemeiben. A nő magabiztosan mosolygott és tovább integetett. Egy bemondó szükségtelenül, de tájékoztatta a közönséget arról, hogy hogy hívják. Az ujjongás még hangosabb lett.

Két férfi jelent meg, láthatóan azért, hogy segítsék Teresa Montaignet az előadásban. A nő kilépett cipőiből. Az egyik férfi hátul lehúzta a ruhája zipzárját. Teresa felkapta a lecsúszó ruhadarabot és a tömegbe dobta. Csak egy bikini maradt rajta. Kivette a füléből a gyémánt fülbevalóit és azokat is a tömegbe dobta. Úgy tűnt, elhatározta, hogy az utolsó szereplését emlékezetessé teszi. A fülbevalókat a karkötői követték. Láthatóan jól érezte magát. Az egyik férfi segített levenni a nyakából a nyakláncát, aminek függője tigris alakú volt és hamarosan ez az ékszer is a közönség közé repült. Teresa felnevetett. Kioldotta bikini felsőjét és azt is a nézőknek adta. Paul ekkor látta az első igazi női kebleket. Teresa teljes dicsőségében állt a közönség előtt. A két asszisztens az oldalaihoz lépett és egyszerre kioldották a bikini alsó csomóit a nő csípőjén. Az utolsó ruhadarab a földre csúszott. Teresa lehajolt és felvette. Paul gyönyörködött a keblek ívében és irigyelte azt a nézőt, aki végül megkapta a bikini alsó felét. Teresa végül megszabadult az utolsó dologtól is a testén. Paul később megtudta, hogy a narancs és fekete csíkos kövű gyűrű volt a nő legbecsesebb tulajdona. Teresa megcsókolta az ékszert és eldobta. Paul kinyúlt és úgy érezte, hogy áramütés éri, amikor a gyűrű a tenyerének csapódott. Azonnal felhúzta az ujjára és tanulmányozni kezdte a szerzeményét. A figyelme azonban hamarosan újra az előtte álló meztelen szépség felé fordult.

Teresa közömbösen állt a szenvedélyes rajongói előtt. Az egyik segítő mikrofont adott a kezébe. A nő dallamos hangja visszaverődött a környező épületekről. Köszönetet mondott mindenkinek a csodálatért és a támogatásért. Sajnálkozva elmondta, hogy a modell élet nem neki való volt. Elmondta, hogy régóta tudta, hogy mit szeretne tenni, de addig próbálta elnyomni a dolgot, amíg csak tudta. A boldogtalanság azonban az igazi végzete felé vezette. Elmondta, hogy utoljára mutatta meg testét, majd elköszönt. A tömeg reakciója határozatlan volt. Az emberek egyrészt örültek, hogy láthatják, másrészt tudták, hogy hiányozni fog.

A beszéd végeztével a két segítő megfogta egy-egy kezét és gyengéden a ketrecbe vezette Teresa-t. A nő ellenkezés nélkül ment. Még lelkesebb is volt, mint kísérői. A kíséret puszta formalitás volt, és csak a drámai hatás fokozása volt a célja. A trió megállt egy körülbelül három láb széles, hét láb hosszú, egy láb magas kőemelvénynél a ketrec közepén. Teresa köszönetet mondott a két férfinak, akik zombikként sétáltak ki a ketrecből. Az egyik bezárta maga mögött a rácsos ajtót. Teresa a néma tömegre mosolygott, majd letérdelt a kőemelvény elé és becsukta a szemét.

Paul alig várta, hogy most mi fog következni. Hamarosan mély morgást hallott és látta, hogy Teresa mögött kinyílik egy ajtó. Egy hatalmas tigris sétált be és az ajtó becsukódott mögötte. Paul remegett az izgalomtól, ahogy nézte az állatot, amint az egyre közelebb megy a nőhöz.

Teresa lassan kinyitotta a szemét. A magabiztossága és félelemnélkülisége cseppet sem változott. A tigris néhányszor körbejárta és közben többször morgott. Végül megállt a nő előtt és gyanakvóan annak zöld szemeibe nézett. A nő minden idegesség nélkül gyengéden megsimogatta az állat fejét, majd nyakát. A nagymacska furcsán nézett rá, majd felmordult, mintha jelezné, hogy készen áll. Teresa továbbra is térdelve összekulcsolta a kezeit és előre nyújtotta. Becsukta a szemét és várt. Paul döbbenten nézte, ahogy a nő keze és alkarja eltűnik a tigris szájában. Szörnyű roppanást hallott. A tömeg egyszerre ujjongott és sóhajtozott. Teresa lassan kinyitotta a szemét és úgy látszott egyáltalán nem aggasztja, hogy a karjai véres csonkokban érnek véget a könyöke alatt. A tigris gondosan rágta ebédje első falatát.

Teresa kecsesen felállt és a kőemelvényre ült, majd hanyatt feküdt. A lábai a közönség felől voltak, karjait pedig a feje fölé emelte. Mosolygott és újra becsukta a szemeit. Többé nem is nyitotta ki őket. A tigris elégedetten felmordult és újabb falatért indult. A nő bal lábfeje volt a következő, majd a fenevad a bal mellbe mélyesztette fogait. Paul sajnálatot érzett a gyönyörű kebel eltűnése miatt. Borzongva nézte, ahogy a nő teste falatról falatra eltűnik a nagymacskában. Amikor a tigris a nő fejéhez lépett és a már régen halott nő arcát vette a fogai közé, Paul becsukta a szemét. Nem kívánt többet látni a furcsa szertartásból. 10 perccel később nézett oda újra. Akkorra csak csontok, sok vér és néhány húscafat maradt az oltáron. Időbe telt, amíg a tömeg szétoszlott. Senki nem akart elmenni, amíg az utolsó falat is el nem tűnik.

Pault a szülei a ketrec mellett vezették el. A fiú felnézett az imádott bálvány elfogyasztójára és olyat látott annak szemében, amire nem számított. Egy kegyetlen pusztító tekintetét várta, de csak egy olyan valaki büszke pillantásával találkozott, aki semmi rosszat vagy titkolni valót nem tett. A tigris szemei meglepő ártatlanságot tükröztek. A tigris elfogyasztotta a fiú álmai nőjét, mert az meghívta ebédre. Teresa Montaigne pusztította el magát. A tigris csak eszköze és nem oka volt a tragédiának.

Paul több napig gondolkodott az eseményen. A borzalma tiszteletbe fordult. A tigris semmi rosszat nem tett. A dolgok azért történtek meg, mert Teresa vágyott a dologra és pontosan ezért lépett a ketrecbe. A fiú nem értette meg, hogy milyen vágy lehetett ez, de elhatározta, hogy mindent megtesz, hogy felfogja. Egész héten a Teresa Montaigne képeit tartalmazó lapokat nézegette. A nő mindig mosolygott és mindig feketében vagy tigriscsíkos ruhában látszott a fotókon. Számtalan interjút olvasott el, amelyekben a nőt arról kérdezték, hogy miért akarja felfalatni magát, de a válasz mindig rejtélyes és követhetetlen volt, de Paul kitartóan próbálkozott.
A következő vasárnap esdekelt a szüleinek, hogy vigyék el újra az állatkertbe. Ők elvitték, így a fiú láthatta, ahogy egy fiatal, huszonéves férfi csúszik le a tigris torkán. Ez az ember nem volt híresség, de hasonló halálvágya volt, mint Teresának. A tömeg korántsem volt akkora,
mint egy héttel korábban, de még így is számottevő volt. Paul aznap megtudta, hogy az etetések 25 éve zajlanak, szinte soha nem csökkenő érdeklődés mellett. Természetesen a hírességek több embert vonzanak. Teresa közönsége létszámrekordot állított fel. Ahogy Paul látta a fiatal férfi vérét ömleni, végül megértette, hogy mi húzta őt és Teresát is hasonló végzetbe és utólag visszatekintve nagy dolognak tartotta ezt egy 12 évestől.

Úgy gondolta, hogy sokféleképpen lehet meghalni ebben a veszélyes világban. Nem egy módszer kellemetlen illetve szánalmas. Semmi szépség nincs egy autóbalesetben, egy medencébe fulladáson, épületben égésben vagy egy kórházi elmúlásban. Egy ember életének két legfontosabb pillanata a születés és a halál. A születést ünneplés veszi körül, a halált nem. Komoly egyensúlytalanság. A megoldás kulcsa, hogy olyan halált találjunk, ami szép.
Sajnos ez nem könnyű. Ha valaki sokáig vár, akkor egy nem elegáns mód közbejöhet a tervezett befejezés előtt. Ez furcsa helyzetet teremt: választani kell egy rövid élet végi kielégítő halál, vagy egy lehetséges hosszú életet lezáró szánalmas befejezés között. A hosszú élet elegáns befejezéssel nagyon ritka. Az emberek többsége persze a hosszú életet választja és nem is lehet ezért hibáztatni őket. Néhány kevés viszont, mint például Teresa, a másik megoldást választja. És miért pont tigris? A fiú úgy vélte, hogy ezek a legszebb teremtményei az állatvilágnak és a legszebb véget tudják biztosítani egy embernek. Bárki is indította el a vasárnapi etetéseket, nagy szolgálatot tett a közösségnek, mert elfogadtatta az önként vállalt szép halált és egyben szórakozási lehetőséget is teremtett.

Ez volt az, amire Paul rájött azon a vasárnapon, amikor nézte a tigrist, ahogy a szerencsés férfi csontjait rágcsálja. Akkor még persze nem tudta volna pontosan így megfogalmazni az elméletét, de nagyjából erre gondolt. Azóta egyetlen etetést sem mulasztott el. Soha nem felejtette el Teresa látványát a csodálói előtt pillanatokkal azelőtt, hogy a tigrisnek adta volna magát. Lefekvés előtt azóta is mindig megcsókolta a tigrismintás gyűrűt.
Úgy tűnt hogy Tanya nyelve sohasem fárad el. Paul kinyitotta a szemét és látta az összegyűlt embereket. Tanya nyelve még egy utolsó kört tett, majd visszahúzódott a lány szájába. Az ajkaik lassan és vonakodva szétváltak. Paul látta a könnyeket a lány zöld szemében. Egyik kezét a lány vállára tette és hátralépett. Végignézett Tanya elegáns fekete ruháján. A nő gyászolt. A férfi sajnálta, hogy fájdalmat okoz neki.

Két fürdőruhás lány lépett vonzóan közelebb a mellettük levő színpadon. Csinosak voltak, de nem vették fel Tanya-val a versenyt. Paul elmondta Tanya-nak, hogy örökké szeretni fogja. A nő azt mondta, hogy megérti. Füllentett, de megpróbálta a legmeggyőzőbben mondani. Paul elköszönt tőle és még egyszer összebújtak, mielőtt a férfi elfogadta volna a két lány kinyújtott kezét és fellépett melléjük a színpadra. Tanya megpróbálta visszafogni könnyeit.

Paul a közönség felé fordult és az emberek ujjongani kezdtek. A bemondó közölte a nevét, miközben a férfi integetett a nézőknek. A két asszisztens lesegítette róla a zakót, amit Paul a nézők közé dobott. Látta, ahogy egy túlsúlyos nő mohón megragadja. Az egyik lány kioldotta a nyakkendőjét. Paul azt is eldobta. Sohasem szerette a nyakkendőket. A két lány folytatta a munkát és a férfi hamarosan alsónadrágban állt a tömeg előtt. A balján álló lány gondoskodott erről a ruhadarabról is és a ruhanemű egy kiéhezettnek tűnő háziasszony kezei közt landolt. Paul egy pillanatig az ujjongó tömeget nézte. Jó érzés volt a nap sztárjának lenni.
Már csak a fekete/narancs csíkos gyűrű volt rajta. Levette és lehajolva az előtte álló, könnyes szemű nő kezébe adta. Tanya halványan elmosolyodott. Paul mikrofont fogott és elköszönt a nézőktől. Megpróbálta elmagyarázni a pillanat szépségét. A közönség lelkesen tapsolt, de a férfi érezte, hogy csak kevesen értették meg. A többségnek csak egy hátborzongató, szórakoztató rituálé volt. Paul megfogta kísérői kezeit. Az érintésük lágy és hívogató volt.

A két lány bevezette a férfit a ketrecbe, aki előbb a kőoltárra ült, majd végigfeküdt rajta. A két lány egyetemista volt, akik egy kis extra pénzért végezték ezt a munkát, de a feladatuk fontos volt. Paul ellenkezés nélkül hagyta, hogy a csuklóit és a bokáit a kőtömb sarkain levő acélbilincsekkel rögzítsék. Jobb szerette volna Teresához hasonlóan lekötözés nélkül odaadni magát, de az elmúlt évek eseményei miatt a rögzítést kötelezővé tették. Néhány lelkiismeretlen fiúnak időnként sikerült meggyőznie a barátnőjét az esemény nagyszerűségéről. A lányok a ketrecben ébredtek rá a tévedésükre és ez csúnya incidensekhez vezetett. A gyönyörű áldozati rítus ezekben az esetekben gladiátorshow-vá változott. Semmi szép nem volt abban, hogy fiatal lányok az életükért sikoltozva szaladgáltak körben a ketrecben, amíg a tigris el nem kapta őket és kegyetlen állkapcsával el nem törte combjaikat. Ez nem szép. Ez szánalmas. Sajnos a közönség egy része ezeket az eseteket kifejezetten élvezte. Néhány ilyen alkalom után szigorítás lépett életbe. Egyrészt alaposabban megvizsgálták, hogy az önkéntes tényleg el akarja-e magát fogyasztatni, másrész kötelezővé tették a bilincseket, hogy egy esetleges tévedés se vezethessen gladiátorjelenetekhez.

Paul morgást és ajtó nyílását hallotta. Nem látott a háta mögé, ahol a tigris belépett. Egy narancs villanást látott. ahogy a fenevad megtette első körét a halálos ágya körül. A férfi oldalra fordította a fejét. Tisztán hallotta a tömeg ujjongását, de csak egy arcra koncentrált az emberek között. Tanya töltötte be a látómezőjét. A lány egyenesen és mereven állt és könnyek folytak a szeméből. A tekintetük összefonódott és Paul tudta, hogy a lány is azt akarja, hogy boldog legyen, bármilyen szokatlan is a beteljesülés módja.

Három kör után a tigris megállt Paul előtt és eltakarta Tanya-t. A fenevad kutatóan nézett a férfi szemébe. Kétségtelenül furcsának tarthatta a embereket. A férfi bólintott és a nagymacska végignyalta az arcát az érdes nyelvével. Kihasználta az idejét. Tudta, hogy az ebéd nem megy sehová. Paul is tudta. De nem érdekelte.
A tigris még párszor körbe járt. A tömeg elcsendesedett és a férfi csak Tanya zokogását hallotta. Bátorítóan rámosolygott. A tigris megállt Paul combjánál. A férfi felkészült az élményre, amire már három éve várt a várólistán. A tigris felmordult és harapott.

Paul látta Tanya fogainak nyomát a combján és látta, ahogy hóhéra erős állkapcsai közrefogják szerelme kis nyomát. Fájdalom tőrdöfését érezte, ahogy Tanya fognyomát egy sokkal nagyobb fogsor nyoma vette át. Nézte, ahogy ömlik a vér a lábából. A tigris zajosan csámcsogott. Paul a fájdalom mellett boldogságot érzett. Egyben elszomorította Tanya nyomának eltűnése a testéről. Újra a nő felé fordult, aki még mindig ott volt, de végtelen távolinak tűnt. A tigris újra belemart, ezúttal a térd felett. Pár pillanattal később Paul érezte, ahogy a medencecsontja összeroppan az állkapcsok között.

A tigris szemébe nézett, de nem az állatot látta, hanem az imádott Tanya-ját. Elmondta neki, hogy szereti és ő hatalmasat harapott az ágyékából. Paul kezdett szédülni. Lenézett és látta, hogy jobb lába és jobb oldalának jó része hiányzik. Tanya szájába vette a jobb alkarját és letépte. A férfi hallotta a roppanást és érezte, hogy a kar elhagyja. A látása elhomályosult, de még egyszer utoljára meglátta az igazi Tanya-t a ketrecen kívül. A nő eltakarta a szemeit a kezével. Azután a másik Tanya-ra nézett. Látta a zöld szemeket, a csillogó fogakat és a vért az ajkain. Paul utoljára becsukta a szemét. Érezte Tanya forró leheletét az arcán, érezte a fogakat, amik közrefogták az állát és a nyakát. A csók hangos roppanásban ért véget. Nem fájt. A férfi szeretettel gondolt mindkét Tanya-ra és visszaemlékezett Teresa lenyűgöző nyugalmára az utolsó pillanataiban. Teresa halála szép halál volt. Úgy érezte, hogy az övé is majdnem olyan szép. 15 év alatt 768 embert látott felfalódni. Ez a 769. vasárnapi etetés amin részt vesz és az lesz az egyetlen, aminek nem fogja látni a végét. Azután nem volt többé.
Hasonló történetek
6420
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
5342
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
További hozzászólások »
patrikk ·
Jó állatkerti program.

triklovic ·
Nekem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: