Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Testvéri szeretet 2. rész

Nehezen tudtam összeszedni magam a csodás érzés után, amit nővéremtől kaptam, de végül sikerült felállnom az ágyból. Egy lépést tettem, majd rájöttem hova is megyek. A nővéremhez... szexelni. Az érdekes dolog az volt ebben az egészben, hogy a gondolatomban nővérnek hívtam és ez most ismét felizgatott. Talán jobban is, mint valaha bármi.
Levettem a pólómat, megfogtam melleimet és felkészülten léptem be Lilla szobájába. A nővérem is meztelen volt, és mikor meglátott lábait azonnal széttette, majd megláttam vágytól szikrázó vagináját. Masszírozni kezdte csiklóját, mire én felsóhajtottam és nem bírtam levenni a szememet lassan mozgó kezéről és nedves nyílásáról.
El se hittem, de négy méter választott el a saját nővérem puncijától, mely csakis arra várt, hogy megízleljem. Lilla feltette bal lábát az ágyának sarokoszlopára, majd megszólalt:
- Gyere ide, hugi!
Érzéki szavai megindították lábaimat és minél közelebb értem hozzá, annál jobban gyorsult lélegzetvételem. Letérdeltem, majd mikor már pár mili választott el borotvált puncijától közbe szólt:
- Lássuk, mit jegyeztél meg! - elmosolyodott, majd melleire téve a kezét masszírozta magát és figyelt engem.
Hirtelen megjött a bátorságom és a huncutságom, amivel szűkített szemet alkottam magamnak, és felnéztem nővéremre. Kíváncsian várt, mire én körbenyaltam a számat és négykézlábra álltam. Felnevetett.
- Gyerünk! - szólt rám nevetés közben.
Úgy kezdtem neki, ahogy Lilla csókolt. Nyelvem hegyével megérintettem csiklóját, majd a nagyajkaktól kezdve, körbe nyaltam, közben itt-ott felpillantottam Lillára, aki élvezte, minek nagyon örültem.
Még jobban érezni akartam nővéremet, melynek érdekében kiszélesítettem a nyelvem, majd bedugtam a hüvelyébe, mire Lilla kéjesen felsóhajtott. Ezután gyengéden végig nyaltam a csiklójáig, amit ajkaim közé kaptam és beszívtam a szám közepére. Nagyon finom volt a puncija, mitől vérszemet kaptam és hirtelen ritmust váltottam és mozgatni kezdtem elég nagy gyorsasággal nyelvemet.
- Ez az! - nyögött fel.
Fogtam a jobb kezeim, majd bekaptam két ujjamat; jól benyálaztam, majd bedugtam forró puncijába. Rendkívülien jó érzés volt. El sem tudom mondani mennyire tüzelt az én nyílásom is.
Nyelvemmel sprinteltem a csiklóján ide-oda, de hüvelyében időigényesen húzogattam. Lilla a melleit egyre erősebben fogta kezei közé, majd kockáztattam és felgyorsítottam a kezemet is, mire a nővérem belefúrta egyik kezét a hajamba és halálig szorította.
Egy lélegzet vétele sem maradt ki kéjnyögés nélkül. Éreztem rajta, hogy mindjárt a csúcsra lép, én pedig segítettem neki. A kezemet még gyorsabb fokozatra kapcsoltam, majd csiklóját számba szívtam és ott izgattam tovább.
Hirtelen felordított és minden izma megfeszült. Lassítottam, de egyre jobban kiáltozott. Kivettem az ujjaimat belőle, ő pedig elnevette magát az élménytől, amit szereztem neki.
- Gyere! - szólított és én feléje kerekedtem, mire ajkaihoz húzott.
Nagyon finom csók volt és élveztem, hogy én lehetek felül. Simogatta az arcom, lábaival körbefogta a csípőm, közben hosszú másodpercekig néztünk egymás szemébe.
Egy hirtelen mozdulattal ő került felülre, majd egy pici nevetés után felállt az ágyról és a szekrényéhez sétált. Kihúzta a legalsó fiókot, majd kivett belőle néhány strap-ont. Volt lila, kék és rózsaszín, plusz kicsi, közepes és nagy. Meglepődtem.
- Szűz vagy még? - kérdezte, de biztos tudta a választ, mert a legkisebbet kezdte magára venni, ami éppen, hogy volt 2 centi széles, és kis híján nem érte el a 17 centi hosszúságot.
- I… igen - válaszoltam, miközben egy péniszt képzeltem a strap-on helyébe és ismét nedves lettem.
- Pár perc múlva nem leszel az - mosolyodott el Lilla.
Oda lépett az éjjeli szekrényhez, majd a harmadik fiókból kihúzott egy síkosítót, majd bőségesen fedte be vele a lila péniszét. Nagyon tetszett a látvány és már alig vártam, hogy bennem legyen.
- Csússz közelebb! - mondta Lilla és én felé fordultam.
Térdeimnél fogva széttárta a lábaimat, majd kéjesen megharapta alsó ajkát. Beirányította a műfarkat a nyílásomhoz, majd felnyögtem, pedig még bent sem volt.
- Ez most egy kicsit fájni fog - figyelmeztetett.
Óvatosan elkezdte belém nyomni és nem hazudott. Hiába, hogy a legkisebb volt, de tényleg fájt, miközben csak ment és ment befelé. Nagyon lassan csinálta, és ebből arra következtettem, hogy vagy tőle is így vették el, vagy már olyan sok lánytól vette el, hogy ennyire tapasztalt lett.
- Mond csak! - szólalt meg, miközben ment kifele belőlem. - Kívántál már meg engem?
- Hát… volt pár alkalom.
- Akkor… ha legközelebb megkívánsz - megcsókolt - csináld ezt.
- Oké! - fülig ért a szám.
Miközben ez történt, nem is éreztem, hogy munka folyik a puncimnál. Teljesen elfelejtette velem a fájdalmat, aminek csak örülni tudtam és a testem élvezni kezdte a műbrokit. Lilla láttam rajtam a kéjt előbújni, és utána növelte csípője mozgásának gyorsaságát. Nyögések hagyták el számat.
Lilla fölém dőlt, majd azt nézte, miként reagálok minden egyes tolására. Nagyon jó érzés volt, ahogy a pénisz betöltődik a puncimba, ahogy a saját nővérem mellei lökdösik az enyémet, és finom szája csókolja az enyéimet. A testem indult az eksztázis ajtaja felé, mikor Lilla kihúzta a péniszt belőlem.
Megfordított az ágyon, majd felmászott és térden állva, kutya pózban dugaszolta nyílásomat. Elképesztően jó érzés volt. Egyre többet kezdtem nyögni és hangosabban, szinte repülő módban történt az egész.
- Gyorsabban!
Lilla teljesítette a kérésem.
Éreztem, ahogy az izmos combjai neki ütköznek a fenekemnek és végig hullámzik a csípőmig a csapódás. Imádtam hallani kezének csattanását a popsimon, amitől csak jobban élveztem az egészet.
- Mindjárt! - kiáltottam fel és Lilla gyorsabban kezdett mozogni.
Le kellett tennem a fejem; amint a homlokomon tartottam magam, megéreztem Lilla puha kezeinek tapintását a jobb mellemen, majd a másikon is, aztán a fejét a hátamon. Sajátomat rátéve az ő kezére markoltam meg a mellem, ami kétszeresen volt finom érzés.
Melleimet széthúztam, és alkalom adódott, hogy láthassam, miként mozog Lilla ágyéka, és miként tűnik el bennem a pénisz. Csodás látvány volt. Legszívesebben nyaltam volna magam közben, ha lennék olyan hajlékony.
- Mindjárt! - kiáltottam ismét, és Lilla megint növelt a tempón.
Combjai úgy ütköztek a fenekemnek, mint egy NASCAR autó a pálya szélének. Megragadtam a takarót, majd egy hatalmasat az ágyba ordítottam. Az orgazmus végig járta testemet, mely egymás után erősen összerándult. Levegőt alig kaptam, de még küzdeni sem volt erőm. Teljesen elöntött az eksztázis és a gyönyör. Pár pillanatra elfelejtettem hol és mit csinálok. Azt még éreztem, ahogy Lilla mozgása lassul, de azt már nem, hogy mikor húzza ki belőlem.
Ekkor értettem meg, hogy mit jelent az a kifejezés: Magamon kívül vagyok. Láttam magam, ahogy izmaim megfeszülésére görnyedek össze. Azonnal megszerettem ezt az érzést és olyanná vált számomra, mint a legjobb drog. Többet akartam.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: