Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Testvéri szeretet

Az öcsémmel egy szobában nőttünk fel. Sokáig együtt aludtunk egy nagy franciaágyon és bár sokszor történtek köztünk szokatlan dolgok, a bonyodalmak kamaszkorunkban tetőztek.
A zsúfoltság miatt nem sok intim szféránk volt, így az öcsém többek között az első magömlésemnek is tanúja volt, amikor is tizenéves korunk dacára együtt fürödtünk és egy erős szappanozást követően a vízben a később persze még sokszor látott anyag, a tejfehér ondó, mintegy hosszú-hosszú fonal jött belőlem, meglepően nagy mennyiségben, bár akkor még nem tudtam mihez viszonyítani sem a mennyiségét, sem az állagát.
Bár sokszor játszottunk magunkkal és néha egymással is, de akkor és ott csak fürödtünk és egyszerűen csak beszappanoztam magamat, igaz, a farkam félig-meddig izgalmi állapotban volt, amit persze csak fokozott a szappanozással járó dörzsölés, de nem maszturbáltam, mégis sikerült átélni egy kiadós orgazmust. Először próbáltam befogni a farkam végét, megállítani, hogy ne jöjjön belőlem, de aztán láttam, hogy ez nem fog menni, úgyhogy Öcsivel együtt megadóan néztük, ahogy jön, aztán amikor végre a végére ért, gyorsan összegyűjtögettem a vízből a fonalakat.
Eléggé zavarba jöttem a dologtól, de szerencsére Öcsi valahogy szintén nem firtatta sem az okot, sem magát a jelenséget, úgyhogy nem is került szóba közöttünk soha többet.
Csakhogy ha egy ágyban alszik az ember a testvérével, semmi sem marad észrevétlen: sem az éjszakai forgolódások, sem a késői olvasás, sem a dugdosott pornólapok nézegetése és természetesen a takaró alatti, ágyban folytatott masztizás, pláne fiúk között…
Persze, sokféleképpen lehet masztizni: van a „klasszikus”, marokra-fogós, rángatós és van a még fejletlenebb, párnához, ágyhoz dörgölős, és persze ezeknek különböző variációi…
A lényeg, hogy éjszaka, a csendben az egyébként kisebb, elfojtott hangok is hallhatóbbá válnak és persze a szomszédos matracon végzett ritmikus mozgás sem maradhat teljesen észrevétlen, akármilyen diszkréten is történik.
Az egyik első édes bűnbeesés is egy ilyen kis mocorgással kezdődött… Nem bírtam elaludni, amikor valamit hallani is véltem, de sokkal inkább éreztem, hogy Öcsi valamit nagyon ügyködhet mellettem, mert mintha mozogna a matraca. Jobb dolgom nem volt és persze hirtelen felkeltette a kíváncsiságomat, hogy vajon mi folyhat mellettem, amikor már elvileg aludnunk kéne, úgyhogy finoman közelítettem a kezemet a matracához. Ahogy oldalvást odatettem, éreztem, hogy tényleg mozog, de valahogy még mindig nem tudtam elhinni, hogy Öcsi tényleg ott masztizik, dörzsölgeti magának a kis farkát közvetlenül mellettem, úgyhogy még mindig óvatoskodva, de rendesen rátettem a kezem a matracára, hogy ott is érzek-e valamit, érezhetően ritmikusan mozog-e, vagy csak épp forgolódott és csak beképzeltem az egészet.
Hát egyáltalán nem képzelődtem, mert bizony rendesen süppedt és emelkedett, egyre gyorsabb tempóban, aztán egyszer valahogy az oldalával odaért a kezemhez, majd éreztem, hogy még egyszer-kétszer félig-meddig a kezemre érkezik, aztán határozottan a tenyerembe nyomta a kis fütyijét…
Közben persze nekem is elkezdett felállni, mert bár sosem néztem meg fiúkat, soha nem álmodoztam arról, hogy bármit is csinálok fiúkkal, sőt, de akkor és ott, valahogy magával ragadott az izgalom és amikor már teljes nagyságában éreztem ahogy az ágaskodó fütyijét a tenyerembe dörzsölgeti, nyomkodja a testével, már nekem is rendesen állt a farkam és éreztem, hogy én is mozogni kezdek önkéntelenül is.
Éreztem, hogy Ő is kinyúl a kezével és keresi az enyémet, élvezte, hogy ott a kezem és viszonozni akarta, próbálta, vagy csak felizgult és kívánta, már nem is tudom, de a lényeg, hogy odanyúlt, és így masztiztunk ketten, egymás mellett, mintha egymás mellett szeretkeznénk valami bombanőkkel, úgy dugtuk egymás tenyerét. Közben persze nem bírtam ki, hogy ne simogassam meg a kis fenekét, letoltam a pizsamanadrágját és élveztem, ahogy a csupasz, meztelen farkát érezhettem a tenyeremben. Nem volt neki olyan kicsi, már igencsak fejlődőfélben volt, kicsit kezdtem is féltékeny lenni, hogy nehogy a végén neki nagyobbra nőjjön. - Kis kölcsönös segítségnyújtás? – kérdeztem a sötétben, miközben éreztem, hogy lassan mindketten elélvezünk, legalábbis magamban biztos voltam és ahogy éreztem, hogy mennyire kemény a farka és mennyire hevesen dörzsölgeti a tenyeremet, tőle se vártam mást, bár ő még legalább utána is száraz maradt. – Ahhh, nagyon jó ez így! – nyögte, miközben éreztem, hogy tényleg megremeg a teste és elaléltan feküdt mozdulatlanul, a farkát még mindig a tenyerembe nyomva…
Azért ez persze nem ismétlődött meg minden este, de néha elő-előfordult. Ahogy az is, hogy valahogy úgy fordultunk, hogy a fenekem valahogy az ő ágyékához nyomódott és amikor megéreztem, hogy valami ott mocorog neki, belémbújt a kisördög és elkezdtem óvatosan mozgatni úgy, hogy abban a pucsítós pózban simogattam a fenekemmel a farkát, aztán megálltam egy pillanatra, de éreztem, hogy már Ő is mozog és az ágaskodó farkával bökdös hátulról, mintha rendesen kefélne, mintha már análisan szeretkeznénk.
Aztán amikor végképp begerjedt, átnyúlt a kezével és elkapta a kemény farkamat és húzogatni kezdte, simogatta a golyóimat, a farkamat és verte, szabályosan kiverte nekem, miközben ő a fenekemhez dörgölte magát és úgy élvezett el.
Nagyon izgatott, hogy milyen lehet a számba venni valakiét, szopni, érezni a számban a kemény, duzzadt faszt, nyalogatni, ki-be mozgatni a számban, a nyelvemmel simogatni, közben a fenekét simogatni, birizgálni.
Féltem attól, hogy milyen lehet, ha esetleg a számba élveznek, ha éreznem kell valaki más ondójának az ízét, ha a számba spriccelnek, hogy kibírnám-e öklendezés nélkül, le tudnám-e nyelni, vagy egyáltalán mit tudnék kezdeni vele.

Egy nap aztán annak is eljött az ideje, hogy felfedezzem a legjobb lehetőséget az orális gyönyörökre: a saját öcsém szépen kifejlett és könnyen keményedő farkát környékeztem meg egy este, amikor sikerült kettesben maradnunk és nem fenyegetett semmilyen lebukás veszélye.
Persze nem kezdtem rögtön ezzel, először még csak szolidan láttunk hozzá úgy, hogy a szokásos visszafogott módon fogdostuk, simogattuk egymást, igaz, lévén, hogy egyedül voltunk, igen hamar belelkesültünk annyira, hogy mindent ledobtunk magunkról és egy szál faszban buzultunk. Öcsi olyan ügyesen tudott simogatni, nem csak a farkamra koncentrált, de a combjaimat, hátamat, fenekemet minden porcikámat érintette és ettől aztán szinte felzabáltam volna, annyira begerjedtem. Bármit kért volna, belemegyek, ha kéri, felajánlom a fenekemet, hogy hatoljon belém, dugjon meg, basszon ahogy csak kíván, de nem állt elő ilyen kérésekkel, én viszont elkezdtem puszilgatni a nyakát, aztán a mellkasát, a hátát, a fenekét, közben simogattam, alányúltam, a kezembe vettem a heréit, megnyaltam őket, aztán a hátára fordítottam és hirtelen bekaptam a faszát, először még csak a hegyét, a végét, alaposan benyálaztam, aztán befaltam amilyen mélyen csak bírtam. Fogalmam sem volt, hogy hogy is kell csinálni, hogy amikor a számba veszem, hogyan tudom ingerelni, de valahogy ösztönösen próbálgattam. Rászorítottam az ajkaimat és megpróbáltam úgy húzni rajta a bőrt, közben a nyelvemmel simogattam, pöckölgettem, legyintgettem a makkját.
Éreztem, ahogy megfeszült a teste, nagyon élvezte a váratlan és számára is hihetetlenül újszerű kényeztetést. Egy kicsit azért megijedtem saját magamtól is, hogy így lerohantam, úgyhogy egy picit kiengedtem a számból a lüktető farkát és a testét simogatva finoman, megkérdeztem, hogy milyen folytatást szeretne, a kezemmel, vagy a számmal kényeztessem-e: - Ah, a száddal… még egy picit. – préselte ki magából nagy nehezen, mert alig várta, hogy újra a faszához érjenek az ajkaim, hogy érezze ahogy a meleg, nyálas számba csúszik a kemény farka és behunyt szemmel élvezhesse, ahogy leszopom, miközben érzi, ahogy a lábát verdesi a már csöpögő farkam…
Igyekeztem állandó ingerlés alatt tartani a farkát, a nyelvemmel masszíroztam, miközben az ajkaimat teljesen rácuppantottam és úgy mozgattam a fejemet rajta, ahogy a sokat nézett filmeken láttam.
Egyszer csak éreztem, ahogy a hajamnál fogva lerántja a fejemet a farkáról, majd hirtelen összerándul és a fasza hirtelen valami csodálatos tejszökőkúttá alakult…
Az első spricc minden igyekezete ellenére a számig tört fel, úgyhogy egy pár cseppet csak kaptam belőle… Ahogy letöröltem a számat, lopva megnyaltam az ondóját, izgatóan finom volt…

Nagyon élveztük az egymással folytatott játékokat, mert összehasonlíthatatlanul jobb volt, mint egyedül nyúzni a répát, hihetetlen izgalmat okozott és sokkal intenzívebb élvezést eredményezett valahányszor belefogtunk, mintha önző módon csak a magunk kis szerszámát tutujgattuk volna.
Ettől még azonban nem lettünk valódi homokosok, mindketten pokolian vágytunk egy hús-vér nőre, valakire, akivel legalább egy részét kipróbálhatjuk annak, amit internetes oldalakon, meg az itt-ott különféle rejtekhelyeken dugdosott pornómagazinokban láttunk.
Biztos voltam benne, hogy a faszszopás élményét csak a puncinyalás múlhatná felül, így valahányszor megláttam egy szebb nőt, csak arra tudtam gondolni, hogy vajon milyen finom lehet a puncija…
Egyszer aztán eljött az én, pontosabban a mi időnk. Egyik évben anyánk egyik barátnője átjött hozzánk szilveszterezni, ami persze kimerült idétlen társasjátékokban és a tv bárgyú műsoraiban. Miután mindenki punnyadni kezdett, gyorsan megágyaztunk neki is, szerencsénkre a mi szobánkban, ahol ráadásul a tv is volt. Még nagyobb szerencsénk volt azzal, hogy anyánk nem bírta jól az éjszakázást, ráadásul a tv-adók voltak olyan fantáziátlanok, hogy éjfél után nem sokkal mindenhol benyomtak minimum valami erotikus, de helyenként már-már pornóba hajló filmet, így az ember akárhova kapcsolt, rövid időn belül garantáltan a nyálát csorgatta, vagy a farkát verte.
Ezúttal is kínos kapcsolgatás kezdődött, miután mi hárman meglepően jól bírtuk az ébrenlétet, csak a program volt már uncsi, de a tv-ben látott lenge öltözetű nők hamar meghozták az életkedvünket, Öcsivel már zavartan rejtegettük a dudorokat, amikor Eszti nevetve bátorított minket: - Nyugodtan nézhetitek ám, engem nem zavar, Anyátokat meg már ágyúdörgéssel se keltitek fel reggelig!
Jobb híján elnyúltunk a földön, Eszti fekhelyére támaszkodva. Egy darabig csendesen figyeltük ahogy a képernyőn épp egy fiatal fiút vezetett be a gyönyör rejtelmeibe egy érettebb nő. Éreztem, hogy nem csak hogy feláll a farkam, de lassan már a nadrágom is átázik, annyira nedvesedek és már a szám is kiszáradt az izgalomtól… - Srácok hát mi van itt nektek? Mi domborodik ezekben a nadrágokban? Hát csak nem nagyfiúk lettetek? – kérdezte hirtelen Eszti, miközben a két kezével simogatni kezdte a tettrekész farkunkat a már mindkettőnknek foltos nadrágon keresztül. – Tudjátok, hogy nem egészséges ám a fütyit ilyen szorosan nyomorgatni a kis nadrágotokban? Ha nem vigyáztok, meddők lesztek még nekem a végén… - Eszti! Kérdezhetek valamit? – kérdeztem, miközben éreztem, hogy a szívem majd kiugrik a helyéről. – Még idén kinyögöd, hogy mit szeretnél? – kérdezte pimaszul, miközben valószínűleg már sejtette, hogy mire gondolok, de legalábbis az egyik kezét már félig becsúsztatta a nadrágjába. – Ha megkérünk szépen, megmutatnád nekünk a puncidat? – Na de fiúk, mutogatni csak a kisfiúknak kell, a nagyfiúk már kezdeni is tudnak vele valamit. Veletek mi a helyzet srácok? – kérdezett vissza, miközben egyetlen mozdulattal letolta a nadrágját, aztán ledobta a felsőjét is, úgyhogy egy szál tangában feküdt közöttünk…
Öcsivel egyszerre kezdtük el simogatni, kétoldalról, mintha ikrek lennénk. Először csak a combjait fogdostuk remegő tenyérrel simogattuk egészen a puncijáig, de oda még nem merészkedtünk, helyette a cicijét kezdtük környékezni, simogattuk, aztán valahogy egyszerre hajoltunk rá és bekaptuk, szoptuk a mellbimbóját, mintha csecsemőkori énünk tört volna elő, de most a farkunk is ágaskodott becsülettel, miközben lerángatta rólunk a nadrágot és szépen kiszabadította a szerszámainkat… - Úgy látom nekem kell kezembe vennem a dolgokat, itt se lehet semmit a férfiakra hagyni. – dohogott és végre a tangáját is lehámozta magáról és mi végre testközelből csodálhattunk egy igazi, érett puncit. Nagyon ápolt volt Eszti, a puncija is borotvált volt, épp csak középen hagyott egy vékony csíkot szinte csak jelzésértékkel…
Ahogy előtűnt a puncija, finoman simogatta magának, aztán szépen széthúzta nekünk, hogy még jobban lássuk, hogy milyen is…az egyik ujjával fel is nyúlt magának… - Na ki lesz az első? Hadd lám, ki a legény a gáton! – mondta és miközben az egyik kezével még mindig a punciját simogatta, ami már szinte cuppogott-csattogott a nedvességtől, a másik kezével megmarkolta Öcsi falloszát és a szájához húzta… Lendületesen bekapta és gyakorlott mozdulatokkal szopni kezdte, én meg a látványtól önkéntelenül verni kezdtem a farkamat, annyira izgató volt, hogy nem bírtam magammal…-Tomikám, mit művelsz?! Hagyod abba, de azonnal! – ripakodott rám. –Neked még feladatod van itt- mondta, miközben szélesre tárta a combjait és a kezével hívogatott, hogy a puncijába döfjem ágaskodó férfiasságomat. Odahajoltam hát és puncijához löktem a farkamat, ő pedig elkapta a kezével és szépen bevezette magának… Egy pillanatra éreztem csak a makkommal ahogy az a kevéske szőr hozzámér, aztán már benne is voltam és a forró, nedves punciját éreztem ahogy akadálytalanul belecsúsztam. A látvány, ahogy az öcsémet szopta, közben a csodás kis cickói látványa és az érzés, ahogy a nedves puncijában mozgott a farkam hamar élvezésközeli állapotba hozott, pedig annyit már csak olvasmányaimból is tudtam, hogy minél tovább tudom tartani magam, annál nagyobb az esélye, hogy neki is jó lesz és akkor esetleg máskor is lehet számítani valami hasonlóra, ha nálunk alszik. Áldottam az eget, hogy aznap már kétszer is kivertem magamnak, mert így akármennyire is felizgatott, mégiscsak jobban álltam a sarat, mintha minden „edzés” nélkül kellett volna dugnom. Persze, így sem tudom, hogy mennyire a faszszopás és mennyiben a benne mozgó farkamnak köszönhette azt a gyönyört, aminek jeleként hirtelen sokkal szűkebbnek éreztem a punciját és ahogy a meleg és nedves punci még szorosabban ölelte a farkamat, éreztem, ahogy lövöm belé a tejecskét nagy lendülettel…
Magához ölelt, szorított, közben a lábaival átkulcsolt hátulról és az egész ágyéka emelkedett, ahogy még az élvezésem közben mozgattam benne a lankadni készülő faszomat. A szopást sem hagyta abba egyetlen pillanatra sem, aztán mintha megálltak volna, megmerevedtek volna Öcsivel együtt, Öcsi arca meg mintha lefagyott, ledermedt volna és csak azt láttam, hogy Eszti nagyokat nyel, majd Öcsi farkát végre kicuppantva a szájából mélyeket sóhajt…
-    Boldog új évet fiúk! – mosolygott ránk, miközben a szája szélén még ott figyelt Öcsi ondójának egy cseppje.
Hozzászólások
cmjcmjcmj1988 ·
nagyon tetszett a történet, nekem is kéne pasi, a szűz segglyukamnak kell pasi...
cmjcmjcmj1988 ·
1 hétig játszhatna a testemmel a pasi

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: