Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

The World 2057

2057. Káosz uralkodik a világban. 2027-ben kitört a III. világháború, amit, 2057-ben időlegesen befejeztek. A két nagyhatalom Amerika és Oroszország, harmadszorra is nekiesett egymásnak. Senki nincs biztonságban. Ez már sokkal fejlettem technikákkal rendelkező háború volt, mint az előző kettő. Itt már nem két hadsereg küzdött egymással, hanem a technika. Szinte percenként repült mindenfelé atom- és neutronbomba. Most, hogy egy időre véget ért a háború. Körülnézet a két ország. Iszonyatos pusztítást végeztek.
Amerika: Elvesztette egész Alaszkát, és Kanadának a keleti partjait. Szinte mind megsemmisült. És New York és környéke vált semmivé.

Oroszország: körülbelül egyharmada vált a talajának használhatatlanná. Az eddigiek mellett. Több mint hetven millió orosz ember halt meg, ebben a háborúban. De még meghalt több száz millió, olyan ember, akik Oroszországot támogatta. Az oroszok, nem sok saját embert küldtek ki a frontra. Hiába a technika, még mindig zajlottak olyan háborúk, aminél tankok, repülők és emberek milliói szálltak egymással szembe egy nagy pusztán.
Európa: Egész Pireneusi-félsziget megsemmisült Franciaország 29 százalékával együtt. Továbbá elpusztult az egész skandináv-félsziget, Dániával együtt. Azok az országoknak, akik nem semmisültek meg, vagy nem szenvedtek látható pusztulást, azoknak a listája a következő: Németország, Svájc Ausztria, A Benelux államok. Ennyi Ez maradt a vén, és dicső Európából. Egy nagy romhalmaz. Felettük kellett végigzajlania, egy minden időknél nagyobb, és pusztítóbb háborúnak. Két ország miatt.

Afrika: Teljes mértékben kihalt, mert itt kísérletezett a két nagyhatalom. Egy csupasz sivataggá vált az egész kontinens. Szó szerint. Semmi nincs már ott, egy rakás, homokozónál. Minden élőlény kipusztult.
Ázsia: Japán a víz alá merült. Kína 38 százalékával együtt.
Ausztrália: Egy vírus terjedt el a területéről, ami szintén megtizedelte a világ népességét. Az Ausztrál népességnek és élővilágának hetven százaléka halt ott ki.
Népesség: A négy- és félmilliárd emberből körülbelül egy- egész kilencmilliárd pusztult el. Veszedelmesen megfogyatkozott a világ népessége.

Miután megpihent a két nagyhatalom, Oroszországból egy iszonyatos méretű maffia rendszer alakult ki, mely az egész világot behálózta. Mindenről tudnak. Mindenhol vannak beépített emberei. Pénzük abból van, hogy fiatal, tizenhat, tizenhét, és azon fölüli lányokat huszonöt évig bezárólag, prostitúcióra kényszerítenek. A prostituáltak száma így, majdnem a tízszeresére nőtt a világban. Nem mertek nemet mondani. Mert akkor a maffia kivégzi a szemük előtt az egész családját, majd neki is elvágják a torkát. Senki nem mer semmit se csinálni. A város, az állam, a kontinens, az egész világ, meg se mer moccanni erre a maffiaténykedésre. Nem tudnak. Mert ezek olyan titokban végzik a feladatukat, hogy nem lehet utánuk menni. Ilyen világ köszöntött rám, amikor kettőezer-ötvenhétben kiléptem az iskolám kapuján, mint végzett tanuló.
Hasonló történetek
4138
Jelenleg 13 éves vagyok.
3916
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
További hozzászólások »
steven king ·
aha köszönöm a kommenteket, igazatok van, és köszönöm azt is, hogy szóltatok mi a hiba. Am tizenhat éves vok és elég szégyen hogy ilyen apróságokra nem figyeltem oda. A következő jobb lessz figyeljétek meg... :blush:

kukulkán ·
Hát,nem valami hízelgő a jövőképed. Mindenestre én másképp látom:Oroszország,mint az Oszmán terjeszkedés elleni védőbástya,úgy kell Európának,mint egy falat kenyér. Amerikával kiegyezik és felosztájk majd maguk között a világot. :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: